chilavert_gr Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 έκανες update στο supersu? Μετά το root μου έβγαλε ένα update για το supersu και αφού το έκανα μου βγαζει installation error όταν πάω να κατεβάσω το binary που ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τα ίδια και σε έμενα με το updates της εφαρμογής..πάντως πολύ καλή φαίνεται σε σχέση με την 2.04 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 χθες περίπου στις 22.00 έκανα φουλ φόρτιση και σήμερα το κοίταξα στις 11.00 και ήταν στο 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά συγνώμη για το λάθος topic αλλα επειδή δεν έχω πρόσβαση στην ενότητα των αγγελιών έχω στην κατοχή μου ένα Lumia 930 καινούργιο λίγων ημερων και διαθέτω και μια χρηματική διαφορα για ένα oppo find 7. Οποιος ειναι απο Αθήνα και ενδιαφέρεται για ανταλλαγη ας μου στείλει ένα pm σας ευχαριστω για τον χρόνο σας και παλι συγνώμη για το λάθος topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 30th jan Oppo (from china) will publish a beta for global theme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Έτοιμος ο οδηγός για εγκατάσταση της PACman Rom! Θα τον βρείτε εδώ: http://www.oppoforums.com/threads/%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-pacman-rom.24113/#post-328736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkour Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπερα σε ολους. Με ενδιαφερει να αγορασω το τηλεφωνο αλλα εδω και μια εβδομαδα τουλαχιστον δεν εχει στοκ για το μαυρο χρωμα. Μηπως υπαρχει καμια πληροφορια ποτε θα υπαρξει παλι αποθεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπερα σε ολους. Με ενδιαφερει να αγορασω το τηλεφωνο αλλα εδω και μια εβδομαδα τουλαχιστον δεν εχει στοκ για το μαυρο χρωμα. Μηπως υπαρχει καμια πληροφορια ποτε θα υπαρξει παλι αποθεμα; Από ότι έμαθα ετοιμάζουν νέο batch που θα γίνει διαθέσιμο σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πριν από λίγο βγήκε η 2.0.6 beta. πιο κάτω το link http://www.oppoforums.com/threads/find-7-7a-coloros-v2-0-6i-beta.24429/ Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaTheo Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ακόμα και στην 1.2.7i σας εμφανίζει carrier logo στην Cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkour Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους της συσκευης και τη δουλευουν με cm. Οταν ειναι συνδεδεμενα handsfree και σας καλουν, ο ηχος κλησης ακουγεται απο το ηχειο της συσκευης ή απο τα ακουστηκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει 4g σε οποιαδήποτε εταιρεία ? ρωτάω γιατί στην wind μου είπαν ότι δεν συμβατή η συσκευή... Edited March 9, 2015 by chilavert_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) υπάρχει κάποιος που να έχει πιάσει 4g σε οποιαδήποτε εταιρεία ? ρωτάω γιατί στην wind μου είπαν ότι δεν συμβατή η συσκευή... Κάθε μέρα με 4G είμαι στο δίκτυο της Cosmote και πάει σφαίρα αλλά το υποστηρίζει και το πρόγραμμα που έχω στην Cosmote. Δες καταρχήν εάν το πρόγραμμα που έχεις στην Wind είναι συμβατό, μετά δες εάν έχεις ενεργοποιημένο το 4G στην συσκευή σου και επίσης εάν η περιοχή που κινήσαι έχει 4G. Edited March 9, 2015 by chris_dd Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ευχαριστώ. Η wind άρχισε να παρέχει 4g πριν μερικές μέρες και έχει δωρεάν την χρήση για 2 μήνες. Έκανα δοκιμές σε διάφορα μέρη αλλά δεν πιάνει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα! Έχει τις τελευταίες ημέρες κάνει συχνά επανεκκίνηση και μου βγάζει που κ που μήνυμα ότι η εφαρμογή επαφές σταμάτησε να λειτουργεί! Το κάνει σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oratios7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 kalispera ki egw neos katoxos tou oppo find7 eime stin cosmote to energopoiisa kai den exw kanena thema...to ipostirizi kai to programa pou exw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ευχαριστώ. Η wind άρχισε να παρέχει 4g πριν μερικές μέρες και έχει δωρεάν την χρήση για 2 μήνες. Έκανα δοκιμές σε διάφορα μέρη αλλά δεν πιάνει πουθενά Μήπως πρέπει να πεις τότε στην wind να σου το ενεργοποιήσει σαν υπηρεσία στο κινητό σου. Όταν ξεκίνησε και η Cosmote το 4G τους πήρα τηλέφωνο και μου το ενεργοποίησαν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Έχει τις τελευταίες ημέρες κάνει συχνά επανεκκίνηση και μου βγάζει που κ που μήνυμα ότι η εφαρμογή επαφές σταμάτησε να λειτουργεί! Το κάνει σε κάποιον άλλο; Επανεκκίνηση δεν μου κάνει αλλά μου βγάζει το μήνυμα για τις επαφές όταν πάω να κάνω αποθήκευση μιας επαφής την ώρα που πληκτρολογώ τον αριθμό. Έχω την beta 2.06. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oratios7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπερα κι εγω ειμαι νεος κατοχος oppo find 7 και το 4G δουλευει κανονικα στην cosmote οπου ειμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μήπως πρέπει να πεις τότε στην wind να σου το ενεργοποιήσει σαν υπηρεσία στο κινητό σου. Όταν ξεκίνησε και η Cosmote το 4G τους πήρα τηλέφωνο και μου το ενεργοποίησαν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επανεκκίνηση δεν μου κάνει αλλά μου βγάζει το μήνυμα για τις επαφές όταν πάω να κάνω αποθήκευση μιας επαφής την ώρα που πληκτρολογώ τον αριθμό. Έχω την beta 2.06. Καλημέρα! Εμένα το μήνυμα αυτό το βγάζει στις κλήσεις! Μόλις πατήσω να καλέσω κάποιον και πιο σπάνια όταν πληκτρολογώ τον αριθμό που θέλω να καλέσω! Αλλά το θέμα με τις επανεκκινήσεις μου το κάνει μόνο στο σπίτι! Στη δουλειά καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει κανένας το modem από εδώ? Edited March 12, 2015 by chilavert_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkour Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπερα. Ξερει κανεις αν με τον vooc φοτριστη μπορουμε να φορτισουμε αλλα κινητα ή θα υπαρχει προβλημα με τη μπαταρια τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπερα. Ξερει κανεις αν με τον vooc φοτριστη μπορουμε να φορτισουμε αλλα κινητα ή θα υπαρχει προβλημα με τη μπαταρια τους; Για την ώρα τουλάχιστον δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα με το κινητό της γυναίκας μου. Το φορτίζει κανονικά όπως οποιοσδήποτε άλλος φορτιστής. Εννοείται όχι γρήγορα σαν του Find 7. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αύριο Παρασκευή βγαίνει και η νέα beta πάλι έκδοση 2.0.7. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkour Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Βγήκε σήμερα η 2.0.7i. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Προσοχή είναι beta. http://www.oppoforums.com/threads/find-7-7a-coloros-v2-0-7i-beta.25282/ Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Κτίζει πάνω στη πολύ καλή 2.0.6....Μην τη φοβάστε παρότι είναι beta και υπάρχει και σε ΟΤΑ, αρκεί να μην είστε ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts