Jump to content

DooGee DG350

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα φιλε mod ειναι 2A :lol::lol:

Τον ιδιο εχω και εγω (απο pandawill) ειναι φασον παρομοιος με των samsung galaxy.

@manosgoni περιεργο αυτο με το βιντεο, δεν το κανει το δικο μου

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαι μενα με τον μαυρο μου ρθε. Παραγγελια απο το focalprice.

Παντως και μενα μου τρεμοπαιζει η οθονη ειδικα πανω οταν ανογει!.

Τι σκευτεσαι να κανεις να το στειλεις πισω ή να το κρατησεις γτ εγω ειμαι σε δίλημμα.αν παραμεινει ετσι οκ αλλα φοβαμε μην γινει μόνιμο.

Στον καθε ενα στελνουν διαφορετικο φορτιστη ????:blink::blink::blink:

Εμενα μου ηρθε με τα παρακατω

Και εμένα αυτός μου ήρθε..

5V, 700mA λέει..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι σκευτεσαι να κανεις να το στειλεις πισω ή να το κρατησεις γτ εγω ειμαι σε δίλημμα.αν παραμεινει ετσι οκ αλλα φοβαμε μην γινει μόνιμο.

Τραβάει κανονικά βίντεο?

Παρατήρησα ότι αν έχει αρκετό φως δεν το κάνει, δοκίμασε να τραβήξεις το βράδυ με όχι πολύ φωτισμό (όχι και σκοτάδι) να μας πεις αν το κάνει

Και εμένα αυτός μου ήρθε..

5V, 700mA λέει..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τραβάει κανονικά βίντεο?

Παρατήρησα ότι αν έχει αρκετό φως δεν το κάνει, δοκίμασε να τραβήξεις το βράδυ με όχι πολύ φωτισμό (όχι και σκοτάδι) να μας πεις αν το κάνει

Δεν καταλαβα τι ακριβως προβλημα αντιμετοπιζεις με την καμερα εξιγησε μου λιγο περισσότερο

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις τραβηξα video σε σκοτινο δωματιο και ειναι πολυ κακο φενονται πολυ λιγα πραγματα και κανει μυγακια (πιστευω καταλαβενετε τι εννοω) αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την οθονη αλλα με την καμερα η οποια ειναι αρκετα μετρια (οχι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα )

Τελικα οτι να ναι ειναι τοσο η εταιρια οσο και το κινητο...:(

Δυστυχως παρολο την καλη τιμη που εχει δεν αξιζει τα λεφτα του

Με 20-30 ευρω παραπανω εχει ενα σκασμο αξιοπιστα κινητα και με 40-50 παιρνεις το red rice (χαωδης διαφορα ποιοτητας+λειτουργικοτητας)

Αλλοι φορτιστες στον καθενα , προβλημα με το touch (αυτο τουλαχιστον συνηθιζεται) , μετρια καμερα , η οθονη τρεμοπαιζει σε πολλους...

Τουλαχιστον αυτο με την οθονη μακαρι να μην γινει μονιμο σε οσους το κανει.

Επισης η εταιρια εγραψε στο facebook για αναβαθμιση που λυνει τα προβληματα της καμερας (και του touch ισως??) αλλα ακομα τιποτα.

Δεν ξερω ποσο καιρο κανει να φτιαχτει μια τετοια αναβαθμιση , αλλα εχει περασει αρκετος καιρος και δεν εχουμε κατι νεοτερο ,οποτε ισως τα προβληματα να ειναι θεμα hardware...

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Φιλε εν μερη συμφωνω ναι οντως υπαρχει θεμα με την οθονη (το οποιο ειναι λίγο λαχειο το πως θα σου βγει) αλλα κατα τα αλλα ειναι οκ αυτο με τον φορτηστη μπορει να γινετε για λογους διαθεσιμότητας.Ασολουμε επαγγελματικά με τα κινητα και αυτο που ξερω ειναι οτι Δυστυχώς τα περισσότερα κινεζικα αντιμετοπιζουν τέτοια προβληματα και αυτο γιατι κατα βαση κατασκευάζονται απο τα ανταλακτικα αλλων κινητων τα οπια δεν περνουν τον ποιοτικο ελενχο όποτε ή το αποδεχεσε και περνεις τουμπανακια με 80-100 ευρω ρισκαροντας ή πας σε αλλες τιμες και μαρκες .Αν ψαξεις θα δεις τετοια προβλήματα σε ολα τα κινεζικα jiake,thl,zoppo,doogee,ufone,goophpne,cubot,newman κτλ ακομα και τα πολύ premnium κινεζικα βλεπε meizu και oppo πολες φορες βγαζουν προβλήματα.

Καταρχην το θεμα με την οθονη δεν ειναι λαχειο . Σε ολους εχει θεμα τουλαχιστον το touch.

Οσον αφορα την αξιοπιστια οσοι πηραν xiaomi ακομα και το φτηνο μοντελο της εταιριας το red rice οπως εγω τετοια χαζα θεματα δεν εχουν , ακομα και τα iocean και τα lenovo εχουν βγει καλα (απο οσο διαβαζω) και η διαφορα στην τιμη δεν ειναι απαγορευτικη.

Eπισης αλλιως ειναι να πουληθουν 1000 red rice και τα 10 να εχουν θεμα και αλλιως ειναι να εχουν ΟΛΑ οπως στο doogee.

Aκομα και το inew που ειχα για κανενα μηνα παρολο που ειναι καινουρια εταιρια το μονο θεμα που ειχα ηταν με ενα σκαλοπατι που εκανε η μπαταρια και επεφτε αποτομα. Κατα τα αλλα δουλευε σφαιρα , ακομα και οταν μου επεσε απο 3 μετρα υψος και ξεκολλησε η οθονη.

Καποια χαζοπροβληματα με το nfc και το otg ενταξει τα ειχε αλλα αλλιως ειναι να μην δουλευουν αυτα και αλλιως να εχει θεμα η οθονη.

Πριν λιγο μιλησα με την γυναικα και τυχαια μου ειπε οτι αναβοσβηνει ενα κοκκινο λαμπακι σαν κουκιδα σε σημειο της οθονης οπου δεν εχει καποια εφαρμογη η widget που να δικαιολογει την υπαρξη του οποτε μαλλον για καμμενο Pixel μου ακουγεται...

Δυστυχως δεν μπορω να το δω αμεσα για να σας πω.

Πραγματικα κριμα διοτι ειναι πολυ ομορφο κινητο. Ελπιζω τουλαχιστον να μην χειροτερεψει η κατασταση του

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Για το πρόβλημα με την οθόνη που τρέμει μου είπαν από το σάιτ που το αγόρασα αρχικά να κανω επαναφορά σε Εργοστασιακές ρυθμίσεις και αν δεν υπάρξει βελτίωση που δεν το βλέπω να κατεβάσω από το site της εταιρείας το τελευταίο firmware του κινητού και αντικαταστήσω. Το δοκίμασε κάνεις; Έχει αποτελέσματα;.

παιδες καλησπερα, πως κανουμε hard reset?

Μπαίνεις στο recovery (power+volume up) και κανεις factory reset-wipe data

προσπαθουσα να το κανω root , και κατεληξα να μην bootarei το κινητο. και μπαινω μονο στο Factory Mode ( volume - kai power button ) και εκει ειναι ολα κινεζικα. καμια ιδεα? :(

προσπαθουσα να το κανω root , και κατεληξα να μην bootarei το κινητο. και μπαινω μονο στο Factory Mode ( volume - kai power button ) και εκει ειναι ολα κινεζικα. καμια ιδεα? :(

Πατα το power κι αμεσως μετα το volume up

τιποτα. δειχνει το animation και κολλαει εκει. ξενερωσα ασχημα.

ακριβως αυτα τα κινεζικα εχει στο factory mode. προσπαθησα να πατησω καποια αλλα δεν γινεται τιποτα.

http://forums.androidcentral.com/attachments/t-mobile-galaxy-s-4g/83904d1380619194t-t-mobile-galaxy-s-4g-cant-get-into-download-recover-mode-help-img_20130929_160611.jpg

Πατάς λάθος τα πλήκτρα. Πάτα το power κ κράτα το κ μετά από 1 δευτερόλεπτο πάτα και το volume+ μεχρι να μπει στο recovery

Αν αυτο εγινε προσπαθωντας να το rootάρεις, δε βοηθα το factory reset. Κατεβασε το firmware κ φλάσαρέ το με τον οδηγό μου. Μετα με το framaroot ρουτάρεις σε μισό λεπτό

Edited by gerstavros2

πατησα το E MMC και φορτωσε κατι και εκανε restart και ΜΠΗΚΕ!

εβαλα κατι αρχεια root.zip που ειδα που εγραφε ενας στο κινητο και πηγα να τα bootarw και κολλησε εκει.

ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΖΩ. ευχαριστω για το ενδιαφερον staure!

πατησα το E MMC και φορτωσε κατι και εκανε restart και ΜΠΗΚΕ!

εβαλα κατι αρχεια root.zip που ειδα που εγραφε ενας στο κινητο και πηγα να τα bootarw και κολλησε εκει.

ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΖΩ. ευχαριστω για το ενδιαφερον staure!

Τι root.zip, πού τα δες αυτα? Framaroot κατεβαζεις, τρεχεις, σε λιγα δευτερολεπτα έτοιμο

Τι root.zip, πού τα δες αυτα? Framaroot κατεβαζεις, τρεχεις, σε λιγα δευτερολεπτα έτοιμο

μου βγαζει success με το barahir , κανει reboot αλλα τελικα δεν γινεται root το κινητο. :wacko:

στο 4PDA το βρηκα το root.zip και ελεγε για ολα τα doogee

κανα καλο launcher?

buzz launcher χρησιμοποιω εγω.

edit: με το reset που εκανε το κινητο μου τωρα παρατηρησα οτι αρχισε να τρεμοπαιζει και η δικια μου οθονη. ειναι δυνατον ρε γμτ?

Edited by aspaino

κανα καλο launcher?

Δοκιμασε dodol launcher

Tον ειχα βαλει στο doogee και μου αρεσε αρκετα

Εχει και αρκετα καλα σχολια στο αντιστοιχο νημα του φορουμ

Μετα οι GO και Nova ειναι επισης πολυ καλοι

Δοκιμασε dodol launcher

Tον ειχα βαλει στο doogee και μου αρεσε αρκετα

Εχει και αρκετα καλα σχολια στο αντιστοιχο νημα του φορουμ

Μετα οι GO και Nova ειναι επισης πολυ καλοι

κορυφη το dodol, με πολυ ποικιλια απο themes etc. :dance:

4.5 ωρες εκανε η μπαταρια για να παει απο το 13% στo 100%... με φορτιστη 1A 5v. :blink: :blink: :blink:

μεχρι και χρονοδιακοπτη εχω βαλει για να το φορτιζω τα μεσανυχτα οταν την πεφτω για υπνο... ψιλο-τραγικο.

Άλλαξε φορτιστή, αποκλείεται.Έχω φορτίσει με 1A φορτιστή το 350 απο 0 σε 100, σε 2 ώρες

Σταυρο με τον δικο του φορτιστη το φορτισες η με αλλον ???

Παντως οταν του εκανα 5-6 κυκλους απο 0-100 και 100-0 για να στρωσει λιγο πριν το δωσω στην γυναικα μου σε καμμια περιπτωση δεν φορτιζε 0-100 σε δυο ωρες με τον φορτιστη του red rice που ειναι και αυτος 1Α

Eπισης και στο xda τα ιδια προβληματα αναφερουν που λεμε και εδω οπως και την αργη φορτιση...

Ενας γραφει για 5 ωρες φορτιση...Αν δεν ειναι θεμα φορτιστη-καλωδιου ποσο θα βελτιωθει η μπαταρια οταν στρωσει ???

Παντως απο αυτονομια δεν ειναι ασχημο ουτε τιποτα το ιδιαιτερο

1 μερα βγαζει στη γυναικα με 3g και wifi εναλλαξ , viber και αρκετες κλησεις και 2 μερες μονο με κλησεις

Edited by kritikos4

και η DOOGEE δεν βλεπω να κανει τιποτα... συνεχιζει να βγαζει σαν χαζη κινητα χωρις να δινει σημασια στα προβληματικα firmware της...