Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δοκιμάσει κάποιος βαριά παιχνίδια στο κινητό να μας πει πως ανταποκρίνεται???

εγγυηση εχει στην ελλαδα το κινητο αυτο?

τα παιζει ολα

εχει εφοσον ειναι απο χωρα της Ε.Ε 2 χρονια.

:cool:

Στα 160 ευρώ πλέον η διαφορά που έχει το note 3 neo από το note 3 καθώς η τιμή του μεγάλου αδερφού πήρε την ανηφόρα εδώ και λίγο καιρό.

Οι διαφορές που έχουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τόσο έντονα επί της ουσίας;

Για την ανάλυση της οθόνης και την cpu - gpu εντάξει, υπερέχει το μεγάλο, αν και απ΄ότι λέτε μια χαρά τρέχει και το neo, αλλά γενικά σαν εμπειρία χρήσης είναι τόσο μεγάλο το χάσμα;;

Π.χ. όσον αφορά την λειτουργία του s pen, υπάρχουν και κει διαφορές;;

Η κάμερα αν και 8Mp αντί 13Mp, είναι αξιοπρεπής;; Τουλάχιστον την ημέρα, γιατί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ακόμα και το Note 3 του αδερφού μου με τα 13Μp δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου, αλλά οκ, δεν είναι αυτός ο προορισμός των note, υπάρχουν άλλα καλύτερα φωτοκινητά.

Υ.Γ.

Όπως καταλαβαίνετε, ψήνομαι τώρα που είναι κοντά στα 300 ευρώ η τιμή του γιατί θέλω να δοκιμάσω επιτέλους το s pen αλλά και την μεγαλύτερη οθόνη, όπως και την καλύτερη κάμερα που έχει το Neo από το κινητό που έχω τώρα, (LG l9, 4,7 inches, 5Mp camera).

Στα 160 ευρώ πλέον η διαφορά που έχει το note 3 neo από το note 3 καθώς η τιμή του μεγάλου αδερφού πήρε την ανηφόρα εδώ και λίγο καιρό.

Οι διαφορές που έχουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τόσο έντονα επί της ουσίας;

Για την ανάλυση της οθόνης και την cpu - gpu εντάξει, υπερέχει το μεγάλο, αν και απ΄ότι λέτε μια χαρά τρέχει και το neo, αλλά γενικά σαν εμπειρία χρήσης είναι τόσο μεγάλο το χάσμα;;

Π.χ. όσον αφορά την λειτουργία του s pen, υπάρχουν και κει διαφορές;;

Η κάμερα αν και 8Mp αντί 13Mp, είναι αξιοπρεπής;; Τουλάχιστον την ημέρα, γιατί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ακόμα και το Note 3 του αδερφού μου με τα 13Μp δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου, αλλά οκ, δεν είναι αυτός ο προορισμός των note, υπάρχουν άλλα καλύτερα φωτοκινητά.

Υ.Γ.

Όπως καταλαβαίνετε, ψήνομαι τώρα που είναι κοντά στα 300 ευρώ η τιμή του γιατί θέλω να δοκιμάσω επιτέλους το s pen αλλά και την μεγαλύτερη οθόνη, όπως και την καλύτερη κάμερα που έχει το Neo από το κινητό που έχω τώρα, (LG l9, 4,7 inches, 5Mp camera).

Εγω το βρηκα καλυτερο απο το note 2 που ειχα.

το spen ειναι το ιδιο με το note 3 σε λειτουργια.

η καμερα αρκετα καλη οπως και στο note 2 που ειχα.

η οθονη ειναι ακριβως ιδια με το note 2.

Απο μπαταρια εχει περιπου την ιδια αυτονομια που ειχα και στο note 2.

:cool:

εγω παλι γιατι το βρισκω καλυτερο σχεδον σε ολα απο το Νοτε 2 πλην της διαθεσιμης RAM? καλυτερη οθονη εχει, καθαροττερη, ηχος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ απο τα ακουστικα, λες και τα εχω συνδεση στον ενισχυτη μου (νταξ huge respect @ sammy) μικροτερο μεγεθος και καλυτερη κατασκευη, apps απο το Note3 , νταξ μαγκες εχουμε αλλαξει ενα καρο κινητα αυτο θα μεινει, απιστευτο VFM
All it takes is a swipe...

Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση .Το προηγούμενο τηλ ηταν το note 2 και τώρα έχω το note 3 lite. Οθόνη στα ιδία επίπεδα καλύτερες φωτογραφίες και εφαρμογές note 3 καλύτερος σχεδιασμός κάθετε καλύτερα στο χέρι πιο ελαφρύ και λεπτό, τριών μηνών τηλ και όχι κοντά 2 χρόνια, λίγο πιο γρήγορο καλή τιμή αγοράς . Μόνο σε αρκετή χρίση σε παιχνίδια πέφτει γρήγορα η μπαταρία και ζεσταίνετε λίγο

Εχει καιρο που θελω να τσιμπησω το NOTE 3..Το θεμα ειναι οτι σε λιγο καιρο παλι η τιμη του θα ειναι στα 400 ευρω..Δεν αξιζει να δωσεις 100 παραπανω και να πας σε κατι που θα κρατησει περισσοτερο?(Απο αποψη καλυτερων σπεκς).Δεν ειμαι τρελα απαιτητικος χρηστης,φωτογραφιες βγαζω με την Mirrorless μου,παιχνιδια δεν παιζω και το κινητο το θελω κυριως για web browsing και για οργανωση του προγραμματος μου (ατζεντα).Ποια η αποψη σας?Επισης,δεν θελω να κολλαει (ειναι κατι που με νευριαζει αφορητα) και επισης ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα HD απο FHD σε μια οθονη 5,5" (εδω στα 15"" λαπτοπς δεν ειναι).Δεν μου περισσευουν τα 100 ευρω αλλα αν αξιζει η διαφορα να παω σε NOTE 3 θα το κανω.Τελος,ποια η αισθηση στο χερι σε σχεση με το NOTE 3 (απο χρηστες που εχουν εμπειρια και απο τα δυο κινητα).Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια γιατι το iphone 3Gs ειναι στα τελευταια του (μετα απο απειρες αλλαγες οθονης-το κατεστρεψα) και ψαχνομαι για καινουριο κινητακι.

Εχει καιρο που θελω να τσιμπησω το NOTE 3..Το θεμα ειναι οτι σε λιγο καιρο παλι η τιμη του θα ειναι στα 400 ευρω..Δεν αξιζει να δωσεις 100 παραπανω και να πας σε κατι που θα κρατησει περισσοτερο?(Απο αποψη καλυτερων σπεκς).Δεν ειμαι τρελα απαιτητικος χρηστης,φωτογραφιες βγαζω με την Mirrorless μου,παιχνιδια δεν παιζω και το κινητο το θελω κυριως για web browsing και για οργανωση του προγραμματος μου (ατζεντα).Ποια η αποψη σας?Επισης,δεν θελω να κολλαει (ειναι κατι που με νευριαζει αφορητα) και επισης ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα HD απο FHD σε μια οθονη 5,5" (εδω στα 15"" λαπτοπς δεν ειναι).Δεν μου περισσευουν τα 100 ευρω αλλα αν αξιζει η διαφορα να παω σε NOTE 3 θα το κανω.Τελος,ποια η αισθηση στο χερι σε σχεση με το NOTE 3 (απο χρηστες που εχουν εμπειρια και απο τα δυο κινητα).Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια γιατι το iphone 3Gs ειναι στα τελευταια του (μετα απο απειρες αλλαγες οθονης-το κατεστρεψα) και ψαχνομαι για καινουριο κινητακι.

Κάτοχος και των δύο. Το Note 3 το έχω 3 μήνες περίπου & το χρυσοπλήρωσα αφού το αγόρασα απο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων. Λόγο συζύγου όμως και μουρμούρας (είχε ένα παλιό Samsung Ace S5830) άρχισα να ψάχνω κάτι σε 4.8 και 5.5 ίντσες και είχα καταλήξει στα Samsung Galaxy S3 LTE, Sony Xperia SP και Νοte 2 LTE ως που έπεσε στο μάτι μου στο Note 3 Neo. Κατέληξα σε αυτό λόγο του ότι είναι φρέσκο κινητό, μεγέθους, και εμφανησιακά μου άρεσε καλύτερα. Το αγόρασα απο Skroutz 307 ευρώ και για τα λεφτά που έδωσα θα σου πω ότι είναι ΦΟΒΕΡΟ κινητό. Ότι κάνω με το μεγάλο Note κάνω και με αυτό. Κάθεται άνετα στο χέρι, ανταποκρίνεται σε όλα γρήγορα και έχω φτάσει στο σημείο να κλαίω τα λεφτά που έδωσα στο μεγάλο Note 3. Δεν έχει κάτι που να με έχει χαλάσει ως τώρα. Ότι εφαρμογές και παιχνίδια τρέχω στο μεγάλο Note τρέχω και σε αυτό. Άριστος ήχος, και καλή μπαταρία. Το S-Pen ίδιο με του μεγάλου Note. Η οθόνη του άριστη ακόμα και με ήλιο. Η καμερά του είναι μια χαρά, αξιοπρεπέστατη. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι το απόλυτο Value For Money στις 5.5 ίντσες, και αν πάρει και KitKat θα είναι ακόμα καλύτερο. Θεωρώ πως θα πάρει είναι καινούργιο κινητό και έχει το Hardware. Άμα θες όποια άλλη πληροφορία στείλε μήνυμα και ευχαρίστως να τα πούμε και τηλεφωνικός.

Πρώην κάτοχος του note 3 και έχω να πω ότι στις επιδόσεις δεν βλέπω καμμία διάφορα, μα καμμία όμως! Θεωρώ ότι τσάμπα λεφτά θα δώσεις για το 3ρι....
All it takes is a swipe...

Δυνατότητα ασύρματης φόρτισης υπάρχει; Επίσης η οθόνη είναι σαν του note 2 (rgb) ή σαν του 3 (pentile)? Edited by achillesgk

Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας!!!Θα το σκεφτω, πραγματικα ειμαι σε διλημμα..Απ τη μια δεν μου περισσευουν τα λεφτα απ την αλλη αν ειναι να κρατησει περισσοτερο σα συσκευη καλυτερα να παω σε Note 3..Απο αυτα που λετε αποδεικνυεται οτι τα benchmarks τελικα δεν επηρρεαζουν και τοσο την real life χρηστικοτητα της συσκευης!

Τα είπαμε και πιο πριν, είναι καλύτερη του note2

Κάποιος ανέφερε ότι είναι στα ίδια επίπεδα. Απλά μου φαίνεται παράξενο να έχουν διαφορετική οθόνη. Πιο πολύ μου φαίνεται ως προσπάθεια να ξεστοκάρουν την οθόνη των note 2 παρά να έχουν νέα γραμμή παραγωγής. Ίσως και να φαίνεται καλύτερη του note 2 λόγω της φθοράς των amoled στον χρόνο. Αλλά και πάλι πρόκειται για best value πρόταση. Τελευταίες απορίες, το γυαλί στην οθόνη είναι επίπεδο ή κάνει τη γνωστή καμπύλη όπως στο note 2? Sxrren protector έχει όπως τα τελευταία samsung?

Edited by achillesgk

Display Contrast ratio & Dimensions

Note 3 : 3.997:1 (sunlight) - 151.2 x 79.2 x 8.3 mm

Note 3 Neo : 3.487:1 (sunlight) - 148.4 x 77.4 x 8.6 mm

Note 2 : 2.307:1 (sunlight) - 151.1 x 80.5 x 9.4 mm

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Display Contrast ratio & Dimensions

Note 3 : 3.997:1 (sunlight) - 151.2 x 79.2 x 8.3 mm

Note 3 Neo : 3.487:1 (sunlight) - 148.4 x 77.4 x 8.6 mm

Note 2 : 2.307:1 (sunlight) - 151.1 x 80.5 x 9.4 mm

Μια χαρά! Ευχαριστώ!

Το γυαλι ειναι επιπεδο

Eυχαριστώ πολύ! Ελπίζω σύντομα να συντροφεύει το νοτε 3 μου και να αποδειχτεί άξιος αντικαταστάτης του lg g2.

Εγω το βρηκα καλυτερο απο το note 2 που ειχα.

το spen ειναι το ιδιο με το note 3 σε λειτουργια.

η καμερα αρκετα καλη οπως και στο note 2 που ειχα.

η οθονη ειναι ακριβως ιδια με το note 2.

Απο μπαταρια εχει περιπου την ιδια αυτονομια που ειχα και στο note 2.

Ήσουν κατατοπιστικότατος, σ΄ευχαριστώ πολύ!

Καλημερα σας,

ρε παιδιά από θήκες τι γίνεται ??

ειμαι μεταξύ s4 και 3 neo και βαδίζω προς s4 γιατι δεν βρίσκω θήκες ,ειδικα στο iphone 5 εχω την lifeproof και εχω βολευτεί για πολλους διαφορετικους λογους(δουλεια ποδηλατο κλπ)

εστειλα μαιλ στην seidio & lifeproof και μου απάντησαν απο την στιγμή που δεν είναι σε big sales δεν υπαρχει project .

FIGE ILIE MOU

XIONAKI ELA

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)