MCGITYS Δημοσιεύτηκε March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2014 Καλησπερα στην παρεα σημερα μου εμφανιστηκε αυτο το μνμ και θα ηθελα να με βοηθησετε αν γνωριζετε. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Στην εκκινηση εβγαλε τετοιο μηνυμα;κατεβασε και τρεξε σε δοκιμαστικη εκδοση το hdsentinel προφανως εχει κατεστραμμενους τομεις ο δισκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Βρες εξωτερικο δισκο και σωσε τα παντα εκει και γρηγορα ;) Δε λεει και ποσους τομεις εχει κατεστραμμενους; Εμενα ελεγε και σε καθε boot γινονταν περισσοτεροι... Παρηγγειλα εξωτερικα, τα σωζω εκει και στο επομενο restart δεν ανοιγε :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 αναλογα την καθε περιπτωση,αλλα οταν δεν κραταμε αντιγραφα τουλαχιστον ενα,σε εναν εξωτερικο ειναι σαν να μην εχουμε τιποτα,με εναν δυνατο κραδασμο χτυπα η κεφαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σίγουρα, αλλά από το να μη τα έχει ούτε εκεί; :p Εγώ έχω 3.5" οπότε δε φοβάμαι μη πάθει κάτι, δε κουνιέται ποτέ ουσιαστικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 και επειδη εχεις 3,5 τι σημαινει;δεν ειναι ssd ειναι μηχανικος οποτε με ενα κραδασμο στο κουτι χτυπαει η κεφαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ότι είναι μόνιμα πίσω από το γραφείο αφού δεν είναι φορητός.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 οπως και να εχει ,οι μηχανικοι δισκοι μπορουν να χτυπησουν απλα και χωρις ενα χτυπημα,δεν μπορεις να πεις σημερα αγορασα εναν δισκο,εβαλα τα αρχεια μου και θα τον προσεχω ,οχι δεν ειναι ετσι,οι ssd ακομα ειναι πανακριβοι σε χωρητικοτητες 1000 gb για να τους εχουμε ,πηρα τον p70a140 πριν καιρο ξαφνικα χτυπησε αλλα ποτε δεν θα αφηνα αρχεια σε ενα δισκο μονο,επισης ειπες οτι εκανες επανεκ/νιση και δεν ξανα ανοιξεπριν κανεις αυτη την επανεκ/νιση δεν εβλεπες οτι αργει ο δισκος;δεν εβλεπες τιποτα περιεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Σώσε ότι προλαβαίνεις και βουρ για καινούριο!! Πόσο καιρό τον έχεις?? Το γέμιζες μέχρι το τέρμα?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) τι σχεση εχει αν τον γεμιζεις στο τερμα;ο δισκος αποδιδει καλα μεχρι ενα ελευθερο 10% αλλα και 1% μια χαρα δουλευει παλι εκτος και πεσει κατω του 1 gb οπυ εκει θα βγαλει προβληματα γιατι ο ff απαιτει ελευθερο χωρο 500-700 mb στην πλοηγηση,αλλα και παλι θα γινουν διαγραφες αυτοματα στο συστημα απο τα αντιγραφα των win updates και θα προχωρησει ομαλα το συστημα Edited March 1, 2014 by Giio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 τι σχεση εχει αν τον γεμιζεις στο τερμα;ο δισκος αποδιδει καλα μεχρι ενα ελευθερο 10% αλλα και 1% μια χαρα δουλευει παλι εκτος και πεσει κατω του 1 gb οπυ εκει θα βγαλει προβληματα γιατι ο ff απαιτει ελευθερο χωρο 500-700 mb στην πλοηγηση,αλλα και παλι θα γινουν διαγραφες αυτοματα στο συστημα απο τα αντιγραφα των win updates και θα προχωρησει ομαλα το συστημα Απάντησες μόνος σου ;) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 επειδη μαλλον ξεφυγε και πηγαινει σε οφτοπικ αν κατα την εκκινηση σου βγαζει αυτο το smart τρεξε το hd sentinel απο δισκο η usb http://www.hdsentinel.com/usbboot.php και οι εντολες http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Λες να μην έβλεπα περίεργα; αρκετά αρχεία είχαν καταστραφεί, αργούσε κάπως αλλά πριν χαλάσει τελείως δεν είχε πιο περίεργη συμπεριφορά από τις προηγούμενες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Απάντησες μόνος σου ;) αν φτασεις σε τετοιο σημειο θα εχες και αναλογες ειδιποιησεις για τον ελευθερο χωρο οποτε απαντησα σε εσενα ετσι και αλλιως ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λες να μην έβλεπα περίεργα; αρκετά αρχεία είχαν καταστραφεί, αργούσε κάπως αλλά πριν χαλάσει τελείως δεν είχε πιο περίεργη συμπεριφορά από τις προηγούμενες οποτε μπορει καποιος σε θεματα τετοια η να δουλεψει με μια διανομη linux η να δομικασεις ενα καταπληκτικο προγραμμα (activefilerecovery)στο τελευταιο σημειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 αν φτασεις σε τετοιο σημειο θα εχες και αναλογες ειδιποιησεις για τον ελευθερο χωρο οποτε απαντησα σε εσενα ετσι και αλλιως Άσε... μια φορά είχα φτάσει τον δίσκο ελεύθερα 2.38MB, δεν κάνω πλάκα τι διαγραφές με το tool των windows τίποτα,τον είχα ως κύριο με windows και σουρνόταν απίστευτα.. ευτυχώς δεν χάλασε και έσωσα και τα αρχεία μου.:O Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 γιατι να χαλασει;ποιος σου ειπε χαλαει;απλα ua καταρρευσει το συστημα,μετα αφου θα κανεις εξαναγκασμενο τερματισμο θα σου δωσει πισω και τα 4 γιγα απο την σελιδοποιηση αν μιλαμε για win vista/7/8/8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 γιατι να χαλασει;ποιος σου ειπε χαλαει;απλα ua καταρρευσει το συστημα,μετα αφου θα κανεις εξαναγκασμενο τερματισμο θα σου δωσει πισω και τα 4 γιγα απο την σελιδοποιηση αν μιλαμε για win vista/7/8/8.1 Ε ναι, δεν ήθελα να καταρρεύσει για να συνδέσω τον εξ. δίσκο μου για να ελευθερώσω τον χώρο, κάτι το οποίο και έγινε και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 μαλλον δεν καταχωρηθηκε το σχολιο μου,αν φτασεις στο σημειο 2 mb θα κανεις εξαναγκασμενο τερματισμο.οταν ανοιξει ομως θα σου δωσει αλλα 4 γιγα απο τα αρχεια σελιδοποιησης αφου μιλαμε για vista/7/8/8.1.οποτε ενας δισκος αν ειναι γεματος στο 99 τοις εκατο θα εχει καθυστερηση,δουλευω το premiere εκει πρεπει να εχω ελευθερα 20 γιγα τουλαχιστον σε καθε σχεδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 μαλλον δεν καταχωρηθηκε το σχολιο μου,αν φτασεις στο σημειο 2 mb θα κανεις εξαναγκασμενο τερματισμο.οταν ανοιξει ομως θα σου δωσει αλλα 4 γιγα απο τα αρχεια σελιδοποιησης αφου μιλαμε για vista/7/8/8.1.οποτε ενας δισκος αν ειναι γεματος στο 99 τοις εκατο θα εχει καθυστερηση,δουλευω το premiere εκει πρεπει να εχω ελευθερα 20 γιγα τουλαχιστον σε καθε σχεδιο Ok, θα το θυμάμαι για όταν μπορεί να μου ξανασυμβεί.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 απλα ενα αντιγραφο ειναι σαν να μην εχεις τιποτα,φροντισε τα σημαντικα αρχεια να τα εχεις καπου καλα αν ειναι δυνατο σε δυο επιπλεον δισκους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. March 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα σε ολους σας ευχαριστω που απαντησατε στο ερωτημα μου και χαιρομαι που υπαρχουν συμφορουμιτες που εχουν κατι να πουν.Σας δειχνω μια εικονα σε ποια κατασταση ηταν ο σκληρος μου https://www.dropbox.com/s/ux6pvy7vstqoc27/20140301_213059.jpg εκανα back up και μαζευω χρηματα για νεο.Δεν θα ηθελα να κλεισει το θεμα που δημιουργησα γιατι ισως βοηθησει και αλλους να προλαβουν να σωσουν την κατασταση.Καλα να περνατε και καλη σαρακοστη να εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπερα σε ολους σας ευχαριστω που απαντησατε στο ερωτημα μου και χαιρομαι που υπαρχουν συμφορουμιτες που εχουν κατι να πουν.Σας δειχνω μια εικονα σε ποια κατασταση ηταν ο σκληρος μου https://www.dropbox.com/s/ux6pvy7vstqoc27/20140301_213059.jpg εκανα back up και μαζευω χρηματα για νεο.Δεν θα ηθελα να κλεισει το θεμα που δημιουργησα γιατι ισως βοηθησει και αλλους να προλαβουν να σωσουν την κατασταση.Καλα να περνατε και καλη σαρακοστη να εχουμε. Άσχημα τα πράγματα... δεν την γλυτώνεις την αλλαγή :(:( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Δυστυχώς όταν εμφανιστεί πρόβλημα στον έλεγχο SMART ο δίσκος έχει ελάχιστη διάρκεια ζωής ακόμα. Πρέπει να μεταφέρεις τα αρχεία σου όσο προλαβαίνεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει η ταχύτητα του φορητού, χρειάζεται αλλαγή ο σκληρός; http://s29.postimg.org/3mtc4dg6b/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Τον τελευταίο καιρό έχει πέσει η ταχύτητα του φορητού, χρειάζεται αλλαγή ο σκληρός; http://s29.postimg.org/3mtc4dg6b/image.jpg Λογικό είναι με την πάροδο των χρόνων να πέφτει και η υγεία του σκληρού δίσκου.Όσο για την ταχύτητα, ένα format θα στρώσει την κατάσταση(πιστεύω).Μια χαρά είσαι, δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts