athl1 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 παιδια θα ήθελα να βάλω στην αρχική οθόνη του τηλεφωνου κάποιο ρολόι. γινεται? και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει και το ψηφιακό ρολόι, πάνω αριστερά. Κατά τα άλλα, αν θες να βάλεις κι ένα αναλογικό, κράτα πατημένο το δάχτυλο στο "desktop" και θα σου εμφανιστεί μια σειρά από widgets ή εφαρμογές για να βάλεις. Εκεί θα βρεις και το ρολόι (ως widget). Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το λινκ που παρέθεσα λειτουργεί κανονικά και μια χαρά βλέπει η KitKat την SD. μονο με flash tool μπορεις να κανεις εγκατασταση? μεσω recovery me install zip δε γινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikGRc Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γεια σας παιδια. Το παρελαβα σημερα το κινητο.Αλλα συμβαινει κατι περιεργο , στα settings μου λεει οτι ειναι το μοντελο JY-G4 , καθως το ιδιο λεει και στο antutu και κατω απ τη μπαταρια.Ομως τα specs ειναι του G4S δηλαδη στο antutu μου βγαζει 8πυρηνο κτλ.. Τι φαση ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Όχι αυτό γίνεται μόνο με flash tool. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlovasi Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γεια σας παιδια. Το παρελαβα σημερα το κινητο.Αλλα συμβαινει κατι περιεργο , στα settings μου λεει οτι ειναι το μοντελο JY-G4 , καθως το ιδιο λεει και στο antutu και κατω απ τη μπαταρια.Ομως τα specs ειναι του G4S δηλαδη στο antutu μου βγαζει 8πυρηνο κτλ.. Τι φαση ? :confused: Φτεει το οτι εχει παλια ROM το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και οταν εβαλα τι τελευταια ROM αλλαξανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikGRc Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Φτεει το οτι εχει παλια ROM το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και οταν εβαλα τι τελευταια ROM αλλαξανε!! αα οκ ευχαριστω πολυ!! απλα με σκαλωσε λιγο που το χε στο πισω μερος της συσκευης..αλλα ετσι κι αλλιως το σασί του κινητου το ιδιο ειναι απλα αλλαζει cpu και ram κτλ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) παιδια κατεβασα αυτην την ταπετσαρια στο τηλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pcvirt.livewallpaper.beach γινεται να κατεβασω και ενα ψηφιακο ρολοι σ αυτη, να φαινονται και τα δυο μαζι? εννοώ κατι σαν αυτό αλλα κατα προτιμηση να εχει θεμα την θαλασσα. αλλα και αλλα θεματα γενικότερα θα με ενδιεφεραν. http://androidfreeware.net/download-digi-clock.html ευχαριστω επίσης θα ήθελα αυτην την ταπετσαρια να τη βαλω οταν ανοιγω το τηλ. απο το πλαι και παω να το ξεκλειδωσω .να μην ειναι δλδ καποια απο αυτες που εχει το τηλ. οταν κραταμε πατημενο το δαχτυλο πανω στην οθονη και μας βγαζει τα wallpapers του. ελπιζω να εγινα κατανοητος. Edited July 16, 2014 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Χρησιμοποιεί κανείς Navigon; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kteu95 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μια ερωτηση, που μπορω να κανω microsim μια απλη κατα sim ωστε να ειναι συμβατη με το g4s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 στο γερμανό στη βόνταφον στην wind αλλα καλύτερα πάρε μια καινούργια , 5 euro έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikGRc Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδια ειμαι ανάμεσα στη ROM 4.4.2 απο jiayu.es που απ οτι καταλαβαινω ειναι η official και σε αυτη http://www.needrom.com/mobile/g4sl-aosp-v1-laek-17/ .. τι προτεινετε?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ασε να μαντεψω... κολλας στην εγκατασταση.. σωστα; αναφέρομαι στον φιλο που ρωτησε για navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Pure AOSP ROM 4.4.2 από την Team Force. Μπορεί να έχει και ελληνικά. Θα την δοκιμάσω. http://androidteamforce.es/rom-g4s-aosp-4-4-2-team-force/ Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Pure AOSP ROM 4.4.2 από την Team Force. Μπορεί να έχει και ελληνικά. Θα την δοκιμάσω. http://androidteamforce.es/rom-g4s-aosp-4-4-2-team-force/ Πως σου φενεται η ρομ? Καποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ασε να μαντεψω... κολλας στην εγκατασταση.. σωστα; αναφέρομαι στον φιλο που ρωτησε για navigon. Μου λέει ότι δεν ειναι διαθεσιμο το gps,δεν βρισκει δηλαδη δορυφορους, και εχω δοκιμασει igo,sygic,tomtom και ολα δουλευουν μια χαρα. Αυτο μονο ειναι προβληματικο Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλησπέρα σας Είδα ότι σε φωτογραφίες το τηλέφωνο φυσάει και είπα να το αγοράσω... Ποιο σάιτ φερεγγυο μου προτείνετε? Έχω ήδη το Star s5 και Είμαι πολύ ευχαριστημένος Γενικά αλλά περισσότερο απαιτητικός σε θέματα ποιότητας φωτογραφίας και video.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τα σπάει η AOSP ROM, κορυφαία! Αλλά Viber και Skype δεν λειτουργούν. Έχει και ελληνικά. Υ.Γ. Ξέρεις κάποιος κάποιον τρόπο να κάνουμε edit τον αρχικό Launcher ούτως ώστε να γίνει 5x4 στην επιφάνεια εργασίας και 7x4 στο drawer; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis23 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις παρήγγειλα κι εγώ το κινητάκι (με το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος καιρό τώρα!)!Το πήρα απο minideal μιας και είδα ότι την προτιμούν πολλοί την σελίδα αυτή!Απλώς θέλω να ρωτήσω μιας και είδα οτι έρχεται με κάποια θεματάκια, τι θα πρέπει να κάνω μόλις το παραλάβω με το καλό? ;) (θα πρέπει να αλλάξω ρομ και αν ναι πώς?) Σόρρυ που μπορεί να γίνομαι κουραστικός και να ζητάω πολλά αλλα είμαι σχετικά αρχάριος γύρω απο κινητά σε θέματα ρομ πχ και θα μου χρειαζόταν λίγη βοήθεια!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 σημερα παρελαβα και εγω. ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ για ρεκοβερυ; και ποια πομ προτεινετε να βαλω? αυτη που εχει ειναι 20/5/14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω TWRP και μετεπειτα την custom 4.4.2 απο needrom; pm me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) πρεπει να εχεις περασει το απλο ρεκοβερυ πρωτα και μεσω αυτου να περασεις το twrp. εγω ηδη το εκανα ειναι ευκολο. περαστηκε και η κιτκατ. ολα ετοιμα Edited July 17, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikGRc Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παιδια καταιβασα το framaroot απο το jiayu.es και μολις παταω τα exploits απο κατω μου λεει "Exploit result Failed ... Try another exploit if available (Error #9). " . Ti πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Παιδια καταιβασα το framaroot απο το jiayu.es και μολις παταω τα exploits απο κατω μου λεει "Exploit result Failed ... Try another exploit if available (Error #9). " . Ti πρεπει να κανω? γιατί κατέβασες το framaroot? το κινητό έρχεται rooted!!!Πήγαινε Ρυθμίσεις Συστήματος-->Ασφάλεια και δες εάν η επιλογή SUperuser είναι ενεργοποιημένη!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σημερα παρελαβα και εγω. ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ για ρεκοβερυ; και ποια πομ προτεινετε να βαλω? αυτη που εχει ειναι 20/5/14 μια επιλογή είναι να κατεβάσεις από Playstore την εφαρμογή Jiayu.es και από εκεί θα κατεβάζεις ότι official υπάρχει σε ROM, Recovery κοκ Edited July 18, 2014 by nliossis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikGRc Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εβαλα το root checker και μ λεει οτι δν ειναι ρουταρισμενο και οταν παω να κανω install το ρικαβερι δν κανει τπτ.κ με volume up +start button δν μ κανει τπτ απλα ανοιγει κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts