VoulaSt Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Και όμως , υπάρχουν δύο στανταρτς για τα mini jack. Σε αυτή την σελίδα http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_%28audio%29 ψάξε για TRRS Standards και διάβασε τον πίνακα. Και αυτό εξηγεί γιατί έχω ακούσει από πολλούς : ''Κατι ακουστικά που είχα από ένα παλιό ΝΟΚΙΑ παίζουν μια χαρά'' , τώρα το ''αντελήφθην''. Notes: Nokia started to implement an universal audio connector, which enables the use of both American Headset Jack (AHJ) headsets and standard Nokia OMTP headsets. Τι λες τώρα;! Σ' ευχαριστώ πολύ! Και τώρα που πρέπει να πάρω άλλα πώς θα ξέρω ποιά είναι τα συμβατά; Δεκτά link από e-bay! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Και γιατι βρε δεν το εβαλες εδω να σωσεις κοσμο ???:chair::shoot::kill: Πριν δύο εβδομάδες το έγραψα, δεν φταίω εγω αν δεν με διαβάζεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια εφω εχω στειλει mail στην εταιρια απο την προηγουμενη εβδομαδα αλλα με γραψανε κανονικα. Ισως πρεπει να γραψω και στο fb. Δυστυχως το προβλημα στην οθονη ειναι πολυ ενοχλητικο, περασα και custom rom αλλα δεν εφτιαξε. Θα το στειλω πισω μαλλον γιατι δεν μου φαινεται θεμα software αλλα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια εφω εχω στειλει mail στην εταιρια απο την προηγουμενη εβδομαδα αλλα με γραψανε κανονικα. Ισως πρεπει να γραψω και στο fb. Δυστυχως το προβλημα στην οθονη ειναι πολυ ενοχλητικο, περασα και custom rom αλλα δεν εφτιαξε. Θα το στειλω πισω μαλλον γιατι δεν μου φαινεται θεμα software αλλα hardware. τι custon rom εβαλεες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εβαλα μια που βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700445&page=7 αλλα τελικα δεν ειδα διαφορα ουτε με αυτη. τι custon rom εβαλεες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ξερει κανεις αν μπορουμε να τα επιστρεψουμε στο. minideal (οσοι τα πηραμε απο εκει) και να ζητησουμε να βαλουμε κατι παραπανω κ να παρουμε καποιο αλλο κινητο;Εχει καποιο return policy σε περιπτωση που δεν μεινεις ευχαριστημενος με το προιον που αγοραζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Ξερει κανεις αν μπορουμε να τα επιστρεψουμε στο. minideal (οσοι τα πηραμε απο εκει) και να ζητησουμε να βαλουμε κατι παραπανω κ να παρουμε καποιο αλλο κινητο;Εχει καποιο return policy σε περιπτωση που δεν μεινεις ευχαριστημενος με το προιον που αγοραζεις; Και γιατι δεν ρωτας το minideal στο τοπικ που εχει εδω στο φορουμ ??? Η στειλε του ενα πμ να δεις τι θα σου απαντησει Παντως δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου πως δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα Εχω βαλει τον dodol launcher και το δοκιμαζω μεχρι να το δωσω στην γυναικα μου και παλευεται Δεν ειναι τοσο smooth οπως το touch του xiaomi αλλα μου φαινονται καπως καλυτερα τα πραγματα Το προβλημα κυριως το εντοπιζω οταν πληκτρολογω κατι αλλα βαζοντας εναν αλλον dialer και το go sms pro με touch pal x pro που εχουν μεγαλυτερη γραμματοσειρα βελτιωνεται η κατασταση Πιστευω αν το συνηθισει καποιος μια χαρα θα ειναι... Επισης το αφησα στην αναμονη και αντεξε 4 μερες με λιγο πειραγμα στο ενδιαμεσο... Edited May 12, 2014 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 "About the problems of DG350 ,we are modifying the software of it,we'll publich this type of software via OTA, please be patient with us." Σχολιο απο την Doogee στο Facebook.. Ας ελπισουμε να το δουμε συντομα και τον τροπο που θα κανουμε το update ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 "About the problems of DG350 ,we are modifying the software of it,we'll publich this type of software via OTA, please be patient with us." Σχολιο απο την Doogee στο Facebook.. Ας ελπισουμε να το δουμε συντομα και τον τροπο που θα κανουμε το update ... Αχ με πρόλαβες....μόλις το είδα κ εγώ. Καλώ είναι πως δείχνουν να ενδιαφέρονται. Άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Το κινητο το εχω 3 μερες... pandawill παραγγελια 25/4 παραλαβη 9/5... Για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο. Εχω galaxy s2 αλλα χρειαστηκα ενα δικαρτο κινητο. Το θεμα με την οθονη ενοχλει ελαχιστα - σε καμια περιπτωση δε θα το γυριζα πισω για αυτο. Οι 2 μεμβρανες που ειχε πανω βγηκαν κατευθειαν. Η οθονη του ειναι πολυ καλυτερη απο λενοβο α660 και α760 παρομοιας τιμης που εχω δει απο κοντα, πολυ καλη φωτεινοτητα και αναλυση, μικρο backlight bleeding που δεν το γλυτωνεις βεβαια παρα μονο σε amoled οθονες. Το ηχειο του ειναι πολυ δυνατο, αλλα επρεπε να μπει λιγο πιο κατω, γιατι αν ειναι ξαπλωμενο το κινητο φιμωνεται λιγο. Η καμερα που προεξεχει πισω χαλαει λιγο την αισθητικη του τηλεφωνου (αν δεν υπηρχε το κινητο θα ειχε το ιδιο παχος με το S2 μου). Οι φωτο δεν ειναι καλες, βγαινουν λιγο σαν ξασπρισμενα τα χρωματα, αντιθετα το βιντεο ειναι αρκετα καλο. Αυτο μπορει να βελτιωνεται με αλλη εφαρμογη καμερας, αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομη. Το πλαγιο γκρι πλαστικο θα ηταν πιο ωραιο στην αφη αν ηταν αλουμινιο. Βεβαια τετοιο πλαστικο εχει γυρω γυρω και το galaxy tab που εχω. Καλο σημα κινητης και ποιοτητα συνομιλιας. Μικρο φυσημα στα ακουστικα οταν ακους π.χ. μουσικη ή ραδιο, γινεται ελαχιστο ομως οταν σβηνει η οθονη (ηθελε καλυτερη ηλεκτροστατικη μονωση στο dac προφανως). Wifi OK, GPS δε χρησιμοποιω εχω συσκευη αντιστοιχη. Ηλιθιο lag ηχου εικονας στην εφαρμογη youtube αν την εγκαταστησεις (δεν την εχει περασμενη μαμα ισως επιτηδες) ευτυχως υπαρχουν και αλλες εφαρμογες (δεν εχω facebook οποιος εχει να τους πει να το φτιαξουν). Το εχουν και αλλα τηλεφωνα κινεζικα αυτο, κατα καποιους διορθωνεται και με παλιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης youtube. Με το καλημερα αλλαξαν (απο το playstore ή σπασμενα αν ειχαν διαφημισεις): -το keyboard μπηκε greek keyboard απο το playstore για 160 χαρακτηρες σε sms -ο dialer, και μπηκε ο exdialer με skin τυπου galaxy s -η lock screen, με αντιστοιχη τυπου galaxy s -ο launcher, με αλλο τυπου galaxy s -η εφαρμογη για τα sms, με go sms με skin τυπου galaxy s -εγινε η αλλαγη στην ενταση ηχου συνομιλιας που αναφερουν τα παιδια παραπανω (μπαινεις στο engineering menu πατωντας στον dialer *#*#3646633#*#* και αλλαζεις τα sph level6 και sph2 level 6 , και τα δυο σε 155 ) - σβηστηκαν αφου εγινε root (framaroot επιλογη barahir τελειωσες) το τηλεφωνο και κατεβηκε αλλος file explorer, οι ηλιθιοι ηχοι και τα animation εκκινησης, μετονομαζοντας τα 4 στο φακελο system/media αρχεια bootanimation.zip bootaudio.mp3 shutanimation.zip και shutaudio.mp3 και φυσικα εγιναν import επαφες μου απο το gmail και οι εφαρμογες μου απο το αλλο τηλεφωνο απο το μαρκετ (μαζι με κατι σπασμενες) Και οι παραμετροποιησεις συνεχιζονται οταν βλεπω οτι λειπει κατι... Γενικα θελει δουλιτσα για να κανεις σωστα τη δουλεια σου. Υ.Γ. σεντονακι εγραψα ο μπαγασας :-) Edited May 12, 2014 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Πολυ καλο το review σου και σε ευχαριστουμε...αλλα θα επιμεινω σε αυτο που μας καιει ολους αυτη τη στιγμη και δεν ειναι τπτ αλλο απο την οθονη αφης...ποσο ενοχλητικο ειναι και κατα ποσον μπορεις να κανεις τη δουλεια σου ιδιως οταν γραφεις...αν σου σπαει τα νευρα και τετοια πραγματα... Edited May 12, 2014 by geoman1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ωραίο review πράγματι.. Μπράβο... πες μας σε παρακαλώ ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες εφαρμογες έβαλες για dialer, lock screen, launcher. περιμενω προτάσεις από όλους σας... το go sms pro υποστηρίζει dual sim μηνύματα; (υπάρχει δυνατότητα επιλογής απο ποια sim θα στειλεις το μήνυμα) το lag ηχου εικονας στην εφαρμογη youtube επιβεβαιώνεται απο όλους σας; πως μπορούμε να το διορθώσουμε; η εφαρμογή του Facebook λειτουργει κανονικά; τι εννοείς "Οι 2 μεμβρανες που ειχε πανω βγηκαν κατευθειαν"; την πάνω μεμβράνη δεν πρέπει να αφαιρέσουμε μονο; Το κινητο το εχω 3 μερες... pandawill παραγγελια 25/4 παραλαβη 9/5... Για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο. Εχω galaxy s2 αλλα χρειαστηκα ενα δικαρτο κινητο. Το θεμα με την οθονη ενοχλει ελαχιστα - σε καμια περιπτωση δε θα το γυριζα πισω για αυτο. Οι 2 μεμβρανες που ειχε πανω βγηκαν κατευθειαν. Η οθονη του ειναι πολυ καλυτερη απο λενοβο α660 και α760 παρομοιας τιμης που εχω δει απο κοντα, πολυ καλη φωτεινοτητα και αναλυση, μικρο backlight bleeding που δεν το γλυτωνεις βεβαια παρα μονο σε amoled οθονες. Το ηχειο του ειναι πολυ δυνατο, αλλα επρεπε να μπει λιγο πιο κατω, γιατι αν ειναι ξαπλωμενο το κινητο φιμωνεται λιγο. Η καμερα που προεξεχει πισω χαλαει λιγο την αισθητικη του τηλεφωνου (αν δεν υπηρχε το κινητο θα ειχε το ιδιο παχος με το S2 μου). Οι φωτο δεν ειναι καλες, βγαινουν λιγο σαν ξασπρισμενα τα χρωματα, αντιθετα το βιντεο ειναι αρκετα καλο. Αυτο μπορει να βελτιωνεται με αλλη εφαρμογη καμερας, αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομη. Το πλαγιο γκρι πλαστικο θα ηταν πιο ωραιο στην αφη αν ηταν αλουμινιο. Βεβαια τετοιο πλαστικο εχει γυρω γυρω και το galaxy tab που εχω. Καλο σημα κινητης και ποιοτητα συνομιλιας. Μικρο φυσημα στα ακουστικα οταν ακους π.χ. μουσικη ή ραδιο, γινεται ελαχιστο ομως οταν σβηνει η οθονη (ηθελε καλυτερη ηλεκτροστατικη μονωση στο dac προφανως). Wifi OK, GPS δε χρησιμοποιω εχω συσκευη αντιστοιχη. Ηλιθιο lag ηχου εικονας στην εφαρμογη youtube αν την εγκαταστησεις (δεν την εχει περασμενη μαμα ισως επιτηδες) ευτυχως υπαρχουν και αλλες εφαρμογες (δεν εχω facebook οποιος εχει να τους πει να το φτιαξουν). Το εχουν και αλλα τηλεφωνα κινεζικα αυτο, κατα καποιους διορθωνεται και με παλιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης youtube. Με το καλημερα αλλαξαν (απο το playstore ή σπασμενα αν ειχαν διαφημισεις): -το keyboard μπηκε greek keyboard απο το playstore για 160 χαρακτηρες σε sms -ο dialer, και μπηκε ο exdialer με skin τυπου galaxy s -η lock screen, με αντιστοιχη τυπου galaxy s -ο launcher, με αλλο τυπου galaxy s -η εφαρμογη για τα sms, με go sms με skin τυπου galaxy s -εγινε η αλλαγη στην ενταση ηχου συνομιλιας που αναφερουν τα παιδια παραπανω (μπαινεις στο engineering menu πατωντας στον dialer *#*#3646633#*#* και αλλαζεις τα sph level6 και sph2 level 6 , και τα δυο σε 155 ) - σβηστηκαν αφου εγινε root (framaroot επιλογη barahir τελειωσες) το τηλεφωνο και κατεβηκε αλλος file explorer, οι ηλιθιοι ηχοι και τα animation εκκινησης, μετονομαζοντας τα 4 στο φακελο system/media αρχεια bootanimation.zip bootaudio.mp3 shutanimation.zip και shutaudio.mp3 και φυσικα εγιναν import επαφες μου απο το gmail και οι εφαρμογες μου απο το αλλο τηλεφωνο απο το μαρκετ (μαζι με κατι σπασμενες) Και οι παραμετροποιησεις συνεχιζονται οταν βλεπω οτι λειπει κατι... Γενικα θελει δουλιτσα για να κανεις σωστα τη δουλεια σου. Υ.Γ. σεντονακι εγραψα ο μπαγασας :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ωραίο review πράγματι.. Μπράβο... πες μας σε παρακαλώ ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες εφαρμογες έβαλες για dialer, lock screen, launcher. περιμενω προτάσεις από όλους σας... το go sms pro υποστηρίζει dual sim μηνύματα; (υπάρχει δυνατότητα επιλογής απο ποια sim θα στειλεις το μήνυμα) το lag ηχου εικονας στην εφαρμογη youtube επιβεβαιώνεται απο όλους σας; πως μπορούμε να το διορθώσουμε; η εφαρμογή του Facebook λειτουργει κανονικά; τι εννοείς "Οι 2 μεμβρανες που ειχε πανω βγηκαν κατευθειαν"; την πάνω μεμβράνη δεν πρέπει να αφαιρέσουμε μονο; Εχω βαλει τον dodol launcher και μου φαινεται πολυ καλος . Στο αντιστοιχο τοπικ του φορουμ για τους android launchers γραφονται καλα λογια για τον dodol. Απο εκει και περα δοκιμασε και τους πιο γνωστους nova , apex , go κτλ. Το go sms pro υποστηριζει dual sim απο μια εκδοση και μετα Εγω εχω βαλει την 5.38 και εχει dual sim και ρυθμιση για μυνηματα 160 ελληνικων χαρακτηρων Aν το βαλεις και δεν το βρισκεις πες μου να το κοιταξω διοτι δεν θυμαμαι ακριβως Δικη μου προταση βαλε και το touchpal x pro πληκτρολογιο Το κινητο οταν ερχεται εχει ενα screen protection κολλημενο στην οθονη και απο πανω αλλη μια λεπτη ζελατινα με ενα χαρτακι. Κανονικα τραβας αυτην με το χαρτακι και αφηνεις την αποκατω που ειναι κολλημενη