geoman1987 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Aρα δεν υπαρχει κατι να κανουμε Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι πως οταν πατας την οθονη με την μυτη του δακτυλου ειναι που δεν ανταποκρινεται. Οταν την πατας "γεματα" με τον αντιχειρα πχ οχι απαραιτητα με παραπανω δυναμη ειναι μια χαρα Δλδ ρε παιδια το προβλημα ειναι σε ολη την οθονη ή μονο στην κατω δεξια γωνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ωραιο value for money κινητο αγορασαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ωραιο value for money κινητο αγορασαμε... Μία με το Ν2 και τωρα αλλη μια μ'αυτο, ωραια την πατήσαμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δλδ ρε παιδια το προβλημα ειναι σε ολη την οθονη ή μονο στην κατω δεξια γωνια; Eγω το εντοπιζω κυριως κατω δεξια. Στην πανω μερια της οθονης νομιζω ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Υπάρχει και η ιδέα να στείλετε Mail ή σε κανα FB να σχολιάσετε στη doogee το πρόβλημα μπας και το και το κοιτάξουν στο επόμενο update. Από ότι βλεπω πολύ κόσμος έχει το πρόβλημα με την touch και παραπονιέται στο FB Εεεε πως πρέπει να προσέχουν τώρα, σπονσοράρουν και ολόκληρη Villarreal Edited May 10, 2014 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 πανω δεξια μου εβγαλε κατι πρασινο σαν χτυπημα στην οθονη αλλα ουτε επεσε ουτε χτυπησε τι εγινε ρ παιδιαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 πανω δεξια μου εβγαλε κατι πρασινο σαν χτυπημα στην οθονη αλλα ουτε επεσε ουτε χτυπησε τι εγινε ρ παιδιαα μήπως είναι κανα καμμένο Pixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μα οψς χθες το οηρα ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες το πηρα και τωρα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μα οψς χθες το οηρα ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες το πηρα και τωρα τι κανω? Νομίζω ότι το 90% στις οθόνες έχουν καμένο Pixel εξ αρχής. Για δοκίμασε να επιβεβαιώσεις αρχικά αν είναι καμμένο pixel και αν στο φτιάξει αυτό. Γενικά έχει πολλά. Βασικά υπάρχει διαφορά μεταξύ καμμένου και κολλημένου. Δοκίμασε αυτό το app (που λογικά θα σου κάνει γρήγορε χρωματικές εναλλαγές) Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε με σβηστή οθόνη να πιέσεις το σημείο με δύναμη...αναψέ την και τέλος τράβα το δάχτυλο από εκεί που πιέζεις. Αν και αυτό δεν παίξει....Πας αγοράσεις εισητήριο επιστροφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η εφαρμογη τιποτα το δευτερο λιγο λειτουργησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 τους εστειλα και γω inbox δηθεν οτι εχω θεμα με την οθονη και το calibration... :p πιεστε να βγει το επομενο firmware με camera bug + calibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 τους εστειλα και γω inbox δηθεν οτι εχω θεμα με την οθονη και το calibration... :p πιεστε να βγει το επομενο firmware με camera bug + calibration Καλύτερα στη σελίδα του FB μιας και το βλέπει ο κόσμος και αυτό τους πονάει. Στο Mail τους το είδαν...το σβήσαν. Ζήτα και καμιά Kitkat τώρα που όλοι ξεκινήσαν αναβαθμίσεις στην 4.4 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλύτερα στη σελίδα του FB μιας και το βλέπει ο κόσμος και αυτό τους πονάει. Στο Mail τους το είδαν...το σβήσαν. Ζήτα και καμιά Kitkat τώρα που όλοι ξεκινήσαν αναβαθμίσεις στην 4.4 :lol: μυνημα στο FB αλλα προσωπικο... καπως καλυτερα απο email :p ασε τωρα,θελουμε και kitkat χαχαχα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Απορια δικια μου Το umi εχει τετοια θεματα ???? Αν ειναι θεμα firmware και περασουμε την rom απο το umi δεν θα λυθει το θεμα με το calibration ????? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Όλοι εσείς που έχετε θέματα με την ευαισθησία της οθόνης, την πρώτη ζελατίνα, την ψιλή, της μεταφοράς, την βγάλατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Oταν ερχεται τι κινητο εχει μια ζελατινα εγκατεστημενη και ενα εξτρα φυλλο απο πανω που το αφαιρεις με ενα χαρτακι που εχει κολλημενο στην ακρη. Ποιο απο τα δυο εννοεις ??? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Απορια δικια μου Το umi εχει τετοια θεματα ???? Αν ειναι θεμα firmware και περασουμε την rom απο το umi δεν θα λυθει το θεμα με το calibration ????? Διάβασα πρώτη φορά για το πρόβλημα της οθόνης σε παρουσίαση του Χ1: http://www.gizchina.com/2014/03/31/video-umi-x1-pro-unboxing-first-impressions/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Και γιατι βρε δεν το εβαλες εδω να σωσεις κοσμο ???:chair::shoot::kill: :lol::lol::lol: Παντως περα απο το θεμα με την οθονη ειναι πολυ ωραιο κινητο. Κριμα. Και πες οτι εχασα ενα 100αρικο , που δεν ειναι ακριβως ετσι , μια χαρα δουλευει. Την παντοφλα οταν το δωσω στην γυναικα που το περιμενει πως και πως αν δεν συνηθισει το touch ποιος θα την φαει ????:lol::lol: Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Oταν ερχεται τι κινητο εχει μια ζελατινα εγκατεστημενη και ενα εξτρα φυλλο απο πανω που το αφαιρεις με ενα χαρτακι που εχει κολλημενο στην ακρη. Ποιο απο τα δυο εννοεις ??? Το UMI X1pro που έφερα για την γυναίκα, δεν είχε χαρτάκι στην ζελατίνα μεταφοράς και την πάτησα και εγώ για κάνα δυό μέρες. Όταν την έβγαλα με το νύχι, έχω την εντύπωση ότι τώρα πλέον είναι ελάχιστες οι φορές που θα χάσει πάτημα. Το έδωσα στην γυναίκα τώρα, θα δω τι θα μου πει. Για την ώρα δεν κατάλαβε τίποτα και ας είχε και THL πιό πριν, με άψογο touch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Για να καταλάβω παιδιά, το πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης που τόση "φασαρία" έγινε, ήταν επειδή δεν είχατε βγάλει το προστατευτικό φύλλο από πάνω;;;;;;;;; Για επιβεβαιώστε σας παρακαλώ πολύ........ Oταν ερχεται τι κινητο εχει μια ζελατινα εγκατεστημενη και ενα εξτρα φυλλο απο πανω που το αφαιρεις με ενα χαρτακι που εχει κολλημενο στην ακρη. Ποιο απο τα δυο εννοεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Παιδια εγω εχω το umi εδω και κανα μηνα. Ειχα ενα lenovo a820 πριν και οντως το touch του ηταν καλυτερο απο αυτο,αλλα σε καμια περιπτωση να με ενοχλησει τοσο πολυ. Αλλωστε αλλη κατηγορια τα κινητα. Μερικες φορες οντως στην δεξια μερια(οχι κατω,στην μεση), δεν πιανει σωστα και πρεπει να πατησεις χιλιοστα πιο περα. Κατι τετοιο λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoulaSt Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Απορια δικια μου Το umi εχει τετοια θεματα ???? Αν ειναι θεμα firmware και περασουμε την rom απο το umi δεν θα λυθει το θεμα με το calibration ????? Ακριβώς τα ίδια θέματα, και στην οθόνη και στο ακουστικό. Εγώ που έχω το UMI εδώ και λίγες μέρες, ακριβώς τα ίδια πράγματα έχει βγάλει. Το ακουστικό με το emgineering φτιάχτηκε. Η οθόνη λίγο στις άκρες το χάνει αλλά επουδενί δεν θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Αυτό που πρόσεξα και θα ήθελα να μου πείτε αν σθμβαίνει και στα δικά σας κινητά, επειδή δε έρχεται με handsfree όπως το Doogee, είναι πως δοκιμάζοντας 2 Nokia handsfrees, κάνει έντονα παράσιτα σε κλήσεις. Ενώ αντίθετα όταν έβαλα κάτι φθηνά κινέζικα απλά ακουστκά, λειτούργησε άψογα.. Τι να πω.. συμβατότητα mini jack ακούγεται παράλογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ακριβώς τα ίδια θέματα, και στην οθόνη και στο ακουστικό. Εγώ που έχω το UMI εδώ και λίγες μέρες, ακριβώς τα ίδια πράγματα έχει βγάλει. Το ακουστικό με το emgineering φτιάχτηκε. Η οθόνη λίγο στις άκρες το χάνει αλλά επουδενί δεν θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Αυτό που πρόσεξα και θα ήθελα να μου πείτε αν σθμβαίνει και στα δικά σας κινητά, επειδή δε έρχεται με handsfree όπως το Doogee, είναι πως δοκιμάζοντας 2 Nokia handsfrees, κάνει έντονα παράσιτα σε κλήσεις. Ενώ αντίθετα όταν έβαλα κάτι φθηνά κινέζικα απλά ακουστκά, λειτούργησε άψογα.. Τι να πω.. συμβατότητα mini jack ακούγεται παράλογο! Μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου για το πως το εφτιαξες? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoulaSt Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου για το πως το εφτιαξες? Τα φώτα ειναι του gerstavros2! Αν δεις στη σελ. 13 απάντησε σε ερώτησή μου και δίνει πλήρεις οδηγίες: Απ το Mobileuncle πάτα στο Engineer Mode, Engineer Mode (MTK), σύρε προς αριστερα μεχρι τη καρτέλα Hardware Testing, πάτα Audio-> Normal Mode, στο Type επελεξε το Sph, στο Level επελεξε το μεγαλυτερο και στο Value βάλε μια τιμή μεγαλύτερη της υπάρχουσας, πχ 155. Μετά, στο Type επελεξε το Sph2, στο Level επελεξε το μεγαλυτερο και στο Value βάλε πάλι μια τιμή μεγαλύτερη της υπάρχουσας, πχ 155. Για την οθόνη, απλά συνηθίζεις κ την πατάς λιγάκι πιο πανω κ θα πιάνει αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Ακριβώς τα ίδια θέματα, και στην οθόνη και στο ακουστικό. Εγώ που έχω το UMI εδώ και λίγες μέρες, ακριβώς τα ίδια πράγματα έχει βγάλει. Το ακουστικό με το emgineering φτιάχτηκε. Η οθόνη λίγο στις άκρες το χάνει αλλά επουδενί δεν θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Αυτό που πρόσεξα και θα ήθελα να μου πείτε αν σθμβαίνει και στα δικά σας κινητά, επειδή δε έρχεται με handsfree όπως το Doogee, είναι πως δοκιμάζοντας 2 Nokia handsfrees, κάνει έντονα παράσιτα σε κλήσεις. Ενώ αντίθετα όταν έβαλα κάτι φθηνά κινέζικα απλά ακουστκά, λειτούργησε άψογα.. Τι να πω.. συμβατότητα mini jack ακούγεται παράλογο! Και όμως , υπάρχουν δύο στανταρτς για τα mini jack. Σε αυτή την σελίδα http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_%28audio%29 ψάξε για TRRS Standards και διάβασε τον πίνακα. Και αυτό εξηγεί γιατί έχω ακούσει από πολλούς : ''Κατι ακουστικά που είχα από ένα παλιό ΝΟΚΙΑ παίζουν μια χαρά'' , τώρα το ''αντελήφθην''. Notes: Nokia started to implement an universal audio connector, which enables the use of both American Headset Jack (AHJ) headsets and standard Nokia OMTP headsets. Edited May 11, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts