Jump to content

ΖΤΕ Η108NS WiFi(?) Problem

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά,

εδώ και 2 εβδομάδες που άλλαξα router και σύνδεση (από ISDN σε PSTN) έχω συχνότατες αποσυνδέσεις!!

Δεν ξέρω αν είναι θέμα του wifi ή της ADSL σύνδεσης.

Το περίεργο είναι πως το DSL λαμπάκι είναι συνέχεια αναμμένο εδώ και μερικές ημέρες, αλλά έχω φοβερές αποσυνδέσεις και το Internet connection Up time είναι κοντά στις 5 μέρες.

Πήρα τον ΟΤΕ και τους ζήτησα για αρχή να συγχρονίζω αντί για 15Μbps σε κάτι λιγότερο να δω τι παίζει. Ο τυπάκος εκεί μου έριξε και την ιδέα (επειδή δεν έβλεπε πρόβλημα στη σύνδεση) για το wifi. ΄

Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας θέμα με το wifi?? να του αλλάξω τίποτα ρυθμίσεις μήπως μπερδεύεται με τα υπόλοιπα ασύρματα της γειτονιάς;;

Να σημειώσω πως συνδέομαι μόνο μέσω WiFi και οι αποσυνδέσεις συμβαίνουν ακόμα και στο laptop το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 2m από το router στο ίδιο δωμάτιο!!

ΗΕΕΕΕΕΕΕLPPPPPPPPP ... :P

Edited by Frogy
Περισσότερες πληροφορίες

Γεια χαρά,

εδώ και 2 εβδομάδες που άλλαξα router και σύνδεση (από ISDN σε PSTN) έχω συχνότατες αποσυνδέσεις!!

Δεν ξέρω αν είναι θέμα του wifi ή της ADSL σύνδεσης.

Το περίεργο είναι πως το DSL λαμπάκι είναι συνέχεια αναμμένο εδώ και μερικές ημέρες, αλλά έχω φοβερές αποσυνδέσεις και το Internet connection Up time είναι κοντά στις 5 μέρες.

Πήρα τον ΟΤΕ και τους ζήτησα για αρχή να συγχρονίζω αντί για 15Μbps σε κάτι λιγότερο να δω τι παίζει. Ο τυπάκος εκεί μου έριξε και την ιδέα (επειδή δεν έβλεπε πρόβλημα στη σύνδεση) για το wifi. ΄

Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας θέμα με το wifi?? να του αλλάξω τίποτα ρυθμίσεις μήπως μπερδεύεται με τα υπόλοιπα ασύρματα της γειτονιάς;;

Να σημειώσω πως συνδέομαι μόνο μέσω WiFi και οι αποσυνδέσεις συμβαίνουν ακόμα και στο laptop το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 2m από το router στο ίδιο δωμάτιο!!

ΗΕΕΕΕΕΕΕLPPPPPPPPP ... :P

Το βασικό μου router είναι αυτό και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε σε ασύρματο ούτε σε ενσύρματο.Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο router?

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Άρα μου λες οτι παίζει να φταίει η γραμμή;.. και όχι το ασύρματο;

Σου είπα να δοκιμάσεις άλλο router μήπως αυτό είναι ελλατωματικό.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δυστυχώς δεν έχω...

Κάνας φίλος σου δεν έχει?

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δοκιμασες για λιγο διαστημα να συνδεθεις ενσυρματα χωρις καμια αλλη συσκευη να δεις πως συμπεριφερεται?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Είναι τόσο άτακτα τα διαστήματα αποσύνδεσης που δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη. Να φανταστείτε, από το πρωί που τους πήρα τηλέφωνο και μετά από μια ώρα, δεν έχω καθόλου αποσύνδεση!

Βέβαια άλλαξα το κανάλι του Wifi αλλά τα πρώτα 5 λεπτά μετά την αλλαγή είχα αποσυνδέσεις.

• 2 months later...
Είναι τόσο άτακτα τα διαστήματα αποσύνδεσης που δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη. Να φανταστείτε, από το πρωί που τους πήρα τηλέφωνο και μετά από μια ώρα, δεν έχω καθόλου αποσύνδεση!

Βέβαια άλλαξα το κανάλι του Wifi αλλά τα πρώτα 5 λεπτά μετά την αλλαγή είχα αποσυνδέσεις.

Ενα καλό reset του router σου, έλεγχος από ηλεκτρονικό του τροφοδοτικού του και δοκιμή. Αλλιώς στα σκουπίδια, αν και νομίζω το έχεις κάνει ήδη. τέτοιο κ@λ@μηχάνημα. Πίστεψέ με δεν είσαι ο μοναδικός με προβλήματα αποσυνδέσεων. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα λύνονταν με αλλαγη΄στο κανάλι του wifi από αυτόματο (13) που το είχε σε κάτι άλλο (6 κατά προτίμηση). Ισως το τροφοδοτικό σου σ εσένα έχει θέμα. :worry:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

λοιπόν αρχίζω να πιστεύω ότι μόνο τυχαία και μεμονωμένα δεν είναι τέτοια περιστατικά...από προχτές το βράδυ παρατήρησα το wifi στο nexus 5 να είναι μεν συνδεδεμένο, αλλά να μην κατεβάζει δεδομένα...χτες όλη μέρα μια κατέβαζε, μια όχι....εε, το απόγευμα πήρα το 13888, τους εξήγησα ότι μου έχει ξανασυμβεί και κάπως έτσι σε 2 ώρες πήγα σε Γερμανό και το άλλαξα με άλλο ΗΝ108...το τρίτο που αλλάζω...μέσο όρο 6-8 μήνες το καθένα....

ενημερωτικά, τα προβλήματα ξεκινάνε συνήθως μετά από διακοπή ρέυματος...αν όχι στην πρώτη, στην δεύτερη τρίτη που θα φάνε, πάνε περίπατο....

το καινούργιο προς το παρόν πάει μια χαρά...:)

λοιπόν αρχίζω να πιστεύω ότι μόνο τυχαία και μεμονωμένα δεν είναι τέτοια περιστατικά...από προχτές το βράδυ παρατήρησα το wifi στο nexus 5 να είναι μεν συνδεδεμένο, αλλά να μην κατεβάζει δεδομένα...χτες όλη μέρα μια κατέβαζε, μια όχι....εε, το απόγευμα πήρα το 13888, τους εξήγησα ότι μου έχει ξανασυμβεί και κάπως έτσι σε 2 ώρες πήγα σε Γερμανό και το άλλαξα με άλλο ΗΝ108...το τρίτο που αλλάζω...μέσο όρο 6-8 μήνες το καθένα....

ενημερωτικά, τα προβλήματα ξεκινάνε συνήθως μετά από διακοπή ρέυματος...αν όχι στην πρώτη, στην δεύτερη τρίτη που θα φάνε, πάνε περίπατο....

το καινούργιο προς το παρόν πάει μια χαρά...:)

Tα παίρνεις δωρεάν ή τα πληρώνεις?? Αν δεν θέλεις να μπαίνεις σε τέτοιες φασαρίες καλύτερα πάρε ένα καλό router που θα σου μείνει κιόλας,

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

δωρεάν γίνονται οι αντικαταστάσεις στον ΟΤΕ. Υπάρχει απεριόριστη εγγύηση για τα μόντεμ, με την προϋπόθεση να επιστρέψεις το παλιό...Αλλιώς εννοείται ότι θα έπαιρνα από αλλού και καλύτερο.