arisg90 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στο Happy Hour,αρχικα θα βγουν 5 κομματια (με περιορισμο 1 ανα πελατη) στα 100$ και αφου εξαντληθουν αυτα σε κλασματα,η τιμη θα παει στα 106$ για τουλαχιστον 50 κομματια (συνηθως ειναι 100-300 αλλα δεν ξερω το στοκ του συγκεκριμενου μοντελου). Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Ενας χρηστη στο PDA.net βρηκε οτι το κινητο φτιαχνεται απο LTJTEC Communication Limited (LTJ), model A25: Οποτε εχουμε : 5M Pixel Rear Camera και Battery 1850mAh συμφωνα με τον κατασκευαστη :lol: Edited May 5, 2014 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και εγώ που είχα διαβάσει οτι η DG φτιάχνει τα δικά της κινητά και τα δίνει φασόν σε άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 :X ενα ενα τα βγαζετε στην φορα και δε μαρεσει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Να σου πω την αλήθεια, το είχα καταλάβει οτι η κάμερα είναι 5αρα και τα 8ΜΡ είναι interpolated. Για τη μπαταρία τώρα, το μόνο εύκολο να ζητήσει η DG μια μεγαλύτερη απο τον κατασκευαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoulaSt Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά, εγώ το παρήγγειλα απο το 'αξιόπιστο' MINIDEAL με 115$ στις 11-4 και μου ήρθε σήμερα. Το πρόβλημα είναι το μου έστειλαν λάθος κινητό! Αντί για το Doogee DG 350, μου έστειλαν το Umi X1 pro. Μόλις τους έστειλα παράπονα και περιμένω να δω τι θα πουν. Κάποιοι λέτε εδώ ότι έιναι το ίδιο, αλλά έκτος απο την Doogee που στο επίσημο site στο facebook το αρνείται, έχει και μικρότερη μπαταρία, δεν έχει ακουστικά και δεν μου ήρθε ούτε καν manual! Εσείς έχετε επισημάνει άλλες διαφορές μεταξύ τους; Ευτυχώς έκανα unpacking video πράγμα που προτείνω για καλό και για κακό να κάνουμε όλοι. Περιμένω τις γνωμες σας για το πώς να χειριστώ το θέμα με το site του MINIDEAL Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά, εγώ το παρήγγειλα απο το 'αξιόπιστο' MINIDEAL με 115$ στις 11-4 και μου ήρθε σήμερα. Το πρόβλημα είναι το μου έστειλαν λάθος κινητό! Αντί για το Doogee DG 350, μου έστειλαν το Umi X1 pro. Μόλις τους έστειλα παράπονα και περιμένω να δω τι θα πουν. Κάποιοι λέτε εδώ ότι έιναι το ίδιο, αλλά έκτος απο την Doogee που στο επίσημο site στο facebook το αρνείται, έχει και μικρότερη μπαταρία, δεν έχει ακουστικά και δεν μου ήρθε ούτε καν manual! Εσείς έχετε επισημάνει άλλες διαφορές μεταξύ τους; Ευτυχώς έκανα unpacking video πράγμα που προτείνω για καλό και για κακό να κάνουμε όλοι. Περιμένω τις γνωμες σας για το πώς να χειριστώ το θέμα με το site του MINIDEAL Ευχαριστώ :) Αν θες, καλο θα είναι να το γραψεις και στο αντίστοιχο topic του καταστήματος εδω στο φόρουμ μας. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά, εγώ το παρήγγειλα απο το 'αξιόπιστο' MINIDEAL με 115$ στις 11-4 και μου ήρθε σήμερα. Το πρόβλημα είναι το μου έστειλαν λάθος κινητό! Αντί για το Doogee DG 350, μου έστειλαν το Umi X1 pro. Μόλις τους έστειλα παράπονα και περιμένω να δω τι θα πουν. Κάποιοι λέτε εδώ ότι έιναι το ίδιο, αλλά έκτος απο την Doogee που στο επίσημο site στο facebook το αρνείται, έχει και μικρότερη μπαταρία, δεν έχει ακουστικά και δεν μου ήρθε ούτε καν manual! Εσείς έχετε επισημάνει άλλες διαφορές μεταξύ τους; Ευτυχώς έκανα unpacking video πράγμα που προτείνω για καλό και για κακό να κάνουμε όλοι. Περιμένω τις γνωμες σας για το πώς να χειριστώ το θέμα με το site του MINIDEAL Ευχαριστώ :) Βρε μήπως παρήγγειλες το Χ1 κατά λάθος; :) Τόσο όμοια που είναι δεν είναι δύσκολο να γίνει το μπέρδεμα. Αν γίνεται, ανέβασε κάπου το unpacking να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν είναι μικρότερη η μπαταρία του Umi, η Doogee δηλώνει παραπλανητικά μεγαλύτερη τιμή στις μπαταρίες της. Το είχε κάνει και στο DG100 που το έλεγε 2000mah, ενώ δεν ήταν ούτε 1400. Εταιρία του πωπού κατά την γνώμη μου, έτσι πως θέλει να χειρίζεται τους πελάτες της... Όταν έχεις διδυμάκια-τριδυμάκια, η μπαταρία είναι συνήθως η μικρότερη που δηλώνεται από κάποια εταιρία, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 2000mah, όπως δηλώνει η Umi και η Freelander για το Ι50. Εκτός άμα μας παραμυθιάζουν και αυτοί οι δύο και είναι ακόμη παρακάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Βρε να τους πάρει ο demon! Πάνω που είπα οτι βρήκα κινητό, μου το χαλάνε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoulaSt Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Βρε μήπως παρήγγειλες το Χ1 κατά λάθος; :) Τόσο όμοια που είναι δεν είναι δύσκολο να γίνει το μπέρδεμα. Αν γίνεται, ανέβασε κάπου το unpacking να το δούμε. Χαχα! Αν δεν καταλάβαινα τη διαφορά δεν θα μου φαινόταν και όταν το παρέλαβα! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι μικρότερη η μπαταρία του Umi, η Doogee δηλώνει παραπλανητικά μεγαλύτερη τιμή στις μπαταρίες της. Το είχε κάνει και στο DG100 που το έλεγε 2000mah, ενώ δεν ήταν ούτε 1400. Εταιρία του πωπού κατά την γνώμη μου, έτσι πως θέλει να χειρίζεται τους πελάτες της... Όταν έχεις διδυμάκια-τριδυμάκια, η μπαταρία είναι συνήθως η μικρότερη που δηλώνεται από κάποια εταιρία, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 2000mah, όπως δηλώνει η Umi και η Freelander για το Ι50. Εκτός άμα μας παραμυθιάζουν και αυτοί οι δύο και είναι ακόμη παρακάτω... Ευχαριστώ πολύ για το κατατοπιστικό σου σχόλιο. Αυτό για την μπαταρία δεν το γνώριζα καθόλου. Δηλαδή είναι ολόιδια; Δεν υπάρχει καμία διαφορά; Κατά τη δική σου άποψη ποιά από τις δυο εταιρίες είναι πιο αξιόπιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Βρε ειναι το ιδιο κινητο σου λεμε. Και πριν κανα μηνα συνηθως το Umi ηταν και κανα $10 πιο ακριβο. Αν σ ενοχλει μιλα με το μαγαζι Η κανε dispute κλπ. Τουλαχιστον να σου στειλουν ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol71 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 το εκλεισα και εγω απο ibuymi με το κουπόνι στα 96$ χθεσ το βραδυ και ειδη με εστειλαν και νουμερο για ταχυδρομειο και απο οτι ειδα τωρα στο φορουμ δινει και δωρα με το κουπονι ολα καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Θα το παραγγείλω το βράδυ και το κρίμα στο λαιμό σας :p Δημοψήφισμα: Άσπρο ή μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Άσπρο. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Θα το παραγγείλω το βράδυ και το κρίμα στο λαιμό σας :p Δημοψήφισμα: Άσπρο ή μαύρο; Το μαύρο από τη έχω διαβάσει , έχει ματ υφή και δεν γλυστράει , ενώ το άσπρο είναι γυαλιστερό και μπορεί να σου την κάνει πιο εύκολα από το χέρι , συν ότι λερώνει και πιο εύκολα :p Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Θα το παραγγείλω το βράδυ και το κρίμα στο λαιμό σας :p Δημοψήφισμα: Άσπρο ή μαύρο; Δες το video λεει οτι το μαυρο εχει καλυτερη πιθσω πλατη. Παντως μην ψαρωνεται απο την εξωτερική του εμφανιση. Στα κατω απο 100$ ειναι οντως κορυφη επιλογη αλλα στα 115-120$ υπαρχουν καλυτερα και ποιοτικοτερα κινητα πχ. thl t5s. Γνωμη μου Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το μαύρο από τη έχω διαβάσει , έχει ματ υφή και δεν γλυστράει , ενώ το άσπρο είναι γυαλιστερό και μπορεί να σου την κάνει πιο εύκολα από το χέρι , συν ότι λερώνει και πιο εύκολα :p Αυτά σκέφτομαι κι εγώ και δεν μπορώ να αποφασίσω. Αν ήταν το λευκό ματ όπως το μαύρο, θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δες το video λεει οτι το μαυρο εχει καλυτερη πιθσω πλατη. Παντως μην ψαρωνεται απο την εξωτερική του εμφανιση. Στα κατω απο 100$ ειναι οντως κορυφη επιλογη αλλα στα 115-120$ υπαρχουν καλυτερα και ποιοτικοτερα κινητα πχ. thl t5s. Γνωμη μου T5s επειδή το πήρα σε δυο συναδέρφισες δεν θα το πρότεινα σε κανέναν , εκτός κι αν η εταιρία βγάλει update που διορθώνει τα προβλήματα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 T5s επειδή το πήρα σε δυο συναδέρφισες δεν θα το πρότεινα σε κανέναν , εκτός κι αν η εταιρία βγάλει update που διορθώνει τα προβλήματα του Αν βγαλει που μαλλον θα βγαλει εχεις να προσαψεις κατι αλλο στο κινητο? Δεν νομιζω. Το μονο του προβλημα ειναι ο χαμηλος ηχος στην εγγραφη video. Τιποτα αλλο Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Το GPS του κινητού πως πάει παιδιά; Παίζει ή θέλει κάποια πατέντα; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 T5s επειδή το πήρα σε δυο συναδέρφισες δεν θα το πρότεινα σε κανέναν , εκτός κι αν η εταιρία βγάλει update που διορθώνει τα προβλήματα του off topic, αλλα επειδη το εχω αγορασει για την γυναικα μου το thl t5s, το μονο αρνητικό όπως σου προείπε και το παιδί πριν είναι η χαμηλή εγγραφή στο βιντεο. Κανένα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδια ειχα κανει παραγελλια για την κοπελα μου απο merimobiles απο τις 8/4 και το παρελαβα χτες το κινητο. Ειναι ωραιο απο εμφανιση αλλα παμε και στο ζουμι. Ο launcher που εχει lagarei απιστευτα, ευτυχως με το nova διορθωθηκε το προβλημα. antutu εβγαλε λιγο πανω απο 17k αλλα σε συγκριση με to umi x2 που εχω εγω μου φανηκε ενα κλικ πιο αργο και ας εχει to umi 15k antutu. Η οθονη αρκετα καλη αλλα εχει ενα θεμα το οποιο δεν ξερω αν ειναι θεμα οθονης ή software. Αρκετες φορες η οθονη δεν αποκρινεται, και πρεπει να πατησεις πολλες φορες για να ξεμπλοκαρει. Δειχνει να εχει μια ευαισθησια στο κατω δεξια μερος και επισης οταν το εχεις ακουμπισμενο πανω σε τραπεζι. Το εψαξα στο xda και υπαρχουν αρκετοι με το παρομοιο προβλημα. Ενας εφτιαξε μια rom που λεει οτι διορθωθηκε το προβλημα αλλα εγω την δοκιμασα και δεν εγινε τιποτα καλυτερο. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει και σκεφτομαι να το στειλω πισω. Απο φωτογραφικη θα ελεγα πως ειναι λιγο χαλια αλλα δεν με πειραζει αν σκεφτει κανεις την τιμη του. gps δεν δοκιμασα ακομη. Αν δεν ειχε αυτο το προβλημα με την οθονη (λογισμικο?) θα ελεγα οτι ειναι σουπερ για τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Το θέμα με την οθόνη το έχω ξαναδιαβάσει, για το δίδυμο του Χ1 όμως. Είναι το κυριότερο μειονέκτημα που με έκανε διστακτικό για την αγορά του 350 (Όχι, δεν το παρήγγειλα τελικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εχω την εντυπωση οτι ειναι λογω OGS . ισως λογω "φθηνοδουλειας" ? και μενα εχθες μου το εστειλαν με singpost. το πολυ καλο που τους θελω να μην εντοπισω τετοια θεματακια.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts