abaloss Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλημέρα κ επειδή ξεχαστήκαμε PING σε όλους:D:D Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλημερα μιχαλη..!!καλημερα και σε ολους τους συμφορουμιτες..!! 12.01 ολοι στο itunes..!!για το iradiogr..!! αλεξ αυτο βαριεμαι ρε σι...το φλασαρισμα..!!!γιαυτο ειναι κ ο λογος που αλλαξα τον αρτεμη..!!χαχαχα..αλλα αν στα ανδροειδη ειναι ποιο καλο..κ οχι τοσο κουραστικο...ισως καποια στιγμη τα δοκιμασω.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Κωστη καλησπερα. Αλλαξε θεμα Το πρόβλημα ήταν.........οτι είχαν απενεργοποιηθει οι ηχοι κατα λάθος από το πλαινό κουμπι, μαλλον την ώρα που το εβγαλα απο την βαση του αυτοκινητου.:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Το πρώτο (αν δεν κάνω λάθος) πλήρες review του Nexus One από engadget. 2 είναι τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα κατά την άποψη μου: (α) δεν πρόκειται για το "δραματικά" καινοτόμο/διαφορετικό τηλέφωνο σε σχέση με τα άλλα android της αγοράς. (β) βάζει την Google σε μια εμπορική αντιπαράθεση με τους έως τώρα εταίρους της (HTC, Motorola) που οι επόμενοι μήνες θα δείξουν πως αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του λειτουργικού ως προς τη διάδοση του μέσω του πλήθους των συσκευών που θα το "φορέσουν", παρά τις θετικές τάσεις που παρατηρούνται αυτή τη στιγμή σε σχέση με την αποδοχή του από το αγοραστικό κοινό. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλημερα μιχαλη..!!καλημερα και σε ολους τους συμφορουμιτες..!! αλεξ αυτο βαριεμαι ρε σι...το φλασαρισμα..!!!γιαυτο ειναι κ ο λογος που αλλαξα τον αρτεμη..!!χαχαχα..αλλα αν στα ανδροειδη ειναι ποιο καλο..κ οχι τοσο κουραστικο...ισως καποια στιγμη τα δοκιμασω.!! να δεις χαρα που θα κανεις...:lol::lol: Το πρόβλημα ήταν.........οτι είχαν απενεργοποιηθει οι ηχοι κατα λάθος από το πλαινό κουμπι, μαλλον την ώρα που το εβγαλα απο την βαση του αυτοκινητου.:lol: μονο εκει δεν πηγε το μυαλο μου:( την καλημερα μου σε ολους! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 την καλημερα μου σε ολους! Καλημέρα Δημήτρη :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 να δεις χαρα που θα κανεις...:lol::lol:! καλημερα δημητριε..!! ας βγει κατι καλο..ωστε να αντικαταστησει το μηλο μου..!!και θα το κανω με μεγαλη μου χαρα !!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλημερα δημητριε..!! ας βγει κατι καλο..ωστε να αντικαταστησει το μηλο μου..!!και θα το κανω με μεγαλη μου χαρα !!:lol: "Έχουσι γνώσιν οι φύλακες" Πάρι, τέλος Ιανουαρίου κυκλοφορεί σε beta το iPhone OS 4.0 ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Iradio σε μενα το εχει ακομα με χρηματα μηπως επειδη μπαινω στο αμερικσνικο appstore??? καλημερα κιολας! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 αφου βγαινει η O.S 4.0 τοτε δεν θα αντικατασταθει ακομα το μηλο..χαχα :P μαργαριτα ειμαι ακομα στο γραφειο...οταν γυρισω σπιτι...θα κοιταξω για το iradio..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Iradio σε μενα το εχει ακομα με χρηματα μηπως επειδη μπαινω στο αμερικσνικο appstore??? καλημερα κιολας! κοιτάζεις σίγουρα το iRadio GR; σε εμένα το δείχνει όπως αναμένεται ως free. Καλημέρα :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Το πρώτο (αν δεν κάνω λάθος) πλήρες review του Nexus One από engadget. 2 είναι τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα κατά την άποψη μου: (α) δεν πρόκειται για το "δραματικά" καινοτόμο/διαφορετικό τηλέφωνο σε σχέση με τα άλλα android της αγοράς. (β) βάζει την Google σε μια εμπορική αντιπαράθεση με τους έως τώρα εταίρους της (HTC, Motorola) που οι επόμενοι μήνες θα δείξουν πως αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του λειτουργικού ως προς τη διάδοση του μέσω του πλήθους των συσκευών που θα το "φορέσουν", παρά τις θετικές τάσεις που παρατηρούνται αυτή τη στιγμή σε σχέση με την αποδοχή του από το αγοραστικό κοινό. Δεν μ εχει ενθουσιάσει σαν συσκευη. Στα βιντεάκια αν προσέξει κανεις θα παρατηρησει οτι είναι ακομα πολυ πίσω στο να πραγματοποιείς αυτό που θελεις με την μια οπως στο iphone. Σε πολλες περιπτώσεις χρειαστηκε να ξαναπατήσουν και δευτερη φορά για να πάνε σε κάποιο άλλο μενου. Είναι γρηγορο και σε κάποιες εφαρμογές ταχυτερο απο το μήλο, οπως και το HD2. Επίσης η καμερα δειχνει να τα καταφερνει καλά, και μαλλον καλυτερη του iphone λογο ταχυτερου ανοιγατος και υπαρξης φλας. Το browsing δεν εχει φτάσει στα επίπεδα του iphone. Η εμφανιση του: αν δεν είχε αυτο τον απαισιο συνδιασμο χρωμάτων θα ηταν συμπαθητικό. Η τιμή του που θα είναι ίση μ᾽ ενος iphone 3gs 16G, δεν θα πείσει κανενα να δώσει το μηλο του για να αγοράσει nexus οταν σε λίγο θα έχουμε το 4.0 os και σε λίγους μήνες ενα εντελώς νέο iphone σε παραπλήσια τιμή. Και μην ξεχνάμε, οσοι εχουμε το μήλο, έχουμε δώσει αρκετά χρηματα για εφαρμογές που θα ήταν χαζό να τις πετάξουμε για να αγοράσουμε κάτι κατώτερο απ αυτό που έχουμε. Νομίζω οτι όσο δεν καταφέρνουν να έχουν touching παρόμοιο με αυτό του iphone, θα βρισκονται πάντα ενα βήμα πίσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 @Κώστας (Te_salat) Συμφωνώ και εγώ Κώστα, μάλλον "ώδινεν όρος και έτεκεν μυς" που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 iradioGR εγινε install..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 "Έχουσι γνώσιν οι φύλακες" Πάρι, τέλος Ιανουαρίου κυκλοφορεί σε beta το iPhone OS 4.0 αυτα ειναι νεα ;) καλημερα δημητριε..!! ας βγει κατι καλο..ωστε να αντικαταστησει το μηλο μου..!!και θα το κανω με μεγαλη μου χαρα !! μην βιαζεσαι να γινεις αποστατης :lol: θα το μετανοιωσεις :p Δεν μ εχει ενθουσιάσει σαν συσκευη. Στα βιντεάκια αν προσέξει κανεις θα παρατηρησει οτι είναι ακομα πολυ πίσω στο να πραγματοποιείς αυτό που θελεις με την μια οπως στο iphone. Σε πολλες περιπτώσεις χρειαστηκε να ξαναπατήσουν και δευτερη φορά για να πάνε σε κάποιο άλλο μενου. Είναι γρηγορο και σε κάποιες εφαρμογές ταχυτερο απο το μήλο, οπως και το HD2. Επίσης η καμερα δειχνει να τα καταφερνει καλά, και μαλλον καλυτερη του iphone λογο ταχυτερου ανοιγατος και υπαρξης φλας. Το browsing δεν εχει φτάσει στα επίπεδα του iphone. Η εμφανιση του: αν δεν είχε αυτο τον απαισιο συνδιασμο χρωμάτων θα ηταν συμπαθητικό. Η τιμή του που θα είναι ίση μ᾽ ενος iphone 3gs 16G, δεν θα πείσει κανενα να δώσει το μηλο του για να αγοράσει nexus οταν σε λίγο θα έχουμε το 4.0 os και σε λίγους μήνες ενα εντελώς νέο iphone σε παραπλήσια τιμή. Και μην ξεχνάμε, οσοι εχουμε το μήλο, έχουμε δώσει αρκετά χρηματα για εφαρμογές που θα ήταν χαζό να τις πετάξουμε για να αγοράσουμε κάτι κατώτερο απ αυτό που έχουμε. Νομίζω οτι όσο δεν καταφέρνουν να έχουν touching παρόμοιο με αυτό του iphone, θα βρισκονται πάντα ενα βήμα πίσω. θα συμφωνησω μαζι σου Κωστα και μενα δεν με ενθουσιαζει ...καθολου θα ελεγα μαλιστα:O λιγα λογια και γεματα ουσια:) iradioGR εγινε install..!! :D επισης :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 PING σε όλη την παρέα. Ασχολούμαι με το αγαπημένο μου θέμα, μουσικά βίντεο κλιπ ειδικά φτιαγμένα (σε αναλύσεις και κωδικοποίηση με πρωτότυπα πάντα αν είναι δυνατόν το ντιβιντι) για την μηλοφορητή συσκευή μας. 5.5 GB μακάρι να υπήρχε ένας εύκολος τρόπος να τα μοιραστώ μαζί σας, άλλο πράγμα να ακούς μουσική και άλλο να την ακούς και να την βλέπεις. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 PING σε όλη την παρέα. Ασχολούμαι με το αγαπημένο μου θέμα, μουσικά βίντεο κλιπ ειδικά φτιαγμένα (σε αναλύσεις και κωδικοποίηση με πρωτότυπα πάντα αν είναι δυνατόν το ντιβιντι) για την μηλοφορητή συσκευή μας. 5.5 GB μακάρι να υπήρχε ένας εύκολος τρόπος να τα μοιραστώ μαζί σας, άλλο πράγμα να ακούς μουσική και άλλο να την ακούς και να την βλέπεις. σειρα :happy: δυσκολο το βλεπω να βλεπω και τα βιντεο κλιπς των τραγουδιων οση ωρα ακουω μουσικη :O καπου θα κουρωσω σιγουρα,ειτε με το αμαξι ειτε με την μηχανη,ασε δε στην δουλεια :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 κοιτάζεις σίγουρα το iRadio GR; σε εμένα το δείχνει όπως αναμένεται ως free. Καλημέρα :) και σε εμένα με αμερικάνικο λογαριασμό free μου το δείχνει Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs167.snc3/19443_1286410473871_1038433662_30941528_4915465_n.jpg Καμία πληροφορία παρακαλώ?? :cool::cool: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καμία πληροφορία παρακαλώ?? εχει ξανασυζητηθει πιο παλια Αλεξανδρε εδω μεσα ;) δεν εχει κυκλοφορησει ακομη αυτη η εφαρμογη :) ετσι κανουμε τα wm :p:lol: @Κωστη(TeSalat) βρεθηκε ρομ αλλα αραβα(για βαση) για το hd2:) ανοιγει backup αρχειο 62mb οπως του αραβα στο hd :blink: δλδ? ΑΚΑΡΙΑΙΑ :!: να μην αναφερω για windows φακελο με τον file explorer... και φυσικα φουλ με ενα μανιλα που πεταει!! για οσους δεν καταλαβαινουν τι ενοω,μια οεμ ρομ, σε ενα αναλογο αρχειο με αυτο που λεω,μπορει να κανει εως και 1.30 λεπτο για να το ανοιξει :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Ευχαριστώ ρε Μήτσο...! :) Απλά μου αρέσει. Και λέω που θα το βρούμε? :O:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 εχει ξανασυζητηθει πιο παλια Αλεξανδρε εδω μεσα ;) δεν εχει κυκλοφορησει ακομη αυτη η εφαρμογη :) ετσι κανουμε τα wm :p:lol: @Κωστη(TeSalat) βρεθηκε ρομ αλλα αραβα(για βαση) για το hd2:) ανοιγει backup αρχειο 62mb οπως του αραβα στο hd :blink: δλδ? ΑΚΑΡΙΑΙΑ :!: να μην αναφερω για windows φακελο με τον file explorer... και φυσικα φουλ με ενα μανιλα που πεταει!! για οσους δεν καταλαβαινουν τι ενοω,μια οεμ ρομ, σε ενα αναλογο αρχειο με αυτο που λεω,μπορει να κανει εως και 1.30 λεπτο για να το ανοιξει :!: Μητσο για την Topix 1.1.2 δεν λες ? Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 δεν αποστατω λεμε..!! :D τι ειναι τα οεμ δημητρη..!!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μητσο για την Topix 1.1.2 δεν λες ? ναι Γιαννη :) δεν αποστατω λεμε..!! :D τι ειναι τα οεμ δημητρη..!!?? η official rom του τηλ αλλα και γενικα καθε επισημη εφαρμογη ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παίδες εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος από τον συνδιασμο iphone - macbook pro. Πλέον έχω βρει λύσεις για τα πάντα. Εβαλα και τα windows XP Pro να δουλευουν μεσα απο τα mac (Fusion) για να λύσω μια για πάντα το πρόβλημα που ειχα με τα πεπαλαιωμενα Microsoft office 2008 for mac, τα οποία συνεiδητά η MS τα εχει με την εκδοση του 2003 συν το οτι δεν τα αφηνει να εκμεταλευτουν τις τεραστιες δυνατοτητες τόσο του hardware οσο και του Snow leopard. Εχω περάσει μόνο το excel και έχω διακοψει την δυνατότητα συνδεσης με ιντερνετ μεσω των windows ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει τίποτα μια και δεν χρησιμοποιω κάποιο firewall. Τρέχει σφέρα και ανοικτό συνεχεια με πολλα αρχεια open. Δεν μου κρατά πάνω από 750ΜΒ μνημης από τα 4GB που εχω διαθεσημα. Αν θελήσω κατι σαν δευτερο είπαμε. Diamond2 φτηνό και στο στοιχείο μου. Περιμενω να πέσει η τιμή του από τα 300 στα 250 για να το πάρω. Θα του ρίξω το μανίλα από το HD2 και θα είναι μια χαρά για να ασχολουμαι. Θα μπορω να το συχρονιζω και να δουλευω τα αρχεια του μεσω των XP που έβαλα και τελος. Αφηνω τα ανδροειδή γι αλλους, εμείς Ζαχαράκη δεν θελουμε ανδρες:D έτσι; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts