Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω για ένα κινητό κοντά στα 100 ευρώ και είχα καταλήξει στο Xiaomi 1s αλλά ψάχνοντας εδώ μέσα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το κινητό αυτό κυρίως για τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την τιμή του.

Θα μπορούσε κάποιος που το έχει να μου δώσει μια γενική εικόνα για τους τομείς που με ενδιαφέρουν κυρίως;

1. Φωτογραφική

2. Διάρκεια μπαταρίας

3. Wi-fi

4. GPS

5. Ποιότητα κατασκευής

Μιλάω για την έκδοση με 1gb/4gb γιατί η άλλη ξεφεύγει οικονομικά.

Σας ευχαριστώ

Edited by freenew

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω για ένα κινητό κοντά στα 100 ευρώ και είχα καταλήξει στο Xiaomi 1s αλλά ψάχνοντας εδώ μέσα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το κινητό αυτό κυρίως για τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με την τιμή του.

Θα μπορούσε κάποιος που το έχει να μου δώσει μια γενική εικόνα για τους τομείς που με ενδιαφέρουν κυρίως;

1. Φωτογραφική

2. Διάρκεια μπαταρίας

3. Wi-fi

4. GPS

5. Ποιότητα κατασκευής

Μιλάω για την έκδοση με 1gb/4gb γιατί η άλλη ξεφεύγει οικονομικά.

Σας ευχαριστώ

Αρα μιλας για αλλο τηλεφωνο...

Ανοιξε ενα ξεχωριστο θεμα για αυτα που θελεις ή διαβασε οτι υπαρχει εδω μεσα και αφορα το 8πυρηνο...:ninja:

Αρα μιλας για αλλο τηλεφωνο...

Ανοιξε ενα ξεχωριστο θεμα για αυτα που θελεις ή διαβασε οτι υπαρχει εδω μεσα και αφορα το 8πυρηνο...:ninja:

Γιατί το λες αυτό? Δεν με ενδιαφέρει αν είναι 8πύρηνο ή 4πύρηνο, απλά μέχρι τώρα έψαχνα για 4πύρηνο γιατί τα 8πύρηνα έφευγαν πολύ από το ποσό που ήθελα να διαθέσω. Επειδή βρήκα αυτό το κινητό που είναι μέσα στα όριά μου για αυτό ρωτάω τις εντυπώσεις όσων το έχουν.

Γιατί το λες αυτό? Δεν με ενδιαφέρει αν είναι 8πύρηνο ή 4πύρηνο, απλά μέχρι τώρα έψαχνα για 4πύρηνο γιατί τα 8πύρηνα έφευγαν πολύ από το ποσό που ήθελα να διαθέσω. Επειδή βρήκα αυτό το κινητό που είναι μέσα στα όριά μου για αυτό ρωτάω τις εντυπώσεις όσων το έχουν.

Γιατι φιλε μου εδω συζηταμε για το 8πυρηνο και οχι για το 4πυρηνο...:p

Εσυ λοιπον ρωτας για το 4πυρηνο γιατι οπως λες το 8core ειναι ακριβο για διαθεσιμο μπατζετ σου

Αρα, ανοιγεις νεο θεμα και το βλεπεις ;)

Αν δεν κάνω λάθος το G4S είναι 8πηρινο είτε με 1G είτε με 2G Ram οπότε είναι στο σωστό θέμα
No root->No problem

Αν δεν κάνω λάθος το G4S είναι 8πηρινο είτε με 1G είτε με 2G Ram οπότε είναι στο σωστό θέμα

μολις το τσεκαρα και εχεις δικιο :O

Τα μπερδευω συνεχεια με το προηγουμενο G4 το οποιο ηταν 4core οταν βλεπω 1 gb ram

Εχει παρει κανεις αληθεια την εκδοση με το 1gb?

@freenew

η εκδοση με το 1γιγα βγαινει κοντα στα 113-115 ευρια (μαζι με την προμηθεια του Paypal)

Νομιζω πως πλεον τα τηλεφωνα με 1γιγα μνημη δεν ειναι value for money

Εκτος και αν πας σε καποιο κοντα στα 130$

Η έκδοση με το 1GB είναι EOL πλέον. Δεν βγαίνει πλέον. Λίγα κομμάτια πρέπει να κυκλοφόρησαν.
Hello moto....!

Ναι δουλεύει μια χαρά.

το κινητό υποστηρίζει otg?

