batsilos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Jiayu G4S android 6.01 source for CM Ετοιμάζεται! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Jiayu G4S android 6.01 source for CM Ετοιμάζεται! Τέτοια λέγε μου να μην το αλλάξω ποτέ χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Jiayu G4S android 6.01 source for CM Ετοιμάζεται! Εξαιρετικά νέα... :D Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Μπούταρε , αλλά έχω πρόβλημα στην εικόνα με το EGL... Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο. *Update , Εικόνα οκ , αλλά δεν έχω κάμερα , ράδιο κτλ..... Επίσης κάτι δεν πάει καλά με τα αποθηκευτικά μέσα! Edited May 3, 2016 by batsilos Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπούταρε , αλλά έχω πρόβλημα στην εικόνα με το EGL... Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία. Να μας κρατάς ενήμερους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Θα περιμένουμε με ανυπομονησία. Να μας κρατάς ενήμερους! Σχεδόν όλα οκ. Screenshots Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Σχεδόν όλα οκ. Screenshots Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω το Redmi Note 2 Prime οπότε το G4S θα είναι διαθέσιμο για δοκιμές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Σε λίγες μέρες παραλαμβάνω το Redmi Note 2 Prime οπότε το G4S θα είναι διαθέσιμο για δοκιμές ;) Το έχω δώσει στην γυναίκα μου αλλιώς θα το σκαλιζα λίγο, ίσως αργότερα να την δοκιμάσω. Τι λέει θα έρθει επιτέλους το δικό σου παρακολουθώ το νιμα και βλέπω ότι υπάρχει κόλλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το έχω δώσει στην γυναίκα μου αλλιώς θα το σκαλιζα λίγο, ίσως αργότερα να την δοκιμάσω. Τι λέει θα έρθει επιτέλους το δικό σου παρακολουθώ το νιμα και βλέπω ότι υπάρχει κόλλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρα refund και το παρήγγειλα εκ νέου από την ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal... Το αργότερο Δευτέρα θα ειναι εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πήρα refund και το παρήγγειλα εκ νέου από την ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal... Το αργότερο Δευτέρα θα ειναι εδώ... Κρίμα ρε φίλε πόσο σου βγήκε τελικά;; αν έρθει θα το στείλεις πίσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Κρίμα ρε φίλε πόσο σου βγήκε τελικά;; αν έρθει θα το στείλεις πίσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 158 το έχει το minideal... 2 ευρώ παραπάνω μου βγήκε από το ποσό του refund... Αν και όποτε έρθει το άλλο μάλλον δεν θα παραλάβω καθόλου ώστε να επιστρέψει πίσω... Θα υπάρξει συνεννόηση με το κατάστημα... Edited May 3, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Rom cyanogenmod 13 G4S Έτοιμη η beta1. Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Rom cyanogenmod 13 G4S Έτοιμη η beta1. Μόλις έρθει με το καλό το RN2 και το σετάρω θα την δοκιμάσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έκανα πατάτα και διεγραψα το play store τι κάνουμε τώρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έκανα πατάτα και διεγραψα το play store τι κάνουμε τώρα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ παιδιά το έφτιαξα... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Rom cyanogenmod 13 G4S Έτοιμη η beta1. Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιον αναλυτικό οδηγό για να περάσουμε με xp την νέα ρομ? Είχα περάσει την 4.4 αλλά προ αμνημονευτων χρόνων και τα έχω ξεχάσει εντελώς. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μπαίνει απο recovery. Απλά πετάς το αρχείο στην βάση της κάρτας του και το κάνεις εγκατάσταση απο κεί! Πάντα με TWRP recovery Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μπαίνει απο recovery. Απλά πετάς το αρχείο στην βάση της κάρτας του και το κάνεις εγκατάσταση απο κεί! Πάντα με TWRP recovery Δηλαδή τίποτα από το pc, όλα πλέον από το κιν. Το recovery το κάνω εγκατάσταση από το link που δίνεις στο needrom, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μπαίνει απο recovery. Απλά πετάς το αρχείο στην βάση της κάρτας του και το κάνεις εγκατάσταση απο κεί! Πάντα με TWRP recovery Τέλεια, τα ανατίναξα όλα!!! Το κινητό γύρισε στα εργοστασιακά!!! Το TWRP το κατέβασα απο το Google Play (το οποίο βέβαια λέει οτι πρέπει να είναι ρουταρισμένο το κιν.) έκανα add zip με την σειρά που λες, αλλά όλα κατέληγαν στο ιδιο error οτι δεν βρισκει στον E: το αρχείο zip. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις, αλλά μάλλον θα χρειαστώ κάποιου φίλου την βόηθεια. Αλλίως ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τέλεια, τα ανατίναξα όλα!!! Το κινητό γύρισε στα εργοστασιακά!!! Το TWRP το κατέβασα απο το Google Play (το οποίο βέβαια λέει οτι πρέπει να είναι ρουταρισμένο το κιν.) έκανα add zip με την σειρά που λες, αλλά όλα κατέληγαν στο ιδιο error οτι δεν βρισκει στον E: το αρχείο zip. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις, αλλά μάλλον θα χρειαστώ κάποιου φίλου την βόηθεια. Αλλίως ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑ!!! Τα πραγματα ειναι απλα.. 1) Κατεβαζεις το TWRP του Batsilos απο το needrom (ειναι σε zip) και το αντιγραφεις στο κινητο σου. 2) Κατεβαζεις την νεα ROM του Batsilos (που ειναι επισης σε zip) και επισης την αντιγραφεις στο κινητο σου. 3) Μπαινεις σε Recovery Mode (με κλειστο το κινητο σου, εχεις πατημενο το Vol+ και οσο το εχεις κρατημενο βαζεις το βυσμα στο κινητο για τροφοδοσια) 4) Λογικα μετα απο λιγο αφου δεις το Recovery Mενου τοτε αφηνεις το Vol+ 5) Στο μενου θα δεις καπου που θα λεει Install from zip, και εκει επιλεγεις απο το κινητο σου το αρχειο TWRP που εκανες απο πριν αντιγραφη. 6) Στη συνεχεια επιλεγεις Reboot to Recovery και το κινητο σου θα μπει στο νεο Recovery 2.8.4.1 του Batsilos. 7) Τωρα κανεις install και επιλεγεις το αρχειο (ROM) που επισης εχεις ηδη κατεβασμενο και το εχεις αντιγραψει στο κινητο σου. Τελος κανεις reboot system και ελπιζω να πανε ολα καλα.. Ελπιζω να μην ξεχασα κατι.. αν παλι καποιος εχει να προσθεσει κατι φυσικα και βοηθαει τον φιλο μας.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τα πραγματα ειναι απλα.. 1) Κατεβαζεις το TWRP του Batsilos απο το needrom (ειναι σε zip) και το αντιγραφεις στο κινητο σου. 2) Κατεβαζεις την νεα ROM του Batsilos (που ειναι επισης σε zip) και επισης την αντιγραφεις στο κινητο σου. 3) Μπαινεις σε Recovery Mode (με κλειστο το κινητο σου, εχεις πατημενο το Vol+ και οσο το εχεις κρατημενο βαζεις το βυσμα στο κινητο για τροφοδοσια) 4) Λογικα μετα απο λιγο αφου δεις το Recovery Mενου τοτε αφηνεις το Vol+ 5) Στο μενου θα δεις καπου που θα λεει Install from zip, και εκει επιλεγεις απο το κινητο σου το αρχειο TWRP που εκανες απο πριν αντιγραφη. 6) Στη συνεχεια επιλεγεις Reboot to Recovery και το κινητο σου θα μπει στο νεο Recovery 2.8.4.1 του Batsilos. 7) Τωρα κανεις install και επιλεγεις το αρχειο (ROM) που επισης εχεις ηδη κατεβασμενο και το εχεις αντιγραψει στο κινητο σου. Τελος κανεις reboot system και ελπιζω να πανε ολα καλα.. Ελπιζω να μην ξεχασα κατι.. αν παλι καποιος εχει να προσθεσει κατι φυσικα και βοηθαει τον φιλο μας.. Πολύ ωραια μου τα λες και σε ευχαριστώ. Αλλά όταν παώ να κάνω install zip μου πετάει συνέχεια E: can't mount/cache/ recovery/command E: can't mount/cache/recovery/log E: can't open /cache/recovery/log κτλ. Οπότε μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω προς το παρόν φίλε Αερικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Recovery Απο δω πάρε την 2,8,4,1 g4s su ΚΑτέβασε το mobile uncle tools H το flashify , παρε μέσα απο το ζιπ το recovery.img , βάλτο στην κάρτα σου και με ενα απο το δυο προγραμματα το περνας! ΜΕ ΑΛΛΗ RECOVERY ΖΕΝ ΝΤΟΥΛΕΜΠΕΙ..... Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Recovery Απο δω πάρε την 2,8,4,1 g4s su ΚΑτέβασε το mobile uncle tools H το flashify , παρε μέσα απο το ζιπ το recovery.img , βάλτο στην κάρτα σου και με ενα απο το δυο προγραμματα το περνας! ΜΕ ΑΛΛΗ RECOVERY ΖΕΝ ΝΤΟΥΛΕΜΠΕΙ..... Τα εφτιαξα τελικά σχεδόν όλα, αλλα δεν περνάει κανένα πακετο απο το open gapps. insufficient storage space in system partition. Εσκασα, εχω προσπαθησει να περάσω μέχρι και το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τα εφτιαξα τελικά σχεδόν όλα, αλλα δεν περνάει κανένα πακετο απο το open gapps. insufficient storage space in system partition. Εσκασα, εχω προσπαθησει να περάσω μέχρι και το τελευταίο. Άμα κάτι πάει από την αρχή στραβά, δεν έρχεται στα ίσα του με τίποτα. Τωρα, έβαλα ξανά την chilapos, αλλά φυσικά έσβησα το ΙΜΕΙ. Τι χαμπαρια τώρα μάστορα? Για δώσε πάλι μια λύση σε απλά ελληνικά! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για την υπομονή σου με όλους εμάς τους μπούφους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Άμα κάτι πάει από την αρχή στραβά, δεν έρχεται στα ίσα του με τίποτα. Τωρα, έβαλα ξανά την chilapos, αλλά φυσικά έσβησα το ΙΜΕΙ. Τι χαμπαρια τώρα μάστορα? Για δώσε πάλι μια λύση σε απλά ελληνικά! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για την υπομονή σου με όλους εμάς τους μπούφους!!! Κατέβασε από το playstore το Chamelephon (χρειάζεται root). Θα περάσεις τα ΙΜΕΙ στο πι και φι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts