moboy Δημοσιεύτηκε March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2014 Δελτα η Ακμη θελω να γραφτω... Βαδικα η Δελτα μου ειπε για προγραμματισμο 160 τον μηνα,η Ακμη 140...η Ακμη το καλο που εχει ειναι οτι αν στο 1ο εξαμηνο(τωρα μεχρι Ιουνιο) δεν ειμαι ικανοποιημενος η δεν το εχω,μπορω να παω σε 3d animation χωρις επιβαρυνση... Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 προτίμησε ότι καλύπτει η τσέπη σου...αν και αν δεν τα δεις όλα (π.χ εργαστήρια) εκ των έσω...δύσκολα να ξέρεις που είναι καλύτερα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Ευχαριστω φιλε,τελικα δεν θα παω σε κανενα απο τα ιεκ γιατι μαλλον θα κλαιω τα λεφτα μου! Αν πηγαινα σε καποιο απο οτι ειδα μονο Κορελκο που ασχολειται χρονια καθαρα με πληροφορικη. Για την ωρα μονος μου... Για php ή για C/C+ λεω Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 αν δεις αργότερα ότι θέλεις να ασχοληθείς, θα βρεις κάτι που να σε βολεύει...προς το παρών εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς απο προγραμματισμό δεν γνωρίζω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts