poloman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Φίλε μου αυτά τα έχω ψάξει πάρα πολύ... Αν κατεβασω ως Non-Premium Members - Approx. 15 kB/Sec... θα κάνει καμιά βδομάδα να κατέβει :lol: Γι' αυτό ρώτησα μήπως την έχει κάποιος... κάπου ανεβασμενη Ευχαριστώ πάντως. Δεν το ηξερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Από χτες που την πέρασα σε μένα έφυγε και το κόλλημα με το κλείδωμα ξεκλειδωμα. Συν ότι η Ραμ πρώτα δουλευε στο 89 ενώ τώρα το πολύ στο 73 Edited December 21, 2015 by kxkxkx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Από χτες που την πέρασα σε μένα έφυγε και το κόλλημα με το κλείδωμα ξεκλειδωμα. Συν ότι η Ραμ πρώτα δουλευε στο 89 ενώ τώρα το πολύ στο 73 Τι εννοείς με το 89 και 93; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τι εννοείς με το 89 και 93; Το ποσοστό % που δουλεύει η ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Kαλημέρα παιδιά. Ερώτηση... Το πενάκι του είναι ίδιο με του Note 3 το μεγάλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έκλεισε το κινητό από μπαταριά εχθές και το έβαλα να φορτίσει κλειστό. Το πρωί που το άνοιξα, ενώ η ένδειξη (κλειστό) έλεγε 100% άνοιξε και ήταν 99% και έπεσε πολύ γρήγορα σε σύγκριση με άλλες φόρες άδειασε σχετικά γρήγορα! Το έχει πάθει κάνεις άλλος αυτό? Η χρήση και σήμα ήταν πάνω κάτω το ίδιο ίσως και λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Λοιπόν παίδες τη πέρασα και εγώ σε γαλλικό και δουλεύει μέχρι στιγμής πολύ καλά!!! Έχω όμως ένα θεματακι με τη κάρτα μνήμης!!!! Όταν κάνω επανεκκίνηση πότε τη βλέπει και πότε όχι!!! Βέβαια μου ξεκίνησε προχθές πριν την αναβάθμιση αλλά δεν διορθώθηκε!!!! Δεν έκανα format τη πέρασα έτσι απλά γιατί βαριέμαι να στήνω πάλι το τηλέφωνο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδια η εξυπνη οθονη δουλεύει σε σας ? Σ εμενα οχι Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Nα ξαναρωτήσω... δεν μπορεί να μη ξέρει κανένας...:confused:Kαλημέρα παιδιά. Ερώτηση... Το πενάκι του είναι ίδιο με του Note 3 το μεγάλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scarface75 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα σας χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα να έχουμε ☺ θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος πότε θα βγεί αναβάθμιση λογισμικού για το νοτε 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Θα πρέπει να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα. Εδώ είναι αυτό του note 3 NEO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια Πολλά σε όλους Και Καλές Γιορτές !!! :yahoo: Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω περάσει την γαλλική 5.1.1 και θα θελα να ρουταρω. Υπάρχει τρόπος ή ακόμα όχι; Αν γίνεται μήπως υπάρχει κάποιο αξιόπιστο link να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους κι από εμένα. Έχω το ιταλικό και δε μου έχει έρθει τίποτα. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι; Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scarface75 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Και εγώ το νοτε 3 νέο έχω το n7505 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους κι από εμένα. Έχω το ιταλικό και δε μου έχει έρθει τίποτα. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι; ούτε εμένα ιταλικό δεν έχει έρθει κάτι αναμονή λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους κι από εμένα. Έχω το ιταλικό και δε μου έχει έρθει τίποτα. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι; Καλησπέρα , χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Κι εμένα Ιταλικό αλλά τίποτα ακόμα, μάλλον προηγήθηκαν οι Γάλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Γιατί δεν την περνάτε μέσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το ροοτ που δινουν το εκανα τελικα κ δουλεύει άψογα προς το παρόν .. κριμα που το xposed δεν λειτουργεί για λολιποπ 5.1 Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Είναι εύκολο να δωθεί κάποιος οδηγός ή link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το ροοτ που δινουν το εκανα τελικα κ δουλεύει άψογα προς το παρόν .. κριμα που το xposed δεν λειτουργεί για λολιποπ 5.1 Ξέρουμε αν έχουν σκοπό να το κάνουν να δουλέψει αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πιστευω πως ναι.. παντος ο mod του γαλλικου φορουμ που με βοήθησε να το ρουταρω μου εδωσε καποιο "τροπο" για πως να το ενεργοποιήσω στην 5.1 αλλα μου συστησε καλύτερα να περιμένω να βγει γτ μπορει το πατσαρισμενο να προκαλέσει προβλημα στο κινητο.. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ευχαρίστως Yanniz να σου δώσω το λινκ απλά ειναι στα γαλλικά κ πρπει να κάνεις εγγραφή για να πάρεις τα αρχεία. http://www.phonandroid.com/forum/root-de-votre-galaxy-note-3-neo-android-5-1-1-t138971.html δεν πήγα στην αγγλική μέθοδο γτ απ οτι διάβασα στο xda εχει θέμα με το ιμει του τηλεφώνου κ δεν ήθελα να στείλω το κινητό μου στην samsung για φτιάξιμο. είναι κάπως ο τροπος, αλλα οχι δύσκολος το πέτυχα με την μια.. απλά προσοχή στα βήματα κ όποιος το προσπαθήσει είναι σημαντικό στο Odin να Ξετικαρει το 'Auto Reboo't εξαρχής στο setting πριν φλασαρει οτιδήποτε. μακάρι να μπορουσα να βοηθήσω περισσότερο. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Πεθύμησα την ευκολία του Kingoroot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3279080 Φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts