kte Δημοσιεύτηκε March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω το DOOGEE DG150 Smartphone IP67 μιας και ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος και οι δραστηριοτήτες αυξάνονται. Το μονο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία του που είναι 1500mAh. Το κινητό έχει όθόνη 3.5 ίντσες, γνωρίζει να μου πει κάποιος εαν είναι η μπαταρία του καλή ή θα θέλει κάθε μέρα φόρτιση;Μιλάμε για απλή χρήση τηλεφώνου με ελαχιστη χρήση wi-fi. Εαν υπάρχει κάποια αντιπρόταση για τέτοιου είδους ανθεκτικο'υ κινητού πείτε μου παρακαλώ.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δες και αυτο http://www.geekbuying.com/item/Haier-W718-4-0-Inch-Screen-MTK6572-1-2GHz-Dual-Core-Smart-Phone-IP67-Waterproof-Dustproof-Scratchproof-3G-GPS-Black-320374.html Το ειχα για μια δυο μερες και μ αρεσε παρα πολυ.Συμπαγης κατασκευη πολυ ποιοτικη με απιστευτη ακριβεια στο touch.Ανεβηκε βεβαια η τιμη του.Στα μειον οτι δεν εχει Ελληνικα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. March 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σε ευχαριστώ για την πρόταση, το είδα το τηλέφωνο και σκέφτομαι να το πάρω. Το ότι δεν έχει ελληνικά δεν με πειράζει διότι θα του βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδια για πεστε να το προτεινω για ενα φιλο που θελει τετοιο στυλ? Δεν θελει και πολλα πολλα(σε χαρακτηριστικα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astone Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Έχετε υπόψιν κάποιο τέτοιας κατηγορίας αλλά με Ελληνικά (το θέλω για τον πατέρα μου). Υπάρχει τρόπος να μπουν ελληνικά αν αγοράσω το συγκεκριμένο ; (π.χ με χρήση της εφαρμογής Set Locale) Edited July 1, 2014 by astone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχετε υπόψιν κάποιο τέτοιας κατηγορίας αλλά με Ελληνικά (το θέλω για τον πατέρα μου). Υπάρχει τρόπος να μπουν ελληνικά αν αγοράσω το συγκεκριμένο ; (π.χ με χρήση της εφαρμογής Set Locale) Μα εχει Ελληνικα το dogee! Το παρηγγειλε ενας φιλος και του ειπαν οτι εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astone Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο geekbuying δεν αναφέρει τα ελληνικά στα specs ενώ σε άλλο site είδα να το αναφέρει. Προφανώς είναι παράλειψη ή λάθος ιστοσελίδας, ή τα έχει από μαμά ή δεν τα έχει :p . Ο φίλος σου το παρέλαβε και έχει ελληνικά κανονικά εν τέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο geekbuying δεν αναφέρει τα ελληνικά στα specs ενώ σε άλλο site είδα να το αναφέρει. Προφανώς είναι παράλειψη ή λάθος ιστοσελίδας, ή τα έχει από μαμά ή δεν τα έχει :p . Ο φίλος σου το παρέλαβε και έχει ελληνικά κανονικά εν τέλει; Οχι ακομα δεν ηρθε,αλλα οταν ερθει(σε καμια βδομαδα υπολογιζει)θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astone Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 @dimi_1982 Δες εδώ απάντηση του geekbuying για ελληνικά στο DOOGEE. Ο φίλος σου από που το πήρε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 @dimi_1982 Δες εδώ απάντηση του geekbuying για ελληνικά στο DOOGEE. Ο φίλος σου από που το πήρε ; Απο minideal και στα σχολια απο κατω λεει οτι εχει Ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Οχι ακομα δεν ηρθε,αλλα οταν ερθει(σε καμια βδομαδα υπολογιζει)θα σου πω. Το κινητο τελικα ηρθε και ο φιλος μου ειναι πολυ ευχαριστημενος,ελληνικα εχει (και μαλιστα πολυ καλογραμενα)η καμερα καλη wifi καλο σημα κομπλε,το μονο θεματακι που δεν του αρεσε ειναι οταν το συνδεει με pc τρελενετε και το καπακι απο κατω δεν εχει φλαντζα σαν αδιαβροχο που ειναι! Για περισοτερα σε λιγο καιρο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astone Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Να σε καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts