Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως το πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές, όπως το Facebook που κρασάρει, το έχουν όλα τα κινητά με το 6592 και δεν είναι πρόβλημα της Jiayu.

Άρα κάτι παίζει με τους προγραμματιστές των εφαρμογών. Λογικό είναι, καινούρια πλατφόρμα είναι. Τέλος πάντων εγώ μόνο με το Facebook έχω πρόβλημα και δεν με νοιάζει.

http://mtkforums.com/viewtopic.php?t=760&p=2891

Hello moto....!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και απο εμένα.Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο ael που το πήρε απο spemall. Tι επιλογή shipping έκανες φίλε μου;Την στάνταρ που σε χρεώνει 9.72 ευρώ η δεν τσέκαρες τίποτα στο κουτί;Καλά για DHL δεν το συζητώ.
Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Καλησπέρα και απο εμένα.Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο ael που το πήρε απο spemall. Tι επιλογή shipping έκανες φίλε μου;Την στάνταρ που σε χρεώνει 9.72 ευρώ η δεν τσέκαρες τίποτα στο κουτί;Καλά για DHL δεν το συζητώ.

Την απλή, "Standard Shipping 60% OFF" και μπορείς να δεις ότι ήρθε όντως σε δέκα ημέρες! RF229226964SG

Hello moto....!

Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!
Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κάτοχος ενός Huawei Ideos X5 Pro αυτή τη στιγμή (το πρώτο μου Android smartphone) και ψάχνω για αντικαταστάτη. Το Jiayu G4S φαίνεται πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του (αυτό που λέμε vfm), βέβαια διαβάζοντας τις 9 σελίδες εδώ είδα ότι υπάρχουν κάποια μικροθεματάκια, αναμενόμενα (;) για τα λεφτά του.

Σκέφτομαι να το πάρω από το minideal.net, την έκδοση με τα 2GB. Τι πρέπει να προσέξω πριν το παραγγείλω; Παραθέτω μια λίστα με ερωτήσεις:

1. Η ROM του (ή τελοσπάντων αυτή με την οποία έρχεται από το minideal.net) υποστηρίζει Ελληνικά;
  2. Χρειάζεται να τους πως να το root-άρουν;
  3. Ποιο τρόπο για τα μεταφορικά πρέπει να επιλέξω προκειμένου να μην έχω θέμα με τελωνεία, κτλ και ας αργήσει...;
  4. Προτείνετε κάποιο καλούτσικο ζευγάρι ακουστικών (και για ομιλία, αλλά και για μουσική-ραδιόφωνο κυρίως) αν είναι δυνατόν από το ίδιο site, για να μου έρθει πακέτο;
  5. Ξεχνάω κάτι, προτείνετε κάτι άλλο εσείς;

Θεωρώ ότι στα λεφτά αυτά, το G4S είναι μια τίμια επιλογή χωρίς χοντρά προβλήματα. Κάποια θέματα με το GPS μάλλον δε φαίνεται να υφίστανται (σύμφωνα με ό,τι διάβασα εδώ) ή λύνονται σχετικά εύκολα. Μακάρι να βγει και επίσημα KitKat για το κινητό.

Σας ευχαριστώ.

... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

1. Η ROM του (ή τελοσπάντων αυτή με την οποία έρχεται από το minideal.net) υποστηρίζει Ελληνικά;
  2. Χρειάζεται να τους πως να το root-άρουν;
  3. Ποιο τρόπο για τα μεταφορικά πρέπει να επιλέξω προκειμένου να μην έχω θέμα με τελωνεία, κτλ και ας αργήσει...;
  4. Προτείνετε κάποιο καλούτσικο ζευγάρι ακουστικών (και για ομιλία, αλλά και για μουσική-ραδιόφωνο κυρίως) αν είναι δυνατόν από το ίδιο site, για να μου έρθει πακέτο;
  5. Ξεχνάω κάτι, προτείνετε κάτι άλλο εσείς;

.

Υπάρχουν 3 επίσημες ROMS, οι οποίες και οι 3 έχουν Ελληνική γλώσσα. Είναι prerooted όλες. Για μεταφορικά βάζεις standard, όχι courier δηλαδή όπως η DHL. Για ακουστικά εγώ έχω τα SONY ERICSSON MH-410C και λειτουργούν μια χαρά με το τηλέφωνο. Άμα δεν έχει τα γνήσια της Jiayu πάρε αυτά από την χώρα μας. Επίσης άμα το βιάζεσαι πολύ, πάρτο από spemall.com, σε εμένα ήρθε σε 10 μέρες, ενώ φίλος από το minideal που πήρε το G5s την ίδια μέρα με 'μένα δεν ήρθε ακόμη. Το G4A τον Οκτώβρη το είχα πάρει από το Minideal και έκανε 22 μέρες να έρθει, ενώ το G4s έκανε μόλις 10 από το spemall. Για τα λεφτά του είναι η καλύτερη η επιλογή, καθώς επίσης και για την ποιότητα του και τις διαστάσεις του. Κανένα πρόβλημα δεν έχει για 'μένα.

Hello moto....!

Υπάρχουν 3 επίσημες ROMS, οι οποίες και οι 3 έχουν Ελληνική γλώσσα. Είναι prerooted όλες. Για μεταφορικά βάζεις standard, όχι courier δηλαδή όπως η DHL. Για ακουστικά εγώ έχω τα SONY ERICSSON MH-410C και λειτουργούν μια χαρά με το τηλέφωνο. Άμα δεν έχει τα γνήσια της Jiayu πάρε αυτά από την χώρα μας. Επίσης άμα το βιάζεσαι πολύ, πάρτο από spemall.com, σε εμένα ήρθε σε 10 μέρες, ενώ φίλος από το minideal που πήρε το G5s την ίδια μέρα με 'μένα δεν ήρθε ακόμη. Το G4A τον Οκτώβρη το είχα πάρει από το Minideal και έκανε 22 μέρες να έρθει, ενώ το G4s έκανε μόλις 10 από το spemall. Για τα λεφτά του είναι η καλύτερη η επιλογή, καθώς επίσης και για την ποιότητα του και τις διαστάσεις του. Κανένα πρόβλημα δεν έχει για 'μένα.

Απ' ότι έχω διαβάσει, το πρόβλημα με το GPS ξεπερνιέται με μια τρίλεπτη διαδικασία.

Το μόνο πρόβλημα που δεν έχει λυθεί ακόμα είναι αυτό με το facebook. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τελευταία του έκδοση γιατί κρασάρει και είναι μονόδρομος η χρήση της 8ης έκδοσης.

Η μόνη μου "φοβία" είναι τα παράσιτα που λέγεται ότι υπάρχουν σε mediatek κινητά, όταν μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς handsfree.Να τονίσω ότι δεν είχα ποτέ Mediatek συσκευή, οπότε δεν αναφέρομαι σε προσωπική εμπειρία.

Όταν παραλάβω το δικό μου θα σας πω για τα παράσιτα

GoofyX

0. Προτείνω να το πάρεις απο εδώ Εσύ αποφασίζεις...

1. Ναι. (Android είναι αφου...)

2. Οχι. Εχει διακοπτακι στο menu.

3. Ταχυδρομείο.

4. Λένε πως τα Xiaomi piston (σαν αυτα εδω) ειναι αρκετα καλα...

5. μικροθεματάκια, αναμενόμενα για τα λεφτά του. © ;)

Απ' ότι έχω διαβάσει, το πρόβλημα με το GPS ξεπερνιέται με μια τρίλεπτη διαδικασία.

Το μόνο πρόβλημα που δεν έχει λυθεί ακόμα είναι αυτό με το facebook. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τελευταία του έκδοση γιατί κρασάρει και είναι μονόδρομος η χρήση της 8ης έκδοσης.

Η μόνη μου "φοβία" είναι τα παράσιτα που λέγεται ότι υπάρχουν σε mediatek κινητά, όταν μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς handsfree.Να τονίσω ότι δεν είχα ποτέ Mediatek συσκευή, οπότε δεν αναφέρομαι σε προσωπική εμπειρία.

Όταν παραλάβω το δικό μου θα σας πω για τα παράσιτα

Εμένα δεν είχε πρόβλημα το GPS του, δεν το πείραξα τίποτε. Σε 15'' κλειδώνει, κάτι που δεν γινόταν με το G4A, ή με το 997D, ακόμη και με το N78!!!

Το πρόβλημα με το Facebook το έχουν και άλλες εταιρείες με τον 6592 και μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα και ίσως ευθύνονται και οι προγραμματιστές του Facebook εκτός από την Mediatek και τους drivers που μπορεί να μην διέθεσε.

Παράσιτα έχω μόνο με έναν συνομιλητή που έχει S3. Με κανέναν άλλον δεν έχω θέμα. Λύνεται με την χρήση handsfree.

Hello moto....!

Παράσιτα έχω μόνο με έναν συνομιλητή που έχει S3. Με κανέναν άλλον δεν έχω θέμα. Λύνεται με την χρήση handsfree.
Αυτό θα έλεγα ότι είναι το πιο χοντρό θέμα. Το να μιλάς με handsfree δε θα το έλεγα ακριβώς λύση...
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Αυτό θα έλεγα ότι είναι το πιο χοντρό θέμα. Το να μιλάς με handsfree δε θα το έλεγα ακριβώς λύση...

