Jump to content

τα αντεχει τα win 7 ?

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εναν υπολογιστη με windows xp με μητρικη καρτα την Intel desktop board D945GNT D945PSN D945PLRN E210882 και επεξεργαστη intel pentium D (inside) και με μνημη 1 GB (Kingston) μπορω να του βαλω τα windows 7 , θα τα αντεξει θα τα τρεχει ανετα με λιγα (το πολυ 20 προγραμματα) και με ιντερνετ? Να παρω μνημη? αν ναι ποση ακομα?
...The quieter you become the more you are able to hear...

Μια χαρά θα τα τρέχει. Μνήμη από 2GB και πάνω.

+1 Με 1gb ram μόνο για πασιέντζα θα είναι. Βάλε αν γίνεται και 4 gb για να τρέχει πολύ πιο ομαλά και σε περίπτωση που μπορεί να βάλεις Windows 8.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Αν δεν ειναι 64bit 4gb ram δεν θα δεις.και να βαλεις πχ 4χ1gb θα διαβασει 3.28-3.30gb ram

Αυτό εξυπακούεται;) Φτάνει μόνο ο επεξεργαστής του να είναι 64-bit.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

παρε μια 2γιγα μνημη ασε και την ενα που εχεις και θα εισαι οκ

αν εχεις ενσοματομενα γραφικα αγορασε μια φτηνη καρτα γραφικων να αδειασεις την παραπανω εργασια για γραφικα απο τον επεξεργαστι σου και θα δεις καλη διαφορα

ενοειτε μην βαλεις 64μπιτα με τοσο λιγη μνημη

ειδα οτι υποστηρηζη dd3 μνημες οποτε αγορασε ενα στικακι 4γιγα και αστο μονο του

Edited by mz3stelios

Πάντα μου άρεσε αυτή η μητρική με το ''τρελό κενό'' από κάτω. Αν και δεν μας λες ποιον Pentium D έχει, τί μνήμη φορά, τί δίσκο τι κάρτα γραφικών κτλπ σου απαντώ με τον ίδιο τρόπο.

Βάλε εως 3 gb μνήμη και είσαι εντάξει.

Βέβαια, επειδή το έχω καταλάβει ότι έχεις προηγούμενα με την υπηρεσία Google, ξέρεις επάνω δεξιά η αναζήτηση, μπορούσες απλά να κάνεις ότι και εμείς. Σύγκριση τα χαρακτηριστικά της μητρικής σου με τις ελάχιστες απαιτήσεις των 7 γιατί δε νομίζω να πιστεύεις ότι έχει κάποιος εδώ το hardware που μας λες.

Φιλικά Γιώργος ;)

Edited by George_Kont

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας , το μονο που ξεχασα ειναι να σας πω ποσα bit ειναι ειναι 32 bit οποτε τι μνημη να παρω?? Ειναι μοντελο περιπου του 2003 ειστε σιγουροι οτι τα αντεχει??

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

+1 Με 1gb ram μόνο για πασιέντζα θα είναι. Βάλε αν γίνεται και 4 gb για να τρέχει πολύ πιο ομαλά και σε περίπτωση που μπορεί να βάλεις Windows 8.

windows 7 θα βαλω 100%

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντα μου άρεσε αυτή η μητρική με το ''τρελό κενό'' από κάτω. Αν και δεν μας λες ποιον Pentium D έχει, τί μνήμη φορά, τί δίσκο τι κάρτα γραφικών κτλπ σου απαντώ με τον ίδιο τρόπο.

Βάλε εως 3 gb μνήμη και είσαι εντάξει.

Βέβαια, επειδή το έχω καταλάβει ότι έχεις προηγούμενα με την υπηρεσία Google, ξέρεις επάνω δεξιά η αναζήτηση, μπορούσες απλά να κάνεις ότι και εμείς. Σύγκριση τα χαρακτηριστικά της μητρικής σου με τις ελάχιστες απαιτήσεις των 7 γιατί δε νομίζω να πιστεύεις ότι έχει κάποιος εδώ το hardware που μας λες.

Φιλικά Γιώργος ;)

εκανα αναζητησεις στο γουγλη αλλα ειπα να ρωτησω εδω για να ειμαι 100% σιγουρος

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε καμια ωριτσα θα σας πως περισσοτερες λεπτομεριες...

...The quieter you become the more you are able to hear...

ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας , το μονο που ξεχασα ειναι να σας πω ποσα bit ειναι ειναι 32 bit οποτε τι μνημη να παρω?? Ειναι μοντελο περιπου του 2003 ειστε σιγουροι οτι τα αντεχει??

2 ή 3GB RAM, δεν θα δεις τίποτα παραπάνω με τα 32bit.

Cry of the Nazgul!

Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina

• 2 weeks later...

Έχω δει windows 7 να φυσάνε σε δεκαετές pentium 4 με 1 gb ram...

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά θυμήσου να απενεργοποιήσεις το aero.

Έχω δει windows 7 να φυσάνε σε δεκαετές pentium 4 με 1 gb ram...

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά θυμήσου να απενεργοποιήσεις το aero.

Τι να σου πω.. στο hp pavillion zd8000 που εχω (χαρακτηριστικα ακριβώς τα ίδια, pentium 4, 1gb ram, 128 mb graphics), από την πρώτη εκκίνηση διαρκής προβλήματα με άνω των 80% ram (έκδοση home premium) Φυσικά aero δεν είχα.. Αυτή τη στιγμή τρέχει vista (home basic sp1) και σε πληροφορώ ότι τρέχει πολύ καλύτερα και βρισκεται στο σαλόνι μου για να παίζω ταινίες.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Όχι Windows 7 σε 1Gb Ram. Είναι μεν το limitation για να εγκατασταθούν τα 7 αλλά το μηχάνημα γίνεται σχεδόν μη χρηστικό.
- Κωνσταντίνος -

Παιδες το aero πως το απενεργοποιουμε??

Δεξί κλικ -> Εξατομίκευση -> Πας πιο κάτω και νομίζω λέει ''Βασικά θέματα''.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Καλημερα.

Δεν αναγραφεις ακριβως τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου για να εχουμε μια σαφη εικονα..

Γενικα σε μονοπυρηνο συστημα εγω δεν θα προτεινα κατι αλλο απο xp.

Απο εκει και περα τα 7αρια ειναι πολυ καλα και σταθερα αλλα θελουν οπωσδηποτε διπυρηνο και αρκετη ραμ.Τα 2gb θα ελεγα οτι ειναι το ελαχιστο επιτρεπτο οριο και φυσικα να μην ειναι ενσωματεμενη η καρτα γραφικων το οποιο σημαινει οτι θα σου τρωει και απο εκει μνημη.Οτιδηποτε λιγοτερο ειναι καθαρα χασιμο χρονου αφου ο υπολογιστης σου θα σερνεται.

Αν ο επεξεργαστης σου ειναι διπυρηνος με 4Gb ραμ και μια απλη καρτουλα γραφικων, καθως και δισκο σατα2 θα εισαι παρα πολυ καλα εως ιδανικα.

Έχω pc επταετίας περίπου με Intel Core 2 Duo E6750 στα 2.66Ghz με 4gb μνήμη και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών 1Gb. Τα XP που τρέχω βλέπουν την μνήμη ως 3.25Gb. Είχα περάσει πέρυσι τα 7άρια και δούλευε ανετώτατα το μηχάνημα και έβλεπε την μνήμη ως 4Gb. Δεν σκοπεύω να κάνω τη χάρη στη Microsoft να πληρώσω άλλο PC για οχτάρια. Θέλω όμως να περάσω γνήσια αλλά φτηνά 7άρια. Η microsoft τα πουλάει αρκετά ακριβότερα από τα 8άρια. Βρίσκω online από εξωτερικό κλειδί "γνήσιο" ή γνήσιο, κύριος οίδε γύρω στα 40 ευρώ, όμως διαβάζω ότι τα περισσότερα sites απ' αυτά είναι απάτη. Κάθε άποψη/απάντηση δεκτή:)

Βρίσκω online από εξωτερικό κλειδί "γνήσιο" ή γνήσιο, κύριος οίδε γύρω στα 40 ευρώ, όμως διαβάζω ότι τα περισσότερα sites απ' αυτά είναι απάτη. Κάθε άποψη/απάντηση δεκτή:)

E τώρα ανοίγεις θέμα εδώ. Τα περισσότερα από τα δήθεν γνήσια είναι μούφα. Υπάρχουν εναλλακτικές με τους 6 μήνες επανενεργοποίηση (AIO Windows, Microsoft Toolkit) αλλά δεν είναι νόμιμα :p Δεν θα ανοιχτώ άλλο στο θέμα :p

Love Crete? Prove it.

https://www.facebook.com/lovecrete

E τώρα ανοίγεις θέμα εδώ. Τα περισσότερα από τα δήθεν γνήσια είναι μούφα. Υπάρχουν εναλλακτικές με τους 6 μήνες επανενεργοποίηση (AIO Windows, Microsoft Toolkit) αλλά δεν είναι νόμιμα :p Δεν θα ανοιχτώ άλλο στο θέμα :p

Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. :D

Παίρνεις το κλειδάκι που έχεις τώρα και όταν κάνεις format το ξαναβάζεις.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Έχω pc επταετίας περίπου με Intel Core 2 Duo E6750 στα 2.66Ghz με 4gb μνήμη και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών 1Gb. Τα XP που τρέχω βλέπουν την μνήμη ως 3.25Gb. Είχα περάσει πέρυσι τα 7άρια και δούλευε ανετώτατα το μηχάνημα και έβλεπε την μνήμη ως 4Gb. Δεν σκοπεύω να κάνω τη χάρη στη Microsoft να πληρώσω άλλο PC για οχτάρια. Θέλω όμως να περάσω γνήσια αλλά φτηνά 7άρια. Η microsoft τα πουλάει αρκετά ακριβότερα από τα 8άρια. Βρίσκω online από εξωτερικό κλειδί "γνήσιο" ή γνήσιο, κύριος οίδε γύρω στα 40 ευρώ, όμως διαβάζω ότι τα περισσότερα sites απ' αυτά είναι απάτη. Κάθε άποψη/απάντηση δεκτή:)

Γενικα η αγορα ενος κλειδιου απο ανεπισημο πωλητη-ιδιωτη μπορει να προκυψει σε μια χαρα συναλλαγη η' σε πεταμα των χρηματων και οποτε δεν θα στο συνιστουσα.Τα ΧP βλεπουν την μνημη ως 3.25 διοτι ειναι 32bit και οποιοδηποτε 32μπιτο λειτουργικο θα εξακολουθει να τα βλεπει ως τοσο..Τα 64μπιτα 7αρια για το συστημα σου ειναι μια χαρα και σε καθημερινη χρηση οπως ιντερνετ,βιντεακια και τετοια ακομα και με αρκετουτσικα ανοιχτα παραθυρακια δεν θα εχεις προβλημα και δεν βλεπω τον λογο να πας στα 8αρια τα οποια θα ελεγα οτι ειναι πλατφορμα για οτιδηποτε touch παρα για σταθερο συστημα.

Απο εκει και περα υπαρχουν και αλλες λυσεις για το κλειδι αλλα αυτο δεν συζητιεται απο εδω φυσικα.Αν θες στειλε πμ να βοηθησω αν μπορω!