Finn Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Άλλος λέει 4 μέρες άλλος 15. Εξαρτάται απ την διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά. Εγώ στην Αρβάτο Γερμανίας είχα πίσω το κινητό σε 4 μέρες. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ξερει κανεις ποσο καιρο κανει η arvato για να φτιαξει το htc one για το θεμα της καμερας ? Προς το παρον ειναι στις 2 βδομαδες χωρις να εχω νεα του :( . :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Προς το παρον ειναι στις 2 βδομαδες χωρις να εχω νεα του :( . :p Πάρε τηλ την HTC να σου πουν το status Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Εγώ το πήρα στις έξι εργάσιμες.Πάρε τηλεφωνo........ Edited March 31, 2014 by sisferas_sax Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πηρα να ρωτησω και εμεινα λιγο καγκελο με αυτα που ακουσα. Λεει ειναι σε αναμονη για επισκευη και θα παρει 4-6 εργασιμες βδομαδες!!! Απο την αρχη φτιαχνουν την καμερα;;Γιατι να τους παρει τοσο πολυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πηρα να ρωτησω και εμεινα λιγο καγκελο με αυτα που ακουσα. Λεει ειναι σε αναμονη για επισκευη και θα παρει 4-6 εργασιμες βδομαδες!!! Απο την αρχη φτιαχνουν την καμερα;;Γιατι να τους παρει τοσο πολυ... Εγώ θα τους ρώταγα ποιες εβδομαδες θεωρουνται εργασιμες και ποιες όχι. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Σε λίγο θα μας λένε 0,10 εργάσιμα έτη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εγώ θα τους ρώταγα ποιες εβδομαδες θεωρουνται εργασιμες και ποιες όχι. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Σε λίγο θα μας λένε 0,10 εργάσιμα έτη... Αυτες του πασχα δεν ειναι εργασιμες για καποιες εταιριες(νομιζω) αρα παει παραπανω η αναμονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts