dontias Δημοσιεύτηκε September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2003 Γνωριζει κανενας παιδια που μπορω να βρω την οθονη Samsung Syncmaster 957MB 19''? Και σε τι τιμη? Εψαξα στο πλαισιο αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Πολύ καλή επιλογή φίλε μου !! Αυτή έχω και εγώ αν και το μοντέλο είναι το 959 μάλλον την ίδια λέμε. Άψογη οθονίτσα !!! :) Kοίτα εδώ : http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.16807 ps. Η 957 Magic Bright δεν έρχεται Eλλάδα (μην με ρωτήσεις γιατί...δεν ξέρω....μαμακίες εισαγωγέων) Αντί αυτής φέρνουνε αυτή που βλέπεις στο παραπάνω link. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dontias Δημ. September 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Ευχαριστω παρα πολυ. Εγω βρηκα το μοντελο που ανεφερα και συμπεριλαμβανει το Magic Bright στην τιμη των 250 ευρω στο εξωτερικο βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts