spiros75gr Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μια από τα ίδια Έχω δοκιμάσει 5-6 διαφορετικά, και σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές. Δεν αναγνωρίζει τίποτα. Φορτίζει μόνο όταν είναι κλειστό. Ανοιχτό δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μια από τα ίδια Έχω δοκιμάσει 5-6 διαφορετικά, και σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές. Δεν αναγνωρίζει τίποτα. Φορτίζει μόνο όταν είναι κλειστό. Ανοιχτό δεν κάνει τίποτα Να επανεγκαταστησεις τους drivers? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Να επανεγκαταστησεις τους drivers? Και πως θα το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τελικά κατόρθωσα και εβαλα το ΙΜΕΙ με το MTK_Nvram_Tool,το οποιο τα βαζουμε μεσω recovery. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ο μόνος σωστός τρόπος είναι να βάλεις τα πάντα πίσω με MAUI META .... Με αυτό που το έβαλες πίσω , γύρισαν μόνο τα data! Επίσης το MTKDROID με πλήρη προηγούμενο backup! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μια από τα ίδια Έχω δοκιμάσει 5-6 διαφορετικά, και σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές. Δεν αναγνωρίζει τίποτα. Φορτίζει μόνο όταν είναι κλειστό. Ανοιχτό δεν κάνει τίποτα Ποια ρομ φοράς; Και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση αρχικά Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos950 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλημέρα μήπως ξέρει κανείς που εγκαθιστώ αυτό:Android 4.4 V3.0 Firmware, αυτό:G4S Software Download και αυτό JIAYU G4S (2GB+16GB) Android 4.4.2 ROM(20141113-154404) αφού τα κατεβάσω στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ποια ρομ φοράς; Και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση αρχικά 4.4.2 kitkat. Εννοείται πως έχω κάνει επανεκκίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 4.4.2 kitkat. Εννοείται πως έχω κάνει επανεκκίνηση... Το πρωτο που μπορεις να κανεις ειναι επαναφορα εργοστασιακων. Μετα αν παλι δεν δεις προκοπη τοτε ξαναφλασαρε την ρομ Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Ποιός είχε ζητήσει καθαρή ROM; Ανεβάζω Cyanogenmod 11 ..... Needrom Cyanogenmod 11 Edited May 22, 2015 by batsilos Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Ανέβασα update για τη MIUI. Επίσης η λύση για το Titanium είναι η εξής. α) Ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές. (MIUI - settings-privacy-device administration ----> allow #### 2 φορές!) β) Στο SuperSU απενεργοποιούμε το namespace seperation και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν λείπει το SuperSU μετά την επανεκκίνηση , απλά το ξαναεγκάταστουμε απο το google play. Μετά δουλέβει κανονικά το ΤΒ και το Root Browser Edited May 23, 2015 by batsilos Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Ανέβασα update για τη MIUI. Επίσης η λύση για το Titanium είναι η εξής. α) Ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές. (MIUI - settings-privacy-device administration ----> allow #### 2 φορές!) β) Στο SuperSU απενεργοποιούμε το namespace seperation και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν λείπει το SuperSU μετά την επανεκκίνηση , απλά το ξαναεγκάταστουμε απο το google play. Μετά δουλέβει κανονικά το ΤΒ και το Root Browser Θα το δοκιμάσω τη Δευτέρα :-) το δοκιμασα σημερα και δουλευουν και τα δυο μια χαρα !!!!!!! Edited May 24, 2015 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 ΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚ αυτό ισχύει λοιπόν για όλες τις ROM μου! Ούφ! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ανέβασα update για τη MIUI. Επίσης η λύση για το Titanium είναι η εξής. α) Ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές. (MIUI - settings-privacy-device administration ----> allow #### 2 φορές!) β) Στο SuperSU απενεργοποιούμε το namespace seperation και κάνουμε επανεκκίνηση. Αν λείπει το SuperSU μετά την επανεκκίνηση , απλά το ξαναεγκάταστουμε απο το google play. Μετά δουλέβει κανονικά το ΤΒ και το Root Browser Σωστος ο Batsilos!!!! Επιτελους δουλευει και το ΤΒ :-) Ερωτηση: Πως γινεται σε Miui Roms οι εφαρμογες να μπαινουν με αλφαβητικη σειρα και οχι τυχαια? (Για να μην ψαχνω καθε φορα σε ολες τις καρτελες για να βρω την εφαρμογη που χρειαζομαι να τρεξω..) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Η αλλάζεις launcher η βάζεις στη σειρά τις εφαρμογές που χρειάζεται περισσότερο αφήνοντας πίσω τις υπόλοιπες. Η τις βάζεις σε φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgar Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουριος στο fORUM.Μολις χτες παρελαβα το g4s.Όλα καλα αλλα εχω προβλημα με το σημα.Εχω Wind και cosmote και το σημα μια έρχεται κ μια φευγει είτε είμαι έξω είτε σε καποιο σπιτι μεσα.Τις δοκιμασα στο παλιο κινητο και ειναι ενταξει.Πήρα τηλ τους παροχους και μου είπαν να βαλω στiς ρυθμισεις μονο σε 2G και παλι τιποτα. Το κινητο το αγορασα απο το to2c και είναι rooted και εχει το android 4.2.1. Τι πρεπει να κανω, αν μπορειται βοηθηστε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουριος στο fORUM.Μολις χτες παρελαβα το g4s.Όλα καλα αλλα εχω προβλημα με το σημα.Εχω Wind και cosmote και το σημα μια έρχεται κ μια φευγει είτε είμαι έξω είτε σε καποιο σπιτι μεσα.Τις δοκιμασα στο παλιο κινητο και ειναι ενταξει.Πήρα τηλ τους παροχους και μου είπαν να βαλω στiς ρυθμισεις μονο σε 2G και παλι τιποτα. Το κινητο το αγορασα απο το to2c και είναι rooted και εχει το android 4.2.1. Τι πρεπει να κανω, αν μπορειται βοηθηστε...... κανεις αναβαθμιση σε 4.4. kai meta h μενεις με την oficial h βαζεις οποια θελεις. και εγω wind - cosmote εχω και δουλευουν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgar Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ευχαριστω για τη συμβουλη σου.Θα το κανω άμμεσα και ελπιζω να δουλευει γιατι αν το στειλω κινα θα περιμενω κανα διμμηνο............ ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανεις αναβαθμιση σε 4.4. kai meta h μενεις με την oficial h βαζεις οποια θελεις. και εγω wind - cosmote εχω και δουλευουν μια χαρα Ευχαριστω για τη συμβουλη σου.Θα το κανω άμμεσα και ελπιζω να δουλευει γιατι αν το στειλω κινα θα περιμενω κανα διμμηνο............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 sos δεν ανοιγει μετα απο reboot συνεχεια ανοιγοκλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 sos δεν ανοιγει μετα απο reboot συνεχεια ανοιγοκλεινει Έχεις τον κερνελ της team force; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeReNdAs Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παίδες ήρθαν δυο κινητάκια και αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν έβαλαν EU φορτιστές, στο ένα δε λειτουργεί το κουμπί αύξησης έντασης (+). Ο κινέζος μου λέει να το πάω σε τοπικό μαγαζί και αν είναι κάτω από 20 ευρώ το κόστος θα μου το κάνει refund. Αξιζει να μπλέξω ή να το παρατήσω έτσι; Και αν αξίζει, ξέρουμε κάποιο μαγαζί κατά προτίμηση στα Ν. Προάστια Αθηνών, που θα το φτιάξει και δε θα τα κάνει χειρότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 τελικα εβαλα με πολυ κοπο την salamander και μετα απο το κινητο περασα την -222444 και λεω να περασω την 154404 αλλα δε ξερω αν αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 τελικα εβαλα με πολυ κοπο την salamander και μετα απο το κινητο περασα την -222444 και λεω να περασω την 154404 αλλα δε ξερω αν αξιζει Εγω εβαλα αυτην Custom MG Rom και απ οτι φαινεται θα την κρατησω γιατι φαινεται πολυ καλη Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimserres Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Γεια σας παιδιά.Πριν από περίπου 15 μέρες πήρα το πρώτο μου android,το G4S και είμαι λίγο άσχετος από android.Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή (συγκεκριμένα την BlockAdPlus) και δεν μπορώ να την βγάλω ούτε από τις ρυθμίσεις ούτε και από το playstore.Τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Γεια σας παιδιά.Πριν από περίπου 15 μέρες πήρα το πρώτο μου android,το G4S και είμαι λίγο άσχετος από android.Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή (συγκεκριμένα την BlockAdPlus) και δεν μπορώ να την βγάλω ούτε από τις ρυθμίσεις ούτε και από το playstore.Τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ Για δες προσβασημοτιτα υπηρεσίες και κάνε απενεργοπ και μετά διαγραφή απο τις εφαρμογές Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts