A_gamer Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Αφου το ξεθαψατε μετα απο σχεδον 4 χρονια, πλεον μπορει να μην ειναι καν της μοδας :rolleyes: +1. Προσέξτε λίγο τις ημερομηνίες πριν ποστάρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 λοιπόν τελικά ανακαλύπτει κανείς τρελά gadget! βρήκα κι ένα νέο section στο e-go που τα δημοσιεύει. λέγεται wired & weird. απίθανα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. October 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 ena kalo site me gadgets einai ayto http://www.ouaou.gr:!::D kala afasia eimai tora to eida oti to exoyn valei alloi pio mprosta tespa den peirazei Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Το Ouaou είναι σούπερ ναι! Υπάρχει επίσης και το Homestuff.gr και το gadgetilife.gr που είναι επίσης εξαιρετικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAKIS Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 nice sites! :D Παράθεση GREEN PLANET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. October 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 ψαχνω αυτο δειτε το βιντεο το ειχε το ουαου 250 ευρο αν θυμαμαι καλα αλλα τωρα δεν.........:cool: Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 ψαχνω αυτο δειτε το βιντεο το ειχε το ουαου 250 ευρο αν θυμαμαι καλα αλλα τωρα δεν.........:cool: LOL! Τι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Να το έχεις να πετάει μέσα στο σπίτι; Να πεις ότι μετέφερε και τίποτα να το καταλάβω: βαριέμαι να πάω στην κουζίνα για νερό το στέλνω να μου το φέρει. Αλλά έτσι τι ακριβώς να το κάνω; :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. October 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 LOL! Τι να το κάνεις αυτό το πράγμα; Να το έχεις να πετάει μέσα στο σπίτι; Να πεις ότι μετέφερε και τίποτα να το καταλάβω: βαριέμαι να πάω στην κουζίνα για νερό το στέλνω να μου το φέρει. Αλλά έτσι τι ακριβώς να το κάνω; :rolleyes: δωρο θελω να το κανω.:O και μεταφερει φωτογραφικη σε αλλο βιντεο που εχω βρει!:p Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 δωρο θελω να το κανω.:O και μεταφερει φωτογραφικη σε αλλο βιντεο που εχω βρει!:p Πάσο τότε :p:lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. October 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 ta vreika ta video &feature=PlayList&p=19096A5C6BA2FAC8&index=87 Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 θα πάρω ένα τέτοιο GPS στη γυναίκα μου, θα το χακάρω και θα βλέπω που είναι κάθε στιγμή... Καλό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 θα πάρω ένα τέτοιο GPS στη γυναίκα μου, θα το χακάρω και θα βλέπω που είναι κάθε στιγμή... Καλό!! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 ψαχνω αυτο δειτε το βιντεο το ειχε το ουαου 250 ευρο αν θυμαμαι καλα αλλα τωρα δεν.........:cool: Ψάξε στο ebay, γύρω στα 160€... με έβαλες σε σκέψεις κι εμένα Αλλά γιατί δεν του παίρνεις ένα ΑΛΗΘΙΝΟ παιχνίδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts