Costas_v Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Του έβαλα την τελευταία multilang που βρήκα στο needrom, βασισμένη στην στοκ 124. Καμία σχέση με την στοκ 119. Και σε αίσθηση και σε ένα antutu έβγαλε +2000 περίπου (!) Το τηλέφωνο είναι αξιόμαχο επιτέλους. Μένουμε εκεί και βλέπουμε για την AOSP σε επόμενη φάση. Το μόνο που θα προσθέσω μάλλον είναι custom recovery που δεν περιλαμβάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Του έβαλα την τελευταία multilang που βρήκα στο needrom, βασισμένη στην στοκ 124. Καμία σχέση με την στοκ 119. Και σε αίσθηση και σε ένα antutu έβγαλε +2000 περίπου (!) Το τηλέφωνο είναι αξιόμαχο επιτέλους. Μένουμε εκεί και βλέπουμε για την AOSP σε επόμενη φάση. Το μόνο που θα προσθέσω μάλλον είναι custom recovery που δεν περιλαμβάνεται. Ποια ειναι αυτη που εβαλες? Διαπιστωσες καποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Την περασα τελικα την AOSP Vanilla ROM 2.7 Αυτο που δεν βρισκω ειναι: Υπηρχαν ρυθμισεις πχ που οταν κουναω την συσκευη να σβηνει η οθονη ή οταν με καλουν να ανοιγει η κληση οταν φτασει το τηλεφωνο στο αυτι μου. Που υπαρχουν αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με το Vanilla δεν μπορω να βάλω διαφορετικούς ηχους κλησης ή sms στις δυο καρτες του κινητού :-( Επισης το πρόγραμμα wachup δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Την περασα τελικα την AOSP Vanilla ROM 2.7 Αυτο που δεν βρισκω ειναι: Υπηρχαν ρυθμισεις πχ που οταν κουναω την συσκευη να σβηνει η οθονη ή οταν με καλουν να ανοιγει η κληση οταν φτασει το τηλεφωνο στο αυτι μου. Που υπαρχουν αυτες? Xposed τα έχει όλα αυτά που ζητάς Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Xposed τα έχει όλα αυτά που ζητάς Λογικα εννοεις αυτο... https://play.google.com/store/apps/details?id=ma.wanam.xposed ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Xposed τα έχει όλα αυτά που ζητάς το εκανα εγκατασταση αλλα αυτα που θελω δεν τα βρηκα. Στην μαμα rom που ειχε η συσκευη αυτα ηταν στις ρυθμισεις κ οχι σε καποιο προγραμμα... αν δεν κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Στη vanilla δεν υπάρχουν αυτά που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Στη vanilla δεν υπάρχουν αυτά που ζητάς. Το φανταστηκα κ εβαλα μια που βρηκα στο needrom βασισμενη στην στοκ 124 που τα εχει αυτα κ μου αρεσαν. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα μου εβγαλε Antutu 33403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το φανταστηκα κ εβαλα μια που βρηκα στο needrom βασισμενη στην στοκ 124 που τα εχει αυτα κ μου αρεσαν. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρα μου εβγαλε Antutu 33403 δεν πρόλαβα να απαντήσω.. http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root-2/ την δεύτερη νεότερη σε σειρά να υποθέσω κι εσύ; μια χαρα φάνηκε με μια πρώτη ματιά όλα οκ, αρκετά Αγγλικά στην Ελληνική μετάφραση του UI αλλά δεν πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εγω εβαλα την http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root/ μεχρι τωρα ευχαριστημενος. Ποσο Antutu σου εβγαλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εβαλα και Sygic και Navigon κ κλειδωσαν σε 5 δευτερολεπτα. Ολα μια χαρα. Μπορω να παρω full backup της συσκευης οπως ειναι τωρα με πχ το Rom Toolbox Pro? Να παρει ομως FULL BACKUP ... ολα... και την rom και τις ρυθμισεις κ τις εφαρμογες κ τους κωδικους wifi , μηνυματα, επαφες...κτλ ΟΛΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Κατέβασε από needrom την τελευταία custom recovery που έχει, πέρασε τη με mobileuncle και πάρε το back up σου. Edited December 9, 2014 by drivth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κανει αυτη? Μην κανω καμια βλακεια... http://www.needrom.com/download/philz-touch-recovery-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κανει αυτη? Μην κανω καμια βλακεια... http://www.needrom.com/download/philz-touch-recovery-2/ Ναι αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Sorry για πολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα τα κανω ολα αυτα... Με το mobileuncle θα περασω την custom recovery. Μετα backup θα κανω παλι με το mobileuncle ή με καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Μετα αφού την περάσεις μπες από το mobile uncle σε recovery mode έχει επιλογή για αυτό, μετά θα γίνει επανεκκίνηση και από το μενού που θα εμφανιστεί θα επιλέξεις back up to sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το εκανα ολο αυτο. Πως θα καταλαβω οτι ολα πηγαν καλα? Στην sd καρτα τι πρεπει να δω? Θα υπαρχει καποιο αρχειο απο το backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Εγω εβαλα την http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root/ μεχρι τωρα ευχαριστημενος. Ποσο Antutu σου εβγαλε? Κάτι πάνω από 33.000 (edited)..! Όταν κάνεις backup θα το δεις στη κάρτα Edited December 9, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Απο μπαταρια ποσες ωρες οθονης σου βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Το εκανα ολο αυτο. Πως θα καταλαβω οτι ολα πηγαν καλα? Στην sd καρτα τι πρεπει να δω? Θα υπαρχει καποιο αρχειο απο το backup? Στην κάρτα σου αναζήτησε φάκελο με ονομασία clockworkmod/back/Ημερομηνία και ώρα του backup/διάφορα αρχεία.. Αν σου έβγαλε το recovery οκ τότε όλα πήγαν καλά. Καλού κακού πάρε όλο το φάκελο αυτό και σώσε τον και κάπου αλλού σε υπολογιστή κλπ να υπάρχει. Edited December 9, 2014 by drivth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Στην κάρτα σου αναζήτησε φάκελο με ονομασία clockworkmod/back/Ημερομηνία και ώρα του backup/διάφορα αρχεία.. Αν σου έβγαλε το recovery οκ τότε όλα πήγαν καλά. Καλού κακού πάρε όλο το φάκελο αυτό και σώσε τον και κάπου αλλού σε υπολογιστή κλπ να υπάρχει. Ναι μια χαρα λοιπον. Τον βρηκα τον φακελο. Ερωτηση τωρα... Σε εναν φιλο που εχει ακριβως την ιδια συσκευη με την μαμα rom μπορω με καποιον τροπο να του περασω το backup απο την δικη μου συσκευη? Λογικα θα δουλευει αφου ειναι ιδιες συσκευες ετσι? Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ναι μια χαρα λοιπον. Τον βρηκα τον φακελο. Ερωτηση τωρα... Σε εναν φιλο που εχει ακριβως την ιδια συσκευη με την μαμα rom μπορω με καποιον τροπο να του περασω το backup απο την δικη μου συσκευη? Λογικα θα δουλευει αφου ειναι ιδιες συσκευες ετσι? Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Μην το κανεις. Θα μπερδευτειτε με τα ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μην το κανεις. Θα μπερδευτειτε με τα ΙΜΕΙ. Αυτο δεν το σκεφτηκα καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geomade Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπέρα. Αν αγοράσω το κινητό από ελλάδα από το skroutz θα έχω εγγύηση ή θα είναι το ίδιο με τα κινεζοσάιτ? Η τιμή βέβαια ξέρω ότι είναι διπλάσια αλλά τι να κάνουμε... http://www.skroutz.gr/s/5234761/Lenovo-A850.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλησπέρα. Αν αγοράσω το κινητό από ελλάδα από το skroutz θα έχω εγγύηση ή θα είναι το ίδιο με τα κινεζοσάιτ? Η τιμή βέβαια ξέρω ότι είναι διπλάσια αλλά τι να κάνουμε... http://www.skroutz.gr/s/5234761/Lenovo-A850.html καλα μπαίνεις εδω μέσα και θα το πάρεις απο σκρουτζ ? ακομα και αν βιάζεσαι πουλάνε στην χ.ε με καπέλο 10 -20 ευρω καινούρια νομίζω ρε φιλε είναι αμαρτία να δόσεις τοσα λεφτά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts