Jump to content

Neken N6 2GB 32GB ποια η γνωμη σας;

jepeto79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά πολλά help please... κατέβασα το cwm recovery πήγα να κάνω install zip ένα νέο rom πρώτη φορά μου βγαλε διαδικασία complete αλλά cant mount κάποια αρχεία και τώρα κάνει συνέχεια επανεκιννήσεις με το λογότυπο του android κάτω δεξιά...

δεν ανοίγει με τπτ ούτε μπαίνει σε recovery....τη πάτησα??? ακολούθησα τη διαδικασία πιστά όμως αυτή

http://www.needrom.com/mobile/miui-n6-neken-4-8-1/

μαλλον δεν κανει για το μοντελο που εχεις, δοκιμασε με αυτη http://www.needrom.com/mobile/neken-n6-backup-rom/ με την ιδια διαδικασια οπως εκανες και με την αλλη.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

ναι αλλά πλέον κάνει επανεκιννήσεις συνέχεια...δε με αφήνει να μπω σε recovery ούτε να αναγνωρίσει τπτ drivers

από το pc. τίποτα....πως τη πάτησα έτσι γμτ...

βρες οδηγιες για το πως φλασαρεις το κινητο σου και περασε απο την αρχη την ρομ.

πχ....

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

• 2 months later...

έχει περάσει κάποιος igo ?μου βγάζει

user interface 1920x1080 not supported και δε μου ανοίγει.

έχει κάποιος το sys σε κάποιον που ανοίγει? ευχαριστώ.

• 2 months later...

Χαίρετε παιδιά. Συγγνώμη αν δεν είναι εδώ το σωστό σημείο για αυτό το θέμα.

Πριν κανένα 3-μηνο περίπου αγόρασα στην αδερφή μου ένα Neken N6 από AliExpress. Όλα μια χαρά μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο του κινητού. Στην κλήση, δηλαδή, δεν την ακούω όταν μιλάει αλλά εκείνη κανονικά. Μίλησα με τον πωλητή στο AliExpress (ο οποίος αργούσε να απαντήσει) και μου είπε να επαναφέρουμε εργ. ρυθμίσεις. Αν και μου φαινόταν ότι απλά είπε μια βλακεία για να μας ξεφορτωθεί, καλού-κακού το κάναμε αλλά τίποτα (όπως και φανταζόμουν). Μετά συνέχισε να με αγνοεί όταν ρωτούσα για το πως και που να του το στείλω. Προσπάθησα, αφού βρήκα την ιστοσελίδα της Neken (στα κινέζικα μόνο δυστυχώς-να ναι καλά το Google Translate) να βρω κάποιο e-mail επικοινωνίας ή να μιλήσω στο live chat. E-mail δε βρήκα και το live chat συνέχεια ότι ώρα και να μιλήσω λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω δει posts και εδώ μέσα για το Ν6, οπότε μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;