Jump to content

Lenovo S660

qash75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά από την στιγμή που έβαλα την rom από το #385 post 4.4.2 kitkat S660 ROW_S058_140919

δεν το έχω ποια αυτό το πρόβλημα. Και έχω καλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία.

Ευχαριστώ, το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν κάνω upgrade OTA γιατί θα μου αφησει Αγγλικά και Κινέζικα και το κντ είναι της συζύγου, οπότε να μην μπλέξω και με αυτά (ξανα μανα ρουτ κλπ κλπ). Έλεγα μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση στο ανκλτουλς, αν το έχεις θα μπορούσες ίσως να δεις τι τιμές έχουν στο σένσορα?

• Απαντήσεις 840
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ, το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν κάνω upgrade OTA γιατί θα μου αφησει Αγγλικά και Κινέζικα και το κντ είναι της συζύγου, οπότε να μην μπλέξω και με αυτά (ξανα μανα ρουτ κλπ κλπ). Έλεγα μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση στο ανκλτουλς, αν το έχεις θα μπορούσες ίσως να δεις τι τιμές έχουν στο σένσορα?

Σου στέλνω συνημμένο

Xiaomi redmi note 7

Σου στέλνω συνημμένο

Έχω ζητήσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την νέα rom που πέρασες μπορείς να ενημερώσεις σχετικά ??

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Ποιο συνημμένο, δεν είδα κάτι

Πως ανεβάζω το screenshot εδώ ?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι ρε σεις... για πείτε διαφορες με την μαμά ΡΟΜ!

Η διαφορά που έχω δει είναι στην μπαταρία στο gps και γενικά τρέχει καλύτερα από αυτή που είχε από το minideal.

Xiaomi redmi note 7

Έχει τίποτα βλακείες κατάλοιπα κινέζικων ή κάτι άλλο σε ρυθμίσεις μενού κτλ? Αυτά μου τη βαράνε εμένα.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος συνεχίζει ως έχει (που δεν μπορεί να ταξινομήσει κατά επώνυμο?) ή φτιάχνει?

Το πρόβλημα σε μένα με το GPS είναι πως δεν βγάζει ισχυρό σήμα. Οι δορυφόροι κλειδώνουν με ένα 30-32% (κάκιστο θα έλεγα) αλλά τουλάχιστον έφτιαξα το κλείδωμα που τους κλειδώνει σε δευτερόλεπτα με το που το ενεργοποιήσεις (που πριν ήθελε κάνα 5λεπτο :wacko: )

Αυτό εννοείς ότι είδες διαφορά? Έχει καλύτερη λήψη σήματος?

Για να ανεβάσεις screenshot πάτα "απάντηση" για να ποστάρεις και κατέβα προς τα κάτω να βρεις την διαχείριση συνημμένων και από εκεί επιλέγεις και ανεβάζεις την εικόνα σου.

Edited by ALXGS
Oneplus5 8/128 Android 10

Έχει τίποτα βλακείες κατάλοιπα κινέζικων ή κάτι άλλο σε ρυθμίσεις μενού κτλ? Αυτά μου τη βαράνε εμένα.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος συνεχίζει ως έχει (που δεν μπορεί να ταξινομήσει κατά επώνυμο?) ή φτιάχνει?

Το πρόβλημα σε μένα με το GPS είναι πως δεν βγάζει ισχυρό σήμα. Οι δορυφόροι κλειδώνουν με ένα 30-32% (κάκιστο θα έλεγα) αλλά τουλάχιστον έφτιαξα το κλείδωμα που τους κλειδώνει σε δευτερόλεπτα με το που το ενεργοποιήσεις (που πριν ήθελε κάνα 5λεπτο :wacko: )

Αυτό εννοείς ότι είδες διαφορά? Έχει καλύτερη λήψη σήματος?

Για να ανεβάσεις screenshot πάτα "απάντηση" για να ποστάρεις και κατέβα προς τα κάτω να βρεις την διαχείριση συνημμένων και από εκεί επιλέγεις και ανεβάζεις την εικόνα σου.

Με τον κατάλογο κάνεις και της δυο επιλογές . Με τους δορυφόρους κλειδώνει γρήγορα αλλά δεν έχω δει το σήμα (θα το δω σε λίγο που θα πάω για δουλειά) Κινεζιες δεν έχω δει .

Xiaomi redmi note 7

Ευχαριστώ για το συνημμένο :) Θα προσπαθήσω να βρω το χρόνο να γράψω τις εντυπώσεις μου για το κινητό μάλλον το ΣΚ. Είναι αξιόλογο όπως έχει αναφερθεί. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορές ανάλογα με το που γίνεται η αγορα. Τι παίζει διαφορετικές ρομ βάζουν?

Αυτή δεν ήταν root... την rootάρησες ή όχι? Αν ναι, με τι?

Το rootαρα με αυτό που λέει ( TWRP recovery 2.6.3.0 με το scatter του για flashάρισμα με SP Flash Tool και

SuperSU Pro v2.08 που θα flashάρετε με TWRP για να το rootάρετε.)

Xiaomi redmi note 7

Φίλοι του s660 αγόρασα από το ebay την πραγματική μπαταρία του s660 ( και όχι τα ΨΈΜΑΤΑ τον Κινέζων ) και από σύμπτωση είναι Έλληνας σε 2 μέρες στην Λάρισα η μπαταρία ανταποκρίνεται σαν την μανίσια μπαταρία λαχείο μας έπεσε για όσους ενδιαφέρονται βάζω το νήμα του.

http://www.ebay.com/itm/121376255008?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Φίλοι του s660 αγόρασα από το ebay την πραγματική μπαταρία του s660 ( και όχι τα ΨΈΜΑΤΑ τον Κινέζων ) και από σύμπτωση είναι Έλληνας σε 2 μέρες στην Λάρισα η μπαταρία ανταποκρίνεται σαν την μανίσια μπαταρία λαχείο μας έπεσε για όσους ενδιαφέρονται βάζω το νήμα του.

http://www.ebay.com/itm/121376255008?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Τι εννοείς "ψέματα των Κινέζων"? Και γιατί πήρες κι άλλη μπαταρλία? Τι έπαθε η δικιά σου?

Πάντως όπως και να έχει, πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου!

Αγοράσα μια δεύτερη μπαταρία ως εναλλακτική από Κίνα αλλά ήταν της πλάκας ούτε μέρα δεν μου έβγαζε. Δεν αντιμετωπισα κανένα θέμα με την μανισια μπαταρία απλά χρειάζομαι και μια δεύτερη για μεγαλύτερη αυτονομία.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

A OK... νόμισα ότι σου έκανε τίποτα κόλπα η μαμά και πήρες άλλη.

Κανένα πρόβλημα με την μαμά μπαταρία και είμαι αν όχι ο πρώτος που πήρα το lenovo s660 ίσως από τους πρώτους και μία δεύτερη μπαταρία αυτού του μεγέθους σε δίνει σιγουριά όταν πας διακοπές κ.λ.π.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το άνοιγμα του μεταλλικού καπακιού για να αλλάξω την μπαταρία, παρά οτιδήποτε άλλο! Νομίζω όμως πως με την ταχύτητα που φορτίζει το κινητό, είναι άχρηστη η δεύτερη μπαταρία. Μισή ώρα στο ρεύμα και πας για πλάκα στο 50% (άνετα μια μέρα ακόμα δηλαδή με αυτή τη φόρτιση)

Μην σε προβληματίζει αυτό θα ανοίγεις ελάχιστα το καπάκι και μετά με μια κάρτα θα το βοηθάς να ανοίξει σημαντικό όταν μετά θα θελεις να το κλήσεις θα ξεκινήσεις το καπάκι απο την μεριά της κάμερας έχει 2 εγκοπές θα βάζεις αυτές πρώτα και μετά είναι εύκολο. Η μπαταρία εμένα με Νορμάλ χρήση κοντά στης 3 με 4 είκοσι τετραωρα.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου για το κινητό το οποίο αγόρασα από GearBest.

Εμφάνιση: Στιβαρό, χωρίς τριξίματα, μεταλλική πίσω επιφάνεια (αλουμίνιο), μικρά περιθώρια στην οθόνη, άνετο στο χέρι και με βάρος «όσο πρέπει»

Έκδοση: Έφτασε με android 4.2 και από την πρώτη στιγμή υπάρχει ΟΤΑ αναβάθμιση σε 4.4. αλλά δεν την προχωρώ. Το κινητό ήρθε root (παρά τις διαβεβαιώσεις τους ότι δεν το κάνουν) με καμία εφαρμογή σε κινέζικη έκδοση, με google play εγκατεστημένο αλλά και με άλλο κινέζικο launcher και εφαρμογή store (στην Αγγλική γλώσσα πάντως) οι οποίες έγιναν άμεσα απεγκατάσταση. Όρισα launcher τον default Lenovo launcher τον οποίο συμπαθώ και ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ.

Hands on:

Οθόνη, ικανοποιητική, χωρίς να είναι σούπερ γουάου, δεν κουράζει καθόλου, είναι άνετη, φωτεινή και ευκρινής.

Λειτουργική ROM χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα που να χρήζει άμεσης παρέμβασης από το χρήστη, η μοναδική παρατήρηση για το δικό μου κομμάτι αφορά στον proximity sensor, ο οποίος κάποιες φορές κατά την απομάκρυνση από το αυτί, κρατά την οθόνη μαύρη. Λύνεται είτε με αναβάθμιση σε 4.4. (δεν το τολμώ), είτε στην περίπτωσή μου, με ενεργοποίηση του τερματισμού κλήσεων από το power button.

Παιχνίδια- Video Player: όχι κάτι ιδιαίτερο, χωρίς όμως κολλήματα – σπασίματα και άνετη αναπαραγωγή βίντεο.

Συνδέσεις: wifi πολύ καλό χωρίς αποσυνδέσεις Bluetooth το ίδιο.

Αυτονομία: Εδώ είναι που λέμε «όλα τα λεφτά». Το έχω ορίσει να ανοίγει 8 πρ με 10 βράδυ, που σημαίνει 14 ώρες ημερησίως. Δεν κάνω βαριά χρήση, wifi και data συνεχώς ανοικτά, λίγα - είναι η αλήθεια τηλεφωνήματα, παιχνίδι ελάχιστο και browsing – αλλά ταυτόχρονα με 2 σιμ εντός (cosmo & voda), η μπαταρία του έφτασε στο 10% την έκτη ημέρα! Επίσης μετά από κάποιο λογικό αριθμό φορτίσεων θα βελτιωθεί περεταίρω όπως είναι λογικό. Σε κάθε περίπτωση η αυτονομία εξαρτάται από τη χρήση, για τη δική μου χρήση πάντως είναι μοναδική και είμαι βέβαιος πως θα είναι ικανοποιητική και σε βαριά χρήση.

Αξιολόγηση: Για την κατηγορία του (μέση κατηγορία) και την τιμή του , θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος, αν λάβουμε υπόψη και την «σιγουριά» που δίνει το όνομα της εταιρείας και τα προϊόντα της.

Δύο λόγια για το GearBest το οποίο «αδίκησα» για του χρόνους παραλαβής, αφού τελευταία έλαβα και από άλλά eshops σε διάστημα μεγαλύτερο των 40+ ημερών. Αφού τους ενημέρωσα για το πρόβλημα με τον proximity, έλαβα απάντηση πως έψαξαν να βρουν 4.4. root να μου στείλουν (δεν βρήκαν τελικά). Μου έδωσαν ένα κουπόνι όμως για όσους θέλουν από το φόρουμ να αγοράσουν το κινητό στα 139.99$. Αν κρίνει ο TS ας μπει στο πρώτο post

Το κουπόνι είναι το S660YL και ισχύει έως 31/12/2014. Το δοκίμασα και ισχύει ΜΟΝΟ για το S660 του link που παραθέτω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_24840.html Καλό είναι να αναφέρετε στις σημειώσεις ότι προέρχεστε από το φόρουμ :)

Ευχαριστώ :)

Στην ουσία από σήμερα η σύζυγος στην ομάδα (το παρέδωσα να ησυχάσουμε και από τις φορτίσεις).

Εγώ που είμαι lenovo fan θα πάω σε κάτιτις καλύτερο αργότερα που θα έρθει η ανάπτυξη, λέμε τώρα...

Έβαλα κι εγώ την kitkat και όλα πήγαν καλά. Παρατηρήσεις:

1. Έφτιαξε το πρόβλημα του proximity sensor και πλεόν η οθόνη δεν είναι μαύρη στο τέλος μιας κλήσης.

2. Το κινητό έτσι κι αλλιώς ήταν γρήγορο οπότε δεν βλέπω αλλαγή στην ταχύτητα.

3. Το interface επίσης δεν φαίνεται σαν κάτι διαφορετικό.

4. Είναι πλήρως εξελληνισμένη (η S660 ROW_S058_140919) με κάποιες όμως αστοχίες στη μετάφραση, όχι ενοχλητικές πάντως.

4. Το μεσαίο κουμπί πλέον όταν το πατάω παρατεταμένα δεν εμφανίζει τις backround apps αλλά το google now το οποίο υποτίθεται ότι είναι κάτι καινούριο και "καλό".

Ξέρει κανείς πως θα μπορέσω να ξαναεμφανίζω τις backround apps? Με άλλον launcher? Με άλλο app? Η μήπως δεν έχει και νόημα να τις κλείνουμε απο εκεί?

Φαντάζομαι πάντως πως η νέα έκδοση έχει πιο γρήγορο πυρήνα και τίποτα άλλες τσαχπινιές...