Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει και το ψηφιακό ρολόι, πάνω αριστερά. Κατά τα άλλα, αν θες να βάλεις κι ένα αναλογικό, κράτα πατημένο το δάχτυλο στο "desktop" και θα σου εμφανιστεί μια σειρά από widgets ή εφαρμογές για να βάλεις. Εκεί θα βρεις και το ρολόι (ως widget).
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Το λινκ που παρέθεσα λειτουργεί κανονικά και μια χαρά βλέπει η KitKat την SD.

μονο με flash tool μπορεις να κανεις εγκατασταση? μεσω recovery me install zip δε γινετε;

Γεια σας παιδια. Το παρελαβα σημερα το κινητο.Αλλα συμβαινει κατι περιεργο , στα settings μου λεει οτι ειναι το μοντελο JY-G4 , καθως το ιδιο λεει και στο antutu και κατω απ τη μπαταρια.Ομως τα specs ειναι του G4S δηλαδη στο antutu μου βγαζει 8πυρηνο κτλ.. Τι φαση ? :confused:

Γεια σας παιδια. Το παρελαβα σημερα το κινητο.Αλλα συμβαινει κατι περιεργο , στα settings μου λεει οτι ειναι το μοντελο JY-G4 , καθως το ιδιο λεει και στο antutu και κατω απ τη μπαταρια.Ομως τα specs ειναι του G4S δηλαδη στο antutu μου βγαζει 8πυρηνο κτλ.. Τι φαση ? :confused:

Φτεει το οτι εχει παλια ROM το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και οταν εβαλα τι τελευταια ROM αλλαξανε!!

Φτεει το οτι εχει παλια ROM το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και οταν εβαλα τι τελευταια ROM αλλαξανε!!

αα οκ ευχαριστω πολυ!! απλα με σκαλωσε λιγο που το χε στο πισω μερος της συσκευης..αλλα ετσι κι αλλιως το σασί του κινητου το ιδιο ειναι απλα αλλαζει cpu και ram κτλ :cool:

παιδια κατεβασα αυτην την ταπετσαρια στο τηλ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pcvirt.livewallpaper.beach

γινεται να κατεβασω και ενα ψηφιακο ρολοι σ αυτη, να φαινονται και τα δυο μαζι?

εννοώ κατι σαν αυτό αλλα κατα προτιμηση να εχει θεμα την θαλασσα. αλλα και αλλα θεματα γενικότερα θα με ενδιεφεραν.

http://androidfreeware.net/download-digi-clock.html

ευχαριστω

επίσης θα ήθελα αυτην την ταπετσαρια να τη βαλω οταν ανοιγω το τηλ. απο το πλαι και παω να το ξεκλειδωσω .να μην ειναι δλδ καποια απο αυτες που εχει το τηλ. οταν κραταμε πατημενο το δαχτυλο πανω στην οθονη και μας βγαζει τα wallpapers του.

ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Edited by athl1

Παιδια ειμαι ανάμεσα στη ROM 4.4.2 απο jiayu.es που απ οτι καταλαβαινω ειναι η official και σε αυτη http://www.needrom.com/mobile/g4sl-aosp-v1-laek-17/ .. τι προτεινετε?? :worry:

ασε να μαντεψω... κολλας στην εγκατασταση.. σωστα;

αναφέρομαι στον φιλο που ρωτησε για navigon.

Pure AOSP ROM 4.4.2 από την Team Force. Μπορεί να έχει και ελληνικά. Θα την δοκιμάσω.

http://androidteamforce.es/rom-g4s-aosp-4-4-2-team-force/

Hello moto....!

Pure AOSP ROM 4.4.2 από την Team Force. Μπορεί να έχει και ελληνικά. Θα την δοκιμάσω.

http://androidteamforce.es/rom-g4s-aosp-4-4-2-team-force/

Πως σου φενεται η ρομ?

Καποιο bug?

ασε να μαντεψω... κολλας στην εγκατασταση.. σωστα;

αναφέρομαι στον φιλο που ρωτησε για navigon.

Μου λέει ότι δεν ειναι διαθεσιμο το gps,δεν βρισκει δηλαδη δορυφορους, και εχω δοκιμασει igo,sygic,tomtom και ολα δουλευουν μια χαρα.

Αυτο μονο ειναι προβληματικο

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καλησπέρα σας

Είδα ότι σε φωτογραφίες το τηλέφωνο φυσάει και είπα να το αγοράσω... Ποιο σάιτ φερεγγυο μου προτείνετε?

Έχω ήδη το Star s5 και Είμαι πολύ ευχαριστημένος Γενικά αλλά περισσότερο απαιτητικός σε θέματα ποιότητας φωτογραφίας και video....

Τα σπάει η AOSP ROM, κορυφαία! Αλλά Viber και Skype δεν λειτουργούν. Έχει και ελληνικά.

Υ.Γ. Ξέρεις κάποιος κάποιον τρόπο να κάνουμε edit τον αρχικό Launcher ούτως ώστε να γίνει 5x4 στην επιφάνεια εργασίας και 7x4 στο drawer;

Hello moto....!

Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρήγγειλα κι εγώ το κινητάκι (με το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος καιρό τώρα!)!Το πήρα απο minideal μιας και είδα ότι την προτιμούν πολλοί την σελίδα αυτή!Απλώς θέλω να ρωτήσω μιας και είδα οτι έρχεται με κάποια θεματάκια, τι θα πρέπει να κάνω μόλις το παραλάβω με το καλό? ;) (θα πρέπει να αλλάξω ρομ και αν ναι πώς?) Σόρρυ που μπορεί να γίνομαι κουραστικός και να ζητάω πολλά αλλα είμαι σχετικά αρχάριος γύρω απο κινητά σε θέματα ρομ πχ και θα μου χρειαζόταν λίγη βοήθεια!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :)

σημερα παρελαβα και εγω. ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ για ρεκοβερυ; και ποια πομ προτεινετε να βαλω? αυτη που εχει ειναι 20/5/14

πρεπει να εχεις περασει το απλο ρεκοβερυ πρωτα και μεσω αυτου να περασεις το twrp. εγω ηδη το εκανα ειναι ευκολο.

περαστηκε και η κιτκατ. ολα ετοιμα

Edited by bandi650

Παιδια καταιβασα το framaroot απο το jiayu.es και μολις παταω τα exploits απο κατω μου λεει "Exploit result Failed ... Try another exploit if available

(Error #9). " . Ti πρεπει να κανω?

Παιδια καταιβασα το framaroot απο το jiayu.es και μολις παταω τα exploits απο κατω μου λεει "Exploit result Failed ... Try another exploit if available

(Error #9). " . Ti πρεπει να κανω?

γιατί κατέβασες το framaroot? το κινητό έρχεται rooted!!!Πήγαινε Ρυθμίσεις Συστήματος-->Ασφάλεια και δες εάν η επιλογή SUperuser είναι ενεργοποιημένη!!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σημερα παρελαβα και εγω. ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ για ρεκοβερυ; και ποια πομ προτεινετε να βαλω? αυτη που εχει ειναι 20/5/14

μια επιλογή είναι να κατεβάσεις από Playstore την εφαρμογή Jiayu.es και από εκεί θα κατεβάζεις ότι official υπάρχει σε ROM, Recovery κοκ

Edited by nliossis

Εβαλα το root checker και μ λεει οτι δν ειναι ρουταρισμενο και οταν παω να κανω install το ρικαβερι δν κανει τπτ.κ με volume up +start button δν μ κανει τπτ απλα ανοιγει κανονικα..