Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τελευταία επίσημη που κατεβάζει από την επίσημη σελίδα της Jiayu.

Και αυτή φαίνεται καλή: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4s-2/

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βγηκε η καινουργια rom 20140609.

Παρτε και το link http://www.androidiani.com/forum/jiayu/395457-official-thread-jiayu-g4s-octa-core-mtk6592-2gb-ram-32gb-3000mah-96.html

3o ποστ!θα το τεσταρω κι γω το βραδυ και θα σας πω.

Επιτέλους σήμερα μου δείχνει:

Despatched to overseas (Country code: GR)

στο singpost.com (έχουν γραμμένο λάθος και το dispatched). Πόσο καιρό θέλω ακόμα περίπου από την εμπειρία σας;

... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Παρτε και το link http://www.androidiani.com/forum/jiayu/395457-official-thread-jiayu-g4s-octa-core-mtk6592-2gb-ram-32gb-3000mah-96.html

Ελληνικά έχει;

Hello moto....!

βγηκε και νεα αναβαθμιση για το fb σημερα !
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Σε περιμένουμε:geek:

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Επιτέλους σήμερα μου δείχνει:

Despatched to overseas (Country code: GR)

στο singpost.com (έχουν γραμμένο λάθος και το dispatched). Πόσο καιρό θέλω ακόμα περίπου από την εμπειρία σας;

περίπου 15ημέρες

περίπου 15ημέρες

Αν και είναι off-topic, από την στιγμή που μου έγραψε despatched to overseas, έκανε 11 μέρες να έρθει

να μπορουσε να κατεβασει κιολας απο το link που εδωσες (τα σχολια ολα κιολας στα ιταλικα !)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Τα σχολια δεν ειναι το προβλημα γιατι ανοιγεις τη σελιδα με chrome κ τα κουτσομεταφραζει σε επιπεδο να πιασεις το νοημα

Τι οτι η Ρομ ειναι για την κθνεζικη εκδοση εμενα με απασχολει, τοσο για την συμβατοτητα οσο και για τα κινεζικα απς κτλ που θα εχει μεσα

Την εκανε κανενας πορτ για την ευρωπαικη εκδοση μηπως?

Πηρε τπτ το ματι σας?

Όποιος θέλει ας την κατεβάσει από εδώ:: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4s/

Στα αγγλικά είναι όλα.

Τώρα για το πως είναι η ρομ απο μέσα όποιος δοκιμάσει ας μας πει.

Λοιπον την ρομ την εχω βαλει απο χθες το βραδυ.

1)Πολλες εφαρμογες που πριν κρασαρανε τωρα δουλευουν μια χαρα.

2)Τρωει λιγοτερη ραμ σαν ρομ και σου δινει την επιλογη να κανεις disable οποια κινεζικη εφαρμογη εχουν βαλει.

3)Εχει ελληνικα.(και αλλες γλωσσες)

4)Με το που γινει η εγκατασταση πρεπει να αλαξετε γλωσσα γιατι ειναι στα κινεζικα και να βαλετε ενα πληκτρολογιο

γιατι εχουν βαλει ενα δικο τους περιεργο.

5)Επισης ο browser ειναι λιγο σαπιος(θελει αλλαγη κατα την γνωμη μου)

6)στο επισημο forum λενε και για λιγοτερη καταναλωση ενεργειας αλλα δεν το εχω παρατηρησει ακομα γιατι δεν το δουλεψα πολυ.

Επισης η αναβαθμιση γινεται πανευκολα.Πρεπει να εχετε twrp στο κινητο σας ή τελευταια εκδοση cmw(γιατι η παλια δεν μου ανοιγε την sd).Βαζετε μεσα στην sd καρτα το φακελο ΑΑΑΑΒ3.... και τον update.zip (οχι σε υποφακελο,στο root) και μετα τρεχετε την εφαρμογη update που υπαρχει στο κινητο.

Ελπιζω να σας καλυψα.

2)Τρωει λιγοτερη ραμ σαν ρομ και σου δινει την επιλογη να κανεις disable οποια κινεζικη εφαρμογη εχουν βαλει.

4)Με το που γινει η εγκατασταση πρεπει να αλαξετε γλωσσα γιατι ειναι στα κινεζικα και να βαλετε ενα πληκτρολογιο

6)στο επισημο forum λενε και για λιγοτερη καταναλωση ενεργειας αλλα δεν το εχω παρατηρησει ακομα γιατι δεν το δουλεψα πολυ.

Επισης η αναβαθμιση γινεται πανευκολα.Πρεπει να εχετε twrp στο κινητο σας ή τελευταια εκδοση cmw(γιατι η παλια δεν μου ανοιγε την sd).Βαζετε μεσα στην sd καρτα το φακελο ΑΑΑΑΒ3.... και τον update.zip (οχι σε υποφακελο,στο root) και μετα τρεχετε την εφαρμογη update που υπαρχει στο κινητο.

Ελπιζω να σας καλυψα.

To facebook ανήκει σε αυτές τις εφαρμογές;

Edited by ampalos95

Πρέπει να κάνω πλήρης εγκατάσταση ή μπορώ να την περάσω σαν αναβάθμιση στην προηγούμενη rom? Βαριέμαι να ξαναπερνάω εφαρμογές και να στήνω το theme...

Πρέπει να κάνω πλήρης εγκατάσταση ή μπορώ να την περάσω σαν αναβάθμιση στην προηγούμενη rom? Βαριέμαι να ξαναπερνάω εφαρμογές και να στήνω το theme...

Η αλλαγή στις ROM είναι σαν να περνας καινούργια windows .πρωτα φορμάτ και μετά πέρασμα το καινουργιο λειτουργικό. Οπότε όπως φαντάζεσαι θα τα χασεις όλα.

Υπάρχει βέβαια και το titanium Backup που μπορείς να πάρεις Backup όλων των εφαρμογών και των ρυθμίσεων σου και να τις επαναφέρεις όλες αφού περάσεις την καινούργια σου RΟΜ

Edited by ktsingos

To facebook ανήκει σε αυτές τις εφαρμογές;

Δεν το κοιταξα το facebook γιατι δεν με απασχολει.O browser δουλευει γρηγορα και το ανοιγω απο εκει.

Θα την βάλω και εγώ σήμερα. Τα θέματα είναι κανονικά αυτά που είναι και στις προηγούμενες;
Hello moto....!

Την περασα και εγω. Το facebook πια δεν κρασαρει. Τα θεματα ειναι τα ιδια γι'αυτο εχω βαλει GO Launcher themes κτλπ.

Εχει ομως 5-6 κινεζικες εφαρμογες που δεν ξερω πως να της σβησω. Καμια ιδεα;

Την περασα και εγω. Το facebook πια δεν κρασαρει. Τα θεματα ειναι τα ιδια γι'αυτο εχω βαλει GO Launcher themes κτλπ.

Εχει ομως 5-6 κινεζικες εφαρμογες που δεν ξερω πως να της σβησω. Καμια ιδεα;

Μπορείς απλά να τις απενεργοποιήσεις! Από το μενού των εφαρμογών!

Παίρνω backup τώρα και την περνάω και 'γω!

Hello moto....!

1 ) ποια είναι αυτή η ρομ από που τη κατεβάζω καθώς δε βρήκα τίποτα στο επίσημο site της jiayu

2) ποια η διαδικασία φορμάτ στο κινητό?

Στο επισημο forum της jiayu ανεβηκε η ρομ.Ειναι η 20140609.

Οπως ειπα και πριν δεν σβινονται οι εφαρμογες οι κινεζικες απλα μπορεις να της κανεις disable.

Η μπαταρια τελικα οντως κραταει περισσοτερο!

Στο επισημο forum της jiayu ανεβηκε η ρομ.Ειναι η 20140609.

Οπως ειπα και πριν δεν σβινονται οι εφαρμογες οι κινεζικες απλα μπορεις να της κανεις disable.

Η μπαταρια τελικα οντως κραταει περισσοτερο!

δεν ειναι pre-rooted και αυτή, οπως οι προηγουμενες επισημες?

αν ειναι, τοτε γιατι να μην μπορεις να διαγραψεις τις κινεζοδίες μεσω root explorer?

λογικα παντως θα πρεπει να βγει και η ευρωπαικη συντομα

να κανω μια ερωτηση και γω μιας και παρελαβα το κινητο και γω (για φιλη)

ειναι η ιδεα μου, ή η επισημη ΡΟΜ μοιαζει/φερνει σε MIUI οσων αφορα την εμφανιση των εικονιδιων?

εμενα ηρθε με την τελευταια oficial (22-4 νομιζω?) και λιγο που το σκαλισα μου φενεται αρκετα σταθερη, ελαφρια και smooth

οταν ανοιγει η συσκευη εχει περιπου 1.4-1.5 gb ram free

οσοι εχετε δοκιμασει διαφορετικες ΡΟΜς, ποση μνημη εχουν ελευθερη οταν ανοιγει το κινητο και πως ειναι απο smoothness και σταθεροτητα?

και κατι ακομα

η στοκ recovery υποθετω ειναι στα κινεζικα ως συνηθως

η cwm που υπαρχει στο needrom ειναι η 6.0.4.4 ή καποια πιο παλια (αναφερθηκε νωριτερα πως με. cwm δεν εβλεπε την sd)

γιατι προβληματιζομαι αν θα περασω cwm ή twrp

δεν ειναι pre-rooted και αυτή, οπως οι προηγουμενες επισημες?

αν ειναι, τοτε γιατι να μην μπορεις να διαγραψεις τις κινεζοδίες μεσω root explorer?

λογικα παντως θα πρεπει να βγει και η ευρωπαικη συντομα

να κανω μια ερωτηση και γω μιας και παρελαβα το κινητο και γω (για φιλη)

ειναι η ιδεα μου, ή η επισημη ΡΟΜ μοιαζει/φερνει σε MIUI οσων αφορα την εμφανιση των εικονιδιων?

εμενα ηρθε με την τελευταια oficial (22-4 νομιζω?) και λιγο που το σκαλισα μου φενεται αρκετα σταθερη, ελαφρια και smooth

οταν ανοιγει η συσκευη εχει περιπου 1.4-1.5 gb ram free

οσοι εχετε δοκιμασει διαφορετικες ΡΟΜς, ποση μνημη εχουν ελευθερη οταν ανοιγει το κινητο και πως ειναι απο smoothness και σταθεροτητα?

και κατι ακομα

η στοκ recovery υποθετω ειναι στα κινεζικα ως συνηθως

η cwm που υπαρχει στο needrom ειναι η 6.0.4.4 ή καποια πιο παλια (αναφερθηκε νωριτερα πως με. cwm δεν εβλεπε την sd)

γιατι προβληματιζομαι αν θα περασω cwm ή twrp

http://www.needrom.com/mobile/recovery-twrp-2-7-0-0-for-jiayu-g4sl/

Εγω κατεβασα αυτο εδω και μου εκανε μια χαρα την δουλεια μου.

Πριν κανω την εγκατασταση μπηκα μεσα στο update.zip και εσβησα τις περισοτερες κινεζικες εφαρμογες.Καποιες δεν τις ειδα

και γι αυτο ανεφερα οτι μπορεις να τις κανεις disable.

Επισης ολες οι ρομ ειναι smooth σε ενα 8πυρηνο κινητο.Οπως και η ram.Σε αυτα δεν θα εχεις προβλημα.

Stock recovery δεν υπαρχει.Πρεπει να το βαλεις εσυ και ειναι στα αγγλικα.Οσο για το αν μοιαζει με MIUI ειναι απλα ενα θεμα και μπορεις να το αλαξεις.

Ελπιζω να σας καλυψα.

Παρατήρησες αν λύθηκε το caller id bug στα sms;

Την έβαλα και 'γω! Πιο γρήγορη μου φαίνεται! Εννοείται ότι εγκατέστησα πάλι Nova Launcher, είναι υψηλότερης ανάλυσης τα εικονίδια. Μόνο θέμα ο browser που είναι στα Κινέζικα. Τον απενεργοποίησα και έβαλαν τον Dolphin που έχει ελληνικά και υποστηρίζει και Flash Player.

Aπό το μενού των εφαρμογών απενεργοποίησα όλες τις Κινέζικες εφαρμογές. :D

Hello moto....!