δηλαδή αν αγοράσω ένα καλωδιο otg μπορώ να ανοίγω ένα οποιοδήποτε flashάκι από το κινητό?

ρωτώ γιατί όταν το έψαχνα δεν είχα βρει otg στα specs

το κινητό υποστηρίζει otg?

δηλαδή αν αγοράσω ένα καλωδιο otg μπορώ να ανοίγω ένα οποιοδήποτε flashάκι από το κινητό?

ρωτώ γιατί όταν το έψαχνα δεν είχα βρει otg στα specs

Ναι σου λέω!

http://www.e-shop.gr/valueline-vlmp60515b020-usb20-a-micro-b-otg-data-cable-020m-p-PER.211248

Αυτό πήρα και δουλεύει μια χαρά!

Hello moto....!

μολις το τσεκαρα και εχεις δικιο :O

Τα μπερδευω συνεχεια με το προηγουμενο G4 το οποιο ηταν 4core οταν βλεπω 1 gb ram

Εχει παρει κανεις αληθεια την εκδοση με το 1gb?

Μάλλον μπερδευτήκε λίγο ε??? :lol::lol::lol::lol:

Άρα όλοι έχετε πάρει το μοντέλο με 2gb/16gb ???? Κανείς με το ταπεινό του 1gb για να με βοηθήσει??

Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει να βγαίνει αλλά με μια γρήγορη ματιά το βρήκα σε αρκετά μαγαζιά.

Το δικό σας μοντέλο τι λέει στους τομείς που με ενδιαφέρει?

Μάλλον μπερδευτήκε λίγο ε??? :lol::lol::lol::lol:

Άρα όλοι έχετε πάρει το μοντέλο με 2gb/16gb ???? Κανείς με το ταπεινό του 1gb για να με βοηθήσει??

Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει να βγαίνει αλλά με μια γρήγορη ματιά το βρήκα σε αρκετά μαγαζιά.

Το δικό σας μοντέλο τι λέει στους τομείς που με ενδιαφέρει?

Με 136 ευρώ παίρνεις αυτό:http://www.vickmall.com/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-2gb-ram-16gb-rom.html?options=cart

και πραγματικα υπεραξίζει τα λεφτά του.

Δηλαδή με 25 ευρω παραπανω παιρνεις 2γιγα ραμ κατι πολυ χρησιμο καθως δεν θα εχεις περιορισμο στις ποσες εφαρμογες μπορεις να ανοιξεις.

Κατα την γνωμη μου παίξε κανα κινο,κανα στοιχημα δανεισου απο κανα φιλο ξερω γω.

Παντως μην παρεις αυτο με το 1 γιγα ραμ

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

ευχαριστώωωωωω!!!

κάτι ακόμα...

για ενσύρματο hands free έχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Δουλεύει μια χαρά!

http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh-410c-stereo-headset-black-p-TEL.009663

Hello moto....!

Nεοτερα απο το gps. Κατέβασα τα epo με άλλο πρόγραμμα απο το play και στη συνεχεία ακολούθησα τη γνωστή διαδικασια. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε η κατάσταση καθώς βιαζόμουν και το ενεργοποίησα μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο. Κλείδωσε σε 2-3 λεπτά πάντως και κατά τη διάρκεια της πλοήγησης (περίπου 40 λεπτά μέσα στην Αθήνα) δεν έχασε ποτέ το στίγμα ούτε είχα κανά περίεργο του τύπου να μου δείχνει μετατοπισμένη θέση) Δεν ξέρω αν το φιξ δούλεψε όντως αλλά έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε και πολύ αυτό γιατί φαίνεται να έχει διορθωθεί στην τελευταία ROM τουλάχιστον το συγκεκριμένο θέμα.

Ένα θετικό που μου προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη.

Έκανα 2 φορτίσεις/μετρήσεις στην μπαταρία με hobby charger και η χωρητικότητα της ήταν ελαφρώς πάνω απο την αναγραφόμενη ( ~ 3050mAh) Mου έκανε τρομερή εντύπωση καθώς οι κινέζικες μπαταρίες που δεν προερχονται απο εργοστάσια της SANYO/PANASONIC συνήθως στην μέτρηση βγάζουν πολύ χαμηλότερα νούμερα.

Εντυπώσεις ως ώρας απο το κινητό θετικότατες . Ταχύτατο, δεν λαγκάρει πουθενά εξαιρετική οθόνη (για 720p) που σε συνδιασμό με τις ιντσες του κάνει τα 1080 να φαίνονται παντελώς περιττά και φωτεινή (έχω το μαυρο, αν έχει όντως διαφορά όπως φημολογέιται απο το ασπρο). Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τα fullHD 5ιντσα. Επίσης έχει πολύ δυνατό ήχο και καλύτερο σήμα από όποιο smartphone μου έχει περάσει από τα χέρια.

Το μόνο κακό ότι είναι λίγο βαρύ αλλά με τέτοια αυτονομία χαλάλι του (αυτος ειναι και ο λόγος που ξεφορτώθηκα το Ζoppo)

Επίσης είχα ένα κολλημένο pixel (όχι καμένο) που μέρα με την μέρα φαίνεται να στρώνει αν και δεν φαίνεται καθόλου αν είναι σε απόσταση μεγαλύτερη απο 10 cm απο τη φάτσα μου.

Η αυτόματη φωτεινότητα έχει μόνο ένα θέμα που δεν χαμηλώνει εντελώς την ένταση της οθόνης σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας. Το βράδυ για παράδειγμα αν έχει σκοτάδι πρέπει να το χαμηλώσω χειροκίνητα.

Το έχει παρατηρήσει κανείς αλλος?

Edited by ktsingos

παίδες, ενδιαφέρομαι κι εγώ να το πάρω και είμαι έτοιμος να το χτυπήσω. Θέλω τις γνώσεις σας για τα εξής:

1. Μαύρο ή άσπρο. άσχετα από θέμα γούστου, υπάρχει ουσιαστική διαφορά? (πχ. ποιότητα οθόνης)

2. να το ζητήσω ρουταρισμένο ή όχι?

3. στις φωτογραφίες πως τα πάει? (με ενδιαφέρει πως τα πάει περισσότερο σε σχέση με άλλα κινητά όπψς πχ. Coolpad F1)

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια/άποψη!

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Το GPS δειχνει να δουλευει καλυτερα σημερα που το δοκιμασα ξανα (εχθες ειχε βροχες και συννεφια), απλα δεν μπορω να εξαγω ασφαλη συμπερασματα γιατι το δοκιμασα απο το μπαλκονι μου και ειμαι στον 1ο οροφο

Εδειχνε να μην ειναι ακριβες στην τοποθεσια μου παντως χωρις χρηση internet

Διαπιστωσα ομως κατι παραξενο και θα ηθελα να μου πειτε αν συμβαινει και σε σας

Τα στατιστικα που κραταει η συσκευη για την μπαταρια, μηδενιζουν καθε φορα που κανω επανεκινηση ή κλεινω το τηλεφωνο :confused:

Σε προηγουμενες συσκευες αυτο δεν γινοταν :worry:

Το κανει και σε εσας?:blink::blink:

Το GPS δειχνει να δουλευει καλυτερα σημερα που το δοκιμασα ξανα (εχθες ειχε βροχες και συννεφια), απλα δεν μπορω να εξαγω ασφαλη συμπερασματα γιατι το δοκιμασα απο το μπαλκονι μου και ειμαι στον 1ο οροφο

Εδειχνε να μην ειναι ακριβες στην τοποθεσια μου παντως χωρις χρηση internet

Διαπιστωσα ομως κατι παραξενο και θα ηθελα να μου πειτε αν συμβαινει και σε σας

Τα στατιστικα που κραταει η συσκευη για την μπαταρια, μηδενιζουν καθε φορα που κανω επανεκινηση ή κλεινω το τηλεφωνο :confused:

Σε προηγουμενες συσκευες αυτο δεν γινοταν :worry:

Το κανει και σε εσας?:blink::blink:

Και στο δικο μου τα μηδενιζει...

Βάλτε το battery left. Με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα καλιμπραρίσματος μπαταρίας, Τις πρώτες μέρες μετράει την χρήση του κινητού και την κατανάλωση μπαταρίας και στη συνέχεια βγάζει πολύ ακριβή ένδειξη για την μπαταρία. Το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι εκπληκτικά ακριβές στις μετρήσεις και στη προγνωση για το υπόλοιπο της μπαταρίας. Δώστε του μόνο μερικές μέρες για να μπορέσει να βγάλει έναν μέσο όρο της χρήσης που κάνετε στο κινητό.

Το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω με την αυτόματη φωτεινοτητα που δεν χαμηλωνει εντελώς την ένταση το έχει κανείς άλλος?

Βάλτε το battery left. Με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα καλιμπραρίσματος μπαταρίας, Τις πρώτες μέρες μετράει την χρήση του κινητού και την κατανάλωση μπαταρίας και στη συνέχεια βγάζει πολύ ακριβή ένδειξη για την μπαταρία. Το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι εκπληκτικά ακριβές στις μετρήσεις και στη προγνωση για το υπόλοιπο της μπαταρίας. Δώστε του μόνο μερικές μέρες για να μπορέσει να βγάλει έναν μέσο όρο της χρήσης που κάνετε στο κινητό.

Το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω με την αυτόματη φωτεινοτητα που δεν χαμηλωνει εντελώς την ένταση το έχει κανείς άλλος?

δεν με απασχολει τοσο η προβλεψη, οσο το να εμφανιζεται η καταναλωση σωστα

Εσενα στα εμφανιζει τα στατιστικα συνεχομενα η συσκευη ή τα μηδενιζει μετα απο ρεσταρτ/σβησιμο της συσκευης?

Θελω να δω αν ειναι φυσιολογικο αυτο ή αν αποτελει καποιο bug/προβλημα, γιατι οταν παρελαβα την συσκευη, το πακετο ηταν βρεγμενο (θελω να δω αν τυχον εχει παρει υγρασια η οποια επιρεαζει την ομαλη λειτουργια της συσκευης)

Τα μηδενίζει ...

Μα τι φιφηδες ειναι εκει στην Jiayu...:lol:

Για ποιον λογο να μηδενιζει τα στατιστικα...

Το κανει με ολες τις ΡΟΜ που εχετε δοκιμασει ή μονο με την στοκ αραγε?

δεν με απασχολει τοσο η προβλεψη, οσο το να εμφανιζεται η καταναλωση σωστα

Εσενα στα εμφανιζει τα στατιστικα συνεχομενα η συσκευη ή τα μηδενιζει μετα απο ρεσταρτ/σβησιμο της συσκευης?

Θελω να δω αν ειναι φυσιολογικο αυτο ή αν αποτελει καποιο bug/προβλημα, γιατι οταν παρελαβα την συσκευη, το πακετο ηταν βρεγμενο (θελω να δω αν τυχον εχει παρει υγρασια η οποια επιρεαζει την ομαλη λειτουργια της συσκευης)

βρεγμενο?

Απο ποιο μαγαζι παρηγγειλες ?

Τα στατιστικά μηδενίζουν δυστυχώς ή ευτυχώς σε κάθε επανεκκίνηση... δεν είναι μονάχα του κινητού αυτού μιας και εγώ που έχω το ZTE v987 έχω παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα

Επίσης κι αυτό περί αυτόματης ελάχιστης φωτινότητας το έχω και στο V987 οπότε υποπτεύομαι πως ή είναι θέμα του 4.2.x android ή είναι χαρακτιριστικό γνώρισμα κινέζικων....

Μα τι φιφηδες ειναι εκει στην Jiayu...:lol:

Για ποιον λογο να μηδενιζει τα στατιστικα...

Το κανει με ολες τις ΡΟΜ που εχετε δοκιμασει ή μονο με την στοκ αραγε?

Και με το Alcatel 997D είχα το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και ο αδελφός μου στο Xperia Ray. Άρα δεν είναι θέμα της Jiayu ή της κάθε Jiayu. Στο G4A που είχα με την Ισπανική την ROM δεν το είχε το πρόβλημα, ούτε με τις Κινέζικες. Τώρα στο G4S δεν το 'χω προσέξει και δεν με νοιάζει.

Hello moto....!

Μαγκες καλησπερα.

Το κινητο θα το εχω τη Δευτερα μιας και σημερα εφυγε απ το αεροδρομιο για το ταχυδρομειο της περιοχης μου.

απ την ημερα που το παρηγγειλα και μετα εχουν βγει αρκετες ΡΟΜ ειτε official ειτε αλλες...Πολλοι απο σας εχετε χρησιμοποιησει πολλες απ αυτες.Το ιδιο και οι τυποι στο XDA.

Θελω,αν σας ειναι ευκολο,να μου πειτε ποια ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ (λογικα θα ειναι και η τελευταια) official ROM και ποια ειναι η καλυτερη ΜΗ official!

Eυχαριστω πολυ.

Εντυπωσεις για το δικο μου απο Δευτερα!