είναι γενικό πρόβλημα των κινέζικων κινητών με mediatek SoC. Στον 6592 έχουν εξαλειφθεί αυτά απ' ότι είχα διαβάσει, απλά είναι κάτι που με φοβίζει λίγες μέρες πριν παραλάβω το κινητό.

πάντως παράσιτα που ακούει ο συνομιλητής μου έχω και με το lg optimus l5 που έχω τώρα. και με το x10 mini pro πού είχα παλιότερα.

Edited by geoioanid

Η οθόνη του είναι και retina και gorilla glass II?

Ναι όπως μπορείς να δεις και στα χαρακτηριστικά του κινητού

http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-ram-2gb-rom-16gb.html

Edited by nliossis

Ναι όπως μπορείς να δεις και στα χαρακτηριστικά του κινητού

http://www.minideal.net/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-ram-2gb-rom-16gb.html

πώς γίνεται να έχει Retina οθόνη, όταν το Retina είναι απλά ένα brandname της apple? Το retina είναι ένας όρος προώθησης(marketing) των οθονών της , και όχι ένας ακριβής τεχνικός όρος, δηλαδή δεν αναφέρεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά. :)

Παιδιά για τις παρεμβολές... Μίλησα με γνωστο μου τεχνικό κ μου ειπε οτι έχει να κάνει με τη μόνωση του μικροφώνου...Δείτε κ εδω http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=466839&st=11780#entry25971332 υπήρχε κ σε κάποια g4 το πρόβλημα... Επειδή είναι καινούργιο ακόμα κ λυπάμαι να το ανοιξω, θα το αφήσω λίγο καιρό, έτσι ούτως ή άλλως δεν το κάνει πάντα και όταν το δοκιμάσω αυτό που κάνουν στο φόρουμ θα σας πω αποτέλεσμα....

Λοιπον, εχει ερθει και μενα εδω και λιγες μερες..

εκανε σχεδον 2 εβδομαδες να ερθει με Free Shipping - SG Post

1)Η μπαταρια κραταει 2 μερες αν παιρνεις τηλεφωνα, παιζεις games, εχεις ανοιχτο wifi για καποιες ωρες της μερας

2)Εχει δαχτυλιες η οθονη μετα απο χρηση..αλλα φευγουν με ενα πανακι:p

3)Κολλησε 2-3 φορες σε apps πχ whatsup αλλα δεν εχει ξανακολλησει (ελεγε cant respond-close or wait)

4)Handsfree δεν εχει μεσα, πηρα καποια 15 ευρω απο ελλαδα:lol: καλυτερα να παρετε πιο φτηνα απο καπου

5)Η καμερα φαινεται καλη..πηρα μερικες φωτογραφιες..δε μπορω να κανω συγκριση με αλλα smartphone γιατι δεν ειχα ποτε.

6)Το πληκτρολογιο ηταν baidu και ειχε καποια κινεζικα γραμματα..το αλλαξα σε touchpal ..εχει και αλλα διαφορα στο app store

7)θηκες απο που αγοραζω?κανουν αυτες του iphone?

Να και 2 φωτογραφιες απο το cpu-z

Στο aliexpress εχει ακουστικα 1 dollars http://www.aliexpress.com/item/HOT-Headphone-Handsfree-With-Volume-Mic-Earphone-For-Samsung-Galaxy-S2-S3-SIII-S4-I9500-Galaxy/1873415396.html

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Handsfree με 0.75 ευρω 96,2 freedback ....

πώς γίνεται να έχει Retina οθόνη, όταν το Retina είναι απλά ένα brandname της apple? Το retina είναι ένας όρος προώθησης(marketing) των οθονών της , και όχι ένας ακριβής τεχνικός όρος, δηλαδή δεν αναφέρεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά. :)

Από αυτή την άποψη έχεις κάποιο δίκιο...ίσως πιο σωστά θα ήταν να γραφόταν Retina like!!!

Ούτως η άλλως η πατέντα της Apple έχει να κάνει με το πόσο υψηλό είναι το pixel density της οθόνης (PPI) ώστε να είναι αδύνατο το ανθρώπινο μάτι να ξεχωρίσει διαφορά ανάμεσα στα pixels από κάποια τυπική απόσταση θέασης...έχει δε θέσει η Apple κάποια όρια PPI ανάλογα και με το μέγεθος της οθόνης (http://en.wikipedia.org/wiki/Retina_Display).

Για οθόνες όπως αυτή του G4S που είναι 4,7'' το PPI πρέπει να είναι κοντά στα 326PPI...το G4S έχει 312PPI άρα καλύπτει αυτήν την απαίτηση...

Από αυτή την άποψη έχεις κάποιο δίκιο...ίσως πιο σωστά θα ήταν να γραφόταν Retina like!!!

Ούτως η άλλως η πατέντα της Apple έχει να κάνει με το πόσο υψηλό είναι το pixel density της οθόνης (PPI) ώστε να είναι αδύνατο το ανθρώπινο μάτι να ξεχωρίσει διαφορά ανάμεσα στα pixels από κάποια τυπική απόσταση θέασης...έχει δε θέσει η Apple κάποια όρια PPI ανάλογα και με το μέγεθος της οθόνης (http://en.wikipedia.org/wiki/Retina_Display).

Για οθόνες όπως αυτή του G4S που είναι 4,7'' το PPI πρέπει να είναι κοντά στα 326PPI...το G4S έχει 312PPI άρα καλύπτει αυτήν την απαίτηση...

Με διαφώτισες πλήρως:) σε ευχαριστώ. Με αυτή την λογική όμως και η οθόνη του Galaxy S5, retina θεωρείται?

καλησπέρα επειδη θελω να το παραγγειλω απο minideal.μπορει να μου απαντησει κάποιος αν κολαει το facebook?θα εχω πρόβλημα?ελλήνικο πληκτρολόγιο από το android έχει η πρέπει να εγκαταστήσω εφαρμογή?ευχαριστώ Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη θελω να το παραγγειλω απο minideal.μπορει να μου απαντησει κάποιος αν κολαει το facebook?θα εχω πρόβλημα?ελλήνικο πληκτρολόγιο από το android έχει η πρέπει να εγκαταστήσω εφαρμογή?ευχαριστώ

Η τελευταία έκδοση του facebook δεν λειτουργεί και σε αυτό φταίνε είτε οι developers του facebook είτε κάποια ελλειπή drivers στους Mediatek cpus(Η τελευταία έκδοση που λειτουργεί είναι η 8η). Ελληνικά έχει ως γλώσσα συστήματος. Το πληκτρολόγιο που έχει λέγεται Baidu, δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Πάντως σε λιγότερο από 1' μπορείς να εγκαταστήσεις από google play το Google Keyboard.

Η τελευταία έκδοση του facebook δεν λειτουργεί και σε αυτό φταίνε είτε οι developers του facebook είτε κάποια ελλειπή drivers στους Mediatek cpus(Η τελευταία έκδοση που λειτουργεί είναι η 8η). Ελληνικά έχει ως γλώσσα συστήματος. Το πληκτρολόγιο που έχει λέγεται Baidu, δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Πάντως σε λιγότερο από 1' μπορείς να εγκαταστήσεις από google play το Google Keyboard.

ευχαρίστω για την απαντηση

δλδ δεν εχει προεγκατεστημενο ελληνικο πληκτρολογιο ?

στις ρυθμίσεις δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις ελληνικο πληκρτολογιο android

όχι απο εφαρμογη αλλα απο το λειτουργικό κατευθείαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαρίστω για την απαντηση

δλδ δεν εχει προεγκατεστημενο ελληνικο πληκτρολογιο ?

στις ρυθμίσεις δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις ελληνικο πληκρτολογιο android

όχι απο εφαρμογη αλλα απο το λειτουργικό κατευθείαν

είναι το ίδιο πράγμα είτε από λειτουργικό είτε αν το κάνεις εγκατάσταση εσύ. απλά το baidu θα είναι εγκατεστημένο στο /system/app και από το playstore θα είναι στο data/app. To baidu keyboard είναι πολύ πιθανό να έχει ελληνικά,απλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα το κινητό.

δεν εχει προεγκατεστημενο όχι μονο ελληνικο, αλλα κανένα αλλο πληκτρολόγιο. δλδ EN & CN

ισως υπαρχει και στο Baidu αυτό δυνατότητα προσθήκης άλλων γλωσσών, αλλά εγώ δεν ξερω κινέζικα :)

δεν εχει προεγκατεστημενο όχι μονο ελληνικο, αλλα κανένα αλλο πληκτρολόγιο. δλδ EN & CN

ισως υπαρχει και στο Baidu αυτό δυνατότητα προσθήκης άλλων γλωσσών, αλλά εγώ δεν ξερω κινέζικα :)

πώς γίνεται να μην έχει προεγκατεστημένο πλήκτρολόγιο?