nikospot Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παντως εγω το εκανα απο recovery τσακ μπαμ (ουτε backup εκανα βεβαια γιατι δε με ενδιεφερε :p ). Δηλαδη η διαδικασια ηταν: 0) κατεβαζεις το full package (σχεδον 1GB) 1) περνας το αρχειο στην μνημη του κινητου 2) απενεργοποιεις το κινητο 3) πατας το volume down + power και μπαινει στο recovery 4) διαλεγεις γλωσσα, μετα wipe cache and data (η καπως ετσι το λεει) 5) install from sd διαλεγεις το αρχειο που περασες και στο τελος reboot. Ετσι σβηνονται ολα βεβαια για αυτο στο φορουμ λενε να κανεις backup αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spkour Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Καλημερα σε ολους. Την τελευταια εβδομαδα αντιμετωπίζω ενα προβλημα. Φορτιζω το κινητο στο 100% και παραμενει εκει το επιπεδο της μπαταριας για τουλαχιστον 3 ωρες και οταν φτασει στο 25-30% κλεινει σα να εχει φτασει στο 0%. Εχω κανει wipe τα παντα. Εχω δοκιμασει και cm και την coloros 2.0.8 αλλα το προβλημα παραμενει. Εχω κανει και battery calibration χωρις αποτελεσμα. Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα και εχει βρει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oratios7 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Πέρασα την 2.0.8 κι έχω ένα πρόβλημα με τα sms και με το fb οι ώρες που φαίνονται στην αποδοχή των μηνυμάτων στα sms και στις κοινοποιήσεις στο fb είναι 7 ώρες μπροστά..αντιμετωπίζει και κανένας άλλος το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Stay tuned. We're going to release the AOSP Stock version based on Lollipop soon ColorOS V2.1 Design Introduction-based on Lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Stay tuned. We're going to release the AOSP Stock version based on Lollipop soon ColorOS V2.1 Design Introduction-based on Lollipop Αργήσανε λίγο αλλά έρχεται!!! Δείτε και αυτό το αστείο βιντεάκι για το χαλαρό του πράγματος, άμα έχεις VOOC! :p http://www.mobile01.com/campaign/beauty11/a4.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Find 7/7a ColorOS V2.1.0i Beta Update Preview Video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Find 7/7a ColorOS V2.1.0i Beta Update Preview Video Απορώ πώς σε κάποιους δεν αρέσει η color. Ελπίζω μόνο να μην θέλει wipe γιατί εχθές πέρασα την 2.08 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εντάξει παίζει να είναι πολύ βαρια και να πίνει μπαταρία αλλά έχει τα πάντα επάνω και είναι πανέμορφη..και από ότι βλέπω με την lollipop γίνεται ακόμη πιο γρήγορη με καλύτερη μπαταρία Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Απορώ πώς σε κάποιους δεν αρέσει η color. Ελπίζω μόνο να μην θέλει wipe γιατί εχθές πέρασα την 2.08 ... λογικά θα θέλει wipe αλλά με το backup της COS σε συνδυασμό με το titanium επαναφέρεις σχεδόν τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 λογικά θα θέλει wipe αλλά με το backup της COS σε συνδυασμό με το titanium επαναφέρεις σχεδόν τα πάντα Καλά η αλήθεια είναι ότι το εργασιακό backup-restore λειτουργεί άψογα. Αλλά δεν παύει να είναι μία διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Find 7/7a ColorOS V2.1.0i Beta -- Lollipop Based Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Find 7/7a ColorOS V2.1.0i Beta -- Lollipop Based Την δοκίμασες; Κάτι άλλο που με έχει ταλαιπωρήσει... Δεν μπορώ να τρέξω το navigon. Κολλάει στο κατέβασμα τον δεδομένων στο πρώτο τρέξιμο τής εφαρμογής. Το έχει βάλει κάνεις; Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 την έβαλα χθες και μέχρι στιγμής όλα καλά. μήπως αν καθαρίσεις τα data της εφαρμογής δουλέψει ? εγώ πάντως δουλεύω το HERE και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το τηλέφωνο τα παίξε... Χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο ( επανεκκίνηση) μού έβγαζε μηνύματα το ένα σταμάτησε να λειτουργεί το άλλο σταμάτησε να λειτουργεί κ.ο.κ. Επίσης δεν έβλεπε τίποτα στην μνήμη. Ούτε στην sd, ούτε στην ενσωματωμένη. Στις ρυθμίσεις- αποθηκευτικός χώρος, δεν τις δείχνει άδειες. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έβαλες την 2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έβαλες την 2.1? Αυτό έκανα τώρα. Φτου κι από την αρχή. Το backup χάθηκε... Root έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 -είχες κάνει Unified Storage ? εγώ είχα από την 2.0.8 και σε κάποιο σημείο του φόρουμ διαβασα ότι παίζει πιο σωστά η 2.1 αν το έχεις κάνει πριν την εγκατάσταση της. εκανα root με το *5 Root method for ColorOS 1.2.6, 2.0.2 Beta (X9006EROM_12_140829_Alpha) -εκεί που λέει 10. Flash F7_JaCh0o_1.94.zip in TWRP Recovery. εσύ κατεβάζεις UPDATE-SuperSU-v2.46.zip και το κάνεις install αντί του Flash F7_JaCh0o_1.94.zip -επίσης δεν έκανα και το βήμα 9.1 γιατί ήθελα να κρατήσω το stock recovery -όταν κάνεις reboot λογικά θα σου ζητήσει update το SuperSU θα επιλέξεις το normal και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Επειδη η θηκη απο το oppostyle χαλασε ( απαραδεκτη για τα 25 ευρω που κανει.. ), υπαρχει καποια αξιολογη σε καλυτερη τιμη; Εδω εχει αρκετες θηκες και φαινονται καλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Η 2.1 beta κάνει κάτι ξεκαρφωτες επανεκκίνησης και μου έχει κολλήσει το led να αναβοσβηνει στο άσχετο..Κατά τα άλλα δεν έχει google servises,store κτλ..τα πέρασα..είναι γρήγορο Αλλά δεν ξέρω αν την κρατήσω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Η 2.1 beta κάνει κάτι ξεκαρφωτες επανεκκίνησης και μου έχει κολλήσει το led να αναβοσβηνει στο άσχετο..Κατά τα άλλα δεν έχει google servises,store κτλ..τα πέρασα..είναι γρήγορο Αλλά δεν ξέρω αν την κρατήσω Έχει αρκετά bugs . Επανεκκίνησης, πότε πότε εμφανίζει Αγγλικά ( έχω ελληνική γλώσσα) , δέχτηκα ένα sms και γίνανε όλα τα sms άνω κάτω, χαμένες ειδοποιήσεις κ.τ.λ. Πάντως εγώ έχω gapps κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 τελικά μόνο εγώ δεν έχω προβλήματα. Εκτός απ τα sms που αν έχεις σώσει κάποιες επαφές χωρίς τον κωδικό της χώρας μπροστά τότε στα sms δεν σου δείχνει το όνομα της επαφής. Σήμερα διάβαζα ότι θα βγάλουν ota με διορθώσεις bugs asap οπότε αν δεν έχετε κάτι ενοχλητικό κάντε λίγη υπομονή... @dimgeo είχες Unified Storage πριν κάνεις την εγκατάσταση ? έκανες full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχω την έντυπωση πως είχα..βασικά δεν πειράξω τίποτα μετά την εγκατάσταση..Ναι έκανα full wipe. Παρουσιάστηκαν και τα R7τα οποία δεν μου κάνουν για ναυαρχιδες παρότι 3gb ram..απλά κινητά καμία καινοτομία Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Πάντως τα soft reboots αναφέρονται από πολλούς στο oppo forum ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έβαλα την 2.1 για δύο μέρες και μετά γύρισα πάλι στην 2.08. Πολλά soft reboots και πέρα από την λίγο καλύτερη εμφάνιση δεν είδα τίποτε το ιδιαίτερο αλλού. Μπαταρία πάνω κάτω τα ίδια με την 2.08. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Εχω την Nameless 5.01 και εχει μερικα θεματακια που και που.. Υπαρχει καποια stable custom rom για android 5.1 ή ακομα περιμενουμε; Συνισταται να γυρισω πισω σε kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts