myrsine22 Δημοσιεύτηκε April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2014 Παιδιά καλό απογευμα. Ανοιγοντας σημερα τον υπολογιστή μου ήταν όλα "παγωμένα". Σκέφτηκα να βγάλω το hdmi καλώδιο που συνδέει το πσ με την τηλεόραση και να κάνω επανεκκίνηση. Από τότε στην οθόνη βλέπω το μήνυμα missing opening system. Το χω ξαναπάθει στο παρελθον και μου εδωσε οδηγιες ενας τεχνικος. Να μπω στα bios και να βάλω σε τάξη τους δίσκους. Σαββατο απογευμα δεν βρίσκω κανεναν ... Η μονη μου ελπιδα ειστε εσεις.. Εχω windows 7, εναν εσωτερικο , εναν εξωτερικο δισκο και το dvd/cd recorder Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αν δεν σου εχει χτυπησει ο δισκος και απλα εχει χαλασει η σειρα του boot, μπες στο bios πατωντας το delete. Mετα διαλεγεις boot--> boot sequence/boot device priority ---> διαλεξε να ξεκιναει απο τον εσωτερικο σου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43499&stc=1&d=1396712836 που το βρισκω το boot? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Διαλεγε το advanced bios features εκει εχει τις επιλογες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43500&stc=1&d=1396714192 απ οτι βλεπω δεν μου τον αναγνωριζει τον δισκο... Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δε σου βρισκει το δισκο λοιπον. Τι δισκος ειναι ξερεις sata ή ide? Για αρχη τσεκαρε με κλειστο υπολογιστη τα καλωδια που πανε πανω του, βγαλτα και ξαναβαλτα. Επισης τσεκαρε και στο integrated peripherals το sata mode σε τι φαση ειναι? AHCI/ΙDE? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. April 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δε σου βρισκει το δισκο λοιπον. Τι δισκος ειναι ξερεις sata ή ide? Για αρχη τσεκαρε με κλειστο υπολογιστη τα καλωδια που πανε πανω του, βγαλτα και ξαναβαλτα. Επισης τσεκαρε και στο integrated peripherals το sata mode σε τι φαση ειναι? AHCI/ΙDE? αχ μου φαινονται βουνο ολα αυτα... θα το κλεισω κ θα περιμενω τη Δευτερα :'( Σε ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 αχ μου φαινονται βουνο ολα αυτα... θα το κλεισω κ θα περιμενω τη Δευτερα :'( Σε ευχαριστω για τον χρονο σου Αν δεν παιδευτείς, δεν μαθαίνεις... Νόμος.:);) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Μην σου φαίνονται τόσο δυσκολα όλα αυτά εφόσον έχεις άτομα να σε καθοδηγουν εδώ,δοκίμασε για να μαθεις Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Είναι καινούριος ο δίσκος? μήπως θέλει partition format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Είναι καινούριος ο δίσκος? μήπως θέλει partition format? Δεν τον αναγνωρίζει ούτε το bios, πώς θα τον κάνει format ?? Βέβαια δεν μας έδωσε καμιά ενημέρωση η myrsine22. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts