redman88 Δημοσιεύτηκε February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2014 Παιδιά έχω ένα Acer aspire 5720G και σήμερα το πρωί έσβησε ο φωτισμός της οθόνης και φάνηκε από χθες ότι κάτι δεν πάει καλά μιας και τρεμοπαιζε ο φωτισμός της οθόνης. Και λέω ο φωτισμός γιατί αν κοιτάξεις καλά την οθόνη φαίνεται ότι δείχνει κανονικά απλά δεν έχει φως. Και τώρα το ερώτημα είναι : φταίει η λάμπα της οθόνης ή ο inverter της οθόνης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παιδιά έχω ένα Acer aspire 5720G και σήμερα το πρωί έσβησε ο φωτισμός της οθόνης και φάνηκε από χθες ότι κάτι δεν πάει καλά μιας και τρεμοπαιζε ο φωτισμός της οθόνης. Και λέω ο φωτισμός γιατί αν κοιτάξεις καλά την οθόνη φαίνεται ότι δείχνει κανονικά απλά δεν έχει φως. Και τώρα το ερώτημα είναι : φταίει η λάμπα της οθόνης ή ο inverter της οθόνης ; Ο fl inverter χαλασε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 +1 αλλαγή inverter. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δηλαδή αγοράζω αυτό και είμαι άρχοντας ; http://m.ebay.com/itm/261313640213?nav=SEARCH Σίγουρα δεν είναι η λάμπα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δηλαδή αγοράζω αυτό και είμαι άρχοντας ; http://m.ebay.com/itm/261313640213?nav=SEARCH Σίγουρα δεν είναι η λάμπα ; Σαν καινούργιο θα παίζει !!!!!! :):):) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. February 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδιά χίλια συγγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά σίγουρα είναι ο inverter ; Όπως όλοι το ζούμε δεν είναι εποχή για να πετάμε χρήματα και γι'αυτό ρωτάω και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά χίλια συγγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά σίγουρα είναι ο inverter ; Όπως όλοι το ζούμε δεν είναι εποχή για να πετάμε χρήματα και γι'αυτό ρωτάω και πάλι. Με τιμή εως 20 euro δεν νομίζω ότι πετάς χρήματα.... ΟΚ τότε είναι η οθόνη με τιμή >150 € ;):p Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. March 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Με τιμή εως 20 euro δεν νομίζω ότι πετάς χρήματα.... ΟΚ τότε είναι η οθόνη με τιμή >150 € ;):p 1) Δεν ρώτησα για να παρεξηγηθείς και να απαντήσεις με τέτοιο ύφος 2) η οθόνη δεν έχει 150€ αλλά σχεδόν στα μισά από ότι είπες 3) όταν το μεροκάματο σου είναι 10€ με 16€ τότε σκέφτεσαι και τα 20€ Από εκεί και πέρα αν έχεις κάποιο καλύτερο επιχείρημα για να με βγάλεις από την ανασφάλεια ότι δεν θα πάνε τζάμπα τα χρήματά μου, πολύ ευχαρίστως να το ακούσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. July 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Λοιπόν παιδιά επανέρχομαι στο θέμα μιας και ακόμα δεν έφτιαξα την οθόνη και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Έχω και ένα δεύτερο λαπτοπ και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος κάπως να τα συνδέσω μεταξύ τους και να βλέπω στην οθόνη του 'καλού' την οθόνη του 'χαλασμενου' ώστε να μπορώ να δουλέψω με το χαλασμένο μιας και σε αυτό έχω κάποια προγράμματα που δεν τα σηκώνει το άλλο ;; Όταν λέω για σύνδεση εννοώ είτε μέσω τοπικού δικτύου είτε με κάποιο καλώδιο και όχι με προγράμματα τύπου teamviewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Και γιατί δεν μεταφέρεις τα αρχεία από τον έναν στον άλλο? Πιο απλό είναι Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. July 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν είναι τα αρχεία το θέμα μου, αυτά τα έχω έτσι κι αλλιώς σε εξωτερικό δίσκο, το θέμα μου είναι να μπορώ να δουλέψω το λαπτοπ που έχει κάποια προγράμματα που δεν υποστηρίζει ο άλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν είναι τα αρχεία το θέμα μου, αυτά τα έχω έτσι κι αλλιώς σε εξωτερικό δίσκο, το θέμα μου είναι να μπορώ να δουλέψω το λαπτοπ που έχει κάποια προγράμματα που δεν υποστηρίζει ο άλλος... Σύνδεσε τον με μια εξωτερική οθόνη τότε. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. July 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά για να ρωτάω αυτό που ρωτάω κάποιος λόγος θα υπάρχει... Δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά για να ρωτάω αυτό που ρωτάω κάποιος λόγος θα υπάρχει... Δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική οθόνη What??? Πλάκα με κάνεις? Ολόκληρο vga & dvi έχει , εκτός αν έχεις hdmi. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά για να ρωτάω αυτό που ρωτάω κάποιος λόγος θα υπάρχει... Δεν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική οθόνη Bαλτα στο ιδιο workgroup και δουλεψε τον μεσω του remote desktop των windows. Να συνδεσεις τα δυο laptops μεταξυ, αν δεν κανω λαθος δε γινεται. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Υπάρχουν πάρα πολλά ελληνικά καταστήματα που έχουν οθόνες να αλλάξεις μιας και το χρειάζεσαι... Όλα τα αλλα είναι πρόχειρες λύσεις ..... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts