drivth Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Έχεις εντοπίσει κανένα bug μέχρι στιγμής? Η μετάφραση της είναι εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 ναι τη δίνει, γενικά το τηλέφωνο βελτιώνετε κατά πολύ, ήμουν ένα βήμα πριν το αλλάξω έψαχνα να δω τί θα πάρω και περνώντας αυτή τη rom αποφάσισα να μεταθέσω την αλλαγή για αργότερα Εχει το θεματακι αυτο με τα services που εχουν ολες οι miui. Οταν κλεινεις ολες τις εφαρμογες κλεινουν και τα services απο facebook messenger κλπ. Γινεται κατι σχετικα με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εχει το θεματακι αυτο με τα services που εχουν ολες οι miui. Οταν κλεινεις ολες τις εφαρμογες κλεινουν και τα services απο facebook messenger κλπ. Γινεται κατι σχετικα με αυτο? Δεν έχει θέμα, πρέπει να του δηλώσεις ποιες εφαρμογές θες να το κάνουν αυτό, κατέβασε την Notification Bar > More > Notifications > Manage notificatios > επιλέγεις τις εφαρμογές που θες να βγάζουν μήνυμα στην μπάρα και ενεργοποιείς το > Show in status bar Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δεν έχει θέμα, πρέπει να του δηλώσεις ποιες εφαρμογές θες να το κάνουν αυτό, κατέβασε την Notification Bar > More > Notifications > Manage notificatios > επιλέγεις τις εφαρμογές που θες να βγάζουν μήνυμα στην μπάρα και ενεργοποιείς το > Show in status bar Εξακολουθει να κανει το ιδιο ,δεν δεχομαι ειδοποιησεις αν εχω κλησει ολες τις εφαρμογες με το κουμπακι που τις κλεινει ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εξακολουθει να κανει το ιδιο ,δεν δεχομαι ειδοποιησεις αν εχω κλησει ολες τις εφαρμογες με το κουμπακι που τις κλεινει ολες. το κουμπάκι κάνει ακριβός αυτό που του λέμε κλίνει τις εφαρμογές, τώρα για το πως ξεκινούν ξανά αυτές αυτόματα είναι κάτι που θέλει λίγο ψάξιμο, οπότε αρχίζει το σκάλισμα, κατά τα άλλα εντυπώσεις;;; Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το δεύτερο λινκ που δίνεις μαζι με τη MIUI τι αρχειο ειναι και πως το βάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αρχειο zip είναι και αυτό μόλις τελιεώσεις την εγκατάσταση της rom αμέσως μετά κατευθείαν περνάς το δεύτερο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 το κουμπάκι κάνει ακριβός αυτό που του λέμε κλίνει τις εφαρμογές, τώρα για το πως ξεκινούν ξανά αυτές αυτόματα είναι κάτι που θέλει λίγο ψάξιμο, οπότε αρχίζει το σκάλισμα, κατά τα άλλα εντυπώσεις;;; Κατα τα αλλα τεραστια διαφορα απο τις αλλες miui, ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Την αφηνω και βλεπω. Τα Mi tools σου δουλευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τι εννοεις κατευθείαν? Αφού ολοκληρωθει η εγκατάσταση της Miui ξανακανουμε την ίδια διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τι εννοεις κατευθείαν? Αφού ολοκληρωθει η εγκατάσταση της Miui ξανακανουμε την ίδια διαδικασία ? Απλα πατα παλι install zip sto recovery menu και και επελεξε το 2ο ζιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ναι μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της rom κάνεις κατευθείαν από recovery εγκατάσταση του δεύτερου zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Κατα τα αλλα τεραστια διαφορα απο τις αλλες miui, ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Την αφηνω και βλεπω. Τα Mi tools σου δουλευουν? Ναι δουλεύουν κανονικά, αυτά που είχε μέσα τουλάχιστον, είναι όπως το xposed πρώτα ενεργοποιείς το wsm tools και μετά μέσα από αυτό το mi tools Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ναι δουλεύουν κανονικά, αυτά που είχε μέσα τουλάχιστον, είναι όπως το xposed πρώτα ενεργοποιείς το wsm tools και μετά μέσα από αυτό το mi tools Μηπως σου ειναι ευκολο να μας δωσεις το link της ρομ του ρωσικου xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Εβαλα το MIUI και εγω αλλα γιατι τα προγράμματα και οτι ειχα απο το vanilla εμειναν? ακομη και κλειδι, το bagrand κλπ Και μου βγαζει συνεχως ενα μηνυμα ΄΄Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone εχει σταματήσει΄΄ ''Αναφορα MIUI? ΟΚ?'' Oυτε οι καρτες sim φαινονται πουθενά. Αλλες εφαρμογές δουλευουν αλλες όχι. Οτι ναναι δηλαδή. Ενα μπαχαλο! Τι δεν κανω καλά? Την ξανακατεβασα το και τη ξαναεγκατέστησα πολλές φορές αλλα τα ίδια. Σαν προβληματικη rom μου φαινεται Το ξαναγυρισα vanilla και δουλευει κανονικά και εδω πάλι το περιεργο ειναι οτι οι εφαρμογές που ειχα εγκαταστήμένες παρέμειναν!! Επίσης μου έμεινε και το banground της ΜΙUI. Τι τρελλά είναι αυτά? Υ.Γ Κατα την πρωτη εγκατάσταση μου βγηκε καταλαθος η μπαταρια γιατι ειχα το καπάκι ανοικτό και διέκοπει η εγκατάσταση της ΜΙUI. Λετε ναγινε κατι εκεί? Edited January 24, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Έκανες full wipe πριν την εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 την εβαλα και εγω νομιζω ομως οτι κανει καποια μικρα κωλύματα στην εκκίνηση νομιζω η βανιλλα ειναι ποιο γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ε εντάξει διαφορές στην ταχύτητα μπορεί να υπάρχουν το θέμα είναι ότι φέρνει ένα νέο αέρα στη συσκευή και φαίνεται να είναι σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Πώς κάνουμε full wipe?. Δεν την βρίσκω ως επιλογη στο ΜΤΚ. Νομιζω έχει wipe cache. Αυτο ειναι? Edited January 24, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Όχι. Θα μπεις σε recovery mode και έχει επιλογή να κάνεις wipe και μετά θα κάνεις την εγκατάσταση καθαρά. Ποιο recovery έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Όχι. Θα μπεις σε recovery mode και έχει επιλογή να κάνεις wipe και μετά θα κάνεις την εγκατάσταση καθαρά. Ποιο recovery έχεις? Μα αυτο μπαινω απο το recovery το Αγγλικο (αυτο που εχει δωσει ο pison) και εκει δεν βλεπω πουθενα full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Επειδή εγώ έχω άλλο recovery και δεν το θυμάμαι στο δικό σου, κάνε ένα κόπο και ξαναμπές, γράψε τις επιλογές κάπου και πες μας να σου πούμε τι θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Επειδή εγώ έχω άλλο recovery και δεν το θυμάμαι στο δικό σου, κάνε ένα κόπο και ξαναμπές, γράψε τις επιλογές κάπου και πες μας να σου πούμε τι θα κάνεις. Ειμαι εδώ: REBOOT THE PHONE ---> Instal for sd κλπ κλπ WIPE MENOU --> Wipe all data --> wipe fatory reset ή wipe dalvik ---> Wipe cache --> yes ή no ή στειλε μου το recovery σου με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αυτό είναι : http://www.needrom.com/download/philz-touch-recovery-2/. Εγκατεστησέ το από mobile uncle και έχει επιλογή wipe all to install new rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αυτό είναι : http://www.needrom.com/download/philz-touch-recovery-2/. Εγκατεστησέ το από mobile uncle και έχει επιλογή wipe all to install new rom. την κατεβασα Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις Εχει Wipe Cache και αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 την εβαλα και εγω νομιζω ομως οτι κανει καποια μικρα κωλύματα στην εκκίνηση νομιζω η βανιλλα ειναι ποιο γρήγορη Πηγαινε ρυθμισεις> μπαταρια > χρηση μπαταριας και ξετικαρε το cpu power saving mode. Βοηθαει λιγοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts