Jump to content

Διαθέσιμη η έκδοση 1.0 PR του Mozilla Firefox!

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος memix ( 2 Οκτ. 2004 , 06:07)

Να ρωτησω κατι ασχετο.Χρησιμοποιω τον OPERA, ειναι πιο γρηγορος ο Firefox;

O Opera den einai dwrean kai nomizw pws einai pio bary programma genikotera. Se taxythta pisteuw pws den einai pio grigoros alla sto idio epipedo me Mozilla kai Firefox.

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βγήκε patch για την έκδοση 1.0PR...(έκδοση 0.10.1)

λεπτομέρειες εδώ

δεν το έχω βάλει ακόμα,μιας και κανά δυο μέχρι τώρα ανέφεραν προβλήματα με τα tabs...θα συνιστούσα λίγο υπομονή...:)

Πριν απο λιγο καιρο δεν θα το σκεφτομουν καν να αλλαξω Browser.Σημερα πριν απο 2 ωριτσες περιπου εβαλα τον Firefox και αλλαξα γνωμη..Αλλο πραμα... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr ( 3 Οκτ. 2004 , 15:25)

thanks Nikos_s3 omws pote tha bgei i final version.

xerw oti ayth bgike gia to koino gia na kanei to aparithto testing, pou ap oti vlepw apo pleuras bugs den exei kati shmantiko.

η έκδοση 1.0PR δεν είναι όντως η τελική έκδοση,αλλά δεν έχει και σημαντικά προβλήματα...ειδικά σε θέματα ασφάλειας είναι ανώτερη σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις...θα έλεγα ότι αν γίνει clean install και όχι updated από παλαιότερη έκδοση δεν θα έχεις προβλήματα... ;)

by the way...νέα έκδοση του extension BBcode (0.3.6) εδώ , τώρα και με smilies... :D ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (28 Σεπ. 2004 , 00:09)

νομίζω το adblock είναι γενικά λίγο προβληματικό αν και πολύ χρήσιμο... :rolleyes:

δοκίμασε για αρχή να επανεγκαταστήσεις το extension που δεν σου δουλεύει και αν πάλι δεν δουλέψει,δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τα τελευταία extension s που έβαλες με πρώτο το adblock... :worry:

Αν απλώς το κάνω disable δεν είναι το ίδιο;

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 ( 3 Οκτ. 2004 , 15:32)

η έκδοση 1.0PR δεν είναι όντως η τελική έκδοση,αλλά δεν έχει και σημαντικά προβλήματα...ειδικά σε θέματα ασφάλειας είναι ανώτερη σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις...θα έλεγα ότι αν γίνει clean install και όχι updated από παλαιότερη έκδοση δεν θα έχεις προβλήματα... ;)

by the way...νέα έκδοση του extension BBcode (0.3.6) εδώ , τώρα και με smilies... :D ;)

Πριν κατεβάσω το bbcode από το link που δίνεις δοκίμασα αν δουλεύει το κουμπάκι update. Μου είπε όμως ότι δεν βρήκε κανένα update. Φταίει καμία ρύθμιση ή αυτοί που φτιάχνουν τα update δεν τα "δηλώνουν" όπου/όπως πρέπει;

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 3 Οκτ. 2004 , 16:21)

Πριν κατεβάσω το bbcode από το link που δίνεις δοκίμασα αν δουλεύει το κουμπάκι update. Μου είπε όμως ότι δεν βρήκε κανένα update. Φταίει καμία ρύθμιση ή αυτοί που φτιάχνουν τα update δεν τα "δηλώνουν" όπου/όπως πρέπει;

Μου φαινεται οτι αυτο εγινε επειδη η καινουργια εκδοση του BBcode, βγηκε σε αλλη σελιδα και οχι στη "μανισια" του Firefox :lol: . Α, παρεπιπτοντως, το smile δημιουργηθηκε μεσω BBcode.......

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Στον mozilla όταν είχες multiple accounts σε ένα site τοτε με το που έμπαινες στο σιτε σου π'έταγε κουτι με τα stored passwords. Οταν έβαλα firefox δεν μου βγαίνει το κουτι με τα usernames να επιλέξω παρόλο που έκανα import τα passwords από το mozilla. Τι φταίει?

Υπάρχει τρόπος όταν ανοίγω site από mail να μην μου ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για κάθε σελίδα αλλά να ανοίγει ένα με πολλά tabs?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 3 Οκτ. 2004 , 16:17)

Αν απλώς το κάνω disable δεν είναι το ίδιο;

θεωρητικά ναι...αλλά πολλές φορές μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται εκεί εγκατεστημένο,εξακολουθεί να ''χτυπάει''... :worry: καλύτερα uninstall... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 3 Οκτ. 2004 , 16:21)

περίεργο...εγώ με την έκδοση 1.0PR, αφού είδα αλλού ότι υπάρχει νέα έκδοση,δοκίμασα το update του BBcode από την λίστα των extensions και το βρήκε κανονικά... :worry: αρκετές φορές όμως και ιδίως αν δεν έχουν δηλωθεί στην μαμά σελίδα του firefox, παίζει να μην βγάζει τα πολύ νέα updates... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 ( 3 Οκτ. 2004 , 17:37)

Στον mozilla όταν είχες multiple accounts σε ένα site τοτε με το που έμπαινες στο σιτε σου π'έταγε κουτι με τα stored passwords. Οταν έβαλα firefox δεν μου βγαίνει το κουτι με τα usernames να επιλέξω παρόλο που έκανα import τα passwords από το mozilla. Τι φταίει?

δοκίμασε tools--->privacy--->saved form information - saved passwords (και τα δύο να είναι τσεκαρισμένα)... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal ( 3 Οκτ. 2004 , 18:03)

Υπάρχει τρόπος όταν ανοίγω site από mail να μην μου ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο για κάθε σελίδα αλλά να ανοίγει ένα με πολλά tabs?

αντί να κλικάρεις τα sites...βάλε τον κέρσορα πάνω τους και πάτα το roller προς τα μέσα... :) θα βλέπεις τα link σε νέα tabs... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 ( 3 Οκτ. 2004 , 19:24)

αντί να κλικάρεις τα sites...βάλε τον κέρσορα πάνω τους και πάτα το roller προς τα μέσα... :) θα βλέπεις τα link σε νέα tabs... ;)

Νίκο σίγουρα γίνεται αυτό? Από Outlook mail ν'ανοίγουν τα links σε tabs?? Τουλάχιστον με 0.9.2 δεν γίνεται (εκτός κι αν δεν έχω δει κάποια ρύθμιση ή extension γιατί δεν εξάντλησα την έρευνα όταν το έψαχνα...)

Εμένα μου δούλεψε πάντως το update για το BBcode extension. Πήγα από το 0.3.2 στο 0.3.6...

Το έκανα από Tools-->Extensions-->Update και όχι από Tools-->Options--->Advanced--Software Update-->Check now. Δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο αν και δε νομίζω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 3 Οκτ. 2004 , 20:17)

Νίκο σίγουρα γίνεται αυτό? Από Outlook mail ν'ανοίγουν τα links σε tabs?? Τουλάχιστον με 0.9.2 δεν γίνεται (εκτός κι αν δεν έχω δει κάποια ρύθμιση ή extension γιατί δεν εξάντλησα την έρευνα όταν το έψαχνα...)

χχμμμ...μπορεί να έχεις δίκιο...άλλο κατάλαβα εγώ...και μιας και δεν χρησιμοποιώ outlook δεν το ξέρω... :(

γενικά πάντως πιέζωντας το roller πάνω σε links ανοίγουν σε νέα tabs...και νομίζω είναι by default επιλεγμένο αυτό gkantemis... :)

@energy: :up:

Λίγο αποτυχημένη τη θεωρώ την προσθήκη smilies στο BBCode... Πρέπει να είσαι παρανοικός για να κάθεσαι να ψάχνεις σε submenus για να ποστάρεις το emoticon, τη στιγμή που το έχεις δίπλα σου στη λίστα. Άσε που πολλά forums τα έχουν μισοαλλαγμένα και δε συμβαδίζουν με τα default...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 3 Οκτ. 2004 , 23:25)

Λίγο αποτυχημένη τη θεωρώ την προσθήκη smilies στο BBCode... Πρέπει να είσαι παρανοικός για να κάθεσαι να ψάχνεις σε submenus για να ποστάρεις το emoticon, τη στιγμή που το έχεις δίπλα σου στη λίστα. Άσε που πολλά forums τα έχουν μισοαλλαγμένα και δε συμβαδίζουν με τα default...

:rolleyes: δεν έχεις και άδικο... :o

Έχει κανείς υπόψιν του που μπορώ να βρω το plugin για να παίζουν τα phone demos στο site της nokia (πχ http://www.nokia.com/nokia/0,8764,58692,00.html); το plugin finder service δεν βρίσκει τίποτα.(Έχω την 1.0PR)

Ευχαριστώ..

Λοιπίν, βρήκα κάτι (http://www.cult3d.com/download/viewer/win_mozilla.asp) αλλά ενώ φορτώνει το demo δεν το παίζει.Any ideas;

Να σας ρωτήσω κάτι. Χρησιμοποιώ τον Firefox 0.9 εδώ και 3 μέρες και πραγματικά είναι πολύ καλή περίπτωση. Στο μόνο που μου την δίνει είναι οτι δεν κρατάει cachαρισμένες τις σελίδες και σχεδόν κάθε φορά τις ξανακατεβάζει!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio ( 4 Οκτ. 2004 , 13:32)

Να σας ρωτήσω κάτι. Χρησιμοποιώ τον Firefox 0.9 εδώ και 3 μέρες και πραγματικά είναι πολύ καλή περίπτωση. Στο μόνο που μου την δίνει είναι οτι δεν κρατάει cachαρισμένες τις σελίδες και σχεδόν κάθε φορά τις ξανακατεβάζει!!! Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει!!!

Δες στα Options->Privacy το μέγεθος της Cache. Μήπως είναι μηδενικό ή πολύ χαμηλό;

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Οκτ. 2004 , 15:20)

ποσο περιπου ειναι καλο να ειναι το cache ?

με 50 ΜΒ είσαι μια χαρά ;) (νομίζω τόσο έχει και by default ο Μοζίλλας)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...