geokostas Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πρωτη φορα ψωνιζω απο ibuymi, για να δουμε. Τους ζητησα tracking number αλλα πέσαμε σε αργιες. ''Dear, thanks for your order on us,your order number is ###, we will arrange to send your package on 6th/5/2014 for the holiday reason,please be patient!'' Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 http://www.focalprice.com/MK0121W/DOOGEE_PIXELS_DG350_4.7_Capacitive_IPS_Touch_Screen_1280x720_Android_4.2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ειναι το site ibuymi αξιοπιστο; εχει παραγγελει κανενας; Σε ποιο σημειο της παραγγελιας βαζεις το κουπονι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Σε ποιο σημειο της παραγγελιας βαζεις το κουπονι? Προς το τελος, θα το δεις στην εξέλιξη της παραγγελίας. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αυτο δειχνει κατι ανησυχητικο? http://www.scamadviser.com/is-ibuymi.com-safe.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αυτο δειχνει κατι ανησυχητικο? http://www.scamadviser.com/is-ibuymi.com-safe.html Εσύ είσαι ο Pouaro, εμάς ρωτάς; ;) Περίπου τα ίδια γράφει και για το To2C ενώ βγάζει το Geek "High Risk" με μόλις 10% βαθμολογία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Είμαι έτοιμη να το παραγγείλω κι εγώ τώρα από ibuymi. Πρέπει να ζητήσω κάτι; Root, multilanguage rom, ελληνικά, δεν ξέρω κι εγώ τι; Δεν έχω ιδέα από αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Στο ibuymi δινουν θηκη στα μελη μας δωρο; Ειναι η flip me to Umi logo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Review από χρήστη με φωτογραφίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701584 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Review από χρήστη με φωτογραφίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701584 υπεροχο το x1 αδελφος του doogee pixels :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Review από χρήστη με φωτογραφίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701584 Πάλι δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό. Σαν να είναι πιο θολές από ότι θα έπρεπε. υπεροχο το x1 αδελφος του doogee pixels :D Και, όπως γράφουν, μπορείς να περάσεις ROM του ενός στο άλλο. Παίρνεις δηλαδή το Χ1 αν το βρεις φθηνότερο και το κάνεις DG350. Να πω την αλήθεια, μου αρέσει περισσότερο το Χ1 στη ράχη του κινητού και τα λευκά μενού του UMI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Πάλι δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες που βγάζει το κινητό. Σαν να είναι πιο θολές από ότι θα έπρεπε. Και, όπως γράφουν, μπορείς να περάσεις ROM του ενός στο άλλο. Παίρνεις δηλαδή το Χ1 αν το βρεις φθηνότερο και το κάνεις DG350. Να πω την αλήθεια, μου αρέσει περισσότερο το Χ1 στη ράχη του κινητού και τα λευκά μενού του UMI. κοιτα με 90 ευρω το κινητο και η καμερα απο οτι ειδα καλα ειναι ....το περιμενω εγω σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου απο τις 28 εφυγε για ελλαδα ακομα περιμενω τι εγινε χαθηκε το αεροπλανοο:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Οι φωτογραφιες οντως βγαινουν λιγο θολες αλλα ποιο κινητο στα περιπου 80 ευρω που κοστιζει βγαζει καλυτερες ? Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα και στην ποιοτητα κατασκευης του φαινεται πολυ καλο και στα λεφτα αυτα ειναι το απολυτο VFM Πειρμενω ενα για την γυναικα μου αλλα σα να μου φαινεται θα παραγγειλω ακομα ενα για δευτερο για εμενα Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το Cubot Ρ5 των €75 σαν να βγάζει πιο καθαρές φωτογραφίες. :) Εκείνο στο μενού λέει οτι είναι 6ΜΡ. Να μην πω για το VE66. Το πήρα €98 το 2009 και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απ' όλα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μπορει αλλα το Cubot ειναι διπυρηνο , 512 ραμ , μικροτερη και χειροτερη οθονη και δεν ξερω ποιοτητα κατασκευης... Τωρα οσον αφορα το VE66 και εγω ειχα ενα KRZR και μου φαινοταν την εποχη του DSLR :lol: Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Fashion-Wallet-Flip-Leather-Case-For-newman-N2-UMI-X1-pro-ZTE-v955-THL-T5/1827502102.html Αυτή η flip θήκη κάνει για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μπορει αλλα το Cubot ειναι διπυρηνο , 512 ραμ , μικροτερη και χειροτερη οθονη και δεν ξερω ποιοτητα κατασκευης... Τωρα οσον αφορα το VE66 και εγω ειχα ενα KRZR και μου φαινοταν την εποχη του DSLR :lol: Είναι όμως και $20 φθηνότερο :) Οι φωτογραφίες του VE66 μου φάνηκαν καλύτερες απο αυτές του Cubot και ας του ρίχνει σχεδόν 5 χρόνια στην ηλικία. http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Fashion-Wallet-Flip-Leather-Case-For-newman-N2-UMI-X1-pro-ZTE-v955-THL-T5/1827502102.html Αυτή η flip θήκη κάνει για το κινητό; Αρκετά universal μοιάζει, για τη σταθερότητα της "δαγκάνας" δεν ξέρω. In other news, το Pandawill βγάζει το DG350 σε happy hour την Παρασκευή. $100 όποιος προλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Επίσης στο ibuymi με το κουπόνι στα 96$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το εμπιστευεστε ρε παιδια το ibuymi? πριν 2.5 μηνες ανοιξε το site, παρελαβε κανενας παραγγελια απο αυτους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το εμπιστευεστε ρε παιδια το ibuymi? πριν 2.5 μηνες ανοιξε το site, παρελαβε κανενας παραγγελια απο αυτους? Τι να πω δεν ξέρω. Δυο κινητά που παρήγγειλα προχθές, ενα απο εκει κι ενα απο άλλο μαγαζι, το άλλο μου εστειλε κατευθείαν tracking number, ενω αυτοί μου ειπαν απο Τετάρτη γιατί έχει αργία στην Κίνα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τι να πω δεν ξέρω. Δυο κινητά που παρήγγειλα προχθές, ενα απο εκει κι ενα απο άλλο μαγαζι, το άλλο μου εστειλε κατευθείαν tracking number, ενω αυτοί μου ειπαν απο Τετάρτη γιατί έχει αργία στην Κίνα. Δεν εχει να λεει κατι το tracking number.Και το Antelife δινει tracking number συντομα και το κινητο μπαινει αεροπλανο μετα απο 15 μερες.Δηλαδη αν σου δωσει tracking number την Τεταρτη και την Πεμπτη μπει αεροπλανο ενω το αλλο μπει μετα απο 10 μερες,τι θα πεις? Tracking number κλεινουν ολα τα καταστηματα μεσω του συστηματος και μας δινουν χωρις να εχουν παραδωσει το πακετο στην μεταφορικη. Σημασια εχει να εχει καλες τιμες,εξυπηρετηση (και μεσω τσατ) και να διεκπεραιωνει ουσιαστικα γρηγορα την παραγγελια.Μεχρι στιγμης σ αυτα το ibuymi εμενα με καλυψε και οι πρωτες εντυπωσεις αφου μιλησα μαζι τους ειναι πολυ καλες (εκανα την πρωτη παραγγελια σημερα).Το αν θα βγει αξιοπιστο θα το δουμε σε 20-30 μερες.Μακαρι να αποδειχτει αξιοπιστο σαν το To2c και το vickmall που ηρθαν αγνωστα στο φορουμ και κερδισαν πολλους πελατες και εμεις κερδισαμε καλες τιμες,δωρα και ποιοτητα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Άρα 96 από ibuymi ή 100 από pandawil? Τι προτείνετε; Από aftersale εξυπηρέτηση τα πάει καλά το panda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 εγω το παρειγκειλα απο το geekbuing στα 82 € μου λει στο ελτα ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-04-2014 14:11 IPS και στο singapore post λεει 26/04/2014 received from costumer και 28/04/2014 despatched to overseas (country code GR) Τι γινετε? ποτε θα ειναι εδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Άρα 96 από ibuymi ή 100 από pandawil? Τι προτείνετε; Από aftersale εξυπηρέτηση τα πάει καλά το panda? Εγω το πήρα από το πρώτο με 69 ευρωπουλακια και κατι ψιλά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Άρα 96 από ibuymi ή 100 από pandawil? Τι προτείνετε; Από aftersale εξυπηρέτηση τα πάει καλά το panda? στο pandawill ειναι γυρος προσφορων, μπορει να δωσουν 5-10 κομματια απο το doogee, με λιγα λογια δυσκολα να προλαβεις ps. αισθανομαι λιγο μλ!@ς που εδωσα 120 δολλαρια(θηκη+root) στο to2c :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts