CarpeNoctum Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Τώρα είδα και την υπογραφή του... δεν αντέχω.. :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Ενώ εσύ πας πίσω....... Μπράβο ρε Δημήτρη που το πήρες.. Δεν θα το μετανιώσεις. Ότι θέλεις, εδώ είμαστε! εχω αγωνα σημερα (ΑΕΚ) οποτε η συνεχεια αργοτερα και αυριο .... τελειωσα με τις βασικες εφαρμογες,ηχους,ringtones,κλπ Τώρα είδα και την υπογραφή του... δεν αντέχω.. εσυ δεν θα κοιμηθεις απο το αγχος :lol::lol::lol: θα σε κρεμασω :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 εχω αγωνα σημερα (ΑΕΚ) οποτε η συνεχεια αργοτερα και αυριο .... τελειωσα με τις βασικες εφαρμογες,ηχους,ringtones,κλπ εσυ δεν θα κοιμηθεις απο το αγχος θα σε κρεμασω Μ' αρέσει που πρώτα από όλα έφτιαξες ήχους και ringtones και θες να αποκαλείσαι και σοβαρός χρήστης :lol: :lol: :lol: Με τον default τον ήχο το έχω και δουλεύει εγώ ρε!!! :lol::lol: Με όλα αυτά που σού στειλα έπρεπε να έχεις στήσει ήδη.. Μια ωρίτσα θέλει :p Όσο για το άγχος τι να σου πω! Τρέμω! :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Μ' αρέσει που πρώτα από όλα έφτιαξες ήχους και ringtones και θες να αποκαλείσαι και σοβαρός χρήστης Με τον default τον ήχο το έχω και δουλεύει εγώ ρε!!! Με όλα αυτά που σού στειλα έπρεπε να έχεις στήσει ήδη.. Μια ωρίτσα θέλει :p Όσο για το άγχος τι να σου πω! Τρέμω! :lol: τους εχω ετοιμους ρε κεφαλα απο τα προηγουμενα μηλοφωνα μου:p δεν βιαζομαι...εχω ενα μηνα μεχρι να αρχισετε να ανυσηχειτε:lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Τώρα είδα και την υπογραφή του... δεν αντέχω.. :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α ρε δημήτρη!!!!!!!!! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αυτά είναι, κατάλαβες; Πάντως πρέπει να το ομολογήσουμε, δεν πήρε και πολύ ώρα ν πεισθεί ο Δημήτριος:lol:, ένα καταιγισμός από μηνύματα χτές το βράδυ και τέλος. Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει σε κανένα μήνα...:lol::lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 πηρα πριν λιγο το μηλοφωνο! κατεβασα τον οδηγο που βρηκα εδω, αλλα ακομα ψαχνω πως να περασω τις φωτο μου(δεν εχω mac) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 πηρα πριν λιγο το μηλοφωνο! κατεβασα τον οδηγο που βρηκα εδω, αλλα ακομα ψαχνω πως να περασω τις φωτο μου(δεν εχω mac) καλορίζικο Μαργαρίτα, υπομονή και επιμονή, όλα θα τα βρείς... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 ευχαριστω πολυ διαβασα οτι γινεται μεσω adobe αλλα δεν εχω αποτελεσμα. Θα ριξω ομως κι αλλο διαβασμα(πρεπει) κι αν δε το βρω θα σας ζητησω βοηθεια :cool: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Αυτά είναι, κατάλαβες; Πάντως πρέπει να το ομολογήσουμε, δεν πήρε και πολύ ώρα ν πεισθεί ο Δημήτριος:lol:, ένα καταιγισμός από μηνύματα χτές το βράδυ και τέλος. Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει σε κανένα μήνα...:lol::lol: Λευετερη ας μην μου ακυρωνοταν η παραγγελια στο expancys και δεν συμβαδιζε και η πωληση του hd και το οτι μπορω να βρω αμεσα το 3gs :rolleyes: και θα σου ελεγα ποσο με επηρεασαν τα μηνυματα τα χθεσινα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 βρε βρε καλως τον!!!!! Δημητρη πως απο εδω... :D και εγω Δευτερα το αγοραζω...ΠΑΛΙ... τι λεει ευχαριστημενος...; αν θες κατι ρωτα ελευθερα.... εδω ειμαστε εμεις.... μεγεια!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 βρε βρε καλως τον!!!!! Δημητρη πως απο εδω... :D και εγω Δευτερα το αγοραζω...ΠΑΛΙ... τι λεει ευχαριστημενος...; ποιο πηρες βρε θηριο..; το 32αρι... θα σου φτασει... αν θες κατι ρωτα ελευθερα.... εδω ειμαστε εμεις.... Φίλε Δημήτρη, περιμένω review για iMac και Magic Mouse.... Πως και πως.. Σε ένα unboxing, φαίνεται ψιλοαπίστευτος...........:X:X Α ρε τυχερέ..!:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 δεν πηρα iMac εγω. εχω ΜΒΡ. μονο το Magic πηρα. πωλειται ξεχωριστα... βρε παιδες....ασπρο η μαυρο τελικα...; ελεγα ασπρο....αλλος λεει μαυρο... ο Δημητρης πηρε ασπρο... τι να κανω..; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 δεν πηρα iMac εγω. εχω ΜΒΡ. μονο το Magic πηρα. βρε παιδες....ασπρο η μαυρο τελικα...; ελεγα ασπρο....αλλος λεει μαυρο... ο Δημητρης πηρε ασπρο... τι να κανω..; ΑΑΑΑ.. Μόνο το ποντικάκι έ?? Έστω και έτσι.. Θέλω για αυτό μια ακόμα γνώμη! :) Όσο για το χρώμα, πιο υποκειμενικά δεν γίνεται. Προσωπικά έχω μαύρο, απλά και μόνο γιατί είναι το μπροστινό μαύρο... Αν ήταν μπρος-πίσω το ίδιο, θα έπαιρνα άσπρο.. Αλλά.. Περί ορέξεως...!:rolleyes::cool: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 λετε να προλαβω το μοντελο να μην ειναι απο αυτα που θα εχουν το exploit κλειδωμενο...; δεν θελω να το παρω και να μην μπορω να κανω jb.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Λευετερη ας μην μου ακυρωνοταν η παραγγελια στο expancys και δεν συμβαδιζε και η πωληση του hd και το οτι μπορω να βρω αμεσα το 3gs :rolleyes: και θα σου ελεγα ποσο με επηρεασαν τα μηνυματα τα χθεσινα :lol::lol: Ναι ρε παιδί μου το ξέρω, ήταν ένας συγκερασμός καταστάσεων που συνέτειναν στην συγκεκριμένη σου απόφαση...:lol: Απλά λέμε και καμιά @α@ακία να περνάει η ώρα...:p Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 λετε να προλαβω το μοντελο να μην ειναι απο αυτα που θα εχουν το exploit κλειδωμενο...; δεν θελω να το παρω και να μην μπορω να κανω jb.... αν θελεις να σου βρω πες μου με 3.1 ;) (για καινουριο μιλαμε παντα!) εγω το ειχα σε μια ωρα την στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα πουθενα στην περιοχη μου:happy: Ναι ρε παιδί μου το ξέρω, ήταν ένας συγκερασμός καταστάσεων που συνέτειναν στην συγκεκριμένη σου απόφαση...:lol: Απλά λέμε και καμιά @α@ακία να περνάει η ώρα...:p κανονισε Λευτερη να σε βαλω και σενα στην λιστα των -πιθανων- κυνηγημενων της υπογραφης μου,απο μενα :lol::lol: βρε βρε καλως τον!!!!! Δημητρη πως απο εδω... τι να σας κανω??ειναι αυτο το συνδρομο της στερησης απο συσκευη που με επιασε σημερα μολις εδωσα το hd και εμαθα καπακι οτι ακυρωθηκε κατα λαθος η παραγγελια μου απο expancys και εχασα φυσικα την σειρα προτεραιοτητας που ειχα....:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 αν θελεις να σου βρω πες μου με 3.1 ;) (για καινουριο μιλαμε παντα!) εγω το ειχα σε μια ωρα την στιγμη που δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα πουθενα στην περιοχη μου:happy: Δεν έχει σχέση με τι Firmware έρχεται. Με τι bootrom είναι το θέμα. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά στην Ελλάδα με συσκευές που φέρουν το καινούριο πάντως. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Δεν έχει σχέση με τι Firmware έρχεται. Με τι bootrom είναι το θέμα. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά στην Ελλάδα με συσκευές που φέρουν το καινούριο πάντως. δεν ξερω τι λετε εσεις,παντως εγω σε bootrooymi θα μπω με ολες τις εφαρμογες που εχω αγορασει με το μηλοφωνο σας :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 δεν ξερω τι λετε εσεις,παντως εγω σε bootrooymi θα μπω με ολες τις εφαρμογες που εχω αγορασει με το μηλοφωνο σας :lol: Υπερβάλλεις :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 δεν ξερω τι λετε εσεις,παντως εγω σε bootrooymi θα μπω με ολες τις εφαρμογες που εχω αγορασει με το μηλοφωνο σας :lol: Ελπίζω να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνέχεια....:X:X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 ελπιζω να το μαθει τουλαχιστον... :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 ελπιζω να το μαθει τουλαχιστον... :p Το ξέρει.. Το ξέρει....:lol::lol: Με 15€ συνολικά θα πάρω έναν σκασμό πραγματάκια για το τηλέφωνο. Εξαίρεση σε αυτό το νούμερο ο φορτιστής αυτοκινήτου, που φοβάμαι και θα πάω σε ένα Πλαίσιο ή FNAC να πάρω έναν «επώνυμο» για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....:X:cry: Ή αυτός θα μου κάνει την δουλειά μου?????? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Το ξέρει.. Το ξέρει....:lol::lol: Με 15€ συνολικά θα πάρω έναν σκασμό πραγματάκια για το τηλέφωνο. Εξαίρεση σε αυτό το νούμερο ο φορτιστής αυτοκινήτου, που φοβάμαι και θα πάω σε ένα Πλαίσιο ή FNAC να πάρω έναν «επώνυμο» για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....:X:cry: Ή αυτός θα μου κάνει την δουλειά μου?????? Μα καλά! Δε θα δώσεις 100 ευρώ για να πάρεις το TomTom Car Kit;;; :lol::lol: Ή έστω αυτό: http://gpsobsessed.com/navigon-iphone-car-kit-coming-october/ ;;;; :lol::lol: Όσο για τον φορτιστή εγώ πήρα αυτόν και αγόρασα και 2 τέτοια γιατί το σπιράλ το καλώδιο μου τη σπάει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Μα καλά! Δε θα δώσεις 100 ευρώ για να πάρεις το TomTom Car Kit;;; :lol::lol: Ή έστω αυτό: http://gpsobsessed.com/navigon-iphone-car-kit-coming-october/ ;;;; :lol::lol: Όσο για τον φορτιστή εγώ πήρα αυτόν και αγόρασα και 2 τέτοια γιατί το σπιράλ το καλώδιο μου τη σπάει. Βρε παιδί μου, θα το πάρω το TomTom, απλά μέχρι να φτάσει κάτι θα πρέπει να έχω...!:lol::lol: Και εγώ με βλέπω με καλωδιάκια extra.. Αλλά αυτά: L I N K Γιατί θα πάρω διάφορα από εκεί... Και μιας και το είπα, ορίστε: Soft Pouch Case For Apple iPhone 2G / iPhone 3GS L I N K αυτό γιατί μου φάνηκε εντυπωσιακό, παρά χρήσιμο....:X L I N K 2 διαφορετικά Pouch για να είμαι σίγουρος....... Και θα πάρω και εγώ αυτόν τον φορτιστή τότε που ανέφερες. Και θα πάρω και κανά δύο καλωδιάκια..... Αλλά ακριβή βάση σαν Navigon ή TomTom δεν παίρνω... Με τίποτα. Πρώτον γιατί είναι για το τζάμι και δεν μου αρέσει να το βάλω εκεί να το βαράει κατακούτελα ο Ήλιος και δεύτερον γιατί έχω λόξα με τα συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου και σκοπεύω να βάλω ένα...:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts