Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]

φλάσαρα με το εργαλείο ygdp. Η διαδιακασία πέτυχε (σχεδόν) παροτι μου έβγαλε

¨Encountered a hardware I/O error while accesing"

και βγάζει μια διαδρομη D:/testrecord/..........

Δυστυχώς, εξακολουθεί να μην βλέπει κάρτες σιμ, ουτε τα imei της συσκευης

Σαν να μην υπάρχουν κάρτες σιμ περασμένες

Άρα κάτι δεν διαβάζει στην μνήμη καλά, τι γράφει στο αρχείο log που σου έσωσε στο D:/testrecord/

Θα ξαναδοκίμαζα πέρασμα μερικές φορές ακόμη

και 1ο boot χωρίς sd & sim στο 2ο θα τις έβαζα

Κάπου διάβασα ότι το σύστημα μαρκάρει τα προβληματικά σημεία της μνήμης και δεν τα χρησιμοποιεί. Ομως με τα φορματ χάνονται οι πληροφορίες αυτές και ίσως μετά να δημιουργείται θέμα με την προσπάθεια για εγγραφή σε χαλασμένο καμμάτι της μνήμης. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το άνοιξα το μεσημέρι με μικροσκοπικό σταυροκατσάβιδο, αλλά δεν ήθελα να βάλω πολλή δύναμη για να βγάλω το κάλυμμα (φοβόμουν μήπως το σπάσω) και δεν είχα πρόσβαση στο YouTube να δω το αντίστοιχο βίντεο! Οπότε βίδωσα πάλι τις βίδες και το έκλεισα! Όταν έφτασα στο σπίτι, άρχισε και πάλι να λειτουργεί κανονικά χωρίς να παραμορφώνει στις ψηλές εντάσεις!! :blink::blink::blink: Οπότε, δεν το ανοίγω ξανά!! "If it ain't broke, don't fix it" όπως λεν και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι!!

Άρα μάλλον δεν έκανε καλή επαφή όπως σου είπα και γω, ίσως από κάποιο χτύπημα, πέσιμο κλπ

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Μαλιστα......

Ο Δερβισης εχει δικιο.....

Αυτο το τηλεφωνο συνεχιζει να μας εκπλησει

......

Τι εγινε.....!?!

......

Εκει που ηταν ετοιμο, εντελως τυχαια, να μου πεσει απ' το μπαλκονι....

Εκει που χαλβαδιαζα το letv le x600 και το xiaomi redmi note 2 ενω καλοεβλεπα και καποιο meizu....

Λεω...

" δε περνας,ρε συ jpower, εκεινη τη σαπια την cm 12.1, ετσι, για τα παιδια εκει στο νημα που απο το πρωι τους εχεις ζαλισει τα συκωτια με την λολα σου να φλασαρεις και να ξεφλασαρεις οτι να 'ναι? Τουλσχιστον, να συνεισφερεις με οτι γνωσεις εχεις (λεμε τωρα) και με οτι διαθεση σου εχει απομεινει.Ετσι κι αλλιως, συντομα θα αποχαιρετησεις την παρεα τους και συ, ως αλλος "ipap", θα βαλεις πλωρη για αλλες περιπετειες, οπως ακριβως εκσνες πριν απο 1,5 χρονο, οταν εφυγες απο το νημα του iniew v3...."

Και λεω λοιπον...... Οοοοοοοοχχχιιιιιιιιιιι... Αφου παει που παει για πεταμα το τηλεφωνο... Τωρα θα το ξεκανω..!

Τι εκανα...... Αλλαξα twrp και εβαλα το 2.8.6.0

Περασα την cm12.1 με dirty flash πανω στην amoi. Ιδιος πυρηνας, εντελως διαφορετικο λειτουργικο...

Κοινως κουλουβαχατα...... :lol:

Το αφησα να μπουταρει στην μπλε φατσα (θεωρωντας οτι ετσι κι αλλιως, στο τελος θα παρω κατι αλλο χρωματος "μπλε") και επεσα για υπνο.

Ωσπου εκει που ροχαλιζα, ακουω εναν ηχο....

Ανοιγω το ματι (το ενα,οχι και τα 2 σαν δρακουλας) και βλεπω την οθονη του κινητου να αναβει.....

Το κλεινω. ... (το ματι)..... Ονειρο βλεπω, σκεφτομαι.....

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ....

..........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, δοκιμασα οτι προγραμμα υπηρχε στο xda. Οτι προγραμμα βρεθηκε. Δοκιμασα ολες τις επισημες και οτι custom rom ειχα στην sd. Φλασαρα με το ydgp, spflash. Χρησιμοποιησα mtkdroid, writeimei, writesn, makeimei/restoreimei, θειους-θειες-ανηψια. Εγραψα τα ιμει ,τουλαχιστον με 5 διαφορετικους τροπους και δεν εγινε τιποτα....

Και λιγο πριν καταληξει "ανταλλακτικα", λιγο πριν πατησω το κουμπι proceed to checkout....

Εχω αυτο.....

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-11-26-17-34-43_zps70kalkyn_edit_1448552135553.png_zps495lqmol.jpeg

Πηρα τηλεφωνο,εστειλα και μηνυμα......

Πολυτελειες....!:D

Πλακα θσ εχει να παιζει και το gps... Αχαχα...:lol:

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μαλιστα......

......

Τι εγινε.....!?!

......

Εκει που χαλβαδιαζα το letv le x600 και το xiaomi redmi note 2 ενω καλοεβλεπα και καποιο meizu....

Λεω...

" δε περνας,ρε συ jpower, εκεινη τη σαπια την cm 12.1, ετσι, για τα παιδια εκει στο νημα που απο το πρωι τους εχεις ζαλισει τα συκωτια με την λολα σου να φλασαρεις και να ξεφλασαρεις οτι να 'ναι? Τουλσχιστον, να συνεισφερεις με οτι γνωσεις εχεις (λεμε τωρα) και με οτι διαθεση σου εχει απομεινει.Ετσι κι αλλιως, συντομα θα αποχαιρετησεις την παρεα τους και συ, ως αλλος "ipap", θα βαλεις πλωρη για αλλες περιπετειες, οπως ακριβως εκσνες πριν απο 1,5 χρονο, οταν εφυγες απο το νημα του iniew v3...."

Και λεω λοιπον...... Οοοοοοοοχχχιιιιιιιιιιι... Αφου παει που παει για πεταμα το τηλεφωνο... Τωρα θα το ξεκανω..!

Τι εκανα......

Περασα την cm12.1 με dirty flash πανω στην amoi. Ιδιος πυρηνας, εντελως διαφορετικο λειτουργικο...

Το αφησα να μπουταρει στην μπλε φατσα (θεωρωντας οτι ετσι κι αλλιως, στο τελος θα παρω κατι αλλο χρωματος "μπλε") και επεσα για υπνο.

Ανοιγω το ματι (το ενα,οχι και τα 2 σαν δρακουλας) και βλεπω την οθονη του κινητου να αναβει.....

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ....

..........

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, δοκιμασα οτι προγραμμα υπηρχε στο xda. Οτι προγραμμα βρεθηκε. Δοκιμασα ολες τις επισημες και οτι custom rom ειχα στην sd. Φλασαρα με το ydgp, spflash. Χρησιμοποιησα mtkdroid, writeimei, writesn, makeimei/restoreimei, θειους-θειες-ανηψια. Εγραψα τα ιμει ,τουλαχιστον με 5 διαφορετικους τροπους και δεν εγινε τιποτα....

Και λιγο πριν καταληξει "ανταλλακτικα", λιγο πριν πατησω το κουμπι proceed to checkout....

Εχω αυτο.....

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-11-26-17-34-43_zps70kalkyn_edit_1448552135553.png_zps495lqmol.jpeg

Μπράβο ρε φίλε που το έσωσες !!!

Και συ το Letv χαλβαδιάζεις;

Δεν πιστέυω να ψάχνεις ευκαιρία να το ξεφορτωθείς το F1;:lol:

[/color]

Άρα κάτι δεν διαβάζει στην μνήμη καλά, τι γράφει στο αρχείο log που σου έσωσε στο D:/testrecord/

Θα ξαναδοκίμαζα πέρασμα μερικές φορές ακόμη

και 1ο boot χωρίς sd & sim στο 2ο θα τις έβαζα

Κάπου διάβασα ότι το σύστημα μαρκάρει τα προβληματικά σημεία της μνήμης και δεν τα χρησιμοποιεί. Ομως με τα φορματ χάνονται οι πληροφορίες αυτές και ίσως μετά να δημιουργείται θέμα με την προσπάθεια για εγγραφή σε χαλασμένο καμμάτι της μνήμης. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Η πλακα ειναι οτι δεν υπσρχει τετοια διαδρομη. Δεν υπαρχει δισκος D:

D: ειναι το dvd ..:p . Δεν υπαρχει πουθενα αυτο το αρχειο.

Η, ακομη, μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι τωρα που εβαλα αυτην την σαπια cm, δεν τολμαω να ξαναγυρισω πισω, φοβουμενος μη μεινω χωρις τηλεφωνο.....:wacko:

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Η πλακα ειναι οτι δεν υπσρχει τετοια διαδρομη. Δεν υπαρχει δισκος D:

D: ειναι το dvd ..:p . Δεν υπαρχει πουθενα αυτο το αρχειο.

Κανονικά τα σώνει στο

C:\YLXZGJ\YGDP\DownloadScrrenDump

από επιτυχημένη

http://i64.tinypic.com/35a422s.png

και από αποτυχημένη αρχική προσπάθεια για φλασάρισμα ρομ cpb του Α310

http://i67.tinypic.com/24vmfde.png

και σε ένα φάκελο

mtk log

Η, ακομη, μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι τωρα που εβαλα αυτην την σαπια cm, δεν τολμαω να ξαναγυρισω πισω, φοβουμενος μη μεινω χωρις τηλεφωνο.....:wacko:

Εγώ πιστέυω τη ζημιά την έκανε η β102 με το πειραγμένο scatter file γιατί δεν ταίριαζαν τα σημεία

Τώρα τι να φοβηθείς άλλο ... την ξαναπερνάς τη σάπια και ξαναδουλευει

offtopic

η xiaomi έβγαλε και redmi note 3 γιατί πάλιωσε το 2 που μόλις έβγαλε;

Edited by mixanikosgr

βρηκα αυτην την μπαταρια και λεω να την παραγγειλω.

http://www.aliexpress.com/item/2980mAh-cpld-329-Phone-Battery-Use-for-Coolpad-F1-battery-8297-8297w/32423786418.html?spm=2114.01020208.3.226.UKvkYo&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

καπου ειχα διαβασει πιο πριν μια συζητηση.ειναι τοσο οσο λεει η μουφα?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

βρηκα αυτην την μπαταρια και λεω να την παραγγειλω.

http://www.aliexpress.com/item/2980mAh-cpld-329-Phone-Battery-Use-for-Coolpad-F1-battery-8297-8297w/32423786418.html?spm=2114.01020208.3.226.UKvkYo&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

καπου ειχα διαβασει πιο πριν μια συζητηση.ειναι τοσο οσο λεει η μουφα?

Όλες οι μεγάλες είναι μούφα, μπορεί και μικρότερες από την κανονική. Πάρε τη γνήσια με το ιριδίζον αυτοκόλλητο

επειδη με τρωει .... μια ειναι αυτη η σαπια cm12 που εβαλες; να δουμε αν λεω για την ιδια και μηπως την περασω και εγω...

αν παρουμε 2 Letv θα μας κανουν καλυτερη τιμη :lol::lol::lol:

Κανονικά τα σώνει στο

C:\YLXZGJ\YGDP\DownloadScrrenDump

από επιτυχημένη

http://i64.tinypic.com/35a422s.png

και από αποτυχημένη αρχική προσπάθεια για φλασάρισμα ρομ cpb του Α310

http://i67.tinypic.com/24vmfde.png

Εγώ πιστέυω τη ζημιά την έκανε η β102 με το πειραγμένο scatter file γιατί δεν ταίριαζαν τα σημεία

Τώρα τι να φοβηθείς άλλο ... την ξαναπερνάς τη σάπια και ξαναδουλευει

offtopic

η xiaomi έβγαλε και redmi note 3 γιατί πάλιωσε το 2 που μόλις έβγαλε;

Α, τετοιο log file εχω. Και ειναι ιδιο με το πρωτο δλδ επιτυχημενο..!

Τι να πω....

Νομιζω το scatter δεν εχει σχεση στα φλασαρισματα μεσω sd, αλλα μεσω πριζωματος spflash. Ουσιαστικα οριζει τι θα φλασαριστει και που. Ειναι η αποτυπωση του κατεβατου διευθυνσεων που βλεπουμε στην κεντρικη οθονη του spflash.

Ειναι η αναλυτικη μορφη του ydgp, οπου μπορεις να διαλεξεις κατ αποκοπη τι θες να φκασαρεις π.χ. Μονο ρικοβερι, μονο μοντεμ, μονο ντατα, κοκ

Νταξ, δε θα μεινω στην cm. Συνεχεια πεταει ποπς "η υπηρεσια google services εχει σταματησει", λογικο αφου ειναι βρωμικο φλας πανω σε 4.4.2

Θα προσπαθησω να φλασαρω ξανα την amoi.

Επλιζω παλι να μην το ξενυχτισω..... :rolleyes:

Σχετικα με τα note... Τι να λεμε.. Παντως αλμυρο το 3αρι. Αν και ολο λεω οχι αλλο mediatek, καλοβλεπω τον χ10....

___

Με την ευκαιρια..

Σ' ευχαριστω φιλε μου, οπως και τα αλλα παιδια (αζουλι,μοιχακ,σαββας,δερβισης,τζορτζελλ και οσους ξεχασα) για την βοηθεια και το ενδιαφερον

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

επειδη με τρωει .... μια ειναι αυτη η σαπια cm12 που εβαλες; να δουμε αν λεω για την ιδια και μηπως την περασω και εγω...

αν παρουμε 2 Letv θα μας κανουν καλυτερη τιμη :lol::lol::lol:

Αυτη..... (σε τρωει και σενα ο κ..... σου :p )

http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779

Θα κανουμε λιγο υπομονη, θα παρουμε το letv le2, οταν βγει.....

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπράβο ρε φίλε που το έσωσες !!!

Και συ το Letv χαλβαδιάζεις;

Δεν πιστέυω να ψάχνεις ευκαιρία να το ξεφορτωθείς το F1;:lol:

Thanks,.. Χτες μεχρι τις δυομιση το πρωι και απο τις επταμιση το πρωι ως τωρα, παιδευομουν να το συνεφερω...

Ναι... Ρε συ, τι τουμπανο ειναι αυτο?

Μας βλεπω,πολλους απο δω μεσα να μετακομιζουμε στο νημα του letv :p

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αυτη.....

http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779

Θα κανουμε λιγο υπομονη, θα παρουμε το letv le2, οταν βγει.....

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Thanks,.. Χτες μεχρι τις δυομιση το πρωι και απο τις επταμιση το πρωι ως τωρα, παιδευομουν να το συνεφερω...

Το gps δούλεψε με το dirty flash; Ο ήχος στις κλήσεις;

Το gps δούλεψε με το dirty flash; Ο ήχος στις κλήσεις;

Τζιπιες οχι.

Ηχος ναι, πολυ δυνατος δεν χρειαζεται πατς. Εχει επιλεγμενο τον orion.

Μολις επεστρεψα στην amoi. Δυστυχως το προβλημα εμφανιστηκε παλι.

Νομιζω κατι εχει να κανει με τα wipes των twrp 2860,2810. Η cm περνιεται μονο με το 1ο. Η amoi, βγαζει ερρορ με το πρωτο οποτε πρεπει να εγκατασταθει το 2ο. Τα wipes που προαπαιτουνται, κανουν το μπερδεμα...

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Τζιπιες οχι.

Νομιζω κατι εχει να κανει με τα wipes των twrp 2860,2810. Η cm περνιεται μονο με το 1ο. Η amoi, βγαζει ερρορ με το πρωτο οποτε πρεπει να εγκατασταθει το 2ο. Τα wipes που προαπαιτουνται, κανουν το μπερδεμα...

Την εχω βαλει κ εγω αυτη την CM για Α310 με Philz κ ολοκληρωθηκε κανονικα η εγκατασταση. Επειτα γυρισα σε MIUI 7 χωρις κανενα προβλημα.

κάποιοι έχουν πάει απότι είδα ήδη

Να ενημερώσω ότι δεν τραβάει η κάμερα σε raw ούτε έχει τα manual controls που μπηκαν στην καμερα2 του lollipop, ίσως να τα βάλουν σε νεότερο κέρνελ. Την πλήρη υλοποίηση των νέων δυνατοτήτων της κάμερας την έχει το LG G4 και ελάχιστα ακόμη

Την εχω βαλει κ εγω αυτη την CM για Α310 με Philz κ ολοκληρωθηκε κανονικα η εγκατασταση. Επειτα γυρισα σε MIUI 7 χωρις κανενα προβλημα.

Μάλλον εκεί στην team win τα έχουνε κάνει ...

Άρα μόνο cwm6.0.5.0 ή philz που βασίζεται σε cwm

Μαλιστα......

......

Τι εγινε.....!?!

......

Λεω...

Τι εκανα...... Αλλαξα twrp και εβαλα το 2.8.6.0

ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ....

..........

Εχω αυτο.....

Απλά για την ιστορία, επανήλθε το πρόβλημα με το ηχείο, οπότε προχώρησε κανονικά η εγχείριση! Τελικά (μετά από αρκετή ώρα) ανακάλυψα ότι το πρόβλημα ήταν ότι ο μαγνήτης μέσα στη μεμβράνη του ηχείου δεν πατούσε καλά (δεν ξέρω να το εξηγήσω καλύτερα), οπότε έβαλα ένα χαρτάκι μέσα εκεί και τώρα παίζει μεν, αλλά παραμορφώνει στις πιο ψηλές εντάσεις! Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερα από τη μούγκα!!! (Καλά, ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι ακούγεται για έναν άσχετο σαν κι εμένα!) Αλλά μετά από τη σημερινή εγχείριση θα είναι παιχνιδάκι να τοποθετήσω ένα καινούριο ηχείο!! Το σίγουρο είναι ότι το Coolpad είναι και το πρώτο σχολείο!! Άνετα ανοίγουμε μαγαζί με τεχνική υποστήριξη για κινητά μετά!!

Για δώστε κανένα λινκ του Letv, ρε μάγκες! Αυτά που μου έβγαλε το Google κάνουν 400 $!! Τόσα λεφτά για Mediatek;;;;;

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Link for philz recovery, please....

Δυστυχως, έχω κολλήσει στην σάπια.

Σε οποιαδήποτε άλλη, δεν βλέπει σιμ.

Αν και, σ' συτην, παροτι βλέπει σιμ, δεν βλέπει τις επαφές που έχουν μέσα...... !

Σαν ρομ είναι πολύ γρήγορη. Τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορη από ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα. Οι αδυναμίες της, γνωστές.

Η δε κατανάλωση ενέργειας, τσιμπημενη λιγο... Θα το γυρισω το BATTERY σε POWERSave απο balance και θα δω....

Μια τελευταία ελπίδα, το ζητηθεν ρικοβερι. Αν και δεν τρεφω πολλές ελπίδες.

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Link for philz recovery, please....

Δυστυχως, έχω κολλήσει στην σάπια.

Σε οποιαδήποτε άλλη, δεν βλέπει σιμ.

Αν και, σ' συτην, παροτι βλέπει σιμ, δεν βλέπει τις επαφές που έχουν μέσα...... !

Σαν ρομ είναι πολύ γρήγορη. Τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορη από ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα. Οι αδυναμίες της, γνωστές.

Η δε κατανάλωση ενέργειας, τσιμπημενη λιγο... Θα το γυρισω το BATTERY σε POWERSave απο balance και θα δω....

Μια τελευταία ελπίδα, το ζητηθεν ρικοβερι. Αν και δεν τρεφω πολλές ελπίδες.

Δοκίμασε και με twrp 2.4.4

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Θα κάνω ένα μπακαπ οτι εχω ως τωρα, σε twrp 2860, ωστε να μην ψάχνομαι και θα δοκιμασω.

Αν και δε νομίζω διότι το πρόβλημα προεκυψε μετα την ελευση του 2860...

Χμ, είναι πολυ γρήγορη αυτή η..... σάπια... :cool:

Βίντεο στο YouTube σε 720 είναι οκ.

Lgcamera στα 21 είναι οκ.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ..

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Τζιπιες οχι.

πηγαινε στο needrom και κατεβασε philz recovery

εχω τις υποψιες μου για την twrp..

Να ρωτήσω κάτι γρήγορο ρε παιδιά. Εγώ με emui UNICOM θυμάμαι ότι κάποτε :p η ενσωματωμένη εφαρμογή του καιρού καθώς μετακινούμουν εντός του λεκανοπεδίου "άλλαζε" περιοχή, π.χ. Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.ο.κ.

Τώρα εδώ και πολύ καιρό έχει μείνει στο Αθήνα. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι, ούτως ή άλλως είμαι set it and forget it τύπος. :lol:

Καμιά ιδέα;

πηγαινε στο needrom και κατεβασε philz recovery

εχω τις υποψιες μου για την twrp..

δοκιμασα με philz. έκανα wipes. φλάσαρα την amoi (καθαρή).

Τίποτα. τα ίδια. Δεν βλέπει κάρτες σιμ.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για δώστε κανένα λινκ του Letv, ρε μάγκες! Αυτά που μου έβγαλε το Google κάνουν 400 $!! Τόσα λεφτά για Mediatek;;;;;

Στο geekbyuing το X600 32GB

http://www.geekbuying.com/item/LeTV-One-Superphone-5-5-inch-FHD-4G-LTE-Android-5-0-3GB-16GB-64-Bit-MTK-helio-X10-Octa-Core-13-0MP-Miracast-OTG---White-344318.html

Να ξέρετε ότι η ισοτιμία € - $ πέφτει συνεχώς, πάνε τα παλιά 1,25, τώρα είναι περίπου 1,04, κοινώς χάσαμε περίπου 20% από αυτά που είχαμε

Να ρωτήσω κάτι γρήγορο ρε παιδιά. Εγώ με emui UNICOM θυμάμαι ότι κάποτε :p η ενσωματωμένη εφαρμογή του καιρού καθώς μετακινούμουν εντός του λεκανοπεδίου "άλλαζε" περιοχή, π.χ. Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.ο.κ.

Τώρα εδώ και πολύ καιρό έχει μείνει στο Αθήνα. Δεν θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι, ούτως ή άλλως είμαι set it and forget it τύπος. :lol:

Καμιά ιδέα;

Το έχεις ρυθμίσει στην τρέχουσα τοποθεσία από τις ρυθμίσεις και έχεις το το gps ανοιχτό λογικά, διάστημα ενημέρωσης πόσο έβαλες, μήπως στο κλείνουν τίποτα εξοικονόμηση ενέργειας κλπ;

Εκτός και αν το έχουν αλλάξει στην accuweather

@jpower73

Βάλε αυτό το YGDP tools είναι πιο νέα έκδοση και πέρνα cpb

https://www.sendspace.com/file/6m0543

την εδωσα σε έναν στο modaco και κατάφερε και πέρασε τη ρομ, με την παλιά του έβγαζε πρόβλημα

Βγάλε το παλιό πρώτα δεν δουλευουν μαζί

Για δοκίμασε μπας και το λύσουμε