Jump to content

Συνδεση pc - laptop για μεταφορα μεγαλων αρχειων

poseidonas2399
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και λετε για teamviewer μπορει να βαλει το teamviewer σε lan mode και να τα κανει μεταφορα μεσω του τοπικου δικτυου.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

πας extras-> options-> general και στο incoming lan connections απο deactivated το κανεις accept

Ναι ναι δεν μεσολαβει η συνδεση σου με το διαδικτυο.

πας extras-> options-> general και στο lan mode απο deactivated το κανεις enable.

Ναι ναι δεν μεσολαβει η συνδεση σου με το διαδικτυο.

και αυτο που λες κανει ενα τοπικο δικτυο;

μαλλον κανεις καπου λαθος

μιλαμε για on the fly.......αυτο δεν υπαρχει..........

Edited by Giio

αν εχεις teamviewer μπροστα σου πηγαινε εκει που σου ειπα και ασε το ποντικι πανω απο τη μπαρα που λεει deactivated και διαβασε το μηνυμα.

Α ,εγω το εχω εγκατεστημενο.

Edited by stamatis3133

δεν υπαρχει διακομιστης...

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο που λες ειναι μεσω δικτυου.........100 τοις εκατο κανεις ενα λαθος

edit δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το να κανεις μεταφορα χωρις μεσολαβηση dsl

αρα εντελως ασχετο

edit εσυ δειξε μου αν μπορεις μεσω τεαμ να κανει κοινη χρηση πες ,μου τον τροπο....τροπος δεν υπαρχει.....μη γελαμε αναμεταξυ μας

να κανω ξανα edit οχι οχι οχι κουραφεξαλα ειναι αυτα οποτε εισαι ακυρος εντελως

Edited by Giio

προτιμητεα λυση δηλαδη ειναι το teamviewer?με ταχυτητα των 90kbps? ε μονο ενας ανθρωπος ασχετος θα εκανε κατι τετοιο ,συγνωμη αλα ειναι ενας τροπος απλα αθλιος

δεν σε κλειδωσε ειπες,τουλαχιστον εμενα καθως και αλλους φιλους σε support μας κλειδωσε,αλλα ξανα σκεψου να ανεβασεις 50gb??? με dsl?μπηκα σε αυτο το φορουμ λογω ενος τηλεφωνου που αγορασα,αλλα στα φορουμ τεχνολογιας πχ ινσομνια αν το ελεγα απλα θα γελαγαν

Ναι αν είναι στο ίδιο χώρο, όχι αν είναι ο κάθε υπολογιστής είναι και σε άλλο χώρο.

Είχα δίπλα δίπλα τους υπολογιστές μου που ήθελα να μεταφέρω τα αρχεία μου συνδεδεμένα με καλώδιο στο router και η μεταφορά τους ήταν γρήγορη.Αν είναι τώρα είναι ο ένας υπολογιστής στο σπίτι και ο άλλος στην δουλειά(ή οπουδήποτε αλλού) τότε ναι, υπάρχει καθυστέρηση (μερικές φορές πολύ μεγάλη).

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

ΛΟΙΠΟΝ....

Ξεκινησα τη μεταφορα του ενος φακελου μεσω teamviewer(25gb) και λεει 8 ωρες ???????????????????? 800kb μεση ταχυτητα

Ετσι προσπαθησα με το καλωδιο που εχω (που δεν ξερω τι ειναι η τι κανει )ετρεξα κανονικα τους οδηγους και καταφερα να μπορω να μεταφερω αρχεια........2,5gb 105 λεπτα???????????fail.

μπορειται να βοηθησετε δεν θελω να περιμενω 8 ωρες τωρα και αλλες 8 μετα το φορματ....pls

(το στικακι για το ασυρματο ιντερνετ τελικα δεν υποστηριζει adhoc)

/edit:τελικα δεν συνδεθηκε με το καλωδιο μεταφερει αρχεια και χωρις αυτο (τωρα μπερδευτηκα...)

Πως τα συνδεω μετο καλωδιο που εχω τελικα???

και επισης τι ειναι τα com1.3.10.11.12.13

Edited by poseidonas2399

ΛΟΙΠΟΝ....

Ξεκινησα τη μεταφορα του ενος φακελου μεσω teamviewer(25gb) και λεει 8 ωρες ???????????????????? 800kb μεση ταχυτητα

Ετσι προσπαθησα με το καλωδιο που εχω (που δεν ξερω τι ειναι η τι κανει )ετρεξα κανονικα τους οδηγους και καταφερα να μπορω να μεταφερω αρχεια........2,5gb 105 λεπτα???????????fail.

μπορειται να βοηθησετε δεν θελω να περιμενω 8 ωρες τωρα και αλλες 8 μετα το φορματ....pls

(το στικακι για το ασυρματο ιντερνετ τελικα δεν υποστηριζει adhoc)

/edit:τελικα δεν συνδεθηκε με το καλωδιο μεταφερει αρχεια και χωρις αυτο (τωρα μπερδευτηκα...)

Πως τα συνδεω μετο καλωδιο που εχω τελικα???

και επισης τι ειναι τα com1.3.10.11.12.13

Κάνε αυτό που δείχνει η είκονα του stamatis3133.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

πολλη μικρη διαφορα ... για αρχεια 2gb και κατω καλο ειναι....

750-850 kb/s

E τότε βγάλε τον δίσκο από το λάπτοπ , βάλτο στον σταθερό σου , θα ξεκινήσεις το λειτουργικό του σταθερού σου και μετα θα αντιγράψεις τα αρχεία σου. Τα αρχεία σου βάλτα σε ένα φάκελο που θα φτιάξεις εσυ μην γίνει κάνα μπέρδεμα και κλαις τα αρχεία σου.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου ...υπαρχει κινδυνος να κανω ζημια?

Σίγουρα ναι, επειδή βλέπω ότι οι γνώσεις σου είναι λίγες... Κάνε ότι έκανες, μεταφορά σε 8 - 10 ώρες διότι δεν σου κοστίζει, ενώ το λαπτοπ κάνει περίπου 300-350 €. Φιλικά Γιώργος :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Γινεται κανενας να δωσει οδηγο βημα προς βημα για συνδεση με καλωδιο (για αρχαριους) plssss

τελικα δεν σε καλυψε κανενας τροπος απο αυτους που αναφερθηκαν;τι οδηγο ψαχνεις;ψαχνεις μεσω καλωδιου cross? ε αν ναι να σου πω ακριβως τι να κανεις βημα βημα,αλλα μαλλον δεν ξεκαθαρισες τι θελεις εσυ ο ιδιος και με τι τροπο να γινει μεταφορα

Οι ασύρματες κάρτες σου τι ταχύτητα έχουν ; Αν έχεις Wifi N, τότε μπορείς μέσω του router σου χωρίς καλώδια.