greyfox17 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Νομιζω πως το συγκεκριμενο κινητο εχει πολυ καλη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ρε παιδιά πολλά help please... κατέβασα το cwm recovery πήγα να κάνω install zip ένα νέο rom πρώτη φορά μου βγαλε διαδικασία complete αλλά cant mount κάποια αρχεία και τώρα κάνει συνέχεια επανεκιννήσεις με το λογότυπο του android κάτω δεξιά... δεν ανοίγει με τπτ ούτε μπαίνει σε recovery....τη πάτησα??? ακολούθησα τη διαδικασία πιστά όμως αυτή http://www.needrom.com/mobile/miui-n6-neken-4-8-1/ μαλλον δεν κανει για το μοντελο που εχεις, δοκιμασε με αυτη http://www.needrom.com/mobile/neken-n6-backup-rom/ με την ιδια διαδικασια οπως εκανες και με την αλλη. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 ναι αλλά πλέον κάνει επανεκιννήσεις συνέχεια...δε με αφήνει να μπω σε recovery ούτε να αναγνωρίσει τπτ drivers από το pc. τίποτα....πως τη πάτησα έτσι γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 βρες οδηγιες για το πως φλασαρεις το κινητο σου και περασε απο την αρχη την ρομ. πχ.... Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 έχει περάσει κάποιος igo ?μου βγάζει user interface 1920x1080 not supported και δε μου ανοίγει. έχει κάποιος το sys σε κάποιον που ανοίγει? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemesis100 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Χαίρετε παιδιά. Συγγνώμη αν δεν είναι εδώ το σωστό σημείο για αυτό το θέμα. Πριν κανένα 3-μηνο περίπου αγόρασα στην αδερφή μου ένα Neken N6 από AliExpress. Όλα μια χαρά μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο του κινητού. Στην κλήση, δηλαδή, δεν την ακούω όταν μιλάει αλλά εκείνη κανονικά. Μίλησα με τον πωλητή στο AliExpress (ο οποίος αργούσε να απαντήσει) και μου είπε να επαναφέρουμε εργ. ρυθμίσεις. Αν και μου φαινόταν ότι απλά είπε μια βλακεία για να μας ξεφορτωθεί, καλού-κακού το κάναμε αλλά τίποτα (όπως και φανταζόμουν). Μετά συνέχισε να με αγνοεί όταν ρωτούσα για το πως και που να του το στείλω. Προσπάθησα, αφού βρήκα την ιστοσελίδα της Neken (στα κινέζικα μόνο δυστυχώς-να ναι καλά το Google Translate) να βρω κάποιο e-mail επικοινωνίας ή να μιλήσω στο live chat. E-mail δε βρήκα και το live chat συνέχεια ότι ώρα και να μιλήσω λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω δει posts και εδώ μέσα για το Ν6, οπότε μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts