Jump to content

Προβλημα με TV-TUNER σε ATi καρτα

sxetikos_asxetos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την Hercules ALL-IN-WONDER 9800SE -> 9800PRO :p Και αποφασισα να χρησιμοποιησω το TV-TUNER!! Συνδεσα το καλωδιο της εξωτερικης κεραιας αλλα δεν βρισκει καναλια! Ενω υπαρχουν "χιονια" δεν μπορει να βρει τα καναλια απο την αυτοματη αναζητηση! Υπαρχει καποιος να μου πει τις σωστες ρυθμισεις που πρεπει να χρησιμοποιησω? :o Επισης κατεβασα και το DScaler ;) αλλα εκει τα πραγματα ειναι ακομη πιο χαοτικα! :(

Τι format πρεπει να βαλω? Δλδ πιο PAL? Εχει πολλα PAL... PAL-B, PAL-D! Τι ειναι ολα αυτα? :confused: Εγω ΕΝΑ ΡΩΤΑΩ! Θα δω τηλεοραση? :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 9 Σεπ. 2004 , 23:28)

Τι format πρεπει να βαλω? Δλδ πιο PAL? Εχει πολλα PAL... PAL-B, PAL-D! Τι ειναι ολα αυτα? :confused: Εγω ΕΝΑ ΡΩΤΑΩ! Θα δω τηλεοραση? :cry:

Ελπίζω να φταίει μόνο αυτό. Βάλε PAL-B

HTC Desire Root User

Το κουφο? Χθες το βραδυ που ανοιγω το προγραμμα επιασε τηλεοραση!!! Κανω εππανακινηση και ξαναδοκιμαζω, παλι χιονια! :cry:

PAL-B εχω βαλει! Γιατι λες ελπιζεις? Τι αλλο μπορει να φτεει? :cry: :cry:

Mπας και έχει πρόβλημα η επέκταση που χρησιμοποιείς; Κατέβασε και το καινούργιο Control Panel από την ΑΤΙ (μην μου πεις ότι χρησιμοποιείς ακόμα αυτό που ήταν μαζί με κάρτα...).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (10 Σεπ. 2004 , 14:10)

Mπας και έχει πρόβλημα η επέκταση που χρησιμοποιείς; Κατέβασε και το καινούργιο Control Panel από την ΑΤΙ (μην μου πεις ότι χρησιμοποιείς ακόμα αυτό που ήταν μαζί με κάρτα...).

Τι ενοεις επεκταση? :confused: Τι να το κανω το control center? :p Τζαμπα μνημη χαλαει! Μολις βαλω DSL θα το κατεβασω...

Παντως εγω ανοιξα παλι σημερα την εφαρμογη και ψιλοεπιασε σημα αλλα οχι τοσο καλα οσο χθες το βραδυ! Αλλα παλι! Το εκλεισα και το ανοιξα και παλι ειναι χαμενο το σημα!

Με λιγα λογια τα χιονια που δειχνει ειναι δηλαδη πως δεν υπαρχει κεραια γιατι οταν βγαζω την κεραια συνεχιζει να δειχνει τα συγκεκριμενα χιονια... τι να πω... any help? :whistle:

Μα και με το DScaler το ιδιο προβλημα εχει! σαν να μην υπαρχει κεραια ειναι τα χιονια! :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (11 Σεπ. 2004 , 17:20)

Μα και με το DScaler το ιδιο προβλημα εχει! σαν να μην υπαρχει κεραια ειναι τα χιονια! :cry:

Δοκίμασες να κουνήσεις καθόλου το καλώδιο μέσα στην υποδοχή;; Μπορεί κάτι να μην κάνει επαφή.

HTC Desire Root User

Δοκιμασα ρε παιδια!!! Εβαλα και το δαχτυλο μου στην υποδοχη και ρευμα υπαρχει γιατι με χτυπαει οταν το βαζω! Οταν ομως βαλω το χερι μου στο βισμα που καλοδιου δεν με χτυπαει... Ειναι φυσιολογικο? Ας βαλει καποιος το δαχτυλο του στο βυσμα της κεραιας να μου πει αν υπαρχει ρευμα! :p

Αληθεια ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι δεν δεχεται εσωτερικη καιρεα η καρτα... Δηλαδη τι διαφορα εχει απο τις κανονικες επιτραπεζιες τηλεορασεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (11 Σεπ. 2004 , 23:06)

Δοκιμασα ρε παιδια!!! Εβαλα και το δαχτυλο μου στην υποδοχη και ρευμα υπαρχει γιατι με χτυπαει οταν το βαζω! Οταν ομως βαλω το χερι μου στο βισμα που καλοδιου δεν με χτυπαει... Ειναι φυσιολογικο? Ας βαλει καποιος το δαχτυλο του στο βυσμα της κεραιας να μου πει αν υπαρχει ρευμα! :p

δοκίμασες να βάλεις το χέρι σου στη πρίζα να δεις αν εχει ρευμα;;; :p

να σε πω δεν εχει καμία επιλογη για να κανει search τις συχνότητες;κάθε tv tuner χρειαζέτε "δουλειά " μεχρι να δεις κανάλια. χρήσιμο θα ήταν να κοιτάξεις και το manual της ATI.

επείσης βάλε κωδικοποιηση ιταλίας δηλαδη pal B απο'τι μου εχουν πει εχει καλύτερο χρώμα.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ρε παιδια εχω πιασει καναλια... το θεμα ειναι πως το TV-TUNER συμπεριφερεται σαν να μην υπαρχει κεραια! Αρα η καμενο ειναι η εχει καποια διαροη!

Μήπως υπάρχει πουθενά καμιά επιλογή για την έξοδο της κεραίας? Εμένα αν θυμάμαι καλά η Hauppage μου είχε επιλογή Antena και Cable για καλωδιακή τηλεόραση στο cable έπιανε κανάλια αλλά ελάχιστα

Ξαναλεω!! Το προβλημα δεν ειναι τα καναλια! Το προβλημα ειναι πως δεν ποιανει ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ!!!

Για να καταλαβεται...

Εχω την κεραια συνδεδεμενη, ανοιγω το προγραμμα:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/sxetikos_asxetos/23266/312946/0/TV-TUNER.jpg

Ξεσυνδεω το καλοδιο της κεραιας απο την καρτα, ανοιγω το προγραμμα:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/sxetikos_asxetos/23266/312946/0/TV-TUNER.jpg

Καταλαβατε? Η να κανω και κακα? :lol: :lol:

Αυτό που σου έγραψα πιο πάνω το κατάλαβες????

Επίσης υπάρχει ασυμβατότητα με το DirectX-9.0b αν το έχεις εγκατεστημένο ίσως αυτό να φταίει....

ποιος είπε ρε παιδιά ότι δεν δέχεται εσωτερική κεραία? τώρα που το θυμάμαι μια φορα έπαθα τα ίδια σε έναν φίλο και έστρωσε με unintall,βγάλε ότι ati driver έχεις μέσα και βάλε τους drivers τις εταιρίας να δούμε.έχει αν θυμάμαι καλά έναν uninstaller η ati.δοκίμασε και αυτό.δες όμως και λιγάκι τα options γιατί σε μένα είχε χαθεί τελείως το option για κεραία και είχε μονο cable.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Μονο μια υποδοχη εχει για κεραια! Οι αλλες ειναι για αλλα πραγματα! Οταν κανω scan επιλεγω antenna και οχι cable!! Αλλα τι scan να κανει χωρις κεραια? Γιατι ειναι σαν να μην υπαρχει κεραια! Εχω DirectX-9.0c... φτεει? δεν φτεει... :whistle:

Τι σας ελεγα πως ειχα ανοιξει μια φορα τυχαια και εποιασε σημα? Αυτο εγινε και μολις τωρα!!! Δειτε τι δειχνει το προγραμμα οταν υπαρχει σημα!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/sxetikos_asxetos/23266/313454/0/prob1.jpg

Οχι οπως εδειξα πιο πανω!!!

Ενω μετα απο αναζητηση καναλιων! :) :

http://briefcase.pathfinder.gr/download/sxetikos_asxetos/23266/313455/0/confused.jpg

Τωρα φοβαμαι να κλεισω το PC γιατι θα χαθει το σημα!!!

BTW! Δεν εχω ηχο! Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για τον ηχο? :wacko:

Όσον αφορά τον ήχο, έχεις συνδέσει το σωστό καλωδιάκη από την κάρτα στο line-in της κάρτας ήχου σου;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Εεεεεεεεεε, θελετε να ακουσετε το κουφο του Αιωνα? Πως πιστευεται οτι θα μπορεσω να δω τηλεοραση!

Απο τα πιο τρελα που εχω συναντησει σε υπολογιστες

Κι ομως!!! Για να μπορεσω να δουλεψω την τηλεοραση κυριοι μολις ανακαλυψα κατι απλο...!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ WINDOWS! ΕΤΣΙ ΤΟ TV-TUNER ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ!!! :wacko: :blink: :blink: :confused: :rolleyes: :lol:

Δεν ξερω αν θα μπορεσω ποτε να παρω απαντηση για αυτο το παραξενο φαινομενο... ουτε απο τον ιδιο τον Bill Gates... :alien:

Δεν μπορω ουτε καν να υποθεσω γιατι συμβαινει αυτο και δουλευει μονο ετσι το TV-TUNER... any ideas? :whistle:

BTW? Πως θα βρω το MAD?

Υ.Γ.Επισης εχω και ηχο πλεον :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (13 Σεπ. 2004 , 16:30)

Όσον αφορά τον ήχο, έχεις συνδέσει το σωστό καλωδιάκη από την κάρτα στο line-in της κάρτας ήχου σου;

αυτό πρέπει να γίνει σε όλες τις κάρτες tv?

πήρα την pvr 250 της (hauppauge) και στο manual δεν αναφέρει κάτι τέτοιο... θα την δοκιμάσω μετά που θα πάρω το καλώδιο της κεραίας και θα δείξει...

Ποια ειναι η συχνοτητα του MAD? :/