aggeloszog Δημοσιεύτηκε March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2014 Θέλω ενα πρόγραμμα για windows7 που να εντοπίζει κατάλοιπα εφαρμογών (πχ αδειους φακέλους και αρχεια που εχουν μεινει απομειναρια επειτα απο απεγκατασταση προγραμματων/παιχνιδιών..Υπάρχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 To CCleaner είναι ένα καλό πρόγραμμα γι'αυτό που ζητάς. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 To CCleaner είναι ένα καλό πρόγραμμα γι'αυτό που ζητάς. νομίζω οτι δεν το κάνει αυτό που θέλω...Μηπως πρέπει να ειναι η proffesional version? Κάποιο άλλο? π.χ τώρα απεγκαθιστώ πολλά παιχνιδια παλιά..Για να μην κάθομαι να πηγαινω σε καθενα ξεχωριστα και να διαγραφω τα κατάλοιπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Toτε δες το PC Tools Registry Mechanic. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Toτε δες το PC Tools Registry Mechanic. Αρκετά καλό, ψάχνει και βαθιά στο registry και από εκεί εντοπίζει κατάλλοιπα. Το έχω δοκιμάσει, μαζί με το ccleaner βέβαια :happy: Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το πρόγραμμα που ψάχνεις λέγεται revo uninstaller. Μπορείς να το βρεις εδώ :happy: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το πρόγραμμα που ψάχνεις λέγεται revo uninstaller. Μπορείς να το βρεις εδώ :happy: φιλε μου το κατέβασα απο χθες ήδη..κάνει πολύ καλή δουλεια..Γυρω στους 400 φακέλους αφαίρεσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 φιλε μου το κατέβασα απο χθες ήδη..κάνει πολύ καλή δουλεια..Γυρω στους 400 φακέλους αφαίρεσε.. Προφανώς έψαχνες για κάτι πραγματικά μαζικό που να σου σαρώσει τα πάντα, σωστή επιλογή. Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Υπάρχει και το Advanced SystemCare που χρησιμοποιώ εγώ.Ειναι πολύ καλό ειδικά για την σαβουρα που μένει έχει και Empty folder scanner σου σκαναρει όλο τον δίσκο και βλέπει που υπαρχουν κενοί ξεχασμένοι φάκελοι και τους διαγράφει. Edited March 31, 2014 by tasos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Θέλω ενα πρόγραμμα για windows7 που να εντοπίζει κατάλοιπα εφαρμογών (πχ αδειους φακέλους και αρχεια που εχουν μεινει απομειναρια επειτα απο απεγκατασταση προγραμματων/παιχνιδιών..Υπάρχει κατι τετοιο? AVS Registry cleaner (σβηνει ολους τους αχρηστους φακελους και τις μη αχρησιμοποιητες-χαλασμενες συντομευσεις - εφαρμογες και αλλες πολλες λειτουργιες) ή το Master cleaner pc Edited April 5, 2014 by dimitris44 Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Χρησιμοποιω το revo uninstaller για απεγκαταστασεις κυριως και μετα το CCleaner για τη registry. Ομως δεν ειμαι σιγουρος αν καθαριζουν εντελως τον δισκο. Αποψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Χρησιμοποιω το revo uninstaller για απεγκαταστασεις κυριως και μετα το CCleaner για τη registry. Ομως δεν ειμαι σιγουρος αν καθαριζουν εντελως τον δισκο. Αποψεις? Κανένα πρόγραμμα, ούτε καν τα ίδια εγκατεστημένα, αφαιρούνται ολοκληρωτικά από τα λειτουργικά μας, όποιο και να είναι αυτό. Εχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από την τελευταία φορά που κάποιο πρόγραμμα ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ... Ο συνδυασμός των δύο αυτών εφαρμογών έχει μια επιτυχία 80% :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts