celica Δημοσιεύτηκε March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2014 καλησπερα παιδια. ας μην τα πολυλογουμε, εχω ενα htc one περιπου 3μηνες αγορασμενο απο γερμανια,ολα καλα υπερευχαριστημενος απο το κινητο ωσπου σημερα ξαφνηκα ενω ειχε μπαταρια εκλεισε και δεν ξανανοιξε.το εβαλα στην φορτιση και δεν αναβει καν το λαμπακι. τι μπορει να εχει συμβει;εχει συμβει σε καποιον αλλον η μονο εγω ειμαι ο ατυχος; :confused::confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ενα χρονο εχω το τηλεφωνο και ποτε δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 καλησπερα παιδια. ας μην τα πολυλογουμε, εχω ενα htc one περιπου 3μηνες αγορασμενο απο γερμανια,ολα καλα υπερευχαριστημενος απο το κινητο ωσπου σημερα ξαφνηκα ενω ειχε μπαταρια εκλεισε και δεν ξανανοιξε.το εβαλα στην φορτιση και δεν αναβει καν το λαμπακι. τι μπορει να εχει συμβει;εχει συμβει σε καποιον αλλον η μονο εγω ειμαι ο ατυχος; :confused::confused::confused::confused: Άστο αρκετή ώρα στο φορτιστή, μπορεί κάτι να σου άδειασε εντελώς τη μπαταρία χωρίς να το καταλάβεις. Άν η μπαταρία είναι εντελώς άδεια κάνει λίγη ώρα να ανάψει το λαμπάκι. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. March 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ενα χρονο εχω το τηλεφωνο και ποτε δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο... ευχομαι να μην σου συμβει φιλε. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άστο αρκετή ώρα στο φορτιστή, μπορεί κάτι να σου άδειασε εντελώς τη μπαταρία χωρίς να το καταλάβεις. Άν η μπαταρία είναι εντελώς άδεια κάνει λίγη ώρα να ανάψει το λαμπάκι. δυστυχως προκειτε για καποια βλαβη,το δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα.μιλησα και με το service και μου ειπαν οτι πρωτη φορα ακουνε κατι τετοιο,ειναι δυνατον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 δυστυχως προκειτε για καποια βλαβη,το δοκιμασα και αυτο αλλα τιποτα.μιλησα και με το service και μου ειπαν οτι πρωτη φορα ακουνε κατι τετοιο,ειναι δυνατον; Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω. Ούτε στο xda έχει αναφερθεί κάτι νομίζω, πάλι καλά που είσαι στην εγγύηση ακόμα Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. March 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω. Ούτε στο xda έχει αναφερθεί κάτι νομίζω, πάλι καλά που είσαι στην εγγύηση ακόμα αυριο το στελνω,ας ελπισουμε πως δεν θα ακουσω κανενα κουφο:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω. Ούτε στο xda έχει αναφερθεί κάτι νομίζω, πάλι καλά που είσαι στην εγγύηση ακόμα απο οσο θυμαμαι στο φορουμ του sensation εχει αναφερθει αρκετες φορες αυτη η περιπτωση δεν ξερω για το one Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. March 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 απο οσο θυμαμαι στο φορουμ του sensation εχει αναφερθει αρκετες φορες αυτη η περιπτωση δεν ξερω για το one και εγω μετα απο πολυ ψαξιμο μονο εναν βρηκα με ιδιο προβλημα στο φορουμ αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φορτιστή άλλο δοκίμασες;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. March 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φορτιστή άλλο δοκίμασες;;; φυσικα,αν και δεν ηταν τετοιο θεμα γιατι το κινητο εγκατελειψε με 80% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. April 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ευτυχώς όλα καλά παιδιά.μόλις σήμερα παρέλαβα νέα συσκευή μετά από περίπου 20 μέρες αφού το έστειλα στην αρβατο. όσο για την βλάβη που είχε δεν μου απάντησαν ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ευτυχώς όλα καλά παιδιά.μόλις σήμερα παρέλαβα νέα συσκευή μετά από περίπου 20 μέρες αφού το έστειλα στην αρβατο. όσο για την βλάβη που είχε δεν μου απάντησαν ποτέ καλοριζικο φιλε μου,σου εκατσε καινουργια παρτιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica Δημ. April 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 καλοριζικο φιλε μου,σου εκατσε καινουργια παρτιδα? ευχαριστω πολυ φιλε μου. δεν ξερω,πως μπορω να το αναγνωρισω; παντως απο κουμπωματα ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ευχαριστω πολυ φιλε μου. δεν ξερω,πως μπορω να το αναγνωρισω; παντως απο κουμπωματα ειναι πολυ καλο δες το s/n της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts