JIMBOAthens Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχουν περάσει από τα χέρια μου και για αρκετό καιρό και τα 3 κινητά. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος τότε το Note 3 Neo μπορώ να πω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο με επιπλέον τις πραγματικά εντυπωσιακές δυνατότητες του S pen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχουν περάσει από τα χέρια μου και για αρκετό καιρό και τα 3 κινητά. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος τότε το Note 3 Neo μπορώ να πω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο με επιπλέον τις πραγματικά εντυπωσιακές δυνατότητες του S pen... Ευχαριστώ πολύ....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 S4 9506 φυσάει το έχω πάρει στην γυναίκα μου απο phonegalery 355 camera ταχύτητα κλπ και μια θήκη lifeproof ,για μενα λόγο δουλειας ηθελα μεγαλύτερη οθόνη οποτε πηγα στο neo οι πραγματικές διαφορες ελαχιστες βαρομετρο ποιοτητα καμερας κλπ ΑΛΛΑ για μενα το μεγαλο ---- ειναι οτι δεν βρίσκω αξιόλογες θήκες. Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Λοιπόν συν φορουμιτες μου. Εβρίσκομαι μπροστά σε ένα δίλλημα. Η γυναίκα μου όποτε βγαίνουμε και πηγαίνουμε κάπου παίρνει το νοτακι 3 και του αλλάζει τη πίστη στις φωτογραφίες και στο ίντερνετ. Λογικό γιατί που πας με το iPhone 4s lol. Όποτε ωστόσο καλός σύζυγος σκέφθηκα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γίνει η μετάβαση σε καινούργια συσκευή. Σκέφτομαι βάση κοστολογιου ή το s5 mini ή το neo 3 note. Υπάρχει κάποια γνώμη? Υγ. Η αλήθεια είναι ότι για neo 3ψήνομαι αλλά πείτε την άποψή σας και εσείς. Υγ. Αν υπάρχει κ κανένας που έχει μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση ας στείλει πμ. Καλοδεχούμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Note 3 neo πάρε Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα και πάλι. τελικά πήρα στη γυναίκα μου το Note 3 Neo. Για ψιλομεταχειρισμένο έψαχνα αλλά δε τα βρίσκαμε στις τιμές οπότε και το πήρα καινούργιο, Ιταλικό στα 280. Άψογες πρώτες εντυπώσεις. Οι απειροελάχιστες δαφορές στις διαστάσεις με το Note 3 το κάνουν να κάθετε πιο ομαλά στο χέρι, ίδια απίθανη αίσθηση και δυνατότητες του Note. Δηλώνω ερωτευμένος........αλλά η αγάπη μου παραμένει το Note 3 lol Πάντως για τα λεφτά του......απλά ΟΥΑΟΥ. value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω spigen θήκες για το κινητό στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω spigen θήκες για το κινητό στην Ελλάδα? Δύσκολο για το neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε 10 μέρες μπαίνω φαντάρος και θα το αφήσω για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον το neo μου... Θα πρέπει να κάνω κάτι με την μπαταρία ώστε να μη χαλάσει αν μείνει ανενεργή για τόσο διάστημα; Να την αφήσω γεμάτη; άδεια; Να το αφήσω στον αδερφό μου να το φορτίζει κάθε τόσο; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε 10 μέρες μπαίνω φαντάρος και θα το αφήσω για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον το neo μου... Θα πρέπει να κάνω κάτι με την μπαταρία ώστε να μη χαλάσει αν μείνει ανενεργή για τόσο διάστημα; Να την αφήσω γεμάτη; άδεια; Να το αφήσω στον αδερφό μου να το φορτίζει κάθε τόσο; Άφησε την φορτισμένη στο 30% εκτός κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 στο 40% είναι για διατήρηση της μπαταρίας αποθηκευμένη εκτός της συσκευής!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω spigen θήκες για το κινητό στην Ελλάδα? Είχα βρει ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, mobileplus νομίζω λεγόταν που είχε . Δεν ξέρω τι παίζει μιας και δεν μπορώ να το βρω ξανά παρά μονον στον χρυσό οδηγό το βγάζει. Νομίζω είναι το παρακάτω: http://www.vrisko.gr/details/bk641hd74b7_c0206iab_3cf6f731f0_ Είχε ένα καπέλο 10 ευρουδάκια βέβαια :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δύσκολο για το neo. Το υπέθεσα, ευχαριστώ!! ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα βρει ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη, mobileplus νομίζω λεγόταν που είχε . Δεν ξέρω τι παίζει μιας και δεν μπορώ να το βρω ξανά παρά μονον στον χρυσό οδηγό το βγάζει. Νομίζω είναι το παρακάτω: http://www.vrisko.gr/details/bk641hd74b7_c0206iab_3cf6f731f0_ Είχε ένα καπέλο 10 ευρουδάκια βέβαια :X 10??? Άσε το αφήνω χωρίς θήκη!!! Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Να ρωτήσω..........έχει βάλει κανείς receiver για ασύρματη φόρτιση? ή ακόμη καλύτερη ερώτηση, παίρνει receiver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Να ρωτήσω..........έχει βάλει κανείς receiver για ασύρματη φόρτιση? ή ακόμη καλύτερη ερώτηση, παίρνει receiver? Δυστυχώς δεν παίρνει και ήταν ένας από τους δύο λόγους για τον οποίο το έδωσα! O άλλος λόγος ήταν το μέγεθος, μια και το ήθελα για 2ο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δυστυχώς δεν παίρνει και ήταν ένας από τους δύο λόγους για τον οποίο το έδωσα! O άλλος λόγος ήταν το μέγεθος, μια και το ήθελα για 2ο τηλέφωνο. Χμ, κρίμα αλλά δε πειράζει. Ούτως ή άλλως για τη γυναίκα μου είναι και έχει συνηθίσει να το φορτίζει με φορτιστή όποτε μικρό το κακό. Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχω την εντύπωση ότι ταιριάζει του note 3 κουμπώνει στο ίδιο σημείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχω την εντύπωση ότι ταιριάζει του note 3 κουμπώνει στο ίδιο σημείο Οι υποδοχές του note 3 neo είναι για την θήκη s view. Λείπουν της ασύρματης φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν της μετρήσεις με πολύμετρο θα δεις ότι έχουν άμεση επαφή με μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν της μετρήσεις με πολύμετρο θα δεις ότι έχουν άμεση επαφή με μπαταρία Οι υποδοχές πίσω στο note 3 και στο note 2 είναι 4. Οι δύο είναι για τις λειτουργίες της sview θήκης και οι άλλες 2 είναι για την ασύρματη φόρτιση. Στο neo υπάρχουν μόνο της sview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δε ξέρω αν της μετρήσεις τι λένε, αλλά αν δοκιμάσεις του note 3 δε κάνει. Δοκιμασμένο την πρώτη ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δε ξέρω αν της μετρήσεις τι λένε, αλλά αν δοκιμάσεις του note 3 δε κάνει. Δοκιμασμένο την πρώτη ημέρα Αν το έχεις δοκιμάσει πάω πάσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν το έχεις δοκιμάσει πάω πάσο Ναι. Έβγαλα από το 3 και το έβαλα. Έβαλα και ένα του 2 που είχα παρατημένο, αλλά ενώ ο φορτιστής φαίνεται να το αναγνωρίζει και γίνεται πράσινος δε φορτίζει η μπαταρία. Θα ρωτήσω πάντως και κανέναν στο eBay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Ναι. Έβγαλα από το 3 και το έβαλα. Έβαλα και ένα του 2 που είχα παρατημένο, αλλά ενώ ο φορτιστής φαίνεται να το αναγνωρίζει και γίνεται πράσινος δε φορτίζει η μπαταρία. Θα ρωτήσω πάντως και κανέναν στο eBay Μάκη μη παιδεύεσαι, λείπουν οι επαφές. Αν κοιτάξεις και τις 2 πλάτες θα καταλάβεις ποιες είναι ποιες και τι κάνουν. Αν είχε, η samsung θα έβγαζε την s view με την ασύρματη φόρτιση. Δυστυχώς έχει κάνει κάποιες τσιγκουνιές η samsung στο neo σε σχέση με το note 2, που βέβαια σε κάποιους δεν χρειάζονται. (ασύρματη φόρτιση, αισθητήρας quick glance) Edited November 2, 2014 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2712 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αν μπορείς γιατί με ενδιαφέρει και εμένα ήμουν ένα βήμα πριν την παραγγελία αυτού που κάνει για το note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts