ntontos Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 exo katebasei ta arxeia .xpi ayta pos ta kano egatastasi?auto thelo na matho.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Ta anoigeis me ton firefox Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (22 Οκτ. 2004 , 17:02) ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει: χρησιμοποιώντας το adblock, θα ήθελα να μην πετάει παράθυρο επιβεβαίωσης κάθε φορά που κάνω δεξί κλικ και "adblock image" ή "adblock iframe"... Σοβαροί άνθρωποι είμαστε, για να κάναμε δεξί+adblock πα να πει ότι ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ :p ΓΙΝΕΤΑΙ??? thanx in advance Σπύρος :alien: Ναι το εννοούμε... αλλά μας το βγάζει γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε ως wildcard, ώστε να μην ξανατρέχει καμία διαφήμιση από τη σελίδα αυτή!!! :D :p Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (23 Οκτ. 2004 , 19:09) Ναι το εννοούμε... αλλά μας το βγάζει γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε ως wildcard, ώστε να μην ξανατρέχει καμία διαφήμιση από τη σελίδα αυτή!!! :D :p μα... αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο στόχος :p :lol: :devil: Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 ΠΡΟΒΛΗΜΑ Δεν ξέρω τι έπαθε, αλλά με έκδοση 0.10.1 και ενώ όλα πήγαιναν κανονικά, κατέβασα 3 themes και δημιουργούνταν πάντα το ίδιο πρόβλημα... στο τέλος του downloading κολούσε, δεν γινόταν τίποτα και αφού έκλεινα τον browser, όταν το ξανανοιγα στην καρτέλα με τα themes υπάρχουν τα 3 που κατέβασα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω τίποτα (ούτε uninstall). Τι να κάνω; Όσα themes και αν προσπάθησα να κατεβάσω, δημιουργείται ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!! Και αυτά τα 3 στην καρτέλα (επισυνάπτω photo) δεν φεύγουν με καμία Παναγία!!! :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 μπες στον φάκελο του profile και σβήστα από κει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (27 Οκτ. 2004 , 00:37) μπες στον φάκελο του profile και σβήστα από κει... και που βρίσκεται ο αναθεματισμένος ο φάκελος profile; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Και εγω εδω και 3 μερες χρησιμοποιω τον Firefox και μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος.Καθησα και διαβασα ολο το thread και θελω να κανω μια ερωτηση.Μηπως βρεθηκε καποια λυση ουτως ωστε οταν εχουμε το mouse πανω απο ενα bookmark να εμφανιζεται η διευθυνση? Και κατι ακομα,υπαρχει τροπος να φαινονται τα διαφορα effects των υπογραφων (shadow,blur,κτλ)? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio (27 Οκτ. 2004 , 01:08) και που βρίσκεται ο αναθεματισμένος ο φάκελος profile; :o On Windows XP/2000, the path is usually %AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles\default.xxx\, where xxx is a random string of 3 characters. Just browse to C:\Documents and Settings\[user Name]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ and the rest should be obvious. On Windows 95/98/Me, the path is usually C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.xxx\ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (27 Οκτ. 2004 , 06:58) :o On Windows XP/2000, the path is usually %AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles\default.xxx\, where xxx is a random string of 3 characters. Just browse to C:\Documents and Settings\[user Name]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ and the rest should be obvious. On Windows 95/98/Me, the path is usually C:\WINDOWS\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.xxx\ ;) Σωστός φίλε Νίκο, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Τώρα βρήκα τον φάκελο (profiles) αλλά δεν μπορώ να βρώ τα themes για να τα διαγράψω, όπως μου είπες ποιό πάνω!!! μπες στον φάκελο του profile και σβήστα από κει... Ε ρε γλέντι, λέμε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 :o λοιπόν...αναλυτικά...: μέσα στο profiles υπάρχει ο φάκελος extensions. μέσα σε αυτόν υπάρχουν διάφοροι φάκελοι με μεγάλα ονόματα (συνδιασμός γραμμάτων και αριθμών)...σε κάθε έναν από αυτούς τους φακέλους υπάρχει ένας υποφάκελος chrome...άνοιγε αυτόν τον υποφάκελο σε όλους τους μεγάλους φακέλους και όπου βρεις το όνομα των themes που ''χτυπάνε'' σβήνε τον (τον μεγάλο φάκελο ολόκληρο που περιλαμβάνει το chrome)...;) αναμένω νεότερα...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (27 Οκτ. 2004 , 10:18) :o λοιπόν...αναλυτικά...: μέσα στο profiles υπάρχει ο φάκελος extensions. μέσα σε αυτόν υπάρχουν διάφοροι φάκελοι με μεγάλα ονόματα (συνδιασμός γραμμάτων και αριθμών)...σε κάθε έναν από αυτούς τους φακέλους υπάρχει ένας υποφάκελος chrome...άνοιγε αυτόν τον υποφάκελο σε όλους τους μεγάλους φακέλους και όπου βρεις το όνομα των themes που ''χτυπάνε'' σβήνε τον (τον μεγάλο φάκελο ολόκληρο που περιλαμβάνει το chrome)...;) αναμένω νεότερα...:) Τώρα τι να πω!!! Έκανα ότι μου πρότεινες, έσβησα ολόκληρους τους φακέλους που είχαν μέσα τα themes αλλά στο παράθυρο των themes εξακολουθούν να υπάρχουν!!! :wacko: Ουφ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Nεα δοκιμαστικη εκδοση του Firefox 1.0 RC1 και σε Ελληνικη εκδοση :) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0rc1/ και οι υπόλοιπες εκδόσεις..:) @LNinio : δεν σε ξέχασα...το ψάχνω και θα σου πω...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος ένα theme που να μοιάζει με το default αλλά να μην είναι καραγκιοζηλίκι σαν το Noia 2.0...Απλά τα κανονικά εικονίδια λίγο πιο όμορφα....Είχα ένα ωραίο αλλά χρειάστηκε να κάνω φορμάτ και τώρα δεν μπορώ να το βρω... Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frafra (28 Οκτ. 2004 , 14:45) Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος ένα theme που να μοιάζει με το default αλλά να μην είναι καραγκιοζηλίκι σαν το Noia 2.0...Απλά τα κανονικά εικονίδια λίγο πιο όμορφα....Είχα ένα ωραίο αλλά χρειάστηκε να κάνω φορμάτ και τώρα δεν μπορώ να το βρω... Μηπως εννοεις το Qute; Πολυ ομορφο και μαζι πολυ σοβαρο ;) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Μπράβο ρε φίλε Ilias1908! Το Cute είναι, το βρήκα και το ξανάβαλα...Δυό μέρες είχα το Noia και κόντεψα να πάθω επιληπτική κρίση! :D Απ' όσα έχω δει το Cute είναι κορυφή... Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (20 Οκτ. 2004 , 16:00) Μπηκα στο site της citroen και επειδη δεν το εμφανιζε σωστα,μπηκα με explorer.Aπο εκεινη την στιγμη,οταν προσπαθω να ανοιξω τον firefox μου βγαζει το παρακατω παραθυρο.ο firefox φαινεται να ανοιγει στον task manager μετα απο αυτο αλλα οχι στα applications. Καλα την απεχθανομουνα την java,τωρα μου κανει και προβλημα :( Εκανα και απεγκατασταση,επανεγκατασταση,αλλα ματαια. . .δεν ανοιγει με τιποτα,τι μπορω να κανω? Δυστυχως και αυτη η καινουργια εκδοση μου κανει το ιδιο προβλημα με την 1.0 PR Moνο η 0.93 μου λειτουργει σωστα :( Μου βγαζει αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=603429 http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 sxedon 6 evdomades kathisterimeno irthe to RC1... ante na doume to RC2... kai to teliko gia na arxizoume na to proothoume... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Η τελικη εκδοση βλεπω να ερχεται παρεουλα με τα Longhorn :p Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (28 Οκτ. 2004 , 14:32) http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0rc1/ και οι υπόλοιπες εκδόσεις..:) @LNinio : δεν σε ξέχασα...το ψάχνω και θα σου πω...;) No prob φίλε Νίκο!!! Σιγά να μην σε επιπλήξω κιόλας επειδή προσπαθείς να βρεις λύση στο πρόβλημά μου :p !!! Να είσαι καλά, ούτως ή άλλως!!! :) EDIT: Για να εγκαταστήσουμε την RC1 πρέπει να κάνουμε uninstall την προηγούμενη ή μπαίνει από πάνω (έχω την 0.10.1 PR); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio (28 Οκτ. 2004 , 22:43) EDIT: Για να εγκαταστήσουμε την RC1 πρέπει να κάνουμε uninstall την προηγούμενη ή μπαίνει από πάνω (έχω την 0.10.1 PR); ρίχτην από πάνω όπως είσαι...το μόνο που θα αλλάξει είναι το theme,όπου και θα μπει το default... :) αν δεν σε ενοχλεί που μέχρι τώρα δεν έχουν βγει αρκετά συμβατά με την rc ...τότε όλα καλά.. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 εχω την 1 PR για να περασω την Firefox 1.0 RC1 και σε Ελληνικη εκδοση πρεπει να σβησω την PR ? ΄ θα χαθουν τα bookmarks ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Είναι σχεδόν σίγουρο πως η 1.0 θα έρθει στις 9 Νοέμβρη. θα χαθουν τα bookmarks ?όχι http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 ασχετο : υπαρχει τροπος να κανω backup το bookmarks ?αν ναι πως ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts