Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου σ όλους κ όλες ... Αλεξ καλώς ηλθες φίλε

Κ επειδή το έχω μείνει πίσω ping k messiΣε όλους

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

πηρες κανα ping; μπα ε;

ασε το Ping Πανο ;)

απλα οταν παλευεις με τα θερια:p:lol:

εχε το τηλ σε flight mode και το wifi κλειστο να μην σε κοβει κανενας απο τον :worry::ninja:

ειρμο των σκεψεων σου :lol:

Κ επειδή το έχω μείνει πίσω ping k messiΣε όλους

Μιχαλη πρεπει να συγχρονιστεις και εσυ με το messi :)

Ping !!!!!! σε ολους και απο εδω :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μιχαλη πρεπει να συγχρονιστεις και εσυ με το messi :)

Ping !!!!!! σε ολους και απο εδω :happy:

φίλε Δημήτρη έχω συγχρονιστεί (προσπαθώ τουλάχιστον :)) αλλά το ping είναι σταθερή κ διαχρονική αξία :lol: γιαυτό

pINg;)

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

χρονια πολλα με υγεια τυχη για ολους....

τι κανετε πως ειστε;

λυπαμαι αλλα ο ΟΤΕ αποφασησε να μην εχω ολες τις γιορτες ιντερνετυ με αποτελεσμα να σας γραφω παλι απο Ιταλια...οπου πηγα.

τι κανετε;

χαμος ετσι;

iTablet...νεα κολπα....μαλλον αλουμινιο στο 4G... Nexus...εχουμε πραμα βλεπω...

εγω εχω και το HD2 αλλα δεν το χρησιμοποιω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα Μιχάλη! :)

Σε ευχαριστώ πολύ!!! :happy::happy:

Βλεπω η παρεα στο messi.im μεγαλωνει καθε μερα. Ωραια :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και σαν συνέχεια αυτών που σας έγραφα σχετικά με τις επιθέσεις εναντιων Αιγυπτιων Χριστιανών δείτε και τα δικά μας κατορθώματα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1092685

Συγκεκριμενα αναφερεται ότι καποιοι γονείς προσεφυγαν στην δικαιωσύνη για καταργηση των εικόνων και της προσευχής από τα σχολεία.

Την ώρα που είναι απόλυτα σεβαστή η επιθυμία καθε γονέα να μην παρακολουθεί το παιδί του το μάθημα των θρησκευτικών και να μην συμμετέχει στην προσευχή μόνο με μια αίτηση.

Τετοιου είδους ζητήματα πρέπει να αποφασίζονται με δημοψήφισμα και να μην έχει καμια δικαιοδωσία η δικαιωσύνη είτε Ελληνική είτε Ευρωπαική, καθως το θεμα αφορά ηθη και παραδώσεις κάθε Χώρας.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν ξεπερνούν το 2% σε κάθε Ευρωπαική χώρα να θέλουν να επιβάλουν τις δήθεν προοδευτικές απόψεις τους που θα μας οδηγήσουν σε λίγα χρόνια στο να χάσουμε την κουλτουρα μας και να είμαστε ενα κράτος Ελληνο-Αλβανο-Πακιστανο-Ιρακινών και θα ξυπνάμε τα ξημερώματα από την προσευχή του Μοεζίνη στο τζαμί της γειτονιάς μας.

Εχει σημασία ότι αυτα δεν τα λέει κανείς βαθια θρησκευόμενος. Πηγαίνω στην Εκκλησία κάθε Πάσχα και Χριστουγεννα και δεν ανήκω σε κάποιο γραφικό και λαικίστικο κόμμα.

Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να αρχίσουμε να αντιδρούμε στις ενεργειες τετοιων ατόμων, διαφορετικά όπως είπα θα χάσουμε την ταυτότητα μας πολύ σύντομα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εφυγες και κανουν διαμαρτυρια Αλεξανδρε :p

εχει χαθει ο ελεγχος παιδια....δυστυχως...:(

Κωστα δυστυχως φιλε μου ειναι οντως τραγικα τα πραγματα εκει κατω...:(

δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να ζω κατω απο τετοιες συνθηκες....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Έχουν χαθεί πολλά.. Δυστυχώς.

Κώστα, πραγματικά είναι πολύ ζόρικα να ζεις εκεί. Συμφωνώ με τον Δημήτρη, ότι πολύ δύσκολα θα τα κατάφερνα σε τέτοιες συνθήκες. Και φαντάζομαι ότι θα είναι και περίεργα και για εσένα που είσαι "ξένος" για αυτούς.

Ζουν πολλοί ξένοι εδώ και έχουμε κάνει τις «ομάδες» μας.

Στην Αίγυπτο το έχουν χάσει το παιχνίδι εδώ και χρόνια, ομως το ζήτημα είναι τι κάνουμε στην Ελλάδα.

Λοίπω από το 2005 και βλέπω συνεχως πισογυρίσματα τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς.

Δεν είναι μονο τα οικονομικά που πάνε κατα διαόλου στην χώρα μας.

Το χειρότερο είναι οτι χάνουμε σημαντικότερα πράγματα και εχουμε καταντήσει και πάλι να βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως και να μας θεωρουν ζητιάνους.

Από την περηφάνια που νοιώθαμε σαν λαός την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων καταντήσαμε να ντρεπόμαστε να λέμε οτι είμαστε Έλληνες και να δίνουμε εξηγήσεις σε κάθε ξένο που μας ρωτά τι συνέβη και είμαστε ενα βήμα πριν κατεβάσουμε ρολά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εγω πιστευω πως ολοι μας ξερουμε ποιοι φταινε αλλα δεν κανουμε κατι...

εγω απλα θα πω καλησπερα και καλως ηρθες (ξανα ) στην παλιοπαρεα Δημητρη:D

ενταξει με το ιντερνετ τελικα?:confused:

καλησπερα..!!

απο χειροτερο και ακομα ποιο κατω παμε..!!

οταν ερθει ο λογαριασμος θα το μαθουμε :lol:

αν δω τιποτα κουφο...εχει φαει πουλημα επιτοπου.....οχι τιποτα αλλο...θα με κυνηγαει και ο πατερας μου.!!χαχαχαχα

Πάρι το Ε είναι το σύμβολο του EDGE που σημαίνει ότι στο σημείο που βρίσκεσαι υπάρχει τέτοιο δίκτυο - δεν έχει να κάνει με το data plan.

χρεωνει κατι αυτο μηπως κωστα??

Πλακα εχει,-στο topic του Milestone θαβουνε το Nexus,στου Nexus θαβουνε(λιγο πιο διακριτικα) το Milestone,ολοι μαζι το Iphone...
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

καλησπερα..!!

χρεωνει κατι αυτο μηπως κωστα??

Καλημέρα σε όλους!

@volcom

Πάρι η εμφάνιση του συμβόλου (το Ε) δεν χρεώνει τίποτα είναι απλώς απεικόνιση του τι είδους δίκτυο δεδομένων κινητής βρίσκει σε εκείνο το σημείο το τηλέφωνο (όπως δηλαδή και ο κύκλος για το GPRS και το 3G για το αυτονόητο).

Αυτό που θέλει προσοχή για το θέμα χρεώσεων, όχι ειδικά για το EDGE αλλά και για το GPRS (θα ίσχυε και για το 3G αλλά κατάλαβα ότι το 3G το διατηρείς απενεργοποιημένο), είναι μήπως έχει ήδη το τηλέφωνο τις ρυθμίσεις πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων (τη διεύθυνση του APN της Wind) οπότε όταν κάποια εφαρμογή χρειαστεί πρόσβαση στο internet (όχι απαραίτητα με δική σου συνειδητή επιλογή) αρχίζει και κατεβάζει δεδομένα και επειδή δεν έχεις data plan με πάγιο όγκο κάθε μήνα, σου έλθει κανένας τρελός λογαριασμός.

@Strategos

Στράτο μου ήλθαν 2 ping χθες το βράδυ γύρω στις 9-10 δεν ξέρω αν έλαβες ποτέ απάντηση.

@pik.

Δημήτρη Καλή Χρονιά :)

@NTROPIC

Αυτό που περιγράφεις για Milestone / Nexus / iPhone μου θυμίζει μια φράση αλλά δυστυχώς η δεοντολογία του χώρου δεν επιτρέπει την αναγραφή της ούτε με **** στα επίμαχα γράμματα ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

καλημερα :)

αφηστε τα milestone & bravo κ παρτε κανα λεο;)

να δειτε το φως το αληθινο:lol::rolleyes:

Πρέπει να έχει γραφτεί ξανά αλλά δεν θυμαμαι

Πως αυξάνουμε τους χαρακτήρες σε sms ώστε να μη φεύγουν δυο μηνύματα;;

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

ουτε εγω θυμαμαι οποτε θα βριζετε 2 ατομα

βαλε bite sms & ikeyfx για πληκτρολογιο και 160 χαρακτηρων στα sms Κωστη :)

μετα πηγαινε ρυθμισεις και επελεξε και το ikeyfx ως πληκτρολογιο μαζι με το ελληνικο και αγγλικο,ετσι θα εχεις 3 πληκτρολογια στο μηλο σου :)

ουτε εγω θυμαμαι οποτε θα βριζετε 2 ατομα

γιατι Τολη να σας βριζουμε??:confused:

λογικο ειναι αν δεν το χρησιμοποιει καποιος να μην το θυμαται :)

hello σε ολην την παρεα!!:D

Edited by zaharakis

βαλε bite sms & ikeyfx για πληκτρολογιο και 160 χαρακτηρων στα sms Κωστη :)

μετα πηγαινε ρυθμισεις και επελεξε και το ikeyfx ως πληκτρολογιο μαζι με το ελληνικο και αγγλικο,ετσι θα εχεις 3 πληκτρολογια στο μηλο σου :)

To bite sms δεν χρειάζεται νομίζω ;)

斯塔夫罗斯 :O

Ετσι ειναι. Δεν χρειαζεται.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

@volcom

Πάρι η εμφάνιση του συμβόλου (το Ε) δεν χρεώνει τίποτα είναι απλώς απεικόνιση του τι είδους δίκτυο δεδομένων κινητής βρίσκει σε εκείνο το σημείο το τηλέφωνο (όπως δηλαδή και ο κύκλος για το GPRS και το 3G για το αυτονόητο).

Αυτό που θέλει προσοχή για το θέμα χρεώσεων, όχι ειδικά για το EDGE αλλά και για το GPRS (θα ίσχυε και για το 3G αλλά κατάλαβα ότι το 3G το διατηρείς απενεργοποιημένο), είναι μήπως έχει ήδη το τηλέφωνο τις ρυθμίσεις πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων (τη διεύθυνση του APN της Wind) οπότε όταν κάποια εφαρμογή χρειαστεί πρόσβαση στο internet (όχι απαραίτητα με δική σου συνειδητή επιλογή) αρχίζει και κατεβάζει δεδομένα και επειδή δεν έχεις data plan με πάγιο όγκο κάθε μήνα, σου έλθει κανένας τρελός λογαριασμός.

Kαλημερα..!!:D

αυτο κωστα πως μπορω να το κοιταξω??για την διευθυνση APN....??απενεργοποιειται??

εχω αρχισει και ανησυχω γιατι εντος ημερων θα ερθει ο λογαργιασμος..χαχαχα

Ετσι ειναι. Δεν χρειαζεται.

παιδια γιατι νομιζω,αν θυμαμαι καλα,οτι εμενα δεν δουλευε σωστα χωρις αυτο?:O

εκτος κι αν το μπερδευω με καποιο αλλο προγραμμα που χρειαζοταν το bite sms:confused:

θυμαται κανεις ?:confused:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned