PanagiotisPapado Δημοσιεύτηκε March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2014 Καλημέρα, έβγαλα το πρώτο μου παιχνίδι στο android (ο κώδικας από εμένα). Όποιος μπορεί θα παρακαλούσα να του ρίξει μια ματιά και να μου δώσει feedback. ΥΓ: Μην είσαστε πολύ αυστηροί είναι το πρώτο μου :) Link: Animals Rescue Operation Dora Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ωραίος!! Μερικές φορές δεν μπορείς να "βγάλεις" το level γιατί από την αρχική "πτώση" του ζώου φτάνει σε σημείο που να μην μπορείς να επηρεάσεις την πορεία και τη θέση του. Επίσης πολλές διαφημίσεις ρε παιδί μου....:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotisPapado Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ ναι όντως δεν έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά (έχει ένα pattern αλλά δεν είναι και η ίδια ακριβώς κάθε φορά η πορεία του ήρωα κατά την πτώση) Ε διαφημισούλες έχει μιας και είναι free Και πάλι σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 δεν υπαρχει στο play Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts