a123xxsp Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Καλησπέρα, βλέπω στα βίντεο στο youtube, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην οθόνη του άσπρου και του μαύρου. (π.χ. ) ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές, κάπου είδα ότι το μαύρο έχει LG το άσπρο AUO, έχει δει και τις 2 κάποιος να ξέρει ποια είναι πιο φωτεινή (στον ήλιο κυρίως) και ποια έχει καλύτερα χρώματα? β) υπάρχει περίπτωση τα όποια θέματα στο μικρόφωνο ή/και στο GPS να υπάρχουν σε μόνο ένα χρώμα? μήπως να κάνουμε κανα poll? (βλέπω τώρα ένα poll στο 4pda.ro που αναφέρει τις οθόνες αλλά δεν καταλαβαίνω γρι, ας βοηθήσει όποιος ρωσόφωνος φίλος υπάρχει) Edited December 2, 2014 by a123xxsp Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Βαλε λινκ απο το 4pda μηπως βγάλουμε ακρη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Βαλε λινκ απο το 4pda μηπως βγάλουμε ακρη http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=585750&st=3800 εδώ πάνω πάνω έχει ένα Poll? Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Απότι καταλαβαίνω το poll ειναι για την πρώτη official rom 4.4.x και τα προβλήματα που δημιούργησε σε όσους ειχαν LG οθόνη. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=53489&d=1417526771 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Απότι καταλαβαίνω το poll ειναι για την πρώτη official rom 4.4.x και τα προβλήματα που δημιούργησε σε όσους ειχαν LG οθόνη. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=53489&d=1417526771 καταρχάς ευχαριστώ, να δούμε αν κάποιος από τα παιδιά που έχουν πάρει 4-6 τηλέφωνα. (4-5 σελίδες πριν) μας που διαφορές να ξέρω να πάρω άσπρο ή μαύρο, επίσης στο ίδιο φόρουμ αναφέρουν ότι τα κουμπιά της φωνής είναι πιο σκληρά στο άσπρο :wacko: ,πρώτη φορά ακούω τέτοια πράγματα μεταξύ άσπρου-μαύρου , γι αυτό και αναρατιέμαι αν τελικά όσοι έχουν πρόβλημα με μικρόφωνο/gps να μας πουν και χρώμα μπας και βγει τπτ Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Μαζί με το δικό μου (μαύρο) έχω πάρει αλλά 3 για φίλους εκ των οποίων τα 2 άσπρα και όλα είχαν θέμα με το gps.. Προσωπικά μου άρεσε με ελάχιστες διαφορές οι οθόνες από τα μαύρα λόγο ίσως λίγο καλύτερη απεικόνισης. Φοβερό τηλεφωνακι και το μόνο που με ψήνει να το αποχωριστώ είναι το θέμα με το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 παιδια καλησπερα τελικα το προβλημα επιτελους το ελυσα φλασαροντας την 4,4,2 Custom MG Rom Custom 20141113 MG v8 recovery στην υπαρχων 4,2,2 ρομ G4S-20140609-211642 ετσι μπορω να δω επιτελους την recovery και να φλασαρω οποια ρομ θελω ζοριστικα παρα πολυ και μετα απο δυο μηνες ατελειωτου ψαξιματος εφερα αποτελεσμα οποιος θελησει βοηθεια μην δισταση να μου στειλει ενα π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Υπάρχει τρόπος να γίνει update της MG custom ROM από V7 σε V8 χωρίς να την φλασάρεις από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια. Θελω βοηθεια σε ενα προβλημα που μου εμφανιστηκε πριν απο λιγο. Λοιπον φτανει λοιπον η μπαταρια στο 20% και μετα αρχιζει ξαφνικα και ανα 2 δευτερολεπτα πεφτει 1 μοναδα. Φτανει 10 τα εκατο και το κανω επανεκινηση μπας και αλλαξει κατι και το κινητο παρ ολα αυτα κλεινει. Και εννοω κλεινει σαν να εχει φυγει ολη η μπαταρια. Δεν ανοιγει με τιποτα. Το βαζω να φορτισει και ετσι το ανοιγω και μου λεει 9% μπαταρια. και εχει εδω και 15 λεπτα λεει 9% εννοω δεν το εχω βγαλει απο την μπριζα. Τι παιζει ξερει κανεις? Εχω την τελευταία επισημα κιτκατ(αυτη του Οκτωβρίου ) Edited December 4, 2014 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 τι έκανες τελικά? εμένα μου μοιάζει σαν πρόβλημα της μπαταρίας, μπορεί όμως να φτιάξει όμως (με μια πολύωρη αργή φόρτιση π.χ. Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 τι έκανες τελικά? εμένα μου μοιάζει σαν πρόβλημα της μπαταρίας, μπορεί όμως να φτιάξει όμως (με μια πολύωρη αργή φόρτιση π.χ. Το αφησα ολο το βραδυ να φορτιζει το πρωι το χρησιμοποιησα κανονικα και μετα την εφτασα την μπαταρια στο 85 και μετα το αφησα κατα τις 1 μεχρι της 6 σε αναμονη και η μπαταρια πηγε 98% και το εκανα 2-3 επανακινησεις μπας και συνελθει αλλο η μπαταρια επεσε μεχρι 95. Και τωρα συμπεριφερεται κανονικα. Τι να πω θα δειξει. Αν και δεν πιστευω να φταιει η μπαταρια αλλα το λογισμικο. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsatsos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα. Εχω το JIAYU G4S αγορασμένο από Pandawill. Baseband version: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V21.P24, 2014/04/22 20:07 Kernel version: 3.4.39 Build number: G4S 20140609-211642 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αναλυτικές οδηγίες για να το αναβαθμίσω στην Kit Kat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καλησπέρα Έχω ένα θεματακι με την κάμερα . όταν πήρα το κινητό πριν ένα μήνα δούλευε κανονικά. Τώρα μπαίνει στην εφαρμογή και κρασαρει. Δεν ανοίγει καθόλου. Κατέβασα και άλλες εφαρμογές με κάμερα από το μάρκετ αλλά τα ίδια. Το κινητό δεν έχει χτυπηθεί καθόλου. Αν έχει κάποιος κάποια λύση θα το εκτιμούσα. παιδια καλησπέρα εβαλα την εκδοση 4,4,2 kitkat το κινητό βελτιώθηκε κατά πολύ αλλά το πρόβλημα με την κάμερα δεν λύθηκε. Κάνοντας reboot ορισμένες φορές δούλεψε για λίγο και μετά πάπαλα.Πάλι τα ίδια (cannot connect with camera) Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 παιδια καλησπέρα εβαλα την εκδοση 4,4,2 kitkat το κινητό βελτιώθηκε κατά πολύ αλλά το πρόβλημα με την κάμερα δεν λύθηκε. Κάνοντας reboot ορισμένες φορές δούλεψε για λίγο και μετά πάπαλα.Πάλι τα ίδια (cannot connect with camera) Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Τότε είναι θέμα hardware... Στείλτο πίσω. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 καλησπεριζω το φορουμ μετα απο καιρο εχω διαβασει σχεδον τις μισες σελιδες το εχω παρει αν και μου ηρθε ετοιμο ροοταρισμενο εκανα βλακια λογικα και περασα την 4.4.2 2014-07-24 και με αυτα και με αυτα εχουμε 1 χωρις root 2 εβαλα αγγλικα αλλα πολλες κινεζικες μεσα και μερικα τα εμφανιζει κινεζικα πως απαλλασομαι 3 προσπαθησα να περασω costum αλλα δεν μπορεσα τι προτεινετε ? αλλη ρομ? στην περιπτωση που κρατησω αυτην την ρομ πως πεταω τις κινεζικες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δοκίμασε το vroot για να έχεις ξεκλείδωτο τηλέφωνο πάλι και θα μπορείς λογικά να απεγκαταστησεις τις κινεζικές εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Τότε είναι θέμα hardware... Στείλτο πίσω. Καλημερα...το ειχω κι εγω σε ενα THL-W100s μου στην αρχη δουλευει και μαλιστα το ειχα αφησει μεχρι να κλεισει απο μπαταρια και επεζαι κανονικα η καμερα, μολις εκανα back και πηγα να ξανατρεξω τη camera το ιδιο μηνυμα.."Cant connect to camera"..μου τα'χει σπασει λεμε ! Δεν μπορει να ειναι hardware, δηλαδη να δουλευει η camera για πολυ ωρα κι οταν επιλεξεις να φυγεις απο την εφαρμογη και να την ξανατρεξεις να σου λεει cant connect ! Κατι αλλο συμβαινει, σε αλλο φορουμ λενε οτι εχει ενα app στο system/app (κατι που μοιαζει με ρομποτακι) που δεν πρεπει να το σβησεις..ξερει κανεις κατι γι αυτο ? Αν και θυμαμαι οτι το ειχα στο system/app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 μετα απο πολλες προσπαθειες εφτασα να εχω τα παρακατω ειμαι ροοτ με root genius καθαρος απο κινεζικες εφαρμογες οταν ανοιγει βεβαια το τηλεφωνο αργει και δεν βλεπω για λογοτυπο τιποτα πως ξερω τι rom εχω oficial ή costum ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emsoumel22 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Μπορει καποιος να βαλει σε ενα μηνυμα τι χρειαζεται να κανουμε για να αναβαθμισουμε το τηλεφωνο σε 4.4.2; Απο την αρχη και αναλυτικα, βημα βημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 εχω βαλει τη τελευταια επισημη 4.4. το τηλ δουλευε χωρις προβλημα. τωρα τελευταια ομως δε εστιαζει καλα με αποτελεσμα να βγαινουν θολες καπως οι φωτογραφιες. εχει συμβει και σε κανεναν αλλο αυτο; υπαρχει καμια καλη εφρμογη καμερας να περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μπορει καποιος να βαλει σε ενα μηνυμα τι χρειαζεται να κανουμε για να αναβαθμισουμε το τηλεφωνο σε 4.4.2; Απο την αρχη και αναλυτικα, βημα βημα.. Θα με ενδιεφερε και εμενα αν μπορουσε καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos2005 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Θα με ενδιεφερε και εμενα αν μπορουσε καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 με βαση αυτον τον οδηγο τα "καταφερα" διαβασε και θα τα καταφερεις εχω βαλει αυτην εδω Title: Chilapos Rom ROM Version: 4.4.2 (v2.2 G4S-20141113-154404) οταν κανω χρηση τα ακουστικα ( δοκιμασα 2) δεν δουλευει το μικροφωνο του ακουστικου ξερεις κανεις πως να το διορθωσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeronimoN Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Γεια σας Παιδια-παρεα στο G4s... Παιδια εχω εδω και μια εβδομαδα το προβλημμα να μην μπορω με τιποτα να βαλω τα Drivers του κινητου στον υπολογστη, τρελαινομαι δοκιμασα καθε τι που βρηκα για να τα βαλω αλλα TΠT.. Πειτε και εσεις κατι αλλο...(δοκιμασα και τα κολπα σελ 92 και επειτα αλλα παλι ΤΠΤ) και συνεχεια οταν το συνδεω κλειστο το κινητο ακουγετε που συνδεεται και αποσυνδεεται κατεθειαν... THX ειστε μεγαλα μυαλα παντως!!!!:lol::lol::lol::D Edited December 11, 2014 by JeronimoN επιπλεον πληροφοριες Παράθεση Nokia 3410(το αδιαλακτο)-->Nokia 3210 classic RIP(νερο) -->Nokia 5800 RIP(φορτηγο)-->Jiayu G4s-->Xiaomi Redmi Note 4X 3/32 lost-stolen?-->Back to Jiayu G4s-->NEXT PLZ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Γεια σας Παιδια-παρεα στο G4s... Παιδια εχω εδω και μια εβδομαδα το προβλημμα να μην μπορω με τιποτα να βαλω τα Drivers του κινητου στον υπολογστη, τρελαινομαι δοκιμασα καθε τι που βρηκα για να τα βαλω αλλα TΠT.. Πειτε και εσεις κατι αλλο...(δοκιμασα και τα κολπα σελ 92 και επειτα αλλα παλι ΤΠΤ) και συνεχεια οταν το συνδεω κλειστο το κινητο ακουγετε που συνδεεται και αποσυνδεεται κατεθειαν... THX ειστε μεγαλα μυαλα παντως!!!!:lol::lol::lol::D Τι λογισμικο εχεις στον υπολογιστη σου? Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 καλησπερα παρεα ΒΟΗΘΕΙΑ JIAYU G4S να το παρω μεταχειρισμενο αξίζει η εχει προβληματα σαν συσκευη ειναι λιγο βιαστικο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts