Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC One 2014 (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως μετα απο τρεις κυκλους φορτισης που εκανα στο κινητο απο μπαταρια δεν εμεινα ευχαριστημενος.Εκει που το M7 μου εβγαζει μερα τωρα το Μ8 μου βγαζει μιαμιση αλλα τι να το κανω που παλι το βραδυ θα φορτιστει για να αντεξει την ολοκληρη μερα.

Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή συσκευή που να βγάζει στα σίγουρα δεύτερη μέρα.

Κάποιες μπορεί να σ αφήσουν το μεσημέρι και άλλες το απόγευμα η νωρίς το βράδυ. Οπότε ακόμα και το Note 3 να πάρεις, πάλι θα φορτίσεις για να είσαι σίγουρος.

Ο στόχος στα smartphones είναι να σε φτάσει μέχρι που θα πας για ύπνο με οποιαδήποτε χρήση εντός λογικών πλαισίων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 641
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιες μπορεί να σ αφήσουν το μεσημέρι και άλλες το απόγευμα η νωρίς το βράδυ. Οπότε ακόμα και το Note 3 να πάρεις, πάλι θα φορτίσεις για να είσαι σίγουρος.

Ο στόχος στα smartphones είναι να σε φτάσει μέχρι που θα πας για ύπνο με οποιαδήποτε χρήση εντός λογικών πλαισίων.

Άσε που 3 κύκλοι είναι λίγο. Θέλει τουλάχιστον 5-7 για να στρώσει και να αποδίδει όσο πρέπει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αλλά αν δεν το πει πως θα δικαιολογησει το όνομα του ;):):)

Το g2 εμένα μου έβγαζε 2 ημέρες πάντως.

Όλα τα υπόλοιπα 1 με 1.5 το πολύ.

Είναι η μικρή θυσία που κάνεις για ένα εξαιρετικό κινητό με τρομερή ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση που τα σπάει.

Πάντως από το nexus 5 είναι σαφώς καλύτερα που στην ουσία 1 ημέρα σου βγάζει,δευτερη σε καμία περίπτωση.

Θα τσεκάρω αν το xperia z2 θα καταφέρει να μου βγάζει 2 ημέρες σε στυλ g2 και βλέπουμε.

Ακόμα είμαι στην πρώτη πλήρη φόρτιση άρα δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα,αλλα σε αναμονή καταναλώνει ελάχιστα και αυτο είναι πολύ θετικο σε πρώτη φάση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να μην είχε παρασυρθεί η htc απο τον ανταγωνισμό και να μας έδινε το m8 στις διαστάσεις του Μ7 και με επιλογή τα button εκτός οθόνης.

Και ένα καλύτερο φλας. Μ αυτό που έχει πρέπει να περνάς όλες τις φωτογραφίες απο προγραμμα για διόρθωση κόκκινων γραμμών.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αλλά αν δεν το πει πως θα δικαιολογησει το όνομα του ;):):)

Ετσι ακριβως.οσο αφορα τα on screen button αυτο που ξερω ειναι οτι ηταν απαιτηση της google.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό το τηλ σε γενικές γραμμές.γρήγορο,μπαταρία με ίδια χρήση με το g2,κρατάει ποιο λίγο αλλά η ημέρα βγαίνει άνετα.κάμερα εξαιρετική και σε δύσκολες συνθήκες με την μικρή που δεν κάθετε σταθερή

Καλημέρες και καλό μήνα ,

Μετά απο 2 μέρες χρήσης μπορώ να πω οτι είμαι παρα πολύ ικανοποιημένος με το τηλέφωνο

Αν και είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απο το Μ7 έχει πολύ καλύτερο κράτημα

Οθόνη και ήχος είναι στα ίδια επίπεδα με το Μ7 εκτός απο την απόκριση της οθόνης η οποία είναι αστραπιαία (εννοώ το touch response)

Βελτιωμένη κάμερα σε σχέση με το Μ7 υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου, για indor low light χρήση έχω την εντύπωση ότι δεν έχει αντίπαλο.

Στο θέμα ταχυτητας εννοείται οτι το τηλέφωνο απλά δεν παίζεται

Για την μπαταρία δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη απο 2 μέρες αλλά μέχρι στιγμής είναι κατα πολύ καλύτερη του Μ7.

Ηρθε η στιγμή για να αποχωριστώ το Μ7.

Δύο απορίες που έχω:

- Το HTC Sense 6 είναι τόσο γρήγορο και βελτιωμένο;

- Δεδομένου ότι έχει μια εξαιρετική οθόνη όπως διαβάζουμε σε reviews, θαρρώ πως μπορείς άνετα

να δουλέψεις την συσκευή σου σε χώρους όπου υπάρχει έντονο φως, σωστή ή λανθασμένη εντύπωση;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δύο απορίες που έχω:

- Δεδομένου ότι έχει μια εξαιρετική οθόνη όπως διαβάζουμε σε reviews, θαρρώ πως μπορείς άνετα

να δουλέψεις την συσκευή σου σε χώρους όπου υπάρχει έντονο φως, σωστή ή λανθασμένη εντύπωση;

Το sense 6 περνάει σχεδον απαρατήρητο και λειτουργεί σαν ενας καλός launcher αλλά χωρίς παραμετροποιηση.

Το blingfeed είναι πολύ καλό δεν καταναλώνει πόρους και μπαταρία.

Το ειχα σαν flipboard αλλά πιο άμεσα διαθέσιμο.

Στις δοκιμές που έκανα, παρατήρησα οτι το sense χρησιμοποιουσε πολύ λιγότερη ram απο τον Noba Launcher.

Στα συγκριτικά τεστ φωτογραφίας που έκανα σε εξωτερικούς χώρους, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν ήταν τόσο ευδιάκριτη η οθόνη οσο του iphone, αλλά μπορούσες να κάνεις τα πάντα.

Πιθανώς στην παραλία με καλοκαιριατικο ήλιο να σε κουράσει αλλά στα βασικά ειναι μια χαρα.

Μια από τις λίγες συσκευές που δεν θα χρειαστεί δηλαδή να περάσεις κάποιον άλλον launcher, πολύ θετικό αυτό ;)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δύο απορίες που έχω:

Ισχυει. Το sense είναι απίστευτα γρήγορο και απορώ πως το έχουν καταφέρει να είναι τόσο smooth.

Επίσης αυτή την στιγμή είμαι παραλία και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με την οθόνη.

Σε αντίθεση με το 5s που βλέπω με το ζόρι

Μια από τις λίγες συσκευές που δεν θα χρειαστεί δηλαδή να περάσεις κάποιον άλλον launcher, πολύ θετικό αυτό ;)

Έτσι είναι. Δεν χρειάζεσαι άλλο launcher.

Σίγουρα μπορεί για κάποιους να τον καλύπτει όπως είναι απο τη μάνα του,αλλα για κάποιους άλλους να τους ταιριάζει κάτι διαφορετικό.

Ο καθένας με τα γούστα του και τα θέλω του.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ πάντως να σας πω μετά από πολλές μετρήσεις, (στο Μ7 αναφέρομαι) ότι με Apex βγάζω σχεδόν μία ώρα οθόνη παραπάνω. Με Nova όχι τέτοια διαφορά , με το ζόρι να πάρεις κανά 15λεπτο , κάτι που είναι οριακά και στις μετρήσεις. Κάντε μία δοκιμή με Apex και θα με θυμηθείτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δοκίμασε κανείς τη συσκευή με Art αντί για Dvoric; Το γύρισα τις τελευταίες 3 μέρες αλλά δε βλέπω κάποια διαφορά.

Εμενα μου εχει σπάσει τα νεύρα το θεμα με τα mail.

Με το που ανοίγω κάποιο πρεπει να πάτησε για να δω τις εικόνες,και επισης ειναι τεράστια.δεν χωράνε στην οθόνη του κινητού με αποτέλεσμα να κανω δεξιά αριστερά για να δω τις εικόνες.δεν εχω βρει κάποια ρύθμιση για να ανοίγουν αυτόματα οι εικόνες ουτε για να χωράει ακριβώς στην οθόνη.δοκιμασα και την εφαρμογή k9 αλλα παλι δεν.

Δοκίμασε κανείς τη συσκευή με Art αντί για Dvoric; Το γύρισα τις τελευταίες 3 μέρες αλλά δε βλέπω κάποια διαφορά.

Δεν νομιζω οτι θα δεις κατι σημαντικο.Το ειχα δουλεψει στο nexus 5 και προσπαθουσα να καταλαβω τις διαφορες που καποιοι εβλεπαν.Στο m8 δεν το εχω προσπαθησει καν.Για τη μπαταρια τα νουμερα που βλεπω, με 3g παντα και wifi (περιπου 50-50), φωτεινοτητα στο 70-80% ανανεωσεις παντα ενεργες, fb μονο μεσω browser, καθολου παιχνιδια ειναι περιπου στις 5 ωρες.Τα νουμερα που βλεπουμε για 7 ωρες μπορουν να επιτευχθουν με το power saver και αυτοματη φωτεινοτητα

Αυτη τη στιγμη ειμαι στο 33% και 4 ωρες οθονη.Απο το 100%-50% ειχα τη φωτεινοτητα στο auto και επειτα εξαιρεσα τη φωτεινοτητα απο το power saver

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εμενα μου εχει σπάσει τα νεύρα το θεμα με τα mail.

Με το που ανοίγω κάποιο πρεπει να πάτησε για να δω τις εικόνες,και επισης ειναι τεράστια.δεν χωράνε στην οθόνη του κινητού με αποτέλεσμα να κανω δεξιά αριστερά για να δω τις εικόνες.δεν εχω βρει κάποια ρύθμιση για να ανοίγουν αυτόματα οι εικόνες ουτε για να χωράει ακριβώς στην οθόνη.δοκιμασα και την εφαρμογή k9 αλλα παλι δεν.

Αν εννοείς το email client της htc μπορεί. Βάλε το email client του Dropbox. Κάνει αυτό που θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mailboxapp

Αν εννοείς το email client της htc μπορεί. Βάλε το email client του Dropbox. Κάνει αυτό που θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mailboxapp

Κάνει ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχει μόνο Google- icloud clients.Για hotmail πρέπει να κάνω προώθηση λογικά ε ;

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

Όσοι το έχετε πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση απο το m7?

Χωρις να το εχω, νομιζω οτι για καμια απο τις φετινες ναυαρχιδες δεν αξιζει η μεταβαση γιατι ειναι κοντα με τις περσινες.

Φυσικα υπαρχει βελτιωση στα νεα μοντελα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Προσωπικά από αυτά που βλέπω και διαβάζω, θεωρώ ότι δεν αξίζει. Εκτός και αν σου περισσεύουν και θέλεις να κάνεις το κέφι σου.

Τώρα αν βρεις κάποια ευκαιρία, σίγουρα θα πας σε μια βελτιωμένη έκδοση του μ7 και θα κάνεις το κέφι σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα χρήματα για αναβάθμιση της μπαταρίας τότε ναι. Αλλιώς κάθεσαι εκεί που είσαι όπως κι εμείς.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...