στην οθονη. Προφανως ο φιλος psyched εβγαλε και τις 2 To facebook δεν νομιζω να μην λειτουργει. Προφανως αυτο που λεει ειναι οτι οποιος εχει λογαριασμο στο facebook να γραψει στη σελιδα της doogee με την rom που θα λυνει τα προβληματα να λυσουν και το θεμα με το lag του youtube Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουνα πολύ κατατοπιστικος !!! Αρα και εσυ επιβεβαιώνεις ότι έχει lag ήχου και εικόνας στο youtube... γιατί αυτό ρε παιδιά;;;;; πως δικαιολογείται αυτο;;; Εχω βαλει τον dodol launcher και μου φαινεται πολυ καλος . Στο αντιστοιχο τοπικ του φορουμ για τους android launchers γραφονται καλα λογια για τον dodol. Απο εκει και περα δοκιμασε και τους πιο γνωστους nova , apex , go κτλ. Το go sms pro υποστηριζει dual sim απο μια εκδοση και μετα Εγω εχω βαλει την 5.38 και εχει dual sim και ρυθμιση για μυνηματα 160 ελληνικων χαρακτηρων Aν το βαλεις και δεν το βρισκεις πες μου να το κοιταξω διοτι δεν θυμαμαι ακριβως Δικη μου προταση βαλε και το touchpal x pro πληκτρολογιο Το κινητο οταν ερχεται εχει ενα screen protection κολλημενο στην οθονη και απο πανω αλλη μια λεπτη ζελατινα με ενα χαρτακι. Κανονικα τραβας αυτην με το χαρτακι και αφηνεις την αποκατω που ειναι κολλημενη στην οθονη. Προφανως ο φιλος psyched εβγαλε και τις 2 To facebook δεν νομιζω να μην λειτουργει. Προφανως αυτο που λεει ειναι οτι οποιος εχει λογαριασμο στο facebook να γραψει στη σελιδα της doogee με την rom που θα λυνει τα προβληματα να λυσουν και το θεμα με το lag του youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουνα πολύ κατατοπιστικος !!! Αρα και εσυ επιβεβαιώνεις ότι έχει lag ήχου και εικόνας στο youtube... γιατί αυτό ρε παιδιά;;;;; πως δικαιολογείται αυτο;;; Βασικα εγω δεν εχω το youtube οποτε δεν ξερω να σου πω αλλα δεν νομιζω να μην ισχυει απο την στιγμη που το λεει ο psyched Το εχω διαβασει και σε αλλες συσκευες που εχουν θεμα με την εφαρμογη Τωρα αν ειναι θεμα λειτουργικου η hardware δεν το ξερω , ας μας δωσουν τα φωτα τους οι ειδικοι (ΣΤΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ) Tωρα αν σε απασχολει τοσο το youtube πιστευω πως αν το ανοιξεις με ενα browser κανονικα οπως θα εκανες απο το Pc σου δεν θα εχει προβλημα Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) @bbtp https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.theme.sgs4 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lockscreen.galaxy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.servtified.galaxys4wallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard (αν βαλεις το go sms δε χρειαζεται) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms (και μεσα απο την εφαρμογη διαλεγεις το S3 Touchwiz UX Nature Go Sms theme) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epic.launcher.tw https://play.google.com/store/apps/details?id=tw.com.freedi.youtube.player απλα επειδη το αλλο μου τηλεφωνο ειναι galaxy s2 ηθελα να μοιαζει οσο το δυνατον με αυτο. Φυσικα οι εφαρμογες που μπορει να δοκιμασει καποιος ειναι παρα πολλες ;) το θεμα με την μαμα εφαρμογη youtube ειναι θεμα software γιατι με αλλη εφαρμογη οπως αυτη που δινω παραπανω παιζει κανονικα και σε hd χωρις καθυστερηση της εικονας μετα τον ηχο... Edited May 12, 2014 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 @psyched ωραιος φιλε! πολυ καλο το review για την μπαταρια εχεις να μας πεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Η μπαταρια δεν ενθουσιαζει. Με αρκετη χρηση το φορτιζεις το βραδυ, με μικρη καθε δευτερη μερα. Τυπικα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Η μπαταρια δεν ενθουσιαζει. Με αρκετη χρηση το φορτιζεις το βραδυ, με μικρη καθε δευτερη μερα. Τυπικα πραγματα... Πολύ περιεκτικό review ρε συ @psyched! Μπράβο! :thanks: Μόλις έρθει του κουνιάδου μου, θα του κάνω τις ίδιες τροποποιήσεις μιας και έχει ένα samsung και θα είναι ευκολότερο να έχει παρόμοια οπτική στα μενού. Ευχαριστούμε και για τα λινκ των εφαρμογών που έβαλες! Μας διευκολύνεις ακόμα περισσότερο!:w00t: :respect: @psyched Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μια ερωτηση για να δω αν ειμαι οντως εγω ο περιεργος που με ενοχλει το θεμα της οθονης. Σε μενα υπαρχει περιπτωση να πατας και 5 φορες μεχρι να πιασει ενα γραμμα. Αν βαλεις touchpal και swype βελτιωνεται αλλα δεν ειναι μονο οταν γραφεις. Και στο scrolling και γενικοτερα στη χρηση του κινητου δεν πατανε με την μια. Εκανα τεστ και με εφαρμογη multitouch tester και το επιβεβαιωσε. Ελπιζω να ειναι software και να βγαλουν συντομα update γιατι κατα την γνωμη δεν παλευεται το κινητο. Το κινητο το εχω 3 μερες... pandawill παραγγελια 25/4 παραλαβη 9/5... Για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο. Εχω galaxy s2 αλλα χρειαστηκα ενα δικαρτο κινητο. Το θεμα με την οθονη ενοχλει ελαχιστα - σε καμια περιπτωση δε θα το γυριζα πισω για αυτο. Οι 2 μεμβρανες που ειχε πανω βγηκαν κατευθειαν. Η οθονη του ειναι πολυ καλυτερη απο λενοβο α660 και α760 παρομοιας τιμης που εχω δει απο κοντα, πολυ καλη φωτεινοτητα και αναλυση, μικρο backlight bleeding που δεν το γλυτωνεις βεβαια παρα μονο σε amoled οθονες. Το ηχειο του ειναι πολυ δυνατο, αλλα επρεπε να μπει λιγο πιο κατω, γιατι αν ειναι ξαπλωμενο το κινητο φιμωνεται λιγο. Η καμερα που προεξεχει πισω χαλαει λιγο την αισθητικη του τηλεφωνου (αν δεν υπηρχε το κινητο θα ειχε το ιδιο παχος με το S2 μου). Οι φωτο δεν ειναι καλες, βγαινουν λιγο σαν ξασπρισμενα τα χρωματα, αντιθετα το βιντεο ειναι αρκετα καλο. Αυτο μπορει να βελτιωνεται με αλλη εφαρμογη καμερας, αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομη. Το πλαγιο γκρι πλαστικο θα ηταν πιο ωραιο στην αφη αν ηταν αλουμινιο. Βεβαια τετοιο πλαστικο εχει γυρω γυρω και το galaxy tab που εχω. Καλο σημα κινητης και ποιοτητα συνομιλιας. Μικρο φυσημα στα ακουστικα οταν ακους π.χ. μουσικη ή ραδιο, γινεται ελαχιστο ομως οταν σβηνει η οθονη (ηθελε καλυτερη ηλεκτροστατικη μονωση στο dac προφανως). Wifi OK, GPS δε χρησιμοποιω εχω συσκευη αντιστοιχη. Ηλιθιο lag ηχου εικονας στην εφαρμογη youtube αν την εγκαταστησεις (δεν την εχει περασμενη μαμα ισως επιτηδες) ευτυχως υπαρχουν και αλλες εφαρμογες (δεν εχω facebook οποιος εχει να τους πει να το φτιαξουν). Το εχουν και αλλα τηλεφωνα κινεζικα αυτο, κατα καποιους διορθωνεται και με παλιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης youtube. Με το καλημερα αλλαξαν (απο το playstore ή σπασμενα αν ειχαν διαφημισεις): -το keyboard μπηκε greek keyboard απο το playstore για 160 χαρακτηρες σε sms -ο dialer, και μπηκε ο exdialer με skin τυπου galaxy s -η lock screen, με αντιστοιχη τυπου galaxy s -ο launcher, με αλλο τυπου galaxy s -η εφαρμογη για τα sms, με go sms με skin τυπου galaxy s -εγινε η αλλαγη στην ενταση ηχου συνομιλιας που αναφερουν τα παιδια παραπανω (μπαινεις στο engineering menu πατωντας στον dialer *#*#3646633#*#* και αλλαζεις τα sph level6 και sph2 level 6 , και τα δυο σε 155 ) - σβηστηκαν αφου εγινε root (framaroot επιλογη barahir τελειωσες) το τηλεφωνο και κατεβηκε αλλος file explorer, οι ηλιθιοι ηχοι και τα animation εκκινησης, μετονομαζοντας τα 4 στο φακελο system/media αρχεια bootanimation.zip bootaudio.mp3 shutanimation.zip και shutaudio.mp3 και φυσικα εγιναν import επαφες μου απο το gmail και οι εφαρμογες μου απο το αλλο τηλεφωνο απο το μαρκετ (μαζι με κατι σπασμενες) Και οι παραμετροποιησεις συνεχιζονται οταν βλεπω οτι λειπει κατι... Γενικα θελει δουλιτσα για να κανεις σωστα τη δουλεια σου. Υ.Γ. σεντονακι εγραψα ο μπαγασας :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Δεν ξερω, μπορει να υπαρχουν και κομματια που εχουν προβλημα με το digitizer. Μπορει να μην ειναι και καλη η προστασια οθονης (την εχω βγαλει, προστασια οθονης και θηκη σε κινητο των 77 ευρω δε μου χρειαζεται). Μπορει να ειναι και θεμα πως γραφεις. Εγω γυριζω το κινητο στο πλαι για να γραψω π.χ. sms και γραφω παντα με τους αντιχειρες. Scrolling με τον αντιχειρα παλι, δεν εχει χασει κανενα πατημα ολα κανουν register. Α...Και για τους νεους αγοραστες, η μπαταρια εχει αυτοκολλητο στις επαφες της βγαλτε το (αλλιως θα νομιζετε οτι σας εστειλαν χαλασμενο). Edited May 13, 2014 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδιά πόσο καιρό περίπου κάνουν οι παραγγελίες να έρθουν από Κίνα; Παρήγγειλα πριν 8 μέρες από ibuymiβ και δεν μπορώ να περιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδιά πόσο καιρό περίπου κάνουν οι παραγγελίες να έρθουν από Κίνα; Παρήγγειλα πριν 8 μέρες από ibuymiβ και δεν μπορώ να περιμένω! Το ibuymi βάρεσε κανονιά. Διάβασε στο ανάλογο θέμα του μαγαζιού. Σου εχουν στείλει tracking number? Απο Κίνα παντως κάνουν συνήθως 18-35 μέρες. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μου έχουν στείλει και στο site της singapore post λέει "Despatched to overseas". Δεν έχω πάρει χαμπάρι, πάω να δω τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μου έχουν στείλει και στο site της singapore post λέει "Despatched to overseas". Δεν έχω πάρει χαμπάρι, πάω να δω τι έγινε. Ειμαστε πολλοι τελικα. Αν σου έρθει κάτι το ανοίγεις με βίντεο μήπως σου εχουν στείλει καμιά κούκλα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts