Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 4.4 λένε ότι έχει θέμα με μπαταρία και άλλα διάφορα όσοι έχουν πάρει το update so '750' ισχύει η όχι δεν ξέρω ..Εγώ πάντως δε βιάζομαι η 4.3 είναι αρκετα σταθερή και καλή μπαταρία. .
:rolleyes:

Αλλο το 750 και αλλο το 7505 η οχι?

αυτο που γνωρίζω απτον πωλητη του καταστήματος που το πηρα ειναι οτι οι μονες διαφορες τους είναι οτι το 750 ειναι μονο 3G κ η παραγωγή του ειναι κ καλα για Ασια .. κ το 7505, 4g LTE και βγαινει Ευρώπη..

Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes:

ευα.

αυτο που γνωρίζω απτον πωλητη του καταστήματος που το πηρα ειναι οτι οι μονες διαφορες τους είναι οτι το 750 ειναι μονο 3G κ η παραγωγή του ειναι κ καλα για Ασια .. κ το 7505, 4g LTE και βγαινει Ευρώπη..

Εμενα παντως λεει NOTE 3 LITE και οχι ΝΕΟ αλλα στο μενου λεει 7505

Όλων μας είναι η lite έκδοση του note 3.Το κινητό κανονικά λέγεται note 3 neo sm-n7505.ετσι λέγεται το ευρωπαϊκό μοντέλο το οποίο είναι και lte (4G).Αυτό λέει και όταν κλείσεις και ανοίξεις ξανά το κινητό.Το λέει και στις ρυθμίσεις νομίζω.το sm-n750 νομιζω ειναι μονο για τη Κίνα και είναι 3 μονο.η έκδοση duos ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα.τι θα γίνει με τη 4.4.2? Πότε τη περιμένουμε? Ένας φίλος μου έχει το note 2 και δεν έχει πάρει ακόμα την 4.4.2 που από όσο ξέρω έχει έρθει η αναβάθμιση και Ελλάδα.καποιοι την εχουν ηδη.τι γίνεται με τη Samsung?θα βγει το Android L και εμείς ακόμα θα περιμένουμε το kit kat?ξέρουμε κάτι?

ΑΑΑΑ, οκ!!! Παντως νομιζω εχει βγει η 4.4.2 για το δικο μας τηλ, αλλα ειναι απο ινδια το λογισμικο. Το ειδα στο sammobile.

Έχω ένα θεματακι με την κάρτα sd .. Όταν κάνω επανεκκίνηση 1 στης 2 δεν την αναγνωρίζει..Η κάρτα είναι σχεδόν καινούργια έχει τύχει σε κάποιον ?
:rolleyes:

Ναι φίλε μου, εγώ έχω το πρόβλημα που περιγράφεται εδώ με Transcend 64GB

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2462465

Και έχω ανοίξει RMA με την Transcend για αλλαγή.

Και μην μου πείτε για την Transcend, δείτε και εδώ... ;)

http://www.phonearena.com/news/SanDisk-says-it-produced-some-bad-32GB-and-64GB-microSD-cards_id40986

Πρώτη φορά έχω πρόβλημα με κάρτα της Transcend και έχω πολλές...

Τώρα το δουλεύω με μία 16GB μέχρι να την αντικαταστήσω...

Ναι φίλε μου, εγώ έχω το πρόβλημα που περιγράφεται εδώ με Transcend 64GB

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2462465

Και έχω ανοίξει RMA με την Transcend για αλλαγή.

Και μην μου πείτε για την Transcend, δείτε και εδώ... ;)

http://www.phonearena.com/news/SanDisk-says-it-produced-some-bad-32GB-and-64GB-microSD-cards_id40986

Πρώτη φορά έχω πρόβλημα με κάρτα της Transcend και έχω πολλές...

Τώρα το δουλεύω με μία 16GB μέχρι να την αντικαταστήσω...

εγω εχω αυτή

http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/extreme-uhs-i/?capacity=16GB

Που φαντασου πριν απο το ''Neo'' τη χρησιμοποίησα σε htc hd2.. κ έπρεπε να το ψάξεις εκεί για κάρτες,

Δε μπορουν να βγαλουν μια κάρτα που θα ειναι συμβατή με ολα τα κινητά να τελειώνουμε :rolleyes:

Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes:

ευα.

Την 16GB έχεις;

Αν ναι, κάνε format σε FAT32 και λογικά θα δουλεύει, αλλιώς κοίταξε το με την εγγύηση.

Καλησπέρα. Μετά από πολλά χρονια iPhoneάκιας είπα να αγοράσω το note 3. Σήμερα το παρέλαβα και ομολογώ χωρίς να γνωρίζω όλες τις δυνατότητες του εντυπωσιάστηκα, επίσης είναι πολύ καλο κινητό. Δεν έχω ασχοληθεί με android σχεδόν καθόλου. Μήπως κάποιο καλο παιδί θα μπορούσε να με κατατοπίσει λίγο με το κινητό σε κάνα skype. Οποιος έχει όρεξη να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm. Ευχαριστώ

Έκανα φορητοτητα σε αλλο δίκτυο και τωρα δεν εχει επιλογή για 4G!!! Τι μπορεί να φταίει?

Να υποθέσω ότι πήγες στην Wind η οποία φυσικά ΔΕΝ υποστηρίζει 4G στο δίκτυό της....

Να υποθέσω ότι πήγες στην Wind η οποία φυσικά ΔΕΝ υποστηρίζει 4G στο δίκτυό της....

Ευχαριστω!! Με καλυψες!:)

Μονο εγω βλεπω να μην παιρνει 4.4.Χ το τηλ? Εδω βγαλανε για το ΝΟΤΕ ΙΙ 4.4.2 και εμεις ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΕΟΣ samsung

Φίλε μόλις ανέβηκε το update στη Μαλαισία.(το έμαθα απο το fb)...χαχαχαχα μέχρι να έρθει Ελλάδα δε θα έχει βγει το Android L?Θα έχει βγει...χαχαχα

Ελλαδα? χαχαχααχαχαχχααχχα!! Θα εχει βγει το note 7!! Με βλεπω να βαζω ROM απο αλλη χωρα...ετσι και αλλιως δεν χανεις την εγγυηση!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)