Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ Δημητρης & trackera

στην αρχή το ifile ήταν τσάμπα απ τα μέσα Νοέμβρη κοστίζει 4,99 ! (άτιμο set iphone as new)....

ερώτηση

αν μια εφαρμογή απ το cydia την πληρώσεις θέλω να πιστεύω οτι μετά την ξαναπερνάς τσαμπα έτσι?? εννοώ δουλεύει σαν το appstore..... η κάνω λάθος.?

ναι ακριβως το ιδιο :)

@Δημήτρης & Λευτερης

Αν κάθε πρωί του χαϊδευετε με μικρές κυκλικες κινήσεις το home button για να του δείξετε την αφοσίωση σας για ένα πενταλεπτο η μπαταρία ανεβαίνει 15-20%. Εννοείται ότι εκείνη την ώρα Leo ή αλλα ανταγωνιστικά τηλέφωνα πρέπει να είναι στο ψυγείο.

Καλημέρα σε όλους!

με τρελανες μιλαμε :lol:

μήπως δεν είχες σήμερα; ξέρω οτι αυτό "τρώει" αρκετά τη μπαταρία,αλλά τόσο πολύ δεν εξηγείται.Χθες ήμουν στο Αλιβέρι,ψυχή ζώσα δεν υπήρχε γύρω,σήμερα ΜΗΔΕΝ εκεί που ήμουν ενώ ΟΛΟΟΟΙΙΙΙ οι άλλοι είχαν φούλ παντού,και απο το 100% η μπαταρία ΧΩΡΙΣ χρήση μόνο για να προσπαθεί να βρει δίκτυο πήγε στο 60%

οχι Βιργινια ηταν σιγουρα σε κατασταση πτησης;)

τωρα αν σε κατασταση πτησης καιει περισσοτερο μπαταρια :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

οχι Βιργινια ηταν σιγουρα σε κατασταση πτησης;)

τωρα αν σε κατασταση πτησης καιει περισσοτερο μπαταρια :lol::lol:

μάλλον πήγαινες πολύ γρήγορα Δημήτρη κ η πτήση ήταν υπερηχητική κ έκαψε κηροζίνη το μηλαράκι σου.:lol::lol:

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεξ ούτε εγώ το χω κάνει αλλά επειδή το ifile τελικά χρειάζεται δε βλέπω να την γλιτώνω γιαυτό ρωτάω...:D:D:lol:

Πάντως κ το bitesms που το είχα βάλει τσάμπα τον οκτώβρη τώρα θέλει άδεια κ αυτό... ένω στο appstore όσες βάλεις σε προσφορά free κ τώρα κοστίζουν στις περνάει τσάμπα.;);)

αυτό ισχύει. Και με το lockinfo που είχα περασμένο από όταν ήταν δωρεάν, μόλις το έβαλαν να πληρώνεις, δεν δούλευε. Τώρα το αγόρασα κανονικά... Μετά την εξεταστική θ του κάνω ένα restore να του περάσω μόνο τα απαραίτητα. Τότε θα δω το θα μου πει!!! Αν και δεν νομίζω με το συγκεκριμένο να έχω πρόβλημα.

Δείτε λίγο σας παρακαλώ στην προηγούμενη σελίδα το μήνυμα μου που ζητάω να δείτε κάτι(ckeck this out http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3034406#post3034406 που γράφω). Και πείτε μου αν υπάρχει. Είναι άπο το group sto facebook που εχουμε κάνει........ :):):)

θα σας γράψω σε ένα λεπτό ποιο είναι.. Απλά είμαι από το Μήλο τώρα και γράφω.

Καλημέρα Δημήτρη και Καλή Χρονιά!

Δεν είναι φυσιολογικό το τηλέφωνο να κατεβάζει με τόσο χαμηλή ταχύτητα. Επίσης το θέμα του "ανοίγματος πόρτας" δεν πρέπει να έχει σχέση.

Χωρίς βέβαια να μπορεί κανείς να σου δώσει συγκεκριμένη βοήθεια εξ αποστάσεως, θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα εξής θέματα:

Εκτός της ονομαστικής ταχύτητας των 24 Mbits/Sec η οποία στα περισότερα σπίτια στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι θεωρητική, θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ποιά είναι η πραγματική ταχύτητα που πετυχαίνεις όταν κατεβάζεις με ένα pc που είναι ενσύρματα συνδεδεμένο στο router σου γιατί αυτό θα σου δώσει το πρακτικό μέγιστο που μπορείς να πετύχεις. Για τη μέτρηση της ταχύτητας χωρίς αυτό να είναι απόλυτα ακριβές, καλό είναι να δοκιμάσεις ένα site όπως το speedtest.net το οποίο έχει και δωρεάν εφαρμογή στο App Store ώστε να μετρήσεις με συγκρίσιμο τρόπο την ταχύτητα κατεβάσματος και από το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια δοκιμάζοντας το μετρητή του speedtest.net δες με τι ταχύτητα κατεβάζει ένα laptop / ή άλλο PC που συνδέεται με το router σου μέσω wi-fi, αυτό θα σου δώσει μια τάξη μεγέθους της ταχύτητας που κατεβάζεις μέσω wi-fi από το router σου.

Τέλος δοκίμασε και το iPhone με την εφαρμογή του speedtest.net για να δεις τι ταχύτητες πετυχαίνεις.

Λογικά, οι ταχύτητες του κατεβάσματος με laptop / iPhone στον ίδιο router και με το ίδιο πρόγραμμα σύγκρισης (speedtest.net) αν μετρηθούν σε κοντινή χρονικά στιγμή δεν πρέπει να διαφέρουν πολύ.

Αν δεις διαφορές ίσως - στην περίπτωση που το τηλέφωνο είναι jailbroken - φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει από cydia.

Αν τα έχεις κάνει όλα ή κάποια από τα παραπάνω, τότε μάλλον θέλει πολύ περισσότερο ψάξιμο και διάβασμα από την πλευρά σου σε διάφορα fora γιατί η εξ αποστάσεως υποστήριξη δεν βοηθάει όσο πιο σύνθετοι μπορεί να είναι οι λόγοι που εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα.

Καλησπερα και παλι ,βασικα κατεληξα οτι πρεπει κατι να πεζεται με το modem πως οταν θελουμε να καταιβασουμε torrent πρεπει να ανοιξουμε μια θυρα κατι τετοιο μου παει το μυαλο.Γιατι το λεω αυτο.Διοτι εκανα καποια μερικα πειραματα και με οδηγουν εκει.για παραδειγμα σε αλλα σημεια με wifi οπου μπαινω με το iphone στο ιδιο site καταιβαζω με πολυ περισσοτερη ταχυτητα και ας ειναι μικρη η συνδεση του καθε σημειου που ειμαι.μετα δοκιμασα να μπω με το notebook μου στο ιδιο site απο το σπιτι μου και παλι καταιβαζα τοσο αργα οσο το iphone.Επισης εκανα το speedtest απο το notebook μεσο wifi στο σπιτι μου και μου εβγαλε παρα πολυ καλα αποτελεσμτα.γυρω στα 10 mb αν θυμαμαι καλα.αρα βγαινω στο συμπερασμα οτι το iphone δεν φταιει γιατι σε οποιοδηποτε αλλο σημειο περα απο το σπιτι μου καταιβαζει μια χαρα,η σελιδα αυτη που καταιβαζω ουτε αυτη εχει προβλημα διοτι παλι απο αλλα σημεια καταιβαζω μια χαρα αρα συμπερενω οτι μετα την αλλαγη modem που εκανα κατι πρεπει να φτιαξω η να ρυθμισω.

κατεβασα μια εφαρνογη αλλα δε καταλαβαινω πως δουλευει :p

appcreator λεγεται & ειναι για να φτιαχνεις εφαρμογες...

μηπως την εχει καποιος??

:cool:

κατεβασα μια εφαρνογη αλλα δε καταλαβαινω πως δουλευει :p

appcreator λεγεται & ειναι για να φτιαχνεις εφαρμογες...

μηπως την εχει καποιος??

Εσυ Μαργαριτα ποτε θα γινεις μελος του group μας ? Δεν βλεπω να γραφτηκες ακομη, αν και μας ειχες διαβεβαιωσει για το αντιθετο ................... :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

εχω δουλειες πολλές :p

με κυριότερη να βρω πως δουλευει η σκ@τοεφαρμογη που κατέβασα :lol:

δωσε λινκ γιατι με την αναζήτηση δε το βρισκω :)

εχω δουλειες πολλές :p

με κυριότερη να βρω πως δουλευει η σκ@τοεφαρμογη που κατέβασα :lol:

δωσε λινκ γιατι με την αναζήτηση δε το βρισκω :)

Αντε παρτο http://www.facebook.com/group.php?gid=399249175713, παραπονιαρα :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

για να ερωτησω κατι τους παλιοτερους μηλαρακιδες..!!

εφαρμογη για να στελνεις αρχεια(φωτο-τραγουδια κλπ) σε αλλα κινητα εκτος του μηλου υπαρχει??

εχω κατεβασει το "file share"...αλλα δεν εχω καταφερει κατι..!!

Μια που μιλαμε για εφαρμογες, θα προτεινα να γραψει ο καθενας τις εφαρμογες που θεωρει πιο χρησιμες. Ακαομα και παιχνιδια που εχουν καποιο ενδιαφερον.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Καλησπερα και παλι ,βασικα κατεληξα οτι πρεπει κατι να πεζεται με το modem πως οταν θελουμε να καταιβασουμε torrent πρεπει να ανοιξουμε μια θυρα κατι τετοιο μου παει το μυαλο.Γιατι το λεω αυτο.Διοτι εκανα καποια μερικα πειραματα και με οδηγουν εκει.για παραδειγμα σε αλλα σημεια με wifi οπου μπαινω με το iphone στο ιδιο site καταιβαζω με πολυ περισσοτερη ταχυτητα και ας ειναι μικρη η συνδεση του καθε σημειου που ειμαι.μετα δοκιμασα να μπω με το notebook μου στο ιδιο site απο το σπιτι μου και παλι καταιβαζα τοσο αργα οσο το iphone.Επισης εκανα το speedtest απο το notebook μεσο wifi στο σπιτι μου και μου εβγαλε παρα πολυ καλα αποτελεσμτα.γυρω στα 10 mb αν θυμαμαι καλα.αρα βγαινω στο συμπερασμα οτι το iphone δεν φταιει γιατι σε οποιοδηποτε αλλο σημειο περα απο το σπιτι μου καταιβαζει μια χαρα,η σελιδα αυτη που καταιβαζω ουτε αυτη εχει προβλημα διοτι παλι απο αλλα σημεια καταιβαζω μια χαρα αρα συμπερενω οτι μετα την αλλαγη modem που εκανα κατι πρεπει να φτιαξω η να ρυθμισω.

Δε νομίζω ότι είναι θέμα θύρας Δημήτρη, ότι πρέπει βέβαια να ρυθμίσεις κάτι στο router σου αυτό φαίνεται σίγουρο.

Κατά προτεραιότητα θα κοίταζα μήπως έχεις ορίσει κάποιο πρωτόκολλο με το οποίο δεν παίζει καλά το iPhone (π.χ. draft n), το iPhone κατά βάση υποστηρίζει το g (και το b αλλά αυτό είναι πιο αργό σε ταχύτητες μετάδοσης).

Επίσης μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα "κόφτη" στο router και δεν δίνει όλο το διαθέσιμο bandwidth στο ip του τηλεφώνου; (κάποιοι routers της Draytek έχουν τέτοιες λειτουργίες).

Ελπίζω κάποιος εμπειρότερος να σου φανεί πιο χρήσιμος!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Μια που μιλαμε για εφαρμογες, θα προτεινα να γραψει ο καθενας τις εφαρμογες που θεωρει πιο χρησιμες. Ακαομα και παιχνιδια που εχουν καποιο ενδιαφερον.

Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μια εφαρμογή και ένα παιχνίδι (για να μην κάνουμε τεράστιες λίστες) θα διάλεγα:

Evernote (επιτρέπει το συγχρονισμό "over the air" μεταξύ τηλεφώνου, desktop και web διαφόρων μορφών "σημειώσεων", ιστοσελίδων, φωτογραφιών, ηχογραφήσεων, κάνει ακόμη και αναζήτηση κειμένου μέσα σε φωτογραφία!, στη βασική του έκδοση που καλύπτει όμως πολύ μεγάλη λειτουργικότητα είναι δωρεάν).

Doodle Jump (απλό αλλά απίστευτα "κολλητικό" παιχνίδι αυτό που θα ήθελε κανείς όταν έχει λίγα λεπτά στη διάθεσή του για να παίξει, 0.79 ευρώ)

εφαρμογη για να στελνεις αρχεια(φωτο-τραγουδια κλπ) σε αλλα κινητα εκτος του μηλου υπαρχει??

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει Πάρι για μη jb τηλέφωνα. Επειδή εδώ και κάποιους μήνες απέχω συνειδητά του jb, ελπίζω κάποιος άλλος φίλος να συμπληρώσει τις γνώσεις μας σε αυτό.

Πολύ καλή η άσκηση του λαιμού που έστειλες !

Από το εικονίδιο του bluetooth κάνε browse this "device" ( device=συσκευή που βλέπεις με bluetooth) και μόλις φτάσεις στον φάκελο, του τηλεφώνου που θέλεις να μεταφέρεις το αρχείο, κάντο drug and drop. Αν δεν βλεπεις την συσκευή χρειάζεσαι device drivers για το iSync.

Αν θυμάμαι καλά :confused::confused::confused:

Αλλά μάλον ενοείς από Μηλόφωνο σε άλλο τηλέφωνο.

Γράψε λάθος.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

@ Δημητρης & trackera

στην αρχή το ifile ήταν τσάμπα απ τα μέσα Νοέμβρη κοστίζει 4,99 ! (άτιμο set iphone as new)....

Σύμφωνα με το post του συμφορουμίτη carpenoctum http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18633 από τέλος Σεπτέμβρη που το είχε κάνει το ifile ήταν εμπορική εφαρμογή.Εγώ πάντως δεν την θυμάμαι ποτέ να ήταν τσάμπα(Το iphone το έχω από αρχές Σεπτέμβρη)

斯塔夫罗斯 :O

Doodle Jump (απλό αλλά απίστευτα "κολλητικό" παιχνίδι αυτό που θα ήθελε κανείς όταν έχει λίγα λεπτά στη διάθεσή του για να παίξει, 0.79 ευρώ)

απ οτι βλεπω αυτο που εχω και παιζω μανιωδως ειναι παρομοιο με το δικο σου αλλα τζαμπα :D

PapiJump δοκιμαστε το

Αν βγάλει η Google άκρη με την ΕΛΛΑΔΑ θα είναι ΠΟΛΥ τυχερή!:lol:

Αλήθεια,πότε θα έρθει και στην ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας;

Ανασυρω το θεμα μια που χαζευα στο street view μεσα απο to google earth και ρε παιδια νευριασα , ειναι ενα τεραστιο κοματι της Αμερικης , Αυστραλια , Ιαπωνια , διαφορες αλλες Ασιατικες , και ολοκληρη η Δυτικη Ευρωπη και η Ελλαδα δεν ειναι...

Ελπιζω λοιπον να μην ειναι γιατι απλα δεν μας εχουν βαλει , γιατι αν η αρχη προσωπικων δεδομενων το εχει φρεναρει ειναι για γελια....

Με πέρνουνε καθε μερα απο 10 τραπεζες (με απορητο νουμερο)για να μου δωσουν δανειο , στην πιτσαρια απαντανε με το ονομα μου , και οποιοςδηποτε εχει επιχειρηση delivery με ενα σχετικα μικρο κόστος παιρνει ετοιμο πελατολογιο χαρτι και καλαμαρι της περιοχης του ,ασε που οι τραπεζες εχουν φακελωμα που καποιοι δεν μπορουν να φανταστουν σε τι επιπεδο φτανει.... και γενικα τελος πάντων νομιζω οτι εχουμε πολυ σοβαρο προβλημα στην φυλαξη των δεδομενων και τσαφ πεταγεται το φιδακι ο Διαμαντης η Αρχη να μας προστατεψει απο το κακο GOOGLE , αντι να τους παρακαλεσει μην πω χρηματοδοτησει η Ελλαδα να τραβηχθουν τουριστικοι προορισμοι οπως νησια και θερετρα , μπας και ζηλεψει κανεις τις φυσικες ομορφιες και ερθει(γιατι απο τεχνιτες ομορφιές , καινουργιες τουλαχιστον , παπαλα)

ΥΓ καταλαβαινω οτι η Αρχη ειναι ανεξαρτητη και καλα κανει να προσπαθει οπου μπορει να μας προστατεψει και ελπιζω να ζητησε απλα εξηγησεις ή και διαβεβαιωσεις για το πως θα προστατευονται τα προσωπικα δεδομενα αλλα οχι να το φρεναρει οπως διαβασα ΕΛΕΟΣ:wacko:

Σύμφωνα με το post του συμφορουμίτη carpenoctum http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18633 από τέλος Σεπτέμβρη που το είχε κάνει το ifile ήταν εμπορική εφαρμογή.Εγώ πάντως δεν την θυμάμαι ποτέ να ήταν τσάμπα(Το iphone το έχω από αρχές Σεπτέμβρη)

ε τότε προφανώς κάνω λάθος απλά εγώ σαν αρχάριος στα λαχανικά κ κοιτάζωντας στο φόρα εδώ το πόσο καλή δουλεία κάνει σαν εφαρμογή την πέρασα τον Οκτώβρη μέσα τσάμπα. Τώρα το πως ο Θεός κ η μοίρα μου ίσως να το είχα trial κ να μην το είχα καταλάβει....:wacko::cry:

@tkap

φίλε για μένα οι πιο χρήσιμες εφαρμογές είναι kirikae, backgrounder ... έχω κόλλημα με το multitasking κ κάθε μέρα προσπαθώ να το γονατίσω το μηλόφωνο

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η MacExperts L.T.D. προσφέρει σε όλους την εφαρμογή iRadio GR δωρεάν για 24 ώρες από αύριο Τρίτη 5/1 το μεσημέρι (12:00) μέχρι την Τετάρτη 6/1 την ίδια ώρα (12:00)!

Σύμφωνα με το iphonehellas τρέξτε (απο αύριο) να προλάβετε.

:)

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

απ οτι βλεπω αυτο που εχω και παιζω μανιωδως ειναι παρομοιο με το δικο σου αλλα τζαμπα :D

PapiJump δοκιμαστε το

Ναι είναι πολύ εθιστικό και το Papi απλώς (επειδή δεν το έχω παίξει) μου φαίνεται ότι δεν έχει τις προσθήκες του Doodle (ελατήρια, τραμπολίνο, ελικοπτεράκια, jet pack) αλλά βέβαια για να πάρει κανείς μια ιδέα χωρίς να πληρώσει τα 0,79 ευρώ είναι καλό.

Ανασυρω το θεμα μια που χαζευα στο street view μεσα απο to google earth και ρε παιδια νευριασα , ειναι ενα τεραστιο κοματι της Αμερικης , Αυστραλια , Ιαπωνια , διαφορες αλλες Ασιατικες , και ολοκληρη η Δυτικη Ευρωπη και η Ελλαδα δεν ειναι...

Ελπιζω λοιπον να μην ειναι γιατι απλα δεν μας εχουν βαλει , γιατι αν η αρχη προσωπικων δεδομενων το εχει φρεναρει ειναι για γελια....

Με πέρνουνε καθε μερα απο 10 τραπεζες (με απορητο νουμερο)για να μου δωσουν δανειο , στην πιτσαρια απαντανε με το ονομα μου , και οποιοςδηποτε εχει επιχειρηση delivery με ενα σχετικα μικρο κόστος παιρνει ετοιμο πελατολογιο χαρτι και καλαμαρι της περιοχης του ,ασε που οι τραπεζες εχουν φακελωμα που καποιοι δεν μπορουν να φανταστουν σε τι επιπεδο φτανει.... και γενικα τελος πάντων νομιζω οτι εχουμε πολυ σοβαρο προβλημα στην φυλαξη των δεδομενων και τσαφ πεταγεται το φιδακι ο Διαμαντης η Αρχη να μας προστατεψει απο το κακο GOOGLE , αντι να τους παρακαλεσει μην πω χρηματοδοτησει η Ελλαδα να τραβηχθουν τουριστικοι προορισμοι οπως νησια και θερετρα , μπας και ζηλεψει κανεις τις φυσικες ομορφιες και ερθει(γιατι απο τεχνιτες ομορφιές , καινουργιες τουλαχιστον , παπαλα)

ΥΓ καταλαβαινω οτι η Αρχη ειναι ανεξαρτητη και καλα κανει να προσπαθει οπου μπορει να μας προστατεψει και ελπιζω να ζητησε απλα εξηγησεις ή και διαβεβαιωσεις για το πως θα προστατευονται τα προσωπικα δεδομενα αλλα οχι να το φρεναρει οπως διαβασα ΕΛΕΟΣ:wacko:

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πέρα από τον πρώτο εντυπωσιασμό του να βλέπει κανείς "σφαιρικά" τι υπάρχει (ή καλύτερα υπήρχε τη στιγμή της αποτύπωσης) σε ένα σημείο ενός δρόμου δε νομίζω ότι προσφέρει κάποια σημαντική χρηστικότητα όλη αυτή η προσπάθεια φωτογράφησης σε σχέση με το κόστος της. Τα σημαντικά σημεία του πλανήτη είναι έτσι και αλλιώς τόσο πολυ φωτογραφημένα με στατικές εικόνες ή "πανοράματα" εύκολα προσβάσιμα (πάλι από το google ή άλλες μηχανές αναζήτησης) που δε νομίζω ότι χάνει κανείς και πολλά να μη μπορεί να δει π.χ. τα κτίρια γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η MacExperts L.T.D. προσφέρει σε όλους την εφαρμογή iRadio GR δωρεάν για 24 ώρες από αύριο Τρίτη 5/1 το μεσημέρι (12:00) μέχρι την Τετάρτη 6/1 την ίδια ώρα (12:00)!

Σύμφωνα με το iphonehellas τρέξτε (απο αύριο) να προλάβετε.

:)

Γιάννη ευχαριστούμε πολύ για την είδηση! :) Ωραίο το νέο σου! :)

+1 στο ποστ του δεδαλου..!!(αναμονη μεχρι αυριο)..12.01 θα πατησω την εφαρμογη!!

http://itunes.apple.com/gr/app/escaper-free/id322025552?mt=8 λιωσιμο η εφαρμογη!!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned