Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, δοκίμασα ο,τι οδηγό βρήκα για διόρθωση του GPS αλλα τίποτα (βρίσκει δορυφόρους αλλα δεν κλειδώνει). Είδα κάπου ενα βιντεάκι οπου είχαν βάλει αλουμινόχαρτο στην κεραία του GPS και είχε δουλέψει. Επειδή στην αναζήτηση για κάποιο οδηγό για να το κάνω και γω δεν βρήκα τίποτα, έχει κανείς καμιά ιδέα;

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, δοκίμασα ο,τι οδηγό βρήκα άσε μ διόρθωση του GPS αλλα τίποτα (βρίσκει δορυφόρους αλλα δεν κλειδώνει). Είδα κάπου ενα βιντεάκι οπου είχαν βάλει αλουμινόχαρτο στην κεραία του GPS και είχε δουλέψει. Επειδή στην αναζήτηση για κάποιο οδηγό για να το κάνω και γω δεν βρήκα τίποτα, έχει κανείς καμιά ιδέα;

Και εγω Φιλε. Ουτε μια φορά δεν εχω κλειδωσω δορυφόρο ασε.. εγω λεω να μην βάλεις αλουμινοχαρτο

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Είσαι απλά τυχερός, δες εδώ για να δεις από τι μπορεί να σε σώσει ένα tempered glass.

Χθες μου έπεσε από ένα μέτρο εν κινήσει το κινητό και με το γυαλί προς τα κάτω στο πεζοδρόμιο. Δεν έπαθε τίποτε απολύτως. Η θήκη του το προστατεύει από τις πτώσεις. Άμα είναι να σπάσει το γυαλί θα σπάσει ακόμη και με προστατευτικό φιλμ.

Άσε που δεν έχει και την ίδια απόκριση...

Hello moto....!

https://mega.co.nz/#!t881wQCD!sJviabIUnVhHxk8NlkE8bYSGEXHmoYgZuUEONE-U-x8

Τα κατάφερα

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Gps τα καταφετα 7-15

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πωε ανεβαζουμε φωτο;

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Για πες λοιπον πως τα καταφερες διοτι εχω φαει τα λυσσακα μου με αυτο το τηλεφωνο που βλεπει αλλα δεν συνδεεται με κανενα δορυφορο και εχω δοκιμαση τα παντα παναθεματο τον κινεζο που το συναρμολογησε :mad::mad::mad: Για πεσ πως τα καταφερεσ ειμαι με την official rom G4SW 20141113-154404:(:(:(

Nα και μερικα στιγμιοτυπα απο το χαλι μου

1) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkTFl4YkxYS0c5Wm8/view?usp=sharing

2) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkd3YxWF9TbG9TQnc/view?usp=sharing

3) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkc1FQektCTm9WM2s/view?usp=sharing

4) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkWWhqNkE2bHczUjA/view?usp=sharing

5) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkSGZ2SVJueE5SMzg/view?usp=sharing

6) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkbGlqRXhMYjFLc0E/view?usp=sharing

7) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkajdYbGR3LWtWQ1E/view?usp=sharing

8) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkeTJvY1h2b0dvTjA/view?usp=sharing

9) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkX2lRTXhZeTM2Nkk/view?usp=sharing

10) https://drive.google.com/file/d/0BwOv1OIXFtSkWlItYVBkeWpPWms/view?usp=sharing

Edited by spykal
αποφυγη 2 καταχωπησης

Για πες πως τα καταφερες διοτι εχω φαει τα λυσσακα μου με αυτο το τηλεφωνο που βλεπει αλλα δεν συνδεεται με κανενα δορυφορο και εχω δοκιμαση τα παντα παναθεματο τον κινεζο που το συναρμολογησε :mad::mad::mad: Για πεσ πως τα καταφερεσ ειμαι με την official rom G4SW 20141113-154404:(:(:(

Και εγω αυτή εχω όπως το πηρα ειχα δοκιμάσει τα πάντα. Σήμερα είχα λιγα mb στο κινητό είπα να δοκιμασω σε πολυ ανοιχτό χώρο εφαρμογη κατάσταση gps στο ταμπλο του αυτοκινήτου στο τζαμί το άφησα 2λεπτα και έφτιαξε.. τωρα σχεδόν αμέσως κλειδώνει αλλά δεν είναι τοσο δυνατό οπως αλλα θέλει να βλεπει ουρανό.

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Και εγω Φιλε. Ουτε μια φορά δεν εχω κλειδωσω δορυφόρο ασε.. εγω λεω να μην βάλεις αλουμινοχαρτο

Χωρίς GPS όμως το κινητό είναι ελλιπές.

Χωρίς GPS όμως το κινητό είναι ελλιπές.

Όπως γράφω ποίο πανω τα κατάφερα

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

απο 31.000 Μέχρι 34.000+ μου εχει βγάλει εμενα

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

εδωσα το τηλ. μια μερα σε ενα φιλο

δεν ξερω τι εκανε και δεν μπορω να μπω ουτε σε recovery mode δεν το βλεπει το Flash_tool παλιο και καινουριο ουτε το MTKdroidTools

οταν το ανοιγω γραφει μονο unfortunately,system UI has stopped μου δινει μονο επιλογη οκ και δεν κανει τιποτα

καμια ιδεα σας παρακαλω?

Όπως γράφω ποίο πανω τα κατάφερα

Φίλε μου δεν αμφέβαλλε κανείς, αλλα πες μας τί έκανες (ή τί διαφορετικό έκανες απο τα αναγραφομενα σ'αυτό το νήμα) και δούλεψε. Αυτό ψάχνουμε στα ποστ, να βρούμε τη λύση. :)

Φίλε μου δεν αμφέβαλλε κανείς, αλλα πες μας τί έκανες (ή τί διαφορετικό έκανες απο τα αναγραφομενα σ'αυτό το νήμα) και δούλεψε. Αυτό ψάχνουμε στα ποστ, να βρούμε τη λύση. :)

είχα λιγα mb στο κινητό είπα να δοκιμασω σε πολυ ανοιχτό χώρο εφαρμογη κατάσταση gps στο ταμπλο του αυτοκινήτου στο τζαμί το άφησα 2λεπτα και έφτιαξε.. τωρα σχεδόν αμέσως κλειδώνει αλλά δεν είναι τοσο δυνατό οπως αλλα θέλει να βλεπει ουρανό.

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

εδωσα το τηλ. μια μερα σε ενα φιλο

δεν ξερω τι εκανε και δεν μπορω να μπω ουτε σε recovery mode δεν το βλεπει το Flash_tool παλιο και καινουριο ουτε το MTKdroidTools

οταν το ανοιγω γραφει μονο unfortunately,system UI has stopped μου δινει μονο επιλογη οκ και δεν κανει τιποτα

καμια ιδεα σας παρακαλω?

Φίλε μου αλλαξε την γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικα

είχα λιγα mb στο κινητό είπα να δοκιμασω σε πολυ ανοιχτό χώρο εφαρμογη κατάσταση gps στο ταμπλο του αυτοκινήτου στο τζαμί το άφησα 2λεπτα και έφτιαξε.. τωρα σχεδόν αμέσως κλειδώνει αλλά δεν είναι τοσο δυνατό οπως αλλα θέλει να βλεπει ουρανό.

Και γω το άφησα στο ταμπλό για μια αρκετά μεγάλη απόσταση (Κερατσίνι - Κολιάτσου), κλείδωσε για πολύ λίγο αλλά με τα τίποτα. Έκτοτε το GPS είναι σ;ν να μην υπάρχει :(

Παιδιά, ύστερα απο περίπου ένα μήνα ευτυχισμένης συμβίωσης με το G4s (εξαιρουμένου του προβλήματος με το GPS) σκέφτομαι να το δώσω ή να το ανταλλάξω με Coolpad F1. Ποι'α η γνώμη σας;

Παιδιά, ύστερα απο περίπου ένα μήνα ευτυχισμένης συμβίωσης με το G4s (εξαιρουμένου του προβλήματος με το GPS) σκέφτομαι να το δώσω ή να το ανταλλάξω με Coolpad F1. Ποι'α η γνώμη σας;

Σε ενα μήνα το βαρεθηκες?

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Καλησπέρα στην παρέα. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα link για custom ή official Rom για το Jiayu G4S 1GB/4ROM ? Έψαξα στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα για την φτωχή έκδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γενικά ποτέ δεν μου δούλεψε το GPS.

Τώρα σταμάτησε να δουλεύει το bluetooth.

Δεν αναγνωρίζει handsets. Πριν τα 3 που έχω δοκιμάσει δούλευαν κανονικά. Πλέον όχι.

Σε άλλα κινητά αναγνωρίζονται κανονικά. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές ROM μήπως εκεί είναι το πρόβλημα αλλά δεν...

Το αγόρασα από minideal και τον Μάιο κλείνει χρόνο οπότε λογικά είναι ακόμα υπό εγγύηση.

Αν το στείλω με τις custom rom πάνω λέτε να έχω θέμα; Μήπως θα πρέπει να βάλω την official ή δεν θα μου πουν τίποτα, του στυλ "εκτός εγγύησης";

Ξέρετε που μπορω να κατεβάσω την Official (είναι με τα 2GB RAM)

Επίσης ξέρει κανείς αν μπορώ να ζητήσω να μου στείλουν αντί για αυτό το μοντέλο κάποιο άλλο, πιο φτηνό από αυτό;

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

αδερφια σας παρακαλω βοηθεια!

Εχω φαει φρικη!

ολα λειουργουσαν τελεια!

ωσπου αποφασιζω να βαλω νεο ρεκοβερι!

οταν μπαινω στο ρεκοβερι αλλα πατουσα κι αλλα επελεγε....βγαζω μπαταρια ξανα ανοιγω το κινητο και τωρα οι επιλογες στα touch εχουν παει 2-3 χιλιοστα πανω!

τι εννοω...παταω το "πισω" βελακι το "home" αλλα δεν πατιουνται!

αμα πατησω ομως λιγα χιλιοστα πανω στην οθονη,επιλεγονται κανονικα.

οτιδηποτε κι αν θες να πατησεις,για να το πατησεις,πρεπει να πατησεις λιγα χιλιοστα πιο πανω....

εβαλα το ρεκοβερι που ειχα...τιποτα!

εβαλα μαμισια ρομ τιποτα...

Τι να κανω!

ετσι ξαφνικα να χαλασε το hardware???

σας παρακαλω βοηθεια...

Edited by Efthimis13

αδερφια σας παρακαλω βοηθεια!

Εχω φαει φρικη!

ολα λειουργουσαν τελεια!

ωσπου αποφασιζω να βαλω νεο ρεκοβερι!

οταν μπαινω στο ρεκοβερι αλλα πατουσα κι αλλα επελεγε....βγαζω μπαταρια ξανα ανοιγω το κινητο και τωρα οι επιλογες στα touch εχουν παει 2-3 χιλιοστα πανω!

τι εννοω...παταω το "πισω" βελακι το "home" αλλα δεν πατιουνται!

αμα πατησω ομως λιγα χιλιοστα πανω στην οθονη,επιλεγονται κανονικα.

οτιδηποτε κι αν θες να πατησεις,για να το πατησεις,πρεπει να πατησεις λιγα χιλιοστα πιο πανω....

εβαλα το ρεκοβερι που ειχα...τιποτα!

εβαλα μαμισια ρομ τιποτα...

Τι να κανω!

ετσι ξαφνικα να χαλασε το hardware???

σας παρακαλω βοηθεια...

Εμενα μου εκανε αυτα που λες οτι ειχα βαλει custom ROM με drivers οθονης v3 και οντως επρεπε να πατησω λιγο πιο πανω απο την επιλογη που ηθελα για να την επιλεξει.. Ωστοσο με τον σουπερ-ντουπερ kernel στο needrom που εκανα εγκατασταση ολα επανηλθαν στο κανονικο τους.. μαζι και η καρδια μου στη θεση της :lol:

Μπες εκει και θα τον βρεις.. :)

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Εμενα μου εκανε αυτα που λες οτι ειχα βαλει custom ROM με drivers οθονης v3 και οντως επρεπε να πατησω λιγο πιο πανω απο την επιλογη που ηθελα για να την επιλεξει.. Ωστοσο με τον σουπερ-ντουπερ kernel στο needrom που εκανα εγκατασταση ολα επανηλθαν στο κανονικο τους.. μαζι και η καρδια μου στη θεση της :lol:

Μπες εκει και θα τον βρεις.. :)

αδερφε χιλια ευχαριστω που απαντησες.δεν προλαβα να κανω εντιτ σ αυτο που εγραψα.αλλαξα κερνελ πριν δω το μηνυμα σου κι οντως πετυχε!

εβαλα κερνελ για 4.2.2

εσυ τι εχεις?ποιον εβαλες?

αδερφε χιλια ευχαριστω που απαντησες.δεν προλαβα να κανω εντιτ σ αυτο που εγραψα.αλλαξα κερνελ πριν δω το μηνυμα σου κι οντως πετυχε!

εβαλα κερνελ για 4.2.2

εσυ τι εχεις?ποιον εβαλες?

Γι αυτο ειμαστε ολοι εδω.. για να βοηθιομαστε :-)

Εγω φοραω την Chilapos ROM και τον ιδιο kernel..

Γι αυτο ειμαστε ολοι εδω.. για να βοηθιομαστε :-)

Εγω φοραω την Chilapos ROM και τον ιδιο kernel..

εγω μιας και μετα απο 8-9 μηνες χρησης εβαλα μαμισια,λεω να δοκιμασω τωρα την MIUI by MiuiPro.ru G4S/L5.3.4(V6) multilang και την Salamander ROM G4S/L4.4.4

εγω μιας και μετα απο 8-9 μηνες χρησης εβαλα μαμισια,λεω να δοκιμασω τωρα την MIUI by MiuiPro.ru G4S/L5.3.4(V6) multilang και την Salamander ROM G4S/L4.4.4

Για την MIUI και γενικα γι αυτο το περιβαλον ενδιαφερομαι πολυ μιας και πριν γνωρισω το κινητο μας ενδιαφερομουν αρκετα για το Xiaomi Redmi 1S που φορουσε MIUI. Αλλα στα σχολια που διαβαζω παρατηρω οτι δεν λειτουργει η 2η καρτα SIM αλλα και καποιες αδυναμιες στο σημα και στο 3G. Αν καποιος την εχει βαλει και εχει χρησιμοποιησει ολα τα καλουδια της, ας παραθεσει την γνωμη του για αποδοσεις, μπαταρια, σημα, 3G, GPS κλπ. σε σχεση με αλλες ROM που ειχε στο παρελθον.. Εγω παντως μετα απο 3-4 δοκιμες σε ROM κατεληξα στις Chilapos και MG (αρκετα καλη και η Snake αλλα δεν ειχε μεταφραστει πληρως στα ελληνικα). Ακομη κρατω την Chilapos μεχρι να βγει καποια που θα κανει την διαφορα και θα ειναι προπαντων σταθερη και δικαρτη λειτουργικα..