Jump to content

σκέψη για αγορά DOOGEE DG150 Smartphone IP67

kte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω το DOOGEE DG150 Smartphone IP67 μιας και ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος και οι δραστηριοτήτες αυξάνονται. Το μονο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία του που είναι 1500mAh. Το κινητό έχει όθόνη 3.5 ίντσες, γνωρίζει να μου πει κάποιος εαν είναι η μπαταρία του καλή ή θα θέλει κάθε μέρα φόρτιση;Μιλάμε για απλή χρήση τηλεφώνου με ελαχιστη χρήση wi-fi. Εαν υπάρχει κάποια αντιπρόταση για τέτοιου είδους ανθεκτικο'υ κινητού πείτε μου παρακαλώ.Ευχαριστώ

Δες και αυτο

http://www.geekbuying.com/item/Haier-W718-4-0-Inch-Screen-MTK6572-1-2GHz-Dual-Core-Smart-Phone-IP67-Waterproof-Dustproof-Scratchproof-3G-GPS-Black-320374.html

Το ειχα για μια δυο μερες και μ αρεσε παρα πολυ.Συμπαγης κατασκευη πολυ ποιοτικη με απιστευτη ακριβεια στο touch.Ανεβηκε βεβαια η τιμη του.Στα μειον οτι δεν εχει Ελληνικα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Σε ευχαριστώ για την πρόταση, το είδα το τηλέφωνο και σκέφτομαι να το πάρω. Το ότι δεν έχει ελληνικά δεν με πειράζει διότι θα του βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο και τέλος.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Έχετε υπόψιν κάποιο τέτοιας κατηγορίας αλλά με Ελληνικά (το θέλω για τον πατέρα μου).

Υπάρχει τρόπος να μπουν ελληνικά αν αγοράσω το συγκεκριμένο ; (π.χ με χρήση της εφαρμογής Set Locale)

Edited by astone

Έχετε υπόψιν κάποιο τέτοιας κατηγορίας αλλά με Ελληνικά (το θέλω για τον πατέρα μου).

Υπάρχει τρόπος να μπουν ελληνικά αν αγοράσω το συγκεκριμένο ; (π.χ με χρήση της εφαρμογής Set Locale)

Μα εχει Ελληνικα το dogee!

Το παρηγγειλε ενας φιλος και του ειπαν οτι εχει.

Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο geekbuying δεν αναφέρει τα ελληνικά στα specs ενώ σε άλλο site είδα να το αναφέρει. Προφανώς είναι παράλειψη ή λάθος ιστοσελίδας, ή τα έχει από μαμά ή δεν τα έχει :p .

Ο φίλος σου το παρέλαβε και έχει ελληνικά κανονικά εν τέλει;

Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο geekbuying δεν αναφέρει τα ελληνικά στα specs ενώ σε άλλο site είδα να το αναφέρει. Προφανώς είναι παράλειψη ή λάθος ιστοσελίδας, ή τα έχει από μαμά ή δεν τα έχει :p .

Ο φίλος σου το παρέλαβε και έχει ελληνικά κανονικά εν τέλει;

Οχι ακομα δεν ηρθε,αλλα οταν ερθει(σε καμια βδομαδα υπολογιζει)θα σου πω.

@dimi_1982

Δες εδώ απάντηση του geekbuying για ελληνικά στο DOOGEE. Ο φίλος σου από που το πήρε ;

Απο minideal και στα σχολια απο κατω λεει οτι εχει Ελληνικα!

Οχι ακομα δεν ηρθε,αλλα οταν ερθει(σε καμια βδομαδα υπολογιζει)θα σου πω.

Το κινητο τελικα ηρθε και ο φιλος μου ειναι πολυ ευχαριστημενος,ελληνικα εχει (και μαλιστα πολυ καλογραμενα)η καμερα καλη wifi καλο σημα κομπλε,το μονο θεματακι που δεν του αρεσε ειναι οταν το συνδεει με pc τρελενετε και το καπακι απο κατω δεν εχει φλαντζα σαν αδιαβροχο που ειναι!

Για περισοτερα σε λιγο καιρο;)