chilavert_gr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Feregorn αν μπορείς δωσε μας και το λινκ για το ρουτ που έκανες και δεν σου έκανε wipe μετά τα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosofi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Με την αναβαθμιση της παρασκευης θα λυθουν ολα τα θεματα περι ελληνικης γλωσσας...το διαβασα στο επισημο φορουμ της oppo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Με την αναβαθμιση της παρασκευης θα λυθουν ολα τα θεματα περι ελληνικης γλωσσας...το διαβασα στο επισημο φορουμ της oppo Αυτά είναι πολύ καλά νέα. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Με την αναβαθμιση της παρασκευης θα λυθουν ολα τα θεματα περι ελληνικης γλωσσας...το διαβασα στο επισημο φορουμ της oppo Πάντως οι αναβαθμησεις πέφτουν βροχή ! Πολυ καλό αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosofi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σορρυ παιδες πριν ενα χρονο ακριβως ειναι τα μνμ που διαβαζα στο φορουμ της oppo οταν δεν υπηρχε μαλλον καν η ελληνικη γλωσσα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αργει πολυ...19:36 εφυγε απο λονδινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πολύ καλή η κάμερα παιδιά καθώς και η ποιότητα κατασκευής του τηλεφώνου απί τα λίγα που έχω δει σήμερα. Ερωτηματικό παραμένει η μπαταρία του αλλά θα σας πω σε 3-4 μέρες καθώς και η φωτεινότητα της οθόνης του που θα τσεκαρω καλύτερα αύριο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosofi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εμενα σημερα το πρωι 9 ηωρα εφτασε στο κεντρο διαλογης στην αθηνα....τωρα αρχιζουν τα δυσκολα....χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παρελαβα κι εγω εχτες αλλα το περιεργαζομαι ουσιαστικα σημερα... μερικες γρηγορες εντυπωσεις και 1,2 αποριες.. 1)μεγεθος=μια χαρα...δε σε κουραζει....ερχομαι απο ΟΝΕ Μ7 και μου φαινεται αψογο 2)Ποιοτητα κατασκευης = οτι καλυτερο μετα το ΟΝΕ της HTC...αλουμινιο δεν ειναι παντως 3)οθονη=τρομερη....πρεπει να τη δεις για να το καταλαβεις... 4)μου αρεσαν=screen gestures (μεχρι και κληση προς συγκεκριμενο αριθμο μπορεις να κανεις με την οθονη κλειστη) , η δυνατοτα να κανεις κληση , βλεποντας το νουμερο στον καταλογο, με το να φερνεις απλα το κινητο στο αυτι,ηχεια τουμπανο..παρα πολυ δυνατα..., περισσοτερα θα βρω και θα γραψω σιγα σιγα στα ασχημα;;; 1)δε μπορεις να μειωσεις την ενταση του ηχου με τα πλαινα πληκτρα αν δεν ξεκλειδωσεις την οθονη 2)στις εφαρμογες δε βρηκα το search...πρεπει να ψαχνω ολες για να βρω αυτη που θελω;;; ερωτηση...στο Swype...πως αφαιρω την κινεζικη γλωσσα;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εμενα σημερα το πρωι 9 ηωρα εφτασε στο κεντρο διαλογης στην αθηνα....τωρα αρχιζουν τα δυσκολα....χαχαχαχα Η γλυκιά ώρα της αναμονής, τυχερε. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ερωτηση...στο Swype...πως αφαιρω την κινεζικη γλωσσα;;; Όντως ρε παιδιά κι εγώ έχω φάει τον τόπο με αυτό και δεν μπόρεσα να το ξηλώσω. Το κατάφερε κανένας??? Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Βασικά θα το δουλέψω λίγες μέρες με την color os αν και πιστεύω ότι στο τέλος cm θα βάλω... Το συγκρίνω με το oneplus one και βλέπω ότι το one με την cm είναι πιο σβέλτο παντού... Όπως και να έχει πρόκειται πραγματικά για εξαιρετικό τηλέφωνο παιδιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 οσο το ψαχνεις προκυπτουν ομορφα πραγματα αλλα και νεες αποριες.. πχ πως κανω link τις επαφες του καταλογου με αυτες του Facebook? στο HTC ειχα συνδεσει επαφες με facebook,twitter κτλ κτλ.. τουλαχιστον να εχω αυτοματα φωτογραφια στην επαφη που με καλει ρε ****το..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ένα άλλο που πρόσεξα είναι ότι δεν έχει δικό του broswear, μόνο τον Chrome. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Ο οδηγός που χρησιμοποίησα για ρουτ στην 1.2.3 ήταν αυτός http://www.oppoforums.com/threads/how-to-root-oppo-find-7-7a-x9076-x9077-x9006-x9007-with-coloros-1-2-2i-and-1-2-3i.17703/ όπου και δεν χάθηκε από την αναβάθμιση στην 1.4. Ωστόσο δεν φέρω καμμία ευθύνη για ότι συμβεί σε κάποιο άλλο κινητό και γίνει transformer.... ;) @Chameleon: Μπορεί να γίνει μόνο από την εφαρμογή facebook ή κάποια τρίτη όπως haxsync (την χρησιμοποιώ). Επίσης όσον αφορά την κινεζική γλώσσα στο swype, εγώ δεν την έχω. Δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε νεότερη έκδοση λογισμικού ή να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων του swype. Για όσες απορίες έχετε, μπορείτε να απευθυνθείτε κατευθείαν στο ελληνικό φόρουμ της OPPO: http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/ Edited July 22, 2014 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ένα άλλο που πρόσεξα είναι ότι δεν έχει δικό του broswear, μόνο τον Chrome. Μάλλον όλοι αυτόν έχουμε μόνο. Πάει όμως πολύ καλά. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγώ τον έβγαλα με συνοπτικές διαδικασίες και έβαλα τον dolphin μαζί με flash! Επίσης και ο firefox πήγαινε πολύ καλά, αλλά δεν δούλευε το sportlemon και άλλες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν flash... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγώ τον έβγαλα με συνοπτικές διαδικασίες και έβαλα τον dolphin μαζί με flash! Επίσης και ο firefox πήγαινε πολύ καλά, αλλά δεν δούλευε το sportlemon και άλλες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν flash... Κι εγω τον Dolphin εχω. Τι εννοεις μαζι με flash? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια στο forum της oppo εχω κανει εγγραφη αλλα δεν μπορω να ποσταρω. Ξερει κανεις κατι περι αυτου? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ο οδηγός που χρησιμοποίησα για ρουτ στην 1.2.3 ήταν αυτός http://www.oppoforums.com/threads/how-to-root-oppo-find-7-7a-x9076-x9077-x9006-x9007-with-coloros-1-2-2i-and-1-2-3i.17703/ όπου και δεν χάθηκε από την αναβάθμιση στην 1.4. Ωστόσο δεν φέρω καμμία ευθύνη για ότι συμβεί σε κάποιο άλλο κινητό και γίνει transformer.... ;) @Chameleon: Μπορεί να γίνει μόνο από την εφαρμογή facebook ή κάποια τρίτη όπως haxsync (την χρησιμοποιώ). Επίσης όσον αφορά την κινεζική γλώσσα στο swype, εγώ δεν την έχω. Δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε νεότερη έκδοση λογισμικού ή να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων του swype. Για όσες απορίες έχετε, μπορείτε να απευθυνθείτε κατευθείαν στο ελληνικό φόρουμ της OPPO: http://www.oppoforums.com/forums/greek.46/ 5. Download: Stock Recovery Mod or Stock Recovery *2 and put it in "platform-tools" folder. να υποθέσω ότι από τα δυο αυτά χρησιμοποίησες το δεύτερο ? Γιατί με το πρώτο εμένα μου έκανε wipe και στα δυο update Όντως ρε παιδιά κι εγώ έχω φάει τον τόπο με αυτό και δεν μπόρεσα να το ξηλώσω. Το κατάφερε κανένας??? και σε μένα δεν υπήρχαν Κινέζικα αλλά λογικά από τα settings του swype θα βγαίνουν δεν ξέρω μήπως έχει να κάνει και με το Region στο Language & Input Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) @Chameleon: Μπορεί να γίνει μόνο από την εφαρμογή facebook ή κάποια τρίτη όπως haxsync (την χρησιμοποιώ). Επίσης όσον αφορά την κινεζική γλώσσα στο swype, εγώ δεν την έχω. Δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε νεότερη έκδοση λογισμικού ή να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων του swype. thanx.. το μεν θεμα με το swype το ελυσα γιατι το ειχα αγορασμενο στο ΟΝΕ , οποτε το εγκατεστησα ξανα.... το δε θεμα με το facebook , παρ΄ολο που εγκατεστησα το haxsync , παραμενει μερικως...δεν αναγνωριζει ολες τις επαφες και οταν πας να το κανεις χειροκινητα , κρασαρουν οι επαφες...... αλλο θεματακι , ο dialer που εχει δεν αναγνωριζει Ελληνικα.. πχ αν πατησεις 3464 (αντιστοιχει σε Δ-Η-Μ-Η) δε θα σου βγαλει κανεναν Δημητρη ή Δημητρα... εχει καποια "παιδικα" θεματακια.... Edited July 22, 2014 by Chameleon Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 @geokostas: Για να παίζε σωστά τα flash site πρέπει να κατεβάσεις το flash plugin από την ιστοσελίδα της adobe από το κινητό σου... Αυτό που λες για το oppoforums, μήπως δεν ενεργοποίησες το σύνδεσμο που στάλθηκε στο email σου; @chameleon: Αυτό που αναφέρεις με το dialer έχει την ίδια αιτία με την μουσική που προανέφερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) @chameleon: Αυτό που αναφέρεις με το dialer έχει την ίδια αιτία με την μουσική που προανέφερα.... Αν βάλεις άλλον dialer λειτουργεί κανονικά... Για έναν παράξενο λόγο όμως χάνει τις κλήσεις που εσύ απορρίπτεις πχ ενώ οδηγείς κτλ.. Απέρριψα κλήση με τον exdialer και για να τη βρώ έπρεπε να πάω στην εφαρμογή "τηλέφωνο" της oppo..Δε μου Την έβγαζε αλλιώς.. Edited July 23, 2014 by Chameleon Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δοκίμασε κανείς την cm παιδιά. Πιστεύω ότι σε σβελταδα αλλά και σε αυτονομία θα είναι καλύτερη από την color Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δοκίμασε κανείς την cm παιδιά. Πιστεύω ότι σε σβελταδα αλλά και σε αυτονομία θα είναι καλύτερη από την color το σκεφτομαι κι εγω... θα χασουμε ομως τη δυνατοτα για off screen gestures,τις δυνατοτητες της καμερας (4χ13 ΜΡ) κτλ κτλ;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 το σκεφτομαι κι εγω... θα χασουμε ομως τη δυνατοτα για off screen gestures,τις δυνατοτητες της καμερας (4χ13 ΜΡ) κτλ κτλ;;; Προτείνω να πας σε omni καθώς είναι ότι πιο κοντά υπάρχει στην στοκ ρομ. Ωστόσο η κάμερα της είναι κατά πολύ χειρότερη.... ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλεις άλλον dialer λειτουργεί κανονικά... Για έναν παράξενο λόγο όμως χάνει τις κλήσεις που εσύ απορρίπτεις πχ ενώ οδηγείς κτλ.. Απέρριψα κλήση με τον exdialer και για να τη βρώ έπρεπε να πάω στην εφαρμογή "τηλέφωνο" της oppo..Δε μου Την έβγαζε αλλιώς.. Σε άλλον dialer λειτουργεί κανονικά επειδή έχουν τα ελληνικά ενσωματωμένα, εκ αντιθέσει με τον στοκ dialer. Από ότι θυμάμαι ο ex dialer έχει κάποια plugins, με αυτά δεν μπορείς να διορθώσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τις αναπάντητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts