Panosgep Δημ. September 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 panagos το εχω βαλει αυτο το patch απο τον Μαιο.Επισης εχω ψαξει με ολα τα γνωστα fxtools αλλα κανενα δεν τον βρισκει. Επιπλεον δεν θελω να κανω format αν δεν βρω την λυση πρωτα. Βρηκα αλλο ενα ατομο που ειχε το ιδιο προβλημα αλλα αυτος το ελυσε με format γιατι ειχε ρωτησει ολους τους ειδικους και δεν εβρισκε λυση. Εβαλα το norton personal firewall 2004 και δεν μου εχει ξαναχτυπησει απο χθες,μου εγραψε το firewall κατι για generic host proccess και απο τοτε δεν ειχα προβλημα,αλλα το εχω σε trial period.PM οποιος νπορει να βοηθησει pls. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panosgep (20 Σεπ. 2004 , 20:11) panagos το εχω βαλει αυτο το patch απο τον Μαιο.Επισης εχω ψαξει με ολα τα γνωστα fxtools αλλα κανενα δεν τον βρισκει. Επιπλεον δεν θελω να κανω format αν δεν βρω την λυση πρωτα. Βρηκα αλλο ενα ατομο που ειχε το ιδιο προβλημα αλλα αυτος το ελυσε με format γιατι ειχε ρωτησει ολους τους ειδικους και δεν εβρισκε λυση. Εβαλα το norton personal firewall 2004 και δεν μου εχει ξαναχτυπησει απο χθες,μου εγραψε το firewall κατι για generic host proccess και απο τοτε δεν ειχα προβλημα,αλλα το εχω σε trial period.PM οποιος νπορει να βοηθησει pls. δοκιμασε να ξαναπερασεις το patch, και μετα κανε την διαδικασια με το fxtool 2-3 φορες. κανε και ενα live update, ποτε δεν ξερεις :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 kai kleise to sytem restore prin ta kaneis ola ayta. vasikos kanonas. kleineis to restore pernas to patch trexeis to fix restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. September 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 OK.Πηγα να κανω windows update και μου εβγαλε παλι το 853732(patch για sasser) ενω το ειχα εγκατεστημενο... Το εκανα παλι εγκατασταση.Αλλα δεν ξερω αν λυθηκε το prob. Το system restore το εχω κλεισει απο την πρωτη στιγμη. παντως εχω πολλες ωρες στο ωετ και δεν εχει χτυπησει ακομα. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panosgep (21 Σεπ. 2004 , 23:16) OK.Πηγα να κανω windows update και μου εβγαλε παλι το 853732(patch για sasser) ενω το ειχα εγκατεστημενο... Το εκανα παλι εγκατασταση.Αλλα δεν ξερω αν λυθηκε το prob. Το system restore το εχω κλεισει απο την πρωτη στιγμη. παντως εχω πολλες ωρες στο ωετ και δεν εχει χτυπησει ακομα. τοτε μαλλον τον εσβησες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (25 Σεπ. 2004 , 19:32) τοτε μαλλον τον εσβησες :) Ναι αφου δεν του εμφανιστηκε την πρωτη φορα τοτε ειναι ολα οκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts