thanos55 Δημοσιεύτηκε February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2014 Καλησπέρα.Παρείγγειλα πριν λίγο το htc one stealth black από σκρουτζομάγαζο. Ρώτησα το κατάστημα τι θα γινει αν εχει προβλήματα με το που το ανοίξω και μου ειπε να τα τσεκαρω ολα μπροστα στον κουριερ,αν θεωρω οτι υπαρχει θεμα να το δωσω στον κουριερ και να τους τηλεφωνησω.Στη συνεχεια θα το στειλουν στο σερβις για να διαπιστωθει το πιθανο προβλημα και επειτα θα γινει αντικατασταση αν θεωρηθει απαραιτητη.fair enough το βρηκα.Οταν λοιπον αυριο με το καλο ερθει,ποια ειναι τα θεματα που πρεπει να τσεκαρω και με ποιο τροπο;Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Mόλις το παραλάβεις τσεκάρεις αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία και έχει διπλή ταινία γνησιότητας (η απο μέσα είναι η γνήσια).Αν είσαι οκ με αυτό το επόμενο θέμα είναι να ανοίξεις την συσκευασία και να δείς αν είναι άθικτο από γρατζουνιές σε σώμα,οθόνη,κάμερα κτλ απο το εργοστάσιο.Αν έχει χρόνο ο courier βάζεις μπαταρία και κάρτα sim να δείς αν έχει κανονικά σήμα.Από εκεί και πέρα είσαι όκ μέχρι αποδείξεως του εναντίου....τι εννοώ? Αν σου βγάλει πρόβλημα σε software/hardware μέσα σε 7 μέρες αν έχει DOA το κατάστημα το στέλνεις και σου φέρνουν καινούριο.Αν σου τύχει κάτι μετά το χρονικό περιθώριο των 7 ημερών το στέλνεις αντιπροσωπεία.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όταν το ανοίξεις και μπουταρει άνοιξε τη κάμερα και κάλυψε με το χέρι σου το φακό της κάμερας από πίσω..περίμενε λίγη ωρα, έστω και ένα λεπτό αν μπορείς για να δεις αν θα εμφανιστεί μωβ πέπλο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστώ.Εγώ αναφέρομαι κυρίως στα ''κλασικα'' θεματα που εχουν τα one.Το ένα είναι αυτό με το μωβ,μπλε,κοκκινο,μουσταρδι ,η οτι εμφανιζει τελος παντων στον καθενα, χρώμα στην καμερα.Αυτός ειναι ο τρόπος τσεκαρισματος μου ειπες.ωραια μ αυτο.Τα υπόλοιπα;Όποιος μπορεί να βοηθήσει περεταίρω θα του ήμουν ευγνώμον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Α καλά μαθημένος από τα Samsung ουτε κάν θα κοίταζα κάτι τέτοιο.:p Ευτυχώς που έγραψε ο gsir τι πρέπει να κοιτάξεςι περαιτέρω.:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καποιος;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καποιος;;;;; Δεν υπάρχει φιλέ μου κάποιο άλλο θέμα ,πέραν της κάμερας με το μοβ πέπλο. Κοιτάς τα βασικά, να είναι εντάξει εξωτερικά κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! δηλαδη τι αλλο θελει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 μεγεια σου και να το χαρείς!απο που αγόρασες αν επιτρέπεται; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 μεγεια σου και να το χαρείς!απο που αγόρασες αν επιτρέπεται; Σ'ευχαριστώ πολύ!kaisershop.Μπραβο στα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! δηλαδη τι αλλο θελει κανεις; Για βγαλε καμια φωτο νυχτα χωρις φλας να δουμε τι λεει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Για βγαλε καμια φωτο νυχτα χωρις φλας να δουμε τι λεει :) εβγαλα σε χαμηλο φωτισμο και ειναι απιθανη...Σε σκοταδι και φωτιζει τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Κι εγώ Νοεμβρίου 2013 παρτίδα έχω από το καινούριο εργοστάσιο στην Taiwan. Κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με κάμερα ούτε με τίποτα. Μην το ψειρίζετε τόσο στο τέλος δε θα το χαρείτε. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έκανες το τεστ που σου πα?να καλύψεις με τη παλάμη σου το φακό και να το κρατήσεις έτσι για λίγη ωρα με ανοιχτη τη κάμερα πάντα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. February 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έκανες το τεστ που σου πα?να καλύψεις με τη παλάμη σου το φακό και να το κρατήσεις έτσι για λίγη ωρα με ανοιχτη τη κάμερα πάντα.. ναι ναι το κανα αυτο οπως και τσεκαρα ολα τ αλλα.Ολα δουλευουν